A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sibyl013: Sajnos mi már elég régen jelentkeztünk be a bmc-be, de ha ősszel már valami kezelést is szeretnél, akkor szerintem jeletkezzetek be minél előbb. Addigra lenne megbeszélés és a kiírt vizsgálatok is eltartanak vagy 2 hónapig. Ha már van valamilyen leleted, akkor azt viheted, mert ha nem túl régi, akkor elfogadják. Sok sikert.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Sibyl013!

Szerintem az őszi kezdésről még nem késtetek le,de kérjetek időpontot minél hamarabb mond meg, hogy szeptemberben (vagy amikor szeretnétek) akartok kezdeni..amikorra adnak időpontot ott megbeszélitek, hogy mikor kezdődnek a vizsgálatok...ez a menzidtől fogg függni...ha van valami papírod,bármi ami fontos lehet azt vidd magaddal...
kiss angyal

Kpn! Akkor holnap újult erővel indulhat az utolsó inszemináció. Szurkolok!

Lugi! Hányadik napon vagy? Mindegy, hogy tesztelsz-e, attól nem változik, hogy ott van-e a baba. Szerintem jobb túlesni rajta, ha jó örülhetsz, ha nem akkor meg van időd felkészülni a bladira, de Te tudod.

Sibyl013! Ha jól tudom most egy (max két) hónap a várakozási idő a BMC-ben. Inkább az egy hónapra szavazok, de majd megírják az újak. Az első konzultációtól attól függően, hogy mit találnak 1-2 hónapon belül megkezdik a kezelést (inszemináció vagy lombik). Vannak vérvételek a menstruáció elejétől kezdve, tehát érdemes úgy kérni a konzultációt, hogy ne pont a mensi 10 napján legyél, mert akkor meg kell várni a következőt. Illetve van a petevezeték átjárhatósági vizsgálat, amit közvetlenül mensi után csinálnak.

Kép
tigriske1978

Szia Sibyl!

Mondjuk azt nem hinném, hogy bármit befolyásolna a dolgok menetében az, ha megmondod, hogy ti szeptemberben kezdeni akartok. Elég, ha te tudod. A lényeg, hogy minél hamarabb jelentkezz be. Én a magam esetét tudom leírni:
2009. január 9-én hívtam fel a BMC-t, hogy időpöttyöt kérjek az első konzira. Ezt február 4-én ejtettük meg. Áprilisban volt az első inszeminációm, májusban a második, ami - úgy tűnik - sikeres volt. :D
Szóval ne várj sokáig, hogy minél hamarabb elkezdhessétek a kivizsgálásokat.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a válaszokat!

Kakti, gratulálok a sikerhez :D
sibyl013

Sziasztok!

Mégegy új regisztrált tag szeretnék lenni nálatok ha nem baj!:)

Én is Bmc-be járok január óta,pco vagyok és májusban lett volna inszemem csak sajna amiatt a fránya ciszta miatt nem lehetett :cry:
És ebben a hónapban meg az anygiak miatt nem ami nagyon elkeseritett :cry: mert nem volt munkahelyem és most meg azért nem tudunk bele kezdeni megint mert találtam munkahelyet és még nem karok hiányozgatni ugyhogy teljesen kivagyok már :?
Amugy 3 éve próbálkozunk a párommal minden oké nekem meg ugye a pco és a vákony méhfal amibe lehetetlen lenne a baba beágyazódása. :?
Szűcs dokihoz járunk és megvagyok elégedve vele leszámítva mikor olyan durci kedvében van :)

Már régóta olvasgatlak titeket és nagyon örülök hogy ilyen sok mindenkinek sikerült mostanában és remélem majd hatással lesznek ránk a kismamik! :wink:

Judit

Kép

Kép
jucccy

jucccy: Szia, üdv itt köztünk. Hogy érted, hogy a ciszták miatt maradt el az inszem? Csak azért kérdezem, mert kis cisztáim nekem is vannak már az elejétől és nekem emiatt még nem halasztottak el inszemet. Az első stimum félbe maradt, mert túl sok tüszőm ért, de attól kezdve minden inszemnél nagyon vigyáztunk a dokival, hogy lehetőleg ne legyen túl sok. Mondjuk ennek ellenére ikrekkel maradtam terhes, csak az egyik babából már csak az üres petezsákot láttuk az uh-n. Még én adok neki egy minimális esélyt, de lehet hogy már nincs. Szóval csak azért írom, hogy ne keseredj el a ciszták miatt. Metformint szedsz a pcos-re? Nekem szerintem ez rakta helyre a hormonjaimat. Bocsi, hogy így kezdésnek sok voltam. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nekem a 3. napi uh mondta szűcs doki hogy lát egy kisebb cisztát és emiatt csúszott az egész:S
Nekem nem adott semmi pco-ra sem mert azt mondta enyhe pco.
Nagyon gratulálok hogy sikerült!Mióta próbálkoztatok?

