A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi!
viszonylag kiművelt vagyok fogyókurvákan, úgyhogy ezt is jól áttanulmányoztam. megnéztem az összes könyvét, nagyrészük (drágábbak) puszta fecsegéssel, önéletrajzzal, meg történelmi áttekintéssel van tele, hogy hol mennyi elhízott van, stb. érdekli a fenét. úgyhogy csak a zsebkönyvet vettem meg.
Sokan szidják Atkinst (én is Kép ), hogy csak fehérjét lehet nála enni, Norbi is kihangsúlyozza, hogy az ő fogyija mellett se Atkins, se más fogyit ne használjunk. node kérem. Norbi fogyókúrája is nagyjából a szénhidrátok száműzésén alapszik, csak burkoltabb formában. kíváncsi leszek, hogy nem lesz-e rossz a koleszterinem, vagy ilyesmim, mert attól függetlenül, hogy egy nagy bálna vagyok, soha nem volt rossz egyetlen értékem sem, de nem is faltam ennyi husit, illetve ilyen arányban. kipróbálom és beszámolok. megéri az 1-2 hónap próbaidőt, mert nem annyira baromi nehéz, mint az eddigi fogyijaim. (a legjobban a 4 napos vált be eddig, de elég nehéz volt néha...)
a zabkorpámra rá volt írva (valami bio izé), hogy 5x-ös mennyiségű vízben 5-10 percig főzni. nem mértem egyik adatot sem, de elég szépen péppé főtt, szvsz fogatlan babának így érdemes.

csak az a bajom, hogy olyan picit eszik még, hogy nem ér le a botmixer sem az edény aljára Kép . és aszontátok, hogy ne fagyasszam le az ilyen gyorsan elkészíthető cuccokat, és pl. ma meggyes krumplit csinálok, de musz lesz többet készíteni, hogy le tudjam mixelni. gondolom ha délre fő meg, akkor nem lehet később se odaadni neki, ugye?

ancsipancsi

Sziasztok!

Bocsi, hogy idepofátlankodok, de ha minden jól megy, akkor a Szent Imrében fogok szülni, és szülésznőt keresek.

Tudnátok ajánlani valakit?

A segtségeteket előre is köszönöm,

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szép jó reggelt mindenkinek,

a Marcelloknak boldog névnapot(Pocak? Kép ), s minden szülinaposnak is a füle érjen bokáig!

Ancsi, nekem pont azt mondták, hogy fel kell forralni a lefagyasztott tejet, mert úgy azért biztonságosabb, s lehet látni, nem romlott-e, mivel akkor összemegy. Az összetételének meg ez már mindegy, a legértékesebb dolgok úgyis kifagynak belőle... Szóval mikor már szinte semmi nem fért a mélyhűtőbe a tejes zacsik miatt, akkor ment az egész a lefolyóba.

Most lebuszozunk boltba, babakocsi nélkül, mivel egyik kocsink sem elérhető: a nagyobbik a pincében, s eltörött a pinceajtó kulcsa, a kisebbik meg bent maradt Apa autójában. Jó buli lesz, szerencsére mindenhol közel vannak a megállók.
soosoo

Fic !
Legun kivül jelenleg egy kis béka , vörös hasú , de az csak pár centis Kép no meg az 5 macsek , de az meg nem hüllő Kép
kép:
http://web.axelero.hu/veljap/kepek/legu/5.html

Egyébként alig ismerek vkit Érden ...

Kép
Kép
greenolive

Ildi,új lakásra viszont jár az egész szocpol, sőt, előre is be lehet vállalni még gyerek(ek)et! (Ezt egy ismerős esetéből tudom.)

Gigi, ha apa nevén nincs semmi, ő nem kérvényezhet szocpolt?
soosoo

Sziasztok Lányok!

