A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

miciona:ruhát néztél már??? Ja és én sejtem hogy mi ez a babonaság.

rencsi:majd mesélj erről a méhszondázásról.Én is parázok.

szimbáné:hogy állsz a futással??? Lassan már benevezhetsz egy futóbajnokságra. :lol:

Kép
Kép
melánia

Julcsi!
Ma folyamatosan egész nap Rád gondoltam! Remélem már "túl" vagy mindenen! :) Majd ha jól érzed magad gyere és mesélj! Várlak nagyon! :)

Rencsi!
Most kb. Apánknál lehetsz! Gondolok Rád! Majd írj, hogy mi volt! :) Szorítok nagyon! Én már a Ti beszámolóitok alapján Apánkkal való első találkozáskor annyit tudtam ezekről a dolgokról, mint előtte 1-2 hónappal nem is gondoltam volna! Szóval amikor kérdezett dolgokat már tudtam, hogy miért kérdezi! :) Nagyon izgulok Julcsi miatt, és tényleg mindent fogok tudni az átjárhatóságiról! :) De én úgy vagyok vele, hogy nincs két egyforma ember! ... :):):)

Modrooka!
Folyamatosan megy a drukk! :) ++++++++++++++++++

Szimbáné!
Veletek mi van?! Hogy álltok most?!

Puszi Mindenkinek! Majd még lehet jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

most értem haza.....hát nagyon sokan voltunk, mi fél hatra érkeztünk és 8kor mentünk be....Annyira aranyos volt Apánk, én tiszta para voltam :oops:
A méhszondázás nem vészes, azt nem mondom, hogy kellemes, de pár másodperc, az egész. Én régen voltam egy légzés tréningen, így ha stesszes a helyzet, elkezdem a nyugatató légzésemet....éppen hogy elkezdtem és Apánk meg "beszólt" nem kell lélegezni, mert már vége is :D , szóval Melánia, olyan mint egy rákszűrés, sőt mire felfogod, hogy óóóó ez meg mi, már abba is hagyta :D
Ezeket kaptam
napi 1XClostilbegyt
napi 1xpuregon
napi 1x merional
napi 1,5 prednisolon
kétnaponta 1 Kálium R
folsav
ja és sok hús!!!! nekem nem mondta, hogy fussak, meg sem említette.... Ez nem mindenkinek fontos?
Viszont nem mondott semmit,hogy mit látott :cry: pedig rá is kérdeztem, hogy minden ok, annyit mondott igen....
Valaki kapta már ezt a kombinációt, vagy elsőre mindenkinek ezt vagy nagyon hasonlót ad?

Julcsi,
hogy vagy??? mit mondott Apánk? mi a következő lépés?

Szimbáék?
mi van veletek?

Szép hétvégét mindenkinek!
rencsi79

Rencsi,
Szinte mindenkinél a closty, prednisolon, kálium megy , csak a szurik mások. Nekem puregon helyett fostimon volt. Ja és 3 ampulla volt. gondolom neked van elég tüsződ, ha csak 1 adag elég, meg amúgy sem mondott semmit.
ugyhogy hajrá! hétfőn már menned kell uh-ra vagy csak szerdán?
miciona

Sziasztok!

Köszi a sok aggódást, ne haragudjatok, hogy csak most, de ment itthonről a saját gépemről a net, most a férjem gépéről sikerült.

Szóval: ez az egyben úgy volt minden, ahogy Mónika leírta a héten, de tényleg, a menetéhez nem is nagyon tudok mit hozzátenni.
A nővérke (?), nem tudom a nevét sajnos, elmondott mindent, nagyon kedves volt. Nagyon alacsony a vérnyomásom, úgyhogy gondolkodott azon, hogy bead nekem előtte valami szurit, hogy ne essen le a pulzusom nagyon, és ne legyek rosszul. Aztán végül a vérnyomásom előtte hozzám képest jó magas lett (106/60), mert izgultam ugye :) Úgyhogy végül közös megegyezéssel a szuri elmaradt.
Amikor megérkeztem, ki kellett tölteni lapokat a recepción, utána leültem, és kb., negyedóra múlva mentem be az ágyas szobába. Utána történt a beszélgetés a nővérrel, és nagyon hamar, kb 20 perc múlva már hívott is be a műtőbe (ami egyébként nem vészes, egy olyan 'szülőágy' van benne, csak mellette a sok szerszám kicsit ijesztő). Fel kellett feküdnöm. Ott volt 2 nő és egy férfi, de egyáltalán nem volt kellemetlen a szituácó. Majd megjött Apánk :) Odajött, mondta, hogy 'De rég láttam, hogy van?', mondtam neki, hogy jól, bár kicsit izgulok, de eldöntöttem hogy hős leszek:)) Ennek örült nagyon, mondta, hogy mindent mondani fog, és bármi van, szóljak. Elkezdte csinálni, közben mértek nekem vérnyomást, még beszélgettem is egy kiicsit a másik nővérrel (a vérnyomásom felment 124-ig, mondtam még sosem volt ilyen magas:)). Aztán mikor felfújra a lufit, picit fájt, de nem volt vészes, tényleg mensis fájdalmom. Majd elkezdte betolni a kontrasztanyagot, egy pillanat múlva már mondta is: 'hát a jobb oldalon ez úgy megy át mint az álom', majd ugyanezt mondta a másik oldalról is :) És készen is voltunk.
Szerintem az előkészítés része a hosszabb, mondjuk 2 perc, de maga a lufifújás meg kontrasztanyag lökés fél perc alatt megvolt.

