viszonylag kiművelt vagyok fogyókurvákan, úgyhogy ezt is jól áttanulmányoztam. megnéztem az összes könyvét, nagyrészük (drágábbak) puszta fecsegéssel, önéletrajzzal, meg történelmi áttekintéssel van tele, hogy hol mennyi elhízott van, stb. érdekli a fenét. úgyhogy csak a zsebkönyvet vettem meg.
Sokan szidják Atkinst (én is
), hogy csak fehérjét lehet nála enni, Norbi is kihangsúlyozza, hogy az ő fogyija mellett se Atkins, se más fogyit ne használjunk. node kérem. Norbi fogyókúrája is nagyjából a szénhidrátok száműzésén alapszik, csak burkoltabb formában. kíváncsi leszek, hogy nem lesz-e rossz a koleszterinem, vagy ilyesmim, mert attól függetlenül, hogy egy nagy bálna vagyok, soha nem volt rossz egyetlen értékem sem, de nem is faltam ennyi husit, illetve ilyen arányban. kipróbálom és beszámolok. megéri az 1-2 hónap próbaidőt, mert nem annyira baromi nehéz, mint az eddigi fogyijaim. (a legjobban a 4 napos vált be eddig, de elég nehéz volt néha...) a zabkorpámra rá volt írva (valami bio izé), hogy 5x-ös mennyiségű vízben 5-10 percig főzni. nem mértem egyik adatot sem, de elég szépen péppé főtt, szvsz fogatlan babának így érdemes.
csak az a bajom, hogy olyan picit eszik még, hogy nem ér le a botmixer sem az edény aljára
. és aszontátok, hogy ne fagyasszam le az ilyen gyorsan elkészíthető cuccokat, és pl. ma meggyes krumplit csinálok, de musz lesz többet készíteni, hogy le tudjam mixelni. gondolom ha délre fő meg, akkor nem lehet később se odaadni neki, ugye?

), s minden szülinaposnak is a füle érjen bokáig!