A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt mindenkinek!

kiss angyal: köszönöm!!!! :D

lukacsne: én is így kezdtem, hogy nem volt domináns és a végére lett 1db 24mm és 1db 18mm petikém. Mikor kell visszamenned UH-ra?

indulok dolgozni :? , de a héten utoljára :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopane! Kedden kell mennem, mert akkor már lesz a Zeke doki.

Kép
tigriske1978

Sziasztok Lányok!
Bocsi hogy nem tudtam jönni de kórházba kerültem elkezdtem barnázni de már itthon vagyok!Használom az utrogestant és azóta nincs semmi baj remélem nem is lesz!Már 12 mm-esek vagyunk :lol:
Annyira rossz volt az a 4 nap a korházban annyira féltem hogy elmegy a babócám ugye már nem fog???Jajjj nyugtassatok meg!

Judit

Kép

Kép
jucccy

Judit!

Mi mind használjuk az Utrot és még amellett is van barnázik. Ne aggódj az nem segít, csak pozitívan. Lehet, hogy valami tisztul a babó mellett. Azt mondják amég nem vér addig nem olyan nagy a baj. Biztos, hogy a félelem és a nyugtalanság nem tesz jót, ezért lazíts. Tudom könnyű ezt mondani, de meg kell próbálni. Volt már szívverés/pulzálás?

Kép
tigriske1978

6. hét elején 12mm??? Atyaég!
Mi elkezdtük a hetedik hetet és csak a végén megyünk (én is kedden) UH-ra. Mekkora lesz majd, ha az 5. hét közepén 4mm volt??? :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát megmondom őszitntén ebben a korházban szart se foglakoztak velem sőt ugy képzeljétek el hogy az uh-án semmit nem magyarázott el csak annyit mondott hogy hűű de keveset ittam :?
a papir alapján néztem az adatokat majd hétfőn megyek a saját dokimhoz aki egy tünemény és ott már tájékozottabb leszek!

Judit

Kép

Kép
jucccy

Jó reggelt lányok!

kaktikám:mizus nálad? :lol: :lol: :lol:
sting1982

woody:szia!te is most kezded az első inszemet?????
hajráááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika:kis kedves volt ez a kis videó!remélem hamarosan erre is hoz kis csomagot a golya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csézjang:te kis drágám!most már remélem túl vagy minden szarságon(bocsi a KIFEJEZÉSÉRT) :oops: :oops: :oops: és most már ténleg te is kezded az inszemet :D :D :D :D :D gondolok rád irj majd mi volt!

Zsú:szia neked is!
olvastam műtöttek téged is?????mi volt a gond?ha kérdezhetem?
jah és te is lassan inszemezel?????
sting1982

Rózsám:szia!!!!!!
remélem jól vagy és nem nagyon hajtod azért magad!tudom kell a pénz de nem minden áron jó????????szóval vigyázz magadra kérlek!
neked is merionalt irt ki a dokker?mennyi adagot irt neked?na puszi irj majd te is :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szia Böbe!

Jól vagyok, köszi! Leszakad a derekam, és folyton ég a gyomrom. De egyéb (még) semmi. Kedden reggel UH.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:hűűűűűűű!de jó!!!!!!na a gyomorégés az nem éppen jó de hát valami gyógy vizet ha innál??????vagy azért annyira nem vészes....
sting1982

Sziasztok!
Megérkeztem végre. Reggel 7:15-re már ott voltam, a recepcióra 7:40-kor értem. Gondoltam tök jó, gyorsan fogok végezni, hiszen a doktornőnél csak 1 karton volt. Viszont nem így lett, még 9-kor is kint ültem. Vagy 4-en mentek be előttem és még egy terhes lány nagy pocakkal is. Na ezt már tényleg nem értettem, hiszen innen elküldik a lányokat egy idő után.
Na de a lényeg, megkaptam az első szurit... Én nem azt kaptam amit ti szoktatok ennek a neve Menopur és Ovitrelle. Elmentem a kiváltani és csak a Menopur volt 39ezer forint, kicsit rosszul lettem és ez csak 10 db. Jövő hét csütörtökön ismét mehetek.
Most már kicsit megnyugodtam, hogy elkezdtem az egészet és remélem ez lesz az utolsó is.