Szóval Kata, nem izgulj, egyáltalán nem volt vészes :)
Amikor végeztünk, úgy megkönnyebbültem, mondtam, hogy 'Ennyi volt?' erre nevettek mindannyian, hogy ügyes vagyok, nagyon jól bírtam, és mázlim volt, h mindkét oldal szépen átjárható.

Aztán kiment mindenki, csak az egy nővérke maradt, megint mért vérnyomást. Kicsit megijedt, de akkor még nem mondta el, h miért... Még az ágyon kellett feküdnöm, majd felülnöm, és később visszamehettem az ágyas szobba. Ott megint vérnyomás mérés volt, akkor már mindne rendben volt, ott árulta el a nővérke, hogy az előzőnél nagyon leesett a pulzusom. Utána vizet ittam, ettem, majd aludtam egy jót. Még többbször volt vérnyomásmérés, a nap végére már visszatértem a 96-os normál értékemhez.
3 körül felöltözhettem, kimentem a váróba, várni kellett kb. fél órát, majd Apánk szólított. Elmondta, hogy most 3 napig nincs házasélet, fürdés sem- viszont utána mindent bele, mert minden 10. nő ilyenkor esik teherbe, hiszen átmossák ilyenkor a hüvelyt meg a többi szervet :)
Mikor kérdeztem, hogyan tovább, mondta: 'Remélem, hogy terhes lesz, de ha mégsem, akkor a köv. menstruáció első napján telefonál, és kezdődik a gyógyszeres rásegítés az inszemhez' :)))

Szóval teljesen pozitív volt minden :))

Rencsi,
Örülök, hogy neked is minden ok volt!!!
Tök jó, lassan mindenkinél felgyorsulnak az események:))

Kellemes hétvégét nektek!Puszi
vjulcsi

Azt nem hangsúlyoztam ki eléggé, de Apánk hihetetlen kedve volt, mikor odajött hozzám előtte, megfogta a kezem, úgy kérdezte, hogy hogy vagyok, és olyan őszinte aggódás volt a szemében. Tudtam, h minden rendben lesz.
Nagyon örülök, hogy hozzá járok!!! :)
vjulcsi

Sziasztok,

Miciona, szerdán kell mennem uh.ra, de ez a szuri dolog nem fog nekem menni, egyszerűen nem tudom megszúrni magam....szóval minden hajnalban elmegyek anyóshoz (aki egyébként orvos) hogy szúrjon meg....
Ti hogy bírtátok ezt, én már meglátom a tűt és rosszul vagyok nem hogy megszúrjam magam :cry:

Julcsi,
DE JÓ!!!! :D :D
Drukkolok hogy spontán összejöjjön és te legyél a 10. :D
puszi
rencsi79

Julcsi,
ezek szuper hírek! Akkor hajrá spontán baba:)))))))))))

Rencsi,
most biztos azt gondolod, nem vagyok normális, de én szerettem beadni magamnak. Bocs.
miciona

Ercsikati: örülök, hogy ilyen bátran állsz a fájdalomhoz, de ha mégsem úgy alakul minden, ahogy Julcsinál, akkor nem akarok panaszkodást hallani, OK? :) Ez a dolog teljesen egyénreszabott. Van, akinek szinte semmi sem fáj, de olyan is akad, akinek a rákszűrés is egy kemény tortúra. Az a lényeg, hogy a korábbi tapasztalatai alapján mindenki legyen tisztában az érzékenységével és ennek tudatában - ha kell - alakítsa a jövőjét. Ahogy Rencsinél, nálunk sem volt gond a szondával, de bizonyos esetekben a kellemetlen élmény elkerülhetetlen. Ha valakinél volt már méhszájseb, vagy valamilyen, a "környéket" érintő műtéti beavatkozás, akkor ne azoknak a beszámolóiból induljon ki, akiknél mindig, minden OK. Kívánom, hogy a Te "élménybeszámolód" is hasonlóan pozitív legyen, mint Julcsié. 8)
A kérdésedre válaszolva: ahogy az eddigi véleményeim alapján is tapasztalhattad, semmi sem szól amellett, hogy intézetet váltsunk, nem is beszélve arról, hogy egy újabb, vizsgálatokkal kapcsolatos procedúra, vagy éppen várólista - finoman fogalmazva - nem gyorsítaná meg a dolgainkat. Az önköltségi programot csak és kizárólag az indololta, hogy még nem telt le a törvényben előírt 90 nap a két lombik között.

