sziasztok kislányok!
a legfontosabb, jucccy, nagyon drukkolok, a barnázásra mondják, hogy megpattanhatnak hajszálerek
ágica37 üdv köztünk, mind jófejek vagyunk

Zsuzsának mondd meg, hogy nagyon hiányzik nekünk, persze megértjük a távolmaradását, de igazi tyúkanyó volt itt köztünk...
kiss angyal, a buzgóbbak azt fogják mondani, hogy utrózz, szerintem meg érezni fogod, hogy ez most az vagy nem. tesztelj egyet azért biztos ami biztos!
lukacsne, nekem is volt olyan, hogy nem volt domináns tüszőm, hanem többen fej-fej mellett, de aztán egy elhúzott. nyugi!
cséz, tényleg csak Böbével tudok egyetérteni, ha fáj, gondolj arra, hogy ez a belépő a BMC-be, gyógyulj meg gyorsan! egy hónap az lófütty
sztyopáné, kösz, hogy gondoltál rám!
woody, üdv, próbálj most már ne az anyagiakkal foglalkozni, gondolj arra, hogy jó helyen vagy!!!
ezt a gyogyó kérdést nem értem, én eddig mindig megúsztam a 13ezres merionallal, dehogy az ugyanolyan hatóanyagú menopur miért a háromszorosa??? Az Ovitrelle is a Pregnyl kétszerese.
bocs ha valakit kihagytam, de ilyenkor csak azt az oldalt látom
rólam, ma nagyon jól mentek a dolgok a péntel ellenére, megint reggel 7kor arra ébredtem, hogy "repedek", mindkét oldalam eléggé fáj, még most is, pedig már 6 óra van

nagyon remélem, hogy mindkét tüsző reped(t). Uram megint meg lett dícsérve és a doktornő is tündéri volt. Megszállt az ihlet csajok, meg vagyok róla győződve, hogy ez most sikerül

megyek, teszek a helyére egy undiutrót...