Judit

Kép

Kép
jucccy

3 éve, de a bmc-be tavaly márciusban mentünk. Nekem azért volt furcsa ez a cisztás dolog, mert nekem kb. 20-30 db. kisebb cisztát diktált a dokim minden stimu elején. De ezek kicsik. Ha nagyobb cisztát látott, akkor nekem sem kezdett bele. Nekem ilyenek csak stimulációk után voltak, mindegyik után ki kellett hagynom 1 hónapot, hogy kiürüljön a petefészkem. Ha csak enyhe pco-d van, akkor diétával és mozgással elég jól kordában lehet tartani a hormonokat. Drukkolok, hogy nálad is mielőbb legyen valami beavatkozás és baba.
vicky79
Budapest III. kerület

már azt sem tudom ki jön holnap, tigris a nemzebratárs biztosan, de a többiek... kakti talán? az a helyzet, hogy kicsit megzuhantam, futottam egy kört a Margitszigeten, mert az otthon sírdogálást nem akartam folytatni, illetve meg akartam rendesen indítani bládit. múltkor is és most is sokkal szolidabban jött meg, pedig azt hinném, hogy egy stimu után bőségesebb...

szolgálati közlemény!!! elképzelésem sincs, hogy milyen ruhában leszek, de lesz a fülemben egy zöld fülbevaló, majdnem vállig érő, 3 db egyre nagyobb és egyre sötétebb zöld fagömbbel, a hajam rövid barna. aki megismer kicsit vígasztalhatna :wink:
kpn

kpn: Én is megyek uh-ra, de sajna meg kell próbálnom sietni, hogy még a melóba is beérjek emberi időben. De ha megismerlek, akkor vígasztalgatlak egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok!

Kpn!
Nagyon sajnálom, de: Új hónap, új remény!!! A következő bizti sikerül! Mennek a drukkjaim!!!!!

Vicky!
Remélem minden rendben volt ma az Uhu-n!

Kakti!
Ha tudsz majd jelentkezz! Jó pihenést Nektek! Hát jó sz@r időtök lesz a nyaraláson! :twisted: De próbálok egy kis jó időt küldeni! :lol: :lol:

Jaj lányok van egy storym amit muszáj vagyok veletek megosztani:
Van egy 4 éves keresztfiam, akinek nagyon jó képességei vannak. Tegnap mondja Nekem, hogy Ildi nem szabad kiabálnod! Kérdeztem Tőle, hogy miért? Erre a válasz: mert ott van a pocidban a kicsi baba és most nem szabad kiabálnod és nagyon kell vigyázni Rá! Kérdezem Tőle, hogy ki mondta ezt Neked és szó nélkül rá vágta, hogy látom! Tudni kell, hogy a gyerek szokott a dédivel is beszélgetni aki 2 éve halt meg. Szokott olyan dolgokat mondani a dédivel kapcsolatban amiket Ő még nem is tudhat, csak a dédi vagy esetleg mink. Nem tudom, hogy mit tudhat a gyerek, de ha ez bejön Neki, akkor ez a gyerek még viszi valamire. Lehet, hogy majd Ő mondja meg a baba nemét is!
Volt olyan mikor nagyon elvoltunk keseredve a párommal, hogy nem akar jönni a baby, akkor Ő vigasztalt minket, hogy hamarosan lesz kicsi babánk. Kérdeztük Tőle, hogy ezt Te honnan tudod, és mondta, hogy a dédi üzente, hogy hamarosan lesz és Ő csak ezt az üzenetet akarta átadni.
Néha már Én is félek a gyerektől, de remélem igazat mondott most! De 1 hét múlva már biztosat tudok mondani.