Rencsi79: Ami a szurikat illeti, én csak javasolni tudom, hogy Ti, magatok intézzétek otthon. Nem csak azért, mert kényelmesebb, de nem egy olyan esetről hallottam már, hogy azért kellett leállítani egy stimut, mert a "szakember" elbaltázta a gyógyszer beadását, például csak az oldószert adta be a hormonok nélkül. :shock: Ez nyilván egy rendkívül ritkán előforduló baki, de ha Ti, magatok készítitek elő otthon a szurikat, kizártnak tartom, hogy ilyen előforduljon. Persze ha az anyósod mindig rendelkezésre áll majd, akkor feleslegesen paráztatlak, de kényelmi szempontból így is azt ajánlanám, hogy Te szúrj. Egyébként ha jó tűt veszel, nem fog fájni. Sokszor olyan tűket ajánlanak bőr alá, amivel mi izomba szúrunk. Max. 0,45*13-as tűt használjatok, de minimum 26G-s legyen. Mivel csak egy ampullányi hormont kapsz egyszerre, elég a 2 ml-es fecskendő, amivel vékonyabb tűt is használhattok. 8)
Amúgy az 1-1 ampulla FSH és LH injekció - ahogy Miciona is írta - annyit jelent, hogy van kellő mennyiségű tüsző. Induló adagnak ennél többet (2-2 amp.) csak akkor ad, ha relatíve kevés van. Ennek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy az első UH után emeli az adagot. Annak idején mi is 2-2-vel kezdtük, azóta 3-3 a napi adag. Akkor szerdán találkozunk...

Miciona: Hát igen, Szimbáné izületeit alaposan igénybeveszi a futás, de legalább nem eredménytelenül. A Doki szerint egyértelműen látszik a hatása, legalábbis az első, ellenőrző UH a számára erről tanúskodik. 7 db tüsző van összesen, de ebből 4 olyan van, amire építeni lehet. Ezek 3 nap után 10-13 mm-esek. Van még két 8-as, ami esetleg használható lehet majd, meg egy 6-os, ami már "nem játszik". Mindent összevetve ez egy egészen jó eredmény, láthatóan Déviszt is feldobta. Ez a stimu eddig nagyon hasonló, mint a második, ami relatíve sikeresnek volt mondható, csak akkor ugyebár a pici elmászott. Most fel sem merült az, hogy abbahagyjuk a stimut, de mától már megy a Cetrotide, mivel a használhatónak vélt 8-13-as tüszőméretek alapján megint izgulnunk kell. Valószínűleg az lesz majd a jövő heti dilemma, hogy a legnagyobb, 13-as tüszőt feláldozzuk-e a 2 db 8-asért egy pénteki leszívással, vagy pedig legyen a műtét szerdán, de akkor a mostani 8-asok még nem lesznek 15-ösök, így maximum 4 használható lesz. Én inkább megkockáztatnám a későbbi időpontot, hogy legyen 5 (vagy 6, ha a nagy addigra nem durran el), mert akkor elképzelhető, hogy megint lenne olyan petesejt, amit csak továbbérlelés után, másnap tudnak megszúrni, így különböző "korú" embriókat kaphatnánk vissza, ami valamiért nagyobb sikerrel kecsegtet, mint mondjuk 2 db 2 vagy 3 napos embrike. A második esetben is ez volt (akkor egy 2 és egy 1 naposat kaptunk vissza) és Dévisz előre mondta, hogy nem tudni pontosan, hogy miért, de ez így ígéretesebb, mintha mindkettő 2 napos lenne és igaza lett.
Figyi, ha a látó esetleg mesés gazdagságot "látott" a jövődben, ugye nem feledkezel meg a "régi", fórumos cimborákról? :D Persze titkon azt remélem, hogy egészen más dologról (legalább kettőről) van szó... 8)