Juccy gratulálok a babához és nyugi nem lesz semmi gond!
woody

te is merionalt kaptál?te mennyit szúrtál naponta?mert csak azért kérdezem nem e kaptam én kevés adagot!!!!!de szerintem azért a dokker bácsim tudja mennyit kell csak picit aggódóm....
sting1982

Woody:39000????????????????????????????????????????????????????????????te jó ég!!!!!!!!!!inszemed lessz neked is????????úristen.....
sting1982

Woody:egyébként ehhez sajnos hozzá kell szokni a sok várakozáshoz!rengetegen vagyunk akik babyt szeretnének!
csak türelem.......
:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe!

Én Merionalt szúrtam napi egy ampullát. De volt, aki napi felet. Neked mennyi az adagod?
Igen, a Menopur és az Ovitrelle sajna jóval drágább, mint a Merional és a Pregnyl. És nem igazán tudom, mi alapján dőlhet el, hogy melyiket kapja az ember lánya. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sting, ez lesz az első inszemem. Nekem napi 1-et kell szúrnom.
A menopur sima ára 52ezer lenne, de persze van a támogatás és így 39 ezer. A neten is ez az ár. Én kicsit meg is lepődtem még jó, hogy volt nálam kártya.
Kicsit visszaolvastam még tegnap, és ott szerintem Kakti írta, hogy ő mennyit fizetett, gondoltam nekem sem lesz több. De, akkor mindenkinek mást írnak fel. A lényeg, hogy jó legyen és sikerüljön.! :D
Tudom, hogy sokat kell várni, de most nagyon ideges voltam a kezdés miatt. :(
woody

Sziasztok!

woody nem semmi az ára, nekem 2 puregon-t írtak föl ami 52000.- volt. Zeke doki azt mondta azért kell nekem ez mert ez a legerősebb.

A peterepesztők között mi a különbség?

Kép
sztyopane

hát mindenesetre nagyon drágák ezek a gyogyik!
de ha kell akkor kell az ember mindent megtesz a a sikerért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én napi felet kell szúrjak!

Woody:mostmár nyugalom!sikerülni fog nekünk is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meg persze a többi kismanóra vágyó lányoknak is!
csak ki kell seggelni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

8.án megy majd valaki??????nekem akkor kell visszamennem...
sting1982

Kakti:akkor neked elég volt napi egy és nem kellett emelni az adagot!
remélem nekem sem kell és elég lessz a kis tüszőcskéknek....
sting1982

Sziasztok csajok!

Reggel jöttem haza a kórházból, , még olyan vagyok mint egy másnapos az altatástól, forog velem a világ, reggel óta aludtam, most keltem föl. Vérnyomásom a béka segge alatt van.
Tegnap délben műtöttek, 1 hónap a gyógyulás, még nagyon fáj, de ennél már csak jobb lesz. Tegnap miután felébredtem az altatásból egész délután hánytam, borzalmas volt, nem bírom az altatást. Este 6-kor már azt hittem leragad a szemem, el is aludtam a kórházban már nyolckor. A sebész egy tündér volt, meg a 4 ápolónő is, sose találkoztam még ilyen kedves emberekkel.

Kaptam véralvadásgátló injekciót amit 10 napig magamnak kell beadnom, tegnap beadtak egyet de rohadtul csípett. :?
Eszembe is jutott hogy hogy fogom majd a BMC-be is beadogatni az injekciókat magamnak...vagy az nem csíp? legalább addig megszokom...Utálom a tűket, főleg magamnak, pedig egyébként fakír vagyok, de a tűt valahogy nem szeretem... :?
csézjang

Sziasztok!

Megjöttem az első babás vérvételemről, a tortúrámat a másikba feltettem. Már lehiggadtam azóta.

