Sziasztok Csajszikák!
Kakti:
Szuper az új táblázat, nagyon kössszike, h. ennyi energiát fordítottál rá!
Azt a 7 napot meg féllábon is kibírod, nemigaz?
Rony:

Jól rámhoztad a frászt!!! Aztán meg látom, hogy csíkozgatunk, zebrásodunk?! Te kis huncut! Nagyon gratulálok, egész elérzékenyültem!
Zoe:
Drága Gólya-Managerem! Háát minden szentnek a maga felé hajlik a keze, izéé... lombikja

Nagyon örülök a jó hírnek, szívből gartulálok!
Küggyé má' hozzám is egy-két fazont a kelepelő asszisztenseidből, már nagyon rámférne...
Vicky:
Extra nagy gratula!!!
Nagyon tetszik a vonalzód, jól mutatnak rajta a csíkok
Na Rony, Zoe, Vicky = Triumvirátus! Nagyon vigyázzatok a kincseitekre, mert 9 hónap múlva leltározni fogunk!!!
Kiss Angyal:
A sperma vizsgálatra a tudomány mai állása szerint még mindig előre be kell jelentkezni a recin és a beutálót is ott kapod. Viszont a megbeszélt napon már nem kell végigállni a párodnak a sort, hanem csak lazán besétál és szórja a cuccot.
Rózsa:
IGEN!

Engem sikerült bejelölnöd az iwiwen! Tündériek a kutyusaitok, már csak egy kis babóca hiányzik, aki dirigáljon nekik

Remélem már nem kell sokat várnotok rá!
Szerintem nem ismerik fel a recin a betelefonálók hangját, mivel rengetegen vagyunk - hacsak nem hívja őket ugyanaz a személy egy nap többször is
Tigriske:
Örülök, hogy összefutottunk, nagyon helyesek voltatok.

Kívánom, hogy jól viseld az inszem utáni állapotot, pihenj sokat!
Szerintem meg nagyon jól nézel ki! Az a kevéske plussz meg le van tojva, látod én sem vagyok ropimanöken! Fő a jó kedélyed és a pozitív hozzáállásod, sokan tanulhatnának belőle (persze ők nem jönnek ebbe a topikba, mert akkor irgalmatlanul asszimilálnánk őket

)!