Modrooka: szerintem a 3 hetes teszt előtt pár nappal nem árt csinálni egyet, mert a későbbiektől függetlenül is jelzésértékű lehet, de most még az Ovitrelle-től függetlenül is korai lenne. Ha érzel valamit, az szerintem jó, legalábbis a párom tapasztalatai alapján én ezt gondolom... 8)
Figyi, ha 5x nem tudtál bejelentkezni, annak több oka is lehet: :wink:
1. Ellenőrizd, hogy a gép előtt ülsz-e! (Ha a monitorban egy tányér forog, jó eséllyel nem.)
2. Ellenőrizd, hogy a kábel csatlakoztatva van-e a fali csatlakozóaljzathoz!
3. Látsz fényeket a monitoron?
Látod, vagyok olyan hatékony, mint a windows súgó... :) (Hátha délutánra terveztél egy kis szunyát és még nem vagy eléggé fáradt. :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szimba 2009.03.21 15:06-kor.
szimba

Szimba,

Igen 2! :)))) Te is tudsz vmit???
de pontos leírással. Még az is, hogy apa hogy néz ki és melyik hasonlít majd rá.
Amúgy a pénznek sem lennék az ellensége, egye kutya kapnátok még egy futógépet :))))
miciona

[quote="miciona"]. írta:miciona..egye kutya kapnátok még egy futógépet :))))

Remek. :? :roll:
szimba

Sziasztok!:-)))

Szimba,
köszi!:-)))))))) épp szundizni készülem, de a röhögéstől felébredtem:-)))

Julcsi,
hajra! Akkor hétfőn nagy nap lesz!:-)))))))

Rencsi,
pl én az előző kettőnél mindig kaptam a closty mellé predisolont meg kálium R-t. Most nem, és így is jó lett. Ami a szurikat illeti, nálam jobban tűtől irtózót keveset hord a hátán a Föld. Mivel nekünk nincs semmilyen "szakmabeli" ismerősünk, ügyletre meg nem akartam menni....szóval összeszedtem magam, ha jól emlékszem, az első alkalommal vagy negyed óráig tartott, míg meg mertem szúrni magam, viszont a fecskendőből már Modrookaapu nyomta belém az anyagot...de ez minden egyes alkalommal jobb lett. Az első tüszőrepedést gátló szuri után sírógörcsöt kaptam, mert annak a tűje picivel vastagabb, mint a Gonal toll tűi(akkor nekem hatalmas volt a különbség)...de azt is túléltem. A második lombiknál már "kutyulósat" kaptam - külön por+ oldófolyadék... az elsőnél még apa tartotta az oldófolyadékos fiolát és úgy szívtam ki belőle a cuccot, de utána már megtanultam egyedül keverni az adagot:-) Még mindig nem szerettem meg a tűket, de ha hasba kell magam döfni, hát én hasba döföm...de csak max 0.45-s tűvel:-))))))))) Amúgy nekem jót tett, hogy a szurik után le tudtam a saját ágyikómba dőlni egy keveset:-) Viszont az sem a világ szégyene, ha ez neked nem megy. Nem leszel tőle kevesebb, vagy rosszabb!

Miciona,
:-)))) drukklok, hogy a Látónak igaza legyen!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Julcsi!
Annyira örülök, hogy minden rendben! És nem tudom miért, de én úgy érzem, hogy neked most spontán fog jönni a baba! :) Szorítok, hogy így legyen! JulcsiApu megvárt, vagy visszament érted? Gondolom, ahogy Móninál Nálatok sem mehetett be a szobába? Hol várakozott? Remélem az én "vezetékeim" is rendbe lesznek! Olyan jó lenne! :) Már várom, hogy mikor telefonálhatok, és hogy mikorra fogok időpontot kapni! Elvileg már csak pár nap! :)

Szimba!
A fájdalom az relatív dolog. Vannak olyan fájdalmak amiket ki kell bírni, és vannak olyanok amelyeket, csak annak mondunk! Nekem például egy rákszűrés "meg sem kottyan"! :) Volt már méhszájsebem amit úgy kellett lefagyasztani, hát az sem volt leányálom, de kibírtam, mert muszáj volt! Ezt is ki fogom bírni!

Miciona!
Addig ne mondd el senkinek, hogy mit látott a "látó"! Én remélem, és szorítok így látatlanban is, hogy úgy legyen, ahogyan ő "látta"! Hú mennyi látó lett itt egyszerre! Remélem nem vak volt az illető! :P :lol: :D

Rencsi!
Ugye megmondtuk, hogy nem kell a para! Arra itt vagyok Én! :) Nagyon jó kezekben vagyunk, de ezt szerintem itt mindannyian tudjuk! Szorítok, hogy nálad is felgyorsuljanak most már az események! :):):):):)

Holnap jövök!
Addig is szép estét! Ilyen klassz hírekre öröm ide feljönni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

ulcsi most olvastam az átjárhatóságid történetét, és könny szökött a szemembe, mert eszembe jutott, hogy tényleg milyen őszint aggodalomml, és öszinte örömmel közeldedd mindig apánk. Az a sok puszi, amit mindig adott, még ma is olyan jó érzéssel tölt el.