Bocsi kicsit hosszúra sikeredtem! Remélem nem baj, hogy leírtam ezt a storyt. De úgy éreztem le kell írnom Nektek!

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!

Ildi:
Már hallottam ilyenről, hogy így kommunikálnak a piciken keresztül:)
Ez nagyon izgalmas, szerintem igazat mondott!! gyorsan elmegy ez a hét és minden kiderül :lol:
havri1

Kép
gyoreneildi:
Érdekes ez a dolog amit leirtál hát bizony a gyerekek sok mindent meg éreznek az biztos.Bizzunk hogy 1hét múlva neked is pozi tesztet lesz.
kpn!
Nagyon sajnálom!!De nem hagyod abba mész tovább?Nekem is sok volt a stimu után sose volt ennyi mint most.Nehéz tul tenni magunkat de elöre kell lépnünk és folytatni!!!
Vicky:
Csatlakozom az elöbbi üzenethez!És majd jössz hogy mi a helyzett!Te még dolgozol?
Üdvözlöm az ujjakat jó helyre jöttetek itt mindenki segitt a másiknak és együtt érzöek vagyunk.!!
Sajtocskám!
Láttom jól szétt lett verve a lakás de gondoljál belle utána meg nagyon szép lesz amikor kész lesz!
Segitsetek már nekem :shock: Mit találjak ki Apának mert szombaton lesz a házasági évfordulonk mivel lepjem meg??Köszönöm az ötletekett elöre is!!
Kébzeljétek el éjjel 1órra magaságában valaki telefonált hogy kössek neki csokrot mert nagyon el vannak késve egy esküvöröl.Én meg kérdem töle melyik esküvöröl vasárnap éjszaka is van.És mondom neki keresen mást aki meg csinálja!
Ma megyünk az ügyvédhez és elkell a ház!!Nálunk egész éjjel Kép meg most is. [img]Sziasztok!!https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1245652393.7295.gif[/img]

Kép
rózsa11

Nem csöken a vonalzomon a szám!Miért nem??

Kép
rózsa11

Jajj lányok el is felejtettem mondani, csináltam ma reggel egy tesztet, bár holnap úgyis minden kiderül :wink:
És képzeljétek, úgy néz ki két csíkocska van rajta :lol:
havri1

Harvi! Éljenek a kétcsíkok. Gratulálok.

Kép
tigriske1978

köszönöm:)
havri1

Vicky! Mit mondott az orvos?

Kép
tigriske1978

jó reggelt!
hát jól nem találkoztam senkivel, de sebaj, legközelebb :D

havri, csendben gratula!!!

drnő kiírta a Merionalt, tehát megyünk tovább :)

tigriske te is ma voltál??? mi volt?
kpn

Kpn!

Voltam ma reggel. Behívták a biológust és vigyorgott mindenki. Mondta a Zeke doki, hogy a huncut mosolyomból arra következtet, hogy tudom, hogy + lett az eredmény. Azt mondta jó erős lett és hogy reméli, hogy max 2 tapadt meg. Mondtam: nekem mindegy lehet három is. Szerinte az sok lesz, de lehet hogy ekkora mérettel ki tudom hordai. Sajna jövő hét konferencia, így július 7-ére hívott vissza ultrahangra, de megnyugtatott, hogy akkor már szépen és világosan látszik, hogy hányan vannak.
Szurkolok neked a következőhöz!

Kép
tigriske1978

Tigriske!
Hatalmas GRATULÁCIÓ Nektek!!!!!!

Havri!
Neked még csak halkan gratulálok, és holnap remélem magas Hcg eredménnyel jösz. Nagyon várunk holnap a jó hírekkel!!!

gyoreneildi

Ildi:
köszönöm, még én sem hiszem el, de bizakodom...
havri1

Ildi! Köszi!

Kép
tigriske1978

Rózsa: A munkaidőmnél csak azt kell figyelembe venni, hogy 9-re beérjek és 15-ig bent legyek. Mondjuk ma 10-re értem be, de megbeszéltem a főnöknőmmel.

Havri: Gratula így előre is!

