Jó reggelt lányok!
Kpn!
Nagyon sajnálom, de: Új hónap, új remény!!! A következő bizti sikerül! Mennek a drukkjaim!!!!!
Vicky!
Remélem minden rendben volt ma az Uhu-n!
Kakti!
Ha tudsz majd jelentkezz! Jó pihenést Nektek! Hát jó sz@r időtök lesz a nyaraláson!

De próbálok egy kis jó időt küldeni!
Jaj lányok van egy storym amit muszáj vagyok veletek megosztani:
Van egy 4 éves keresztfiam, akinek nagyon jó képességei vannak. Tegnap mondja Nekem, hogy Ildi nem szabad kiabálnod! Kérdeztem Tőle, hogy miért? Erre a válasz: mert ott van a pocidban a kicsi baba és most nem szabad kiabálnod és nagyon kell vigyázni Rá! Kérdezem Tőle, hogy ki mondta ezt Neked és szó nélkül rá vágta, hogy látom! Tudni kell, hogy a gyerek szokott a dédivel is beszélgetni aki 2 éve halt meg. Szokott olyan dolgokat mondani a dédivel kapcsolatban amiket Ő még nem is tudhat, csak a dédi vagy esetleg mink. Nem tudom, hogy mit tudhat a gyerek, de ha ez bejön Neki, akkor ez a gyerek még viszi valamire. Lehet, hogy majd Ő mondja meg a baba nemét is!
Volt olyan mikor nagyon elvoltunk keseredve a párommal, hogy nem akar jönni a baby, akkor Ő vigasztalt minket, hogy hamarosan lesz kicsi babánk. Kérdeztük Tőle, hogy ezt Te honnan tudod, és mondta, hogy a dédi üzente, hogy hamarosan lesz és Ő csak ezt az üzenetet akarta átadni.
Néha már Én is félek a gyerektől, de remélem igazat mondott most! De 1 hét múlva már biztosat tudok mondani.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredtem! Remélem nem baj, hogy leírtam ezt a storyt. De úgy éreztem le kell írnom Nektek!
Puszi:
Ildi