Na jó éjjszakát mindenkinek!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok.

Rencsi:örülök hogy minden rendben volt és nem fájt! Én azért izgulok még mindig.Pedig még nem tudom hogy mikor lesz nekem.Engem a párom szúrt itthon.Szuper ügyes.Volt amikor a Kaáliba beadták de az sokkal jobban fájt.Mert ők ugy e egy döffés és benyomjuk az egészet egyszerre,hagy feszítsen az ember lányának.A gonalF-et "szerettem" a legjobban mert pici vékony a tűje.

Kép
Kép
melánia

ercsikati:akor pár nap és te is túl leszel rajta.Ilyen jól sikerült élménybeszámolók alapján tényleg ne izgulj!!! :lol:

Kérdés:a fecskendőket és tűket itt felírják és én a gyógyszertárba megveszem őket??? Azért kérdem mert a Kaáliba mindig adtak otthonra mindent.
Ja és esetleg megírná valaki hogy a Dévai Intézet környékén van-e gyógyszertár ahol minden beszerezhető.És Tempo kártyát elfogadnak-e???
Ti hova jártok? Pontos cím kéne mert nem vagyunk Pestiek.

Kép
Kép
melánia

mondrooka:szerintem jó az ha érzel valamit.Nagyon SZORITOK!!!
szimbáné:hajrá sejtikék!!! Küldöm a növesztőket+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Melánia,
nekem első alkalommal felírták milyen tűket vegyek, és magamnak kellett beszerezni.
Ott Gazdagréten a lakótelepen is van gyógyszertár, elég jól felszerelt, ha mégsem lenne minden akkor a Déli Pályaudvarnál levő gyógyszertárban mindig van minden. A pályaudvart megtaláljátok, a patika az Alkotás út másik oldalán van.

Modrooka,
pihengess, sétálgass, növeszd a babókat!

Szimbáék,
Szimbánénak írtam pü-t a pszicho néniről.
A tüszőknél azt hittem, hogy az első nagyok az esélyesebbek, nem gondoltam volna, hogy az eltérő méretűek egymást segítik. Na ezt is itt tudtam meg. Akkor Dévisz is inkább preferálja, hogy várjátok be a kicsiket?
miciona

Modrooka: Mi a Cetrotide-nál általában "saját" fecskendőt használunk. A hozzá adott tű nem rossz (0,4-es), de feleslegesen hosszú (19 mm). Én azt tapasztaltam, hogy a 0,45*13-as tűvel jobb beadni, mert hiába vastagabb egy hangyabokányival, ha emiatt, no meg a kisebb hossz miatt könnyebb lassan és egyenletesen benyomni a fecskendő tartalmát. A benyomás sebességén (a fájdalom szempontjából) egyébként több múlik, mint a tű átmérőjén, persze csak ilyen kis különbség mellett. Izomnál viszont ennél alig nagyobb különbség is sokat számít. Ott a gyógyszertárakban ajánlott, minimum 0,6-os vastagságú tűnél már sokkal jobb a 0,5-ös, de mivel ez olajos injekció, ezzel csak az átmérő szempontjából is jóval kisebb, 2 ml-es fecskendő működik.

Melánia: van még egy közeli gyógyszertár, bár már legalább kétszer ajánlottam a topicban. Az intézettől a Törökbálinti úton északi irányba elindultok és a Farkasréti temetőtől induló villamos első megállójáig kell menni. Mivel a sínek az út mellett futnak, nehéz elvéteni. A gyógyszertár neve Árnika és eddig még sosem sikerült zavarba hozni őket, illetve egyszer igen, de akkor is csak a kívánt mennyiséggel (nem volt egyszerre 12 doboz a Merionalból, de délutánra meghozták volna). Még a ritka, géntechnológiás szurikat is be tudtuk náluk szerezni. Innen a Déli gyógyszertár is könnyen megközelíthető, mert amikor UH után a Nyírőbe tartunk vérvételre, a szokásos útvonalunkon mindegyik útba esik. 8)

Miciona: hogy Dévisz mit preferál, az majd holnap kiderül. Szerintem azoknál, akiknél már volt olyan, hogy eldurrant egy-két tüsző, inkább a korábbi leszívást erőltetné, de nálunk a korábbi tapasztalatok miatt van értelme két napot várni. Az igaz, hogy az eltérő "korú" embriók segítik egymást, de sajnos az is igaz, hogy ha a nagyok eldurrannak, akkor (rövid protokollnál!) könnyedén magukkal vihetik a kicsiket is, így szerintem leginkább ettől függ, hogy egy páciensnél a Doki melyik időzítést választja. Egy biztos, mi a későbbi időpont mellett fogunk kardoskodni. Sok veszítenivalónk nincs. Próba cseresznye és különben is türelem tornaterem. 8)
szimba

Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodok közétek, de segítséget szeretnék kérni. Utolsó éves pszichológus hallgató vagyok, szakdolgozatomat pedig a meddőség pszichés okai témában írom. Ha valaki kedvet érez, szívesen kitöltene 3 kérdőívet a témával kapcsolatban, nagyon megköszönöm a segítséget. Természetesen a kérdőívek szakszerű kiértékelését el fogom küldeni, remélem ezzel is segíteni tudok egy kicsit.
Aki vállalná a kérdőívek kitöltését kérem, hogy küldjön egy emailt a kispanka@yahoo.com címre és elküldöm a kérdőíveket.
Előre is köszönöm
Andi
kispanka

Jó reggelt!

Az idő kint nem valami jó! Mondhatnám, hogy hideg van, nagyon! Nekem olyan érzésem van, mintha nem is tavasz jönne....

Szóval, úgy néz ki, hogy holnap reggel hívom Apánkat. Már nagyon izgulok! :?

Milyen hétvégétek volt? Történt valakivel valami érdekes?

Modrooka!
Mi a helyzet? Valami fura érzés? Szorítok ám folyamatosan, és izgulok is, hogy sikerüljön!

Julcsi!
Hogy érzed magad? Milyen volt az átjárhatósági utáni két nap? Mondta a doki egyébként, hogy pihenj utána pár napot?! Mert én arra gondoltam, hogy nekem valószínű, hogy nem péntekre fog esni, ezért betegállományban leszek még utána pár napig!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,
Örülök, hogy így tetszett az élménybeszámolóm mindenkinej :) Igy 3 nap távlatából is azt mondom, hogy semmiféle rossz emlékem nincs, sőt. Olyan jót aludta, utána nyugiban, egyedül a teremben :)

Kata,
A párom nem volt ott, ő elment, miután megérkeztünk. Nem is ő jött értem, hanem apukám, mert sajnos dolgoznia kellett. De telefonon beszéltünk utána. Nekem jó volt így, zavart volna a tudat, hogy fontos dolgait nem tudja miattam csinálni (1 cégnél dolgozunk, úgyhogy eléggé tisztában vagyok vele, hogy milyen dolgai lettek volna aznapra).
Apukám hazavitt, és este megjött a párom is, addig pihentem, ágyból dvd-ztem :) És kaptam tőle virágot, kis kártyával, a kis hősnőjének. :)
Hétvégén lakást szépítettünk, azt nem mondanám, hogy végig pihentem volna- de amint éreztem,hogy elfáradtam, akkor lefeküdtem, nem készítettem ki magam. Kicsit fáradtabb voltam, mint egyébként, az alvásigényem is nagyobb volt, ezt én a Klionnak tudom be (sosem szedek antibiotikumot). Pénteken 2-t, szombaton 3-at be kellett venni, vasárnap már nem kellett.

Mondrooka,
Mennek a drukkook, jó ha érzel 'valamit'!

Miciona,
Hogy érted, h nem megy a méregtelenítés? Pontosan mivel próbálkozol?

Szimbáék,
Mennek a drukkok nektek!!!
vjulcsi

Sziasztok,

Nem megy a szuri beadás :oops: :oops: , arra gondoltam, mivel majdnem mindenki olyan ügyi, hogy be tudja adni, akkor biztos ha nagyon koncentrálok és megnézem hogy kell, akkor majd nekem is menni fog. De már amikor odanéztem a tűre a hasamban, már úgy megszédültem, hogy le kellett ülnöm..... :cry:
A hús evést viszont durvára fejlesztettem. 300g a min. amit ennem kell azt mondta Apánk és eddig mind a két nap simán túltejesítettem!
Mondjuk kikerült az étrendemből a köret, a kenyér stb. mert különben nem férne belém az előírt hús:) de mindent a cél érdekében!!!! :D
Olyan kíváncsi vagyok hogy hány tüszőm lesz!!!!!

Szimbáék!
Drukkolok, hogy a kisebbek szépen növögessenek! Írjatok, ahogy megjöttetek az uh-ról!!!

Modrooka!
Hogy vagy? Szurkál a hasikád?

Kata,
megjött? mert ugye akkor kell telcsizned?

Miciona, te ugye április elején mész rákszűrésre, aztán kezded újból?

Melánia,
egy hét és te is mész! :D megértem hogy izgulsz a méhszonda miatt, én is izgulnék a helyedben, de majd ha túlleszel rajta, akkor te is úgy fogod gondolni, hogy felesleges volt!
DÉLI GYÓGYSZERTÁR
1123 Budapest
Alkotás u. 1/b.
rencsi79

Kata,
látod ,hogy mennek a napok! Mindjárt te is túl leszel az átjárhatóságin!