Voltam ma NST-n, találkoztam Maccsal isKép Ma jönnek haza a kórházból, sajnos Fülöpkét nem tudtam meglesni, mert elvitték a hazaengedös vizsgálatra.
Nálunk változatlan a helyzet, Szabolcs még jól érzi magát a pocakban.Kép
Zsombival itthon vagyunk, ma reggel is 39 fokos lázzal ébredt, de a gyógyszer levitte, szerencsére.
Nagyon szépek a gyerköcök, mind!!!!Kép

Most rohanok, mert a hétvégi tunyulás után rengeteg a házimunkaKép

Pirus
38+3

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Marianka ! Üdv itt ! Mindegyik szülésznő nagyon jó , a sajátját meg mindenki isteníti Kép Szerintem ha tudsz menj el a szülésznős előadásra a kórházban , honlapjukon fent van mikor szokott lenni . ott párat meg tudsz ismerni .
Jó pocakosodást !

Kép
Kép
greenolive

Mariann,
mikor szülsz? én szivesen ajánlom az enyémet, ha adsz emil cimet, elküldöm a telószámát. Itt a topikon egyébként úgy látom Kecskeméti Vera és az Ica a "sztárok"Kép. Milyen tipusú emberre lenne szükséged????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, a frissen főtt babakaját, ha kihűlés után berakod rögtön hűtőbe, még két napig nyugodtan odaadhatod neki. Jól melegítsd át még egyszer.
S miért ne fagyaszthatnád le, csak ezért, mert gyorsan elkészül?! Ezt nem értem...
soosoo

Lányok!
Kérnék egy kis segitséget. Bálintnak immár több mint egy hete folyik az orra, és teljesen tanácstalan vagyokKép
Adtam neki Kalium Bichronicumot, amikor nyulos, sargas volt a valadek, de aztan masnap megint vizes feheres lett... Azota meg hol ilyen, hol olyan. Ilyenkor mit lehet adni neki???

És az Echinaceat hogyan adagoljam neki? Lehet adni igy natha végefelé is? És C vitamint is érdemes?
A Baby Luufot meg esténként kenem a hátára, csak néha elfelejtemKép

KépKép
fibi

Green: az érdi topicot látogatod? Ti merrefelé laktok Érden? Ha akarod, segítek összeismerkedni Zsuzsival, nagyon aranyos, kedves csajszi. a legu szép nagy! Kép babaként került hozzátok? nekünk kétféle gekkónk van, összesen 8, és 3 éxerteki Kép és 4 geki nálunk bújt ki a tojásból Kép

Soosoo: köszi a tanácsokat!!!! Kép én is jártam már sokfelé Horvátországban, mi Splittől délre tervezzük az úticélt, a szüleim lemennek autóval, mi meg lerepcsizünk ... de ez még képlékeny.

Zsebi: hány kilóig jó a hordozó? vagy velem már nem boltolsz? Kép
ficánka

Fibi ! Jobbulást ! sajna nem tudom....

Fic ! Fás-bokros utcák egyikében .
Eleinte látogattam , de valahogy összeszokott a csapat , meg nagyobbak a gyerekek .

Gekkonk nekünk is volt régen . Ügyiok vagytok a keltetéssel Kép
Teknősöket is imádom , még szüleimél nekem is voltak , mór is .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok lányok.
Kicsit elvesztem, mert az utóbbi 2 napban baromi nyűgös és sírós volt az OrsimKép. Mára úgy néz ki elmúltKépAmikor meg volt egy pici időm, csak a képeket nézegtem végig, mert Zapa WIWelt

SZOCPOL: Mi most várjuk a banki hitel elbírálását. És úgy van, hogy 2 gyereket be lehet válallni. 3 már nem, azt az összeget jóváírják, amikor megszületik a harmadik.