Amikor én voltam inszemen, akkor is volt egy csaj, aki ezt a menopurt kapta. Nem igazán tudom, hogy mennyivel ér többet. Én az utolsó inszemnél puregonnal kezdtem, de semmi nem volt tőle, aztán merionalt szúrtam és attól lett 4 tüszőm is. A repesztőknél nem tudom sajnos mi a különbség.

Mi jól vagyunk, jövő héten kedden remélem sikerül mennem a saját dokimhoz és el is vállal. Drukkoljatok nekem. Reggelente elég erős hányingerem van, de ha rágondolok, akkor a nap bármely szakaszában képes lennék hányni. És a pisilés is megy állandóan.
vicky79
Budapest III. kerület

csézjang: Örülök, hogy túl vagy a műtéten. Nekem a bmc-s szurik nem csíptek, de van egy valamelyik, ami csípni szokott, de nem tudom hogy melyik, mert én olyat nem kaptam. Gyorsan gyógyulj meg és már mehetsz is babát gyártani. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Böbe!
Én mehetek szerdán is akár!
Ha gondolod, mehetünk együtt - bár én reggel akarok menni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csézjang:a lényeg már túl vagy rajta és gondolj arra hogy egy hónap és hajrá babásodás!!!!!!!!!!!!!!!!!a merional szerintem nem csíp legalábbis nekem amit tegnap adtak be nem csípett!
pihizzél sokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pusszantás a pofidra

Vicky:azért örülök hogy még néha visszatérsz hozzánk ide még nem babások közé!!!!!!!!!
ezek a rosszúl létek 3.hónap környékén elmúlnak úgy tudom....
de modjuk ismerek olyan nőt aki még szüléskor is folyamatosan hányt...
vigyázz magatokra!
sting1982

kakti:de jó lenne olyan rég taliztunk már......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem elméletileg mikor lenne uh?mikor szoktak menni?????12-14között vagy utánna???????
sting1982

sting: Mindig olvaslak titeket, csak nem mindig van sajnos időm írni.
vicky79
Budapest III. kerület

szia sting

én is szerdán megyek Szűcs dokihoz, te kihez mégy?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

elkezdtem barnázgatni,rakjak még fel utrot?
kiss angyal

szia! lukacsne :én is Szűcs dokihoz járok!

:lol:

lehet buta kérdésem van de ezekben a szurkálos időszakokban
lehet bevenni fájdalom csillapítót? :oops: :oops: :oops:
sting1982

Max. aspirint.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

algopirin???????mert az van itthon..... :? :? :? :? :? :?
sting1982

esetleg...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kiss Angyal! Hát én raknék, de ezt neked kell eldönteni.

Az algopirint szedhetik terhesek, legalábbis a tesómnak ezt mondták és most 8,5 hónapos terhes.

Kép
tigriske1978

köszis lányok :lol: :lol:
csak mert szétszakad a fejem :? :? :? :?
sting1982

Böbe

én az olyan UH-ra is, amire most te mész, korán reggel mentem, hogy még beérjek a melóba. De most annyira nem fogok sietni. Azért túl sokat sem akarok késni, de sztem nem megyek oda fél7-re. Inkább a fél8-at célozom meg.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Tigriske a gyors választ,akkor rakom is...

Kpn: mi van veled és az inszemmel?Misi bá?
kiss angyal

Kakti:az a helyzet hogy nekem is muszáj korán mennem mert utánna rohanok vissza a melóhelyre :lol:
akkor a 1/2 8akkor szerintem jó lenne....
sting1982

de majd addig még irunk.....
sting1982

Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit! :)
Ági vagyok 37 éves és párommal babát szeretnénk már 2. éve.Az elmult hetekben derült ki, hogy természetes úton nagyon kevés esélyünk van ( a párom a 'proviron 25' gyógyszert kapta) , így az orvos első lépésként az inszeminációt javasolta. Nagyon izgulok és félek is. Egy kedves hölgy: "Vasikáé", Zsuzsa ajánlott titeket. :)
Ági
ágica37

Sziasztok!