Rencsi,
akkor inkább bízd anyósodra a dolgot és ne is nézz oda! Remélem ez lesz az első és utolsó stimud is és nem kell többet szurikkal foglalkozni. Biztos lesz sok tüsződ, mert nekem egyáltalán nem is mondta a husi evést, mivel messze voltam a túl stimutól. Neked gondolom azért is mondta már most, mert esély van rá.

Julcsi,
akkor mától tudod mi a dolgotok :wink:

Modrooka,
hogy vagy? hajrá hármas ikrek:)))))))))
miciona

Julcsi!
Én sem szeretném, ha ErcsiApu egész nap ott ülne, és rám várna! Én azt szeretném, hogy majd jöjjön vissza értem! :) Pár nap pihi, azt hiszem nekem sem fog megártani! :)

Rencsi!
Ma már beköszöntött, hogy holnap itt lesz, úgyhogy holnap fogom hívni. Már várom azért, hogy megtudjam, mi a helyzet ott bent! :) Remélem lesznek szép és jó tüszőid, és most már sikerülni fog! Vagyis SIKERÜLNIE KELL! :)

Miciona!
Tényleg mennek a napok, holnap telcsizek és nekem az a gyanúm, hogy jövő héten kedden kell majd mennem! De hát úgyis Apánk mondja meg a frankót! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok nekem, nekünk is!:-))) Nagyon-nagyon jólesik.

Hát pociszurkálás nincsen - sajnos- Néha nagyon érzékennyé válik a cicim. Ami viszont nekem kicsit riasztó, minden nap valamin elsírom magam. Pedig azért alapvetően nem ilyen vagyok, sőt. Most meg zokogásssá fajul a dolog:-/ Ez van velem:-/ - és nem tetszik.

Tegnap beadtam az utolsó szurimat, tehát 10 nap múlva tesztelhetek leghamarabb.

Miciona, "láttál" valamit?:-)))))

Rencsi,
ne csinálj ebből problémát! Az a lényeg, hogy valamilyen úton módon megkapd az "adagodat"

Julcsi,
mi most irigykedünk, úgyhogy hajrá helyettünk is:-)))))))))))))))))

Szimbáék, mik az új hírek? Mikor mentek Apánkhoz?

modrooka

Biztos a túlstimu miatt mondta, mert nekem sokszor alapból 2 növekszik. Holnap már csak 1/2 Merinalt kell kapnom. Nem tudjátok ha túlstimu van, akkor kell éreznem valamit?

Ha Apánk nem mondta, akkor nekem nem kell futnom egyáltalán, ugye?
Azt tudja valaki, hogy a Prednisolont miért kapjuk? Anyós mondta, hogy a csontvelő daganatban szenvedő uncsitesója is ezt szedte!
:?:

Bocsi a sok kérdésért :oops:
rencsi79

Rencsi,
lehet, hogy orvosilag nagy hülyeség lesz amit mondok, de majd megcáfoltok, ha nem igaz. A prednisolon szteroid. Kikapcsolja a szervezet immunrendszerét, azért, hogy amit kapunk hormonok jobban tudjanak érvényesülni. A daganatos betegeknél is a sugár kezelés során ilyen célból adják. Legalábbis én így tudom.

Túlstimunál a hasüregben folyadék van. tehát ami bemegy nem jön ki teljesen. nincs egyensúlyban a bevitt víz a kijövővel. Esetleg nehéz légzés, has felpuffad, légszomj.
miciona

Hát, nem véletlenül mondják azt, hogy "ember tervez, Isten perverz." A tüszők a hétvégén eléggé meglepő módon növögettek, így sajnos mára már felejtős, amit tegnap írtam. Most nem egy, hanem 3 nagy van. Amíg csak egy volt, könnyen írtam olyat, hogy várunk péntekig, most viszont a tüszők fele esélyessé vált az idő előtti elpukkanásra, bár Dévisz nem is igazán ettől tart, hanem a túléréstől. :shock: :roll: Kettő olyan van, ami (esetleg továbbérlelve) talán-talán még jó lehet, de mivel ma van utoljára hormon, erősen kétséges, hogy használhatók lesznek-e szerdán. Ha péntekig elhúztuk volna, akkor is csak napi 1-1 amp. hormon lett volna a további szuriadag, ráadásul a futás mellőzésével, így viszont maradt még mára a 3-3 injekció és futni is szabad. A lényeg: 1 napunk maradt a közepesek "felhízlalására" és szerdán lesz a leszívás. Ilyen korán, a ciklus alig 13. napján még sosem volt, de ha a tüszők így beindultak, nem tehetünk mást.