Tigriske: Akkor már biztos minden látszani fog. Na jó, a nemük még nem. :lol:

Bocsi, eddig nem tudtam jönni. Minden rendben, már a jövő héten nem is kell mennem, de valamikor az ajándék miatt majd bemegyünk. A másik petezsákom még meg van, de sajnos ez már üres marad, doki szerint majd felszívódik. Egy babával is nagyon boldog leszek. Már 8mm és látszottak a kezecskéi (én legalábbis annak vélten :? ). Szive még mindig 140-es. A petefészkeim nem lettek kisebbek, de a többit majd a saját dokim intézi.
vicky79
Budapest III. kerület

:) Sziasztok lányok,márciusban voltam itt utoljára/talán valaki még emlékszik rám 8) /sikertelen fagyis márciusban.Azóta nem volt lelkierőm írni csak olvasgattalak benneteket és belőletek merítek erőt. :lol: Most megint szeretnék menni júliusban.Kérdezném hogy Zeke dokim lesz mostanság?Tudja valaki esetleg?Előre is köszönöm.Jöhetek gyakrabban is? :oops: ???
dobosancsa

sziasztok

gratula a kismamiknak tigriske, havri... kakti azt hiszem neked még nem gratuláltam, persze neked is nagy gratula
remélem a héten újabb kismamik jelentkeznek.
én csütörtökön megyek 1uh-ra, remélem lesz a dokim.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Szupi hírek, ezt szeressem!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky: örülök nagyon ,hogy jó lett az UH. Barnázásra mit mondott doki?

Havri1: neked is nagy nagy gratula igaz még halkan!!!!!

Kakti: ha tudsz jelezz és pihizz sokat!!!!!!!!!!!!

Tigriske: neked is gratula az erős tigriscsíkokhoz!!!!!!!!!!!!

gyoreneildi: Hát rendes libabőrös lettem, ahogy olvastam a keresztfiadat, nem semmi lehetett hallani. De remélem úgy lesz ahogy mondta és 1 hét múlva újabb kismaminak gratulálhatunk

Csajok ennyi jó hírrel tökre feldobódtam,
Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást nektek

Kép
sztyopane

Köszi a gratulációkat!

Vicky! Akkor most pihi és nyugi neked. Örülök, hogy nem lett baj.

Ancsa! Jövő héten a Zeke doki konferencián lesz, és gyere nyugodtan gyakrabban.

Kép
tigriske1978

rózsa: A munkahelyemről olvastalak és félreolvastam a kérdést. Egy hétig itthon voltam, de amúgy év végéig dolgozni is szeretnék. A háziorvosom nem repesett az örömtől és ha valami baja lesz a gyereknek, akkor úgyis magamat okolnám érte. De az olaszországi nyaralást már leelőlegeztük és arra még gyüjteni kell pénzt. Ezt tartom a szemem előtt. Megpróbálok light-osan dolgozni és óvatosan menni dolgozni (bár majdnem két órát megyek oda és ugyanennyit vissza bkv-val). És nem idegeskedek. (Ezt most magamnak is írtam. :) )

sztyopane: Annyit mondott, hogy valószínűleg a másik petezsák dolgozik, de még nem látszik rajta, hogy ki akarna ürülni. Felhívta a figyelmemet, hogy majd mondjam a saját dokimnak.

tigriske: Hát így, hogy nincs baj és nem látott a doki semmit, így ma bementem már dolgozni. De mindent csak komótosan. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Gratulálok az újdonsült Kismamiknak!!!!!
Vigyázzatok magatokra!

Én csütörtökön megyek tesztre....de lehet, hogy holnap rápisilek egyre.....bár már brownie bekacsintott sajnos....szóval fulldepi....
lugi

Sziasztok Lányok!
vicky:
Én meg már azt hitem sértö volt a kérdésem!Nem akartalak én ezzel meg bántani.De nagyon vigyáz magatokra meg ne enged hogy amunkahelyeden felhuzzanak!Bár nem tudom mit dolgozol?Bár akárhol van az ember mindenütt meg van az idega mai világba!
Örülök hogy minden rendben van!
tigriske!
Nagyon nagy gratula!
Ne ércsetek félre örülök hogy szinte mindenkinek sikerül de az viszon nagyon fáj hogy nekem nem sikerült és bizony van ugy hogy elolvaslak benneteket de nincs eröm irni!
Ma viszont történt egy kis jó dolog is velünk.Eladtuk a házat az illetékem is kevsebb lesz adot nem kell utana fizetni.Meg vettem Apának az ajándékot is.Szombaton megyünk vacsizni.
Beszélnünk kell a drnövel holnap mert nekem a lelkemre kötöte hogy másnap kell mennem uh.de mivel 10én pénteken jönn meg akkor mikor menyek hozzá.
Kép Mindenkinek!! ui:A vonalzomon mért nem fogynak a napok?