Na megyek, mert a lány megint sírKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Még annyi a szocpolhoz: nekünk a jegyzőtöl kell kérni igazolást, hogy jogosultak vagyunk rá és azt benyújtani a banknak

Mása
Kép
Kép
szmagdi

soosoo,
nem tom,de ahhoz hogy kérvényezze kéne vmit venni ami az ő nevére kerülne,nem??????lövésem sincs mert mindenki mást mond de az a lényeghogy mi még nem vettük igénybe pedig jó lenneKép

KÖZÉRDEKÛ:na jó,saját érdekűKépezt a 3 cd-t keresem,estleg nincs meg vkinek???????
-kaláka:hol a nadrágom
-kaláka:az én szívemben boldogok a tárgyak
-kaláka:a pelikán

most el mert mindjárt jön a bnőm pletyizni kicsitKép
Vendég

Green,
köszi.
Érden is nézünk házakat, egyenlöre mindegy még, hova költözünkKép

KépKép
fibi

Sziasztok, tudnátok ajánlani egy dokit a Szent Imréből? Olyan kéne, aki (lehet hogy) problémásabb eseteket is vállal, nem kutyafuttában rendezi a betegeit, és - ha lehet - van magánrendelése is Dél-Budán. Kösz előre is. Kata PS: ha van saját jó tapasztalat és megosztanátok, duplán köszönöm :-)))

Kép
Ákata

Szocpol: Csak gyermektelen hazasparnak hisznek el ket gyereket, ha mar van gyereked, akkor csak csak egyet irnak jova elore, kettot mar nem!!

Jucus: azt irtam, hogy marciusban nyilik HandM az arkadban gyerekruhakkal!!!! Te szelektiv olvaso.
moose

Köszi Soosoo, tényleg MarcellKép

Szocpol: mi már egész vagyont kell hogy kapjunk Kép akkor én is kőgazdag leszek? KépKépKép

BABYLOOF: hörghurutra jó??? Balu borzasztó csúnyán kucizik éjszakánként, de a dokinéni szerint nincs szó szamárköhögésről! Remélem!!!

Ja tényleg: gratula a felálló, járó, kúszó-mászó babáknak. Olyan távolinak tűnik, pedig hamar eljön ez az idő!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak: BOLDOGSÁGOS MARCELL-NAPOT kívánok napsugaras szemű Ketteskédnek! KépKépKép Balunak jobbulást!!!

Ákata: magán a Körszállónál jó lesz?

Green: akkor meg akarod ismerni Zsuzsit és Pistikét (05/04/29)? milyen gekkó? privizzünk, hogy ne offoljuk nagyon szét a topicot! Kép
ficánka

KÖZÉRDEKÛ: Gyümölcs- és zöldségfoltokra ajánlom mindenkinek a dm-ben kapható denkmit mosószappant (Gallseife). Almát, répát és sütőtököt bizonyítottan kiszed!

Persze, biztosan vannak, akik már ezt tudják, így azoktól sorry, a többieknek meg próbáljátok ki!

Most megyek tortát sütni Kép apafejnek!

HOLNAP TORNA!!!!! Kép
ficánka

Sziasztok!

ADA!
Dejó, hogy jelentkeztél!
Már hétvégén azon gondolkodtam felhívlak mivan veletek!
Holnap megyünk torna!

Fic!
Nagyon köszönöm az infót mosószappan ügyben mert épp most végeztem a vasalással és egy pár pelusból nem jött ki az alma...
Akkor ezt még ma megveszem!

Pocak! Boldog névnapot kisfiadnak!

Green!
Hát bevallom hősiesen, hogy én kb. 5 percig nem tudnék élni emellett az állatt mellett, tehát a szemembe te egy hős vagy!nagyon félek az ilyen állatoktól pedig tudom ők jobban félnek tőlem....
manó27

Moose.
Szocpol: nekünk 1 babánk van és még egyet szeretnénk.Nekünk megelőlegezik (elvileg).Akkor lehet, hogy bankja válogatja???. Egy ismerősünk is így vett fel hitelt és neki is megadtakKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pocak:
BOLDOG NÉVNAPOT MARCINÁK!!!KépKépKép
Balu fogzik?. Miben nyilvánul meg a fogzás??? Lehet, hogy Orsi is ezért nyügis? DE nem fehér az ínye.