Rencsi: a hiperstimut garantáltan megéreznéd, ebben biztos vagyok. Az USA-ban a mai napig divat az, hogy a nálunk alkalmazottnál jóval nagyobb mennyiségű hormonnal stimulálnak, amelynek eredményeként a leszíváskor a nők már szinte élő halottak. Permanens fájdalmak közepette ülve alszanak, minden másnap rengeteg vizet kell leszívni a tüdejükből, stb. A hiperstimusok itt is hasonló tüneteket élhetnek át, persze jóval kisebb mértékben, mivel a gyakori ellenőrző UH és vérvétel mellett hamar kiderül, ha baj van. Mivel nektek az első hormonkezelés, a sok husi & kevés hormon kombináció garancia arra, hogy ne legyen probléma. Nálunk is ez volt az elején, aztán azóta a hormon mennyisége nőtt, a husira vonatkozó szigor viszont jelentősen enyhült. Dévisz erre nagyon ügyel. Mivel tolod a husit, valószínűleg nem lesz nálatok ilyen gond, ha viszont a "parancs" ellenére nem ennél eleget, akkor könnyedén kihoznád Déviszből a dühöngő oroszlánt. :)
Miciona leírása a Prednisolonnal kapcsolatban tökéletesen helytálló.
Ami a futást illeti, sok tüszőnél, jó hormoneredményeknél, ráadásul fiatalabb korban nincs igazán jelentősége, nyilván ezért nem is említette a Doki.

Köszönjük a drukkokat! 8)
szimba

Szimba,
úgy néz ki,most olyan időszak van, amikor sietnek a "gyerkőcök" Nem szokványos, hátha éppen ez a jó benne!

Miciona,
nincs most olyan fényszög, amire ezt rá lehetne fogni?

modrooka

Sziasztok.

Rencsi:hát nekem még nem lesz méhszondázásom mert hamarabb megjött mint ahogy vártam.Ez van.
Na,szurikon ne aggódj,megoldódik minden!!
Hiperstimú? Hát nem kívánom senkinek.Borzasztóan rosszul voltam.Felpuffadt has és egész éjjeles hasgörcsölés,fájdalom.Majd másnap 2 nagyzacsi infúzió és egy kicsi ami üveges volt.Meg még jó pár hónap mire rendbe jött a duplájára nőtt petefészkeim.

Kép
Kép
melánia

szimba:ezer bocs hogy megint leírattam veled a gyógyszertárat de eddig nem írtam fel sehova. :oops: Most megtettem.
Szurkolok nagyon nektek is!!!

mondrooka:hát persze hogy gondolunk rád!!! És szoritunk!

Kép
Kép
melánia

Köszi mindenkinek az információkat!:)
Melánia,
hú az durva lehetett, hányadik napon indult be a hiperstimú, ettél húsit és így is, te mennyi szúrit kaptál?
NA megyek és benyomok még egy rántott húst! :D
Így viszont a követköző vörösöknél már biztos elkezditek, akkor kb. Micionával leszel egy időben. (ha jól számolok)

Modrooka,
ez biztos a hormonoktól van, nekem az összes barátosném amikor terhes volt állandóan pityergett.... :D Barnázásod nem volt ugye?

Szimbáék,
akkor nektek hányra kell menni szerdán? Nagyon drukkolok+++++++++++
Mi szerintem oda megyünk 7-re.

Ma volt a párom andrológusnál, mert a friss leletre nem írta rá az ICSI-t és pénteken mondta Apánk, hogy csak akkor tudjuk elkezdeni a lombikot, ha hétfőn visszamegyünk a dokihoz és aztán elviszzük neki a papírt, mert fél az OEP ellenőrzéstől. Na szóval azt kérdezte az andrológus, hogy miért nem PICSI-t csinálnak?! Dióhéjban annyit mondott róla, hogy valami korongon tudják szűrni a katonákat, így jobbak az esélyek, mert így a "leggstapabíróbbat" választják ki.... Ti hallottatok erről valamit?
rencsi79

Sziasztok!

Még élek :shock: ! Csak nem történik semmi....

Nektek azért szurkolok!

Modrooka, a bőgés jó!!! :wink:

Szimbáék, nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!! Ugye tudjátok? :oops:

Én is s gazdagréti patikába szoktam menni. Egyszer passzoltak csak eddig (Cetrotide), pedig már több mint egy éve hordom hozzájuk a recepteket.

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szijja moncsiga!
Hogy áll a lakásproject?
Azt hiszem követlek abban, hogy most kihagyom ezt a következő hónapot. annyi minden dolgom van nem szeretnék stresszelni végig.

modrooka,
én is bőgni tudtam volna még a reklámokon is. Kolleganőm mikor cserélt velem egyik uhu miatt sírtam a vállán, pedig nem szoktam sírni gyakran.