Kép
rózsa11

Minden újdonsült kismaminak GRATULA! :D :D :D
kiss angyal

rózsa: Dehogy bántottál meg. Egyébként biztonságtechnikával és belső ellenőrzéssel foglalkozom egy bankban. Nem annyira stresszes, mert nem lopnak sokat :) Örülok, hogy sikerült a házat eladni. Egész jól jöttetek ki belőle. Egyébként a terhességgel kapcsolatban megértelek. A sógornőmmel beszélgettük, hogy én ugyanígy éreztem magam, mikor ő volt terhes. Csak neki sajnos elhalt a baba és most fordult a kocka. :( Mindenkit megértek, aki így érzi a dolgokat, már gondolkoztam rajta, hogy csak a babásba fogok írni, hogy nem érezzétek rosszul magatokat, de nem tudlak itt hagyni még titeket sem. Lassan azért átpártolok végleg oda, mert mindig összekeverem már a fórumokat. Terhességi elbutulás. 2 bmc-s, 2 inszemes, 1 pcos és egy várandós. Szerinted?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mindenkinek csak jókat előre és utólag is!Azoknak, akiknek már sikerült a babus, és azoknak is, akiknek nemsoká fog!
Egy ideje már olvaslak titeket, mert sejtettem, hogy csatlakozni fogok én is, bár még ebben a hónapban (és a férjemben is) bíztam, de sajnos nem jött össze...
A nőgyógyászom irányított a BMC-be, Skriba drnőhöz. Múlt héten már próbáltam bejelentkezni a honlapon megadott számokon, de vagy nem vették fel, vagy foglaltat jelzett. Nem tudna valamelyikőtök egy telefonszámot adni a drnőhöz?Vagy hogyan lehetne időpontot szerezni?
Előre is köszi!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

muzsi: Szia. Jó számokat próbálgattál, de délelőtt nagyon sokan vannak. Próbálkozz inkább kora délután.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Köszi, ok, akkor próbálkozom tovább...
Néztem, hogy 4. inszemed sikerült, nagggyon gratu![/img]

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Jó reggelt mindenkinek!

kiss angyal: mi van veled? nem hallani felőled. Hogy vagytok? :D :D :D Pocak, jelek? Veled álmodtam, nem tudnám megmondani, hogy ,hogy nézel ki csak azt tudom, hogy kiss angyalnak hívtalak és elkisértelek tesztelni a BMC-be és pozitív lett a teszted. Remélem bejön:lol: :lol: :lol:

Vicky: akkor már most a BMC-be nem kell menned csak a saját dokidhoz? Nagyon jó érzés lehet. :D :D :D

Muzsi : én olyan 2-3 között tudtam velük beszélni, akkor mindig felvették

Rózsa: gratulálok, hogy sikerült eladni a házat. Apának mit vettél?
Fel a fejjel és igen is benne leszünk a következő5-be akik felrakják a zebracsíkos tesztet az oldalra.
:lol: :lol: :lol:

Legyetek jók, indulnom kell melóba.
Szakad nálunk az eső :cry: :cry: :cry:

Szép napot nektek

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Havri!

De jó, remélem ma beigazolódik a jó hír! Drukkolok nagyon!!!

Tigriske!

Akkor most már tényleg minden rendben, szívből gratulálok!!!!

Valaki kérdezte a 3 hónap várakozási időt. Ez a két beavatkozás dátuma között kell elteljen, jó estben ez 2 mensi, és a harmadik előtt már lehet, nem tudom érthető e. Pl első ET jún 23, akkor a fagyis ET, (vagy az újabb) nem lehet szept 23 előtt, mert akkor nem fizeti a TB.

Hát nekem semmi jó hírem nincsen sajnos, nagyon rossz lett az IR eredményem, a doktornő nem is tudott velem mit kezdeni, hanem elküldött a háziorvosomhoz az IR eredményekkel, ez tegnap volt, de annyira kiborultam, hogy nem is volt kedvem elmenni hozzá, majd talán pénteken.