Pirus,
Mi van a gyerkőccel???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok:most láttam a hír tv-n a szentimrés graffitit.Kicsit aggodtam,mikor hallottam róla,de szerencsére nem az a klasszikus falfirka,hanem egy remekmű!KépKomolyan,nagyon szép lett,pedig sprével nyomatták!

petergabi

Magdi:arra gondolt szerintem Moose,hogy a meglévő 1 gyerekhez,csak 1 gyerkőcöt"hiteleznek",nem úgy mint a gyerekteleneknek,ahol 2 is válalhatsz.Tehát Ti csak egyet kaphattok pluszba,hiába akarnátok 2 vállalni.Ha megszületne a 3. baba ez után,akkor kérhetnéd csak az Õ részét,utólag.Ez a mi gondunk is ezzel.Úgy terveztük,hogy bevállaljuk papíron a 3. babát,aztán majd megláttjuk,végülis van rá azt hiszem 5 év.Igen ám,de a 3. babára már csak utólag fizetnekKép

petergabi

MEGGYES-KRUMPLI RULEZ. tök savanyú lett, de Lencse evett egy csomót belőle. előtte 1 dl anyatejet ivott, remélem nem fog fosni Kép
kissé nyúlósa kaja állaga. a keményítő miatt? (krumpli) vagy kevés lett a víz?

Soosoo!
de jóóóó! akkor a mai meggyes krumpli felét ráérek holnap odaadni. főzés után rögtön üvegbe tettem és lezártam. olyan vákuumos lett, hogy ki se tudom tekerni Kép
fagyasztás: csajok mondták, hogy a gyors kajákat inkább ne fagyasszam, mert legjobb frissen, ami szent igaz. csak pl. az imént 1 krumpli+6-7szem meggybe is alig ért le a mixer, pedig pici edény és dűtöttem, borítottam. ennyi kaja is 2 evés neki Kép .node akkor kipróbálom amit mondtál. így jobb kedvvel főzök, mert könnyebb.

szocpolt csak lakóingatlanra adnak, így ha Gigi férje nevén nincs semmi, nem fog kapni Kép .

Fic!
a gyümölcsfoltoktól tökre féltem, ezért vetettem ismerőseimmel angliában egy 6-os szett tépőzáras előkét. (így olcsóbb volt, és van kisméret is kinn)
lényeg, hogy Ariellel mosva soha nem maradt még benne semmi, pedig evés után a száját is abba törlöm, szóval néha totál barackos, répás, stb. és csak 40 fokon mosok.
bezzeg a ruhákból már azért nem ilyen könnyen jön ki, főleg az anyatej. azt akkor magasabb hőfokon kell mosnom.

Manóka!
akartam kérdezni, h Emma a gyümölcs után kap inni? mert Lencsi nem nagyon iszik. (csaj tejet, tápot)

Szmagdi!
gyermektelennek 2 db gyereket, 1 gyermekesnek 1 db gyereket engednek bevállalni. vagyis 1 gyerekes már nem vállalhat be 2 gyereket. banknak nincs köze, törvény szabályozza.