ágica: Üdv nálunk és mielőbbi babásodást nektek!!!!! Melyik dokihoz jártok és hol tartotok most?

kiss angyal: szerintem is rakjál még most utrot

Kép
sztyopane

Csajok,

Rózsa egyszer már említette vmelyik levelében az aspirin protect vény nélkül kapható gyógyszert...elég érdekes dolgokat írnak róla...nagy mértékben segíti a beágyazódást stb...van valaki itt aki ezt szedi/szedte?
kiss angyal

sziasztok kislányok!

a legfontosabb, jucccy, nagyon drukkolok, a barnázásra mondják, hogy megpattanhatnak hajszálerek

ágica37 üdv köztünk, mind jófejek vagyunk :lol: Zsuzsának mondd meg, hogy nagyon hiányzik nekünk, persze megértjük a távolmaradását, de igazi tyúkanyó volt itt köztünk...

kiss angyal, a buzgóbbak azt fogják mondani, hogy utrózz, szerintem meg érezni fogod, hogy ez most az vagy nem. tesztelj egyet azért biztos ami biztos!

lukacsne, nekem is volt olyan, hogy nem volt domináns tüszőm, hanem többen fej-fej mellett, de aztán egy elhúzott. nyugi!

cséz, tényleg csak Böbével tudok egyetérteni, ha fáj, gondolj arra, hogy ez a belépő a BMC-be, gyógyulj meg gyorsan! egy hónap az lófütty
:wink:

sztyopáné, kösz, hogy gondoltál rám!

woody, üdv, próbálj most már ne az anyagiakkal foglalkozni, gondolj arra, hogy jó helyen vagy!!!

ezt a gyogyó kérdést nem értem, én eddig mindig megúsztam a 13ezres merionallal, dehogy az ugyanolyan hatóanyagú menopur miért a háromszorosa??? Az Ovitrelle is a Pregnyl kétszerese.

bocs ha valakit kihagytam, de ilyenkor csak azt az oldalt látom :?

rólam, ma nagyon jól mentek a dolgok a péntel ellenére, megint reggel 7kor arra ébredtem, hogy "repedek", mindkét oldalam eléggé fáj, még most is, pedig már 6 óra van :shock: nagyon remélem, hogy mindkét tüsző reped(t). Uram megint meg lett dícsérve és a doktornő is tündéri volt. Megszállt az ihlet csajok, meg vagyok róla győződve, hogy ez most sikerül :wink: megyek, teszek a helyére egy undiutrót...
kpn

Drága kpn:hányadik probálkozásod volt ez ?(az utolsó) :lol: :lol:

ágica37:szia!üdv itt nálunk!nagyon jó helyre küldött zsuzsa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én őt már egy másik fórumból is ismertem :lol: :lol:
mikor kezditek az inszemet???vagy hol tartotok most?????
:lol: :lol:
sting1982

lányok ha folyékony algopirinem van azt is be szabad venni?????már nagyon fáj a fejem és 18.30kor szúrtak (anyósóm).
sting1982

Kedves Lányok !
Köszönöm a fogadtatást!!!! Nagyon jól esett!!! :)
A Zsuzsának átadom az üziket! :)
Hú még nagyon az elején vagyunk. Jul. 27.én megyünk a konzultációra. Semmit nem tudok, azt sem ki lesz az orvosunk.Nagyon parázok, attól ami rám vár!!!
ágica37

sziasztok

Sting: az egyik petefészkemben volt egy dermoid és egy endós ciszta, egy hónapot kell várni míg meggyógyulok, és utána mehetünk csak vissza a BMC-be, nálunk nem lesz inszem, mi lombikozunk a kiskatonák miatt.

Csézjang: jó, hogy túl vagy a műtéten,szóval téged is egy hónap várakozásra ítéltek...engem is, de majd csak hamar eltelik!
Vendég

Ma már voltam dolgozni, hosszú volt ez a mai nap, két sebem szét is nyílt, úgyhogy újra be kellett kötözni, lehet hogy korai volt még menni, pedig ültem egész nap, nem emelgettem semmit. :( Kicsit elkenődtem.
Vendég

Valakinek laptető? Nagyon szívesen adom... :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?