Oké tudom, hogy ez majd helyrejön, és akkor már 100%, hogy sikerülni fog, csak annyira beleéltem már magam az újrakezdésbe, és basszus mindig közbejön valami, már a faxom tele van!!!!! Évek óta nem csinálunk mást csak várunk..........
Lehet egy kicsit hanyagolom is majd a fórumra írást, de azért mindig elolvasom mi van veletek, mert nagyon megszerettem itt szinte majdnem mindenkit. És azért mert nekem nem jön össze, azért még mindenkinek nagyon drukkolok.

Ja a drnő től kérdeztem, hogy most akkor ez mit jelent, kb mikor tudok kezdeni, mondom kb 1 év???? Azt mondta, hogy dehogy..........de, hogy mennyi azt nem említette. Igazából eléggé sokkot kaptam, ott nem is jutott semmi más kérdés az eszembe.

Egy kicsit elhagyott a pozitív hozzáállásom....

Puszilok mindenkit, sok sikert!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni! Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de jobb lesz a leendő babának egy egészséges anyuka, tudom nagyon nehéz várakozni, de nem add fel. Szorítok neked!

Kép
tigriske1978

Nekem is eléggé elfogyott a pozitív energiám....megint negatív lett...
lugi

Sztyopane: A bmc-be nem kell mennem többet, kiadta a papírjaimat, amivel mehetek a saját dokimhoz terhesgondozásra.

Muzsi: Köszi, igen a 4. inszemünk lett sikeres, pedig már nem is bíztam benne. Lehet hogy pont ezért sikerült.

Heni: A háziorvosod nem sok mindent fog tudni tenni az IR-rel, csak továbbutal egy belgyógyász-endokrinológushoz. Sajnos ez elég hosszadalmas folyamat is lehet, mert metformint is már csak ő írhat fel. Ha már szeded, akkor szerintem mehet a dolog, mert tőlem is mindig csak azt kérdezte a doki, hogy szedem-e. Nekem is nagyon rossz értékeim voltak és nem is igazán tudom, hogy teljesen rendbe jöttek-e az értékeim, de egy kicsit rosszabb értéknél már maradhat baba. Látod… :wink: ne keseredj ennyire el. Tudom, hogy nehéz, de feleslegesen elment volna ki tudja hány tb-s beavatkozásod. Fel a fejjel. 8)

Lugi: Nagyon sajnálom. Most hogyan tovább? :(
vicky79
Budapest III. kerület

óóóó szomorú vagyok, hogy az idővel a kedvetek is elromlott :cry:

lugi, meg is jött? nekiindulsz a következőnek? én bőgtem is, nem vagyok rá büszke, de evvan... tegnap kezdtük a harmadikat.

heni, szerintem sem a háziorvos lesz a Te embered az IR-rel kapcsolatban. Nézelődj a neten, ne pazarolj időt, menj egyből szakemberhez! :wink:
kpn

Sziasztok!

Sztyopane: de aranyos vagy :D eljöhetsz velem tesztelni ha van kedved :D remélem az álmaid valóra szoktak válni :D :D :D iwiwezel? nem érzek semmit :( nem tudom mit kellene érezni :(
Veled mi a helyzet? van valami változás?

Havri: mi-zu?

Heni: sajnálom és most írhatnám,hogy de majd ha jó lesz az IR erdeményed akkor össze fog jönni,de tudom, hogy ez nem vigasztal :( de azért szorítok neked és Sikerülni fog a babásodás!!!!

Muzsi: ne add fel csörgetést...én addig szoktam egyfolytában csörgetni amíg ne veszik fel :D

Kpn: elkezdted a szurkálást???

Vicky: személy szerint nagyon örülök, hogy nem hagytál még el minket, te tudsz egy csomó olyan dolgot amit még mi nem,és a válaszaidból nagyon sokat megtudhatunk :D
kiss angyal

Sziasztok csajok!

Köszi mindenkinek a bíztatást.
Lehet félreérthetően írtam, de nem a háziorvostól várom a megoldást, gondoltam, hogy továbbküld valahova.
Endokrinolúgushoz, vagy valami diabetológushoz, mert a vércukrom is rossz lett a terhelésre. Ha meg ott hónapokat kell várni, akkor muszály leszek elmenni a Mentsmentis be magándokihoz.