Közérdekű:
lehet, h tudtátok, de dec.ben a collis szaloncukor Tibi kid volt. csak hogy mindenki így álljon a jövőben ezekhez. mondjuk állítom, hogy sajnos a többi szaloncukor meg egyéb ilyen marhaság sem tiszta, van abban egérsz..tól kezdve minden.

ancsipancsi

Ákata, a Bálint doktoroknak van magánrendelésük a Kosztolányi térnél. Én Bálint Mihályhoz járok, szerintem nagyon kedves, lelkiismeretes orvos, tudom őt ajánlani. Kedden és csütörtökön 16-19-ig lehet bejelentkezni hozzá a 386-0700 telefonszámon.
soosoo

sziasztok!
bevettem egy fájdalom csillapitót, most épp magamnál vagyok, úgyhogy gyorsan:
BOLDOG NÉVNAPOT MARCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
a többieknek meg további szép napot, én 3-kor beülök a váróterembe, és várok, várok, várok....KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ki vagyok!
Ma röpke 5 óra végeztema H.-banKépPanna belázasosott reggelre,doki persze reggel rendelt....stb
A vérnyomásom 150 volt és még én magyarázkodjak a dokiknak,hogy nem vagyok magasvérnyomásos!
Hazafelé kiengedtema gözt,bőgtem.

Ha nem jönnék akkor pá,majd dobok egy sms-t valakinek ha felébredtem holnap mütét után.

Juc
20170114224602

Fic ! Szívesen megismerném őket . A közelben laknak ? Mailcímem : csatlosa@freemail.hu

Jucus ! Kép Minden jót kivánok holnapra !

Kép
Kép
greenolive

pocak,
marcinak boldogságosat és írtam mailtKépés ha oxi válaszolt légyszi oszd meg velem hogy hova írtál neki hogy megkapta és válaszolt rá mert nekem nem megyKépés szeretem azt hinni hogy nem azért mert utálKép hanem mert nem kapta megKép

juc,
Kép((((úgy sajnálom.vérnoymásos magyarázkodást ismerem csak nekem a pulzusom veri az egeket a H-tól és senki nem érti meg hogy iszonyom van és ideges leszek és ezért megy felKép((((
pannával mi van?
Vendég

Jucus,
nyugodj meg, minden rendben lesz!!
Holnap nagyon szoritunk!!!!!

KépKép
fibi

Gigi ! Mert nincs otthon Kép

Nekem is felmegy a pulzusom , de csak megkérdezik hogy izgulok-e ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Pocak ! Boldog névnapot Marcinak !

Kép
Kép
greenolive

Ancsi,
Te olyan májer vagyKép, meg tudod nekem mondani, hogy Bt kültagként is jogosult a kismama a gyedre, ugye? Nemcsak alkalmazott munkaviszonyban? Aszondtak a telefonban, hogy igen, de csak akkor ha fizetjük a 4 % eg.bizt.járulékot... De könyörgöm, a kismamak utan amugysem fizeti a munkaado a jarulekokat, nem?????
Egesz delelott telefonaltam, és nem lettem okosabbKépKépKépKép

KépKép
fibi

Ancsi, nyúlós kaja: a turmixolt krumpli miatt. S minél tovább turmixolod, annál nyúlósabb... Én inkább a végén adtam hozzá a krumplit, s éppen csak kicsit megturmixoltam (tudom, mini-mennyiségeknél ez nem egyszerű), vagy külön villával jól összetörtem.
soosoo

kuttyafuttában, majd később leszek részletesen is.

Marianka,
üdv!!! Mikorra vagy kiírva/hány hetes vagy? És ki a dokid? Kép

Ákata,
üdv. Az orvosom Bardóczy Zsolt, magánrendelés a MOMParkban, mindig annyi időt szán rád, amennyi épp kell (szerintem emberileg és szakmailag is kiváló), és úgy vettem észre, kihívásnak tekinti a "problémás" eseteket Kép ha bővebben érdekel, írj a mélcímemre, a profilomban van.

Votiv,
KépKép nekem a kés-olló-egyébpenge a parám, eszméletlen, Dócinak mintha külön antennái lennének, hogy ezekre csapjon le, ha véletlenül otthagyjuk őket... remélem, Isti jól van már!!!!
Babák szépségesek!!!! Kép

Gigi,
a lakásmizéria/helyhiány miatt ANNYIRA sajnállak KépKépKép

vera (15+0)
kisün

Most írtam meg a 3. üzenetet Apának, mert még mindig nem vonta össze-hozta közelebb a másik szentimrés topikot a SZülészetek... oldal elejéről. Egy csomóan nem találnak ide, mert ott próbálkoznak Kép
kisün

fibi,
én ugyan nem tudom a választ de egy könyvelőnek tudnia kell,nincs ismerősöd?én is kültag vagyok de én gyesen vagyok és azt kapom....sztem ezt úgy értette a csaj amúgy hogy ha kültag vagy és ott voltál munkaviszonyban amelyik cégnek a kültagja vagy és fizette a cég.....vagy nem tom.

vera,
mondtam hogy úúúúúúúúúútálom ha sajnálnakKépígy aztán kérlek ne teddKép
Vendég

Nesztek szocpolrol: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/vagyon/ingat/alllaktam/szocpolm ert/szocpolmert20051010.html?sq=szocpol es a tobbi oldalt is olvassatok el, a lap tetejen egy dobozban vannak a linkek, osszesen 14 (gyengebbek kedveert).

Akata, en Urban Marta doktornohoz jarok, a korhazzal szemkozti epuletben van a maganrendelese.

Ada, el sem hiszem, hogy mar ilyeneket csinal a lanyod! De ha tenyleg, akkor jovo heten mar o tartja a tornat, ugye? Kép

Jucus, millio drukk!

Gigi, te szegeny szerencsetlen. Mar ha neked kell a 230m2t takaritani... szerintem csak akkor nem fogtok elferni, ha majd mindharom gyerek ottlakik majd a csaladjaval egyutt. Meg dolgozoszobak meg mindenfele szalonok, hatalmas teatralis lepcsok a le- es felvonulashoz stb. Mint a Dallasban, emlekszel? Kép Mindjart nem is merlek meghivni ebbe a kis haromszobas panelbe...

Bogarka! Segits! Visszatero remalmom van! Hogy apa fulig beleesik egy szoke rovidhajuba Kép almokban az esemenyek es a helyszinek sokfelek, csak foszereplok allandoak, de mindig rettenetes Kép es mindig felebredek es szornyen erzem magam es nehezen tudok visszaaludni, hogy aztan megint ilyet almodjak Kép hogy lehet megszabadulni ettol, mert szerintem pocibabanak nem tesz jot, ha felek meg ideges vagyok Kép mondjuk apa nem banja, sot... mivel ilyenkor masnap sokat bujok Kép
moose

Lányok! Tudom ám már, hogy ki a bizonyos Sz.J. mumus! Most jöttem rá, hogy a múltkori balvégzetű UH-mat ő csinálta... és annyira kiakasztott vele, hogy utána el is mentem a Praxisba egy rendesre és attól meg boldog lettem.

Nincsen neki pocakja, csak bunkó.

Gyors gyógyulást minden érintettnek!

Gyerekek gyönyörűek KépKépKép

indianyo

Nem tudjatok, hogy mennyi ido alatt van meg a cukorterheleses labor eredmenye? Mert utanara kene idopontot kernem a dokimhoz.

Nekem sikideg allapotomban 110/valamennyi a vernyomasom. Egyebkent maximum 90/...

Boldog nevnapot Marcelinonak meg szulit kinekis meg jobbulast meg minden foto tokjo meg mindenfele, nem emlekszem semmire...
moose

Moose,
kár, hogy nem egy nappal korábban kérdezted, ma voltam a laboreredményeimért (sikerült egy tökéletes vérképet produkálnom Kép), megkérdeztem volna neked Kép
Vérnyomásban egy szinten vagyunk kb. Kép

v
kisün

Gigi,
a Bt-nk könyvelöjevel beszeltem, nem tudja, ö abszolut nincs képben ilyen ügyekbenKép
A gyes meg alanyi jogon jar, most beszeltem a MAK-kal is, ök mondtak, azt barmikor kerhetem, akar a gyed helyett is, ha nincs munkaviszonyom. de most talaltam vmit az Oep honlapjan, hatha abban benne van...
amugy köszi a reagalastKép még mindig nem irtad meg mélben, hol lakszKép egyenlöre nekünk Miklos a legszimpibbKép

KépKép
fibi

Moose,
a cukorterheléses labor eredménye másnapra megvan! Többszöri tapasztalat Kép
soosoo

Sziasztok!