Vicky!
Priviben megírnád az eredményeidet, csak, hogy valami bíztatást kapjak... :oops:

Köszi

heni77

Sziasztok csajok!

Hazaértünk végre a dokitól. Jó sokat vártunk mire hívott az asszisztensnő, majd mondta, hogy mindjárt jön. És amikor visszafele jött, és mögötte a biológusnő, akkor már tudtuk, hogy valami jó hírt kapunk:))))
Szóval behívtak és Z.doki közölte, hogy jó híre van, sikerült, és még nem tudni, hogy 1 vagy 2, majd 7-én mehetünk uh-ra akkor majd kiderül :wink:

Heni:
Sajnálom, hogy nem lett jó az eredményed :( De nem szabad elkeseredni, előbb-utóbb sikerülni fog!!!
Menj el dokihoz, kezeltesd magad, nyaralj és már jöhet is a baba :D

Kpn:
Szúrkáld magad, ez a hónap tuti lesz:))
havri1

Köszi Havri, és teljes szívből gratulálok.

Mennyi lett a HCG d, azt nem mondta?

heni77

Köszönöm szépen:)

Ha jól emlékszem akkor 114.. De annyira meg voltam illetődve, hogy azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány :lol:
havri1

Havri!

Tiszta szívből gratulálok Neked! De jó Te már legalább tudod az eredményt. Én még várok majd egy hetet.

Heni!

Nagyon sajnálom hogy nem lett jó az IR eredményed. De legalább rájöttek és nem lövöldözöd a lehetőségeidet! Hidd el megéri várni egy pár hónapot és így legalább biztosra mész. Tudom nagyon sz@r a várakozás, de utána legalább eredményes lesz!

Jaj csajok le kell írnom Nektek, hogy mit álmodtam az éjszaka. Ezt már végképp nem hiszem el. Azt álmodtam, hogy a BMC-ben vagyunk eredmény hirdetésen. Mivel csak Szűcs doktor volt és Koncz tanár úr, így nagyon sokat kellett várni. Egyszer csak szólítottak egy jó pár embert akiket behívtak egy szobába. Mindenki jött ki boldogan és mosolyogva, hogy sikerült! Ráadásul akik jöttek ki azok mind középiskolai osztálytársaim voltak. Csak páran maradtunk kint, akiket nagyon nehezen akartak behívni. Na nagy nehezen ránk került a sor és közölte velem Szűcs doki, hogy most nem jött össze, de legközelebb már biztos sikerülni fog. Úgy elkezdtem bőgni, hogy na. Erre ébredtem fel és tényleg folyt a könnyem. Na most már tényleg nem tudom mit fognak Nekünk mondani jövőhét hétfőn. Már csak pár nap és megtudom.

Bocsi, kicsit hosszú lettem, de ki kellett írnom magamból ezt a dolgot.
Puszi

gyoreneildi

Sziasztok!

Eltűnt bárányka gyorsan ír pár szót és újra eltűnik :?

Először is üdv az újaknak!!!!! Mielőbbi pocakosodást!

Kakti!
megtennéd, h átírod a tábliban, h Zeke dr-hoz járunk? így alakult. :wink: köszi!

Ma voltunk konzin.
A hormonjaim teljesen jók, apa ugye bacimentes, de a kisfiúk sajna romlanak.... a 19M-ból már csak 17,5M van és az immun pozi is megvan.

Zeke doktor mindenképp még 1 inszemet javasol és ha nem jönne össze, utánna tárgyalunk a továbbiakról a kisfiúk miatt.

Iszonyú sokáig vártunk és elég sz*rul vagyok a frontok miatt is, szóval most is megyek (ráadásul a férjem gépe van csak, mert az enyém szervízben van)

de a lényeg, h receptekkel a kezemben jöttem ki és 2. cn-on indul a 2. inszem! :wink:

havri!
gratula!!!!!!!!!!!

heni!
igaza van vickynek! remélhetőleg nem döntöd meg a rossz ir rekordját (ami még mindig az enyém) és gyorsan javulni fogsz! nagyon sok lánynak 2 hónap után összajött spontán a baba! szóval gyorsan futás egy endokrin dokihoz és hajrá!

ölelés nektek!!!!

babszika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?