Tudom jóideje eltűntem, de volt egy kis zűr. Néha azért olvaslag titeket, jó nosztalgiázni a Szent Imrés szülésről.

Jucus!
Ne aggódj a műtét miatt, én terhesen szereztem epekövet, az utolsó hónapot végig görcsöltem. Októberben vették ki az epehólyagomat nekem is. Ne félj tőle, 4 kicsi vágás lesz csak a pocakodon. Utána 2,5-3 hónap diéta, de ez kibírható. Én már székelykáposztát is eszem.

Megkérdezhetem, ki a Szent Imrés mumus? Nagyon lemaradtam valamiről! Kép

Mesi
jnmesi

Hello Csajok!

Délelőtt itt volt Oxi és Vikka!!! Kép Én kaptam egy finom masszírt Kép, a gyerkőcök meg jól elbarátkoztak Kép Vikka nagyon nagylány már, gyönyörűen ül, és gyönyörűen eszik...még csak meg se kellett utána törölni a száját! Kép Doninak is jó példát mutatott, mert bevágott ő is egy nagy adag almáskrumplit Kép

Ancsi!
Én semmit nem érzek az orromba, de tény, hogy van egyfajta érdekes íze..sokan mondják, hogy nem jó, de sztem nem úgy kell enni, hogy túrórudit eszel, mert akkor nagy csalódás, hanem úgy, hogy valami olyan finomságot, amit még fogyikúra alatt is szabad Kép

Zsan!
Majd mesélj mi volt Olgikánál!

Ada!
De jó, hogy itt vagy! Épp tegnap este emlegettelek! Kép vagy láttad???
Gratula LH-nak fogakhoz, mászáshoz, szókincshez!!! Kép

Jnmesi!
DE jó, hogy Te is itt újra! Szóval te is epe Kép...Hát lehet, hogy én leszek a következő...tegnap már a puffasztott búzaszelettől is fájt Kép
És a pici mellett, hogy voltál kórházban?
Mumusnak nem mondjuk ki általában a nevét, egyébkén meg Szántó...Kép

Moose!
Tudod, hogy terhesen természetesek a rémálmok!!! Kép
Ahhoz, hogy megmagyarázzam-analizáljam-és segítsek az eltűntetésében hosszas-hosszas beszélgetésekre lenne szükség...Kép

Juc!
Drukkolok Neked nagyon holnapra! Kép

Pocak!
Boldogságos névnapot Marcinak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mesi!

Nem aggódom csak ez a sok várakozás idegesített fel.Köszi a bíztatást!

Juc
20170114224602

Pocak,
Most olvastam vissza, hogy Balu már megfordul.Nagyon ÜgyesKép, grat hozzá. Lányom még csak nem is próbálkozikKép(a kis lusti)

Ancsi,
Lencsi baba már forgolódik?
Az lenne a kérdésem, hogy mikor és hogyan kezdtétek a hozzátáplálást és hogy bírta a baba,panaszok voltak-e? Osrim csütörtökön kapott egy kis sütőtök-almát (hipp),pénteken nem kakilt, szombaton megszélcsöveztem és olyan keménynek tünt a kaki(jött is ezerrel, pukival együttKépKép). Szerintem köze van a babakajának ehez. Vagy csak túl sokat evett belőle( pici üveg felét bezabáltaKépKép) Tudtok tanácsot adni?

Juc,
Holnap az Orsim lábújjait is keresztbe teszemKép Szorítunk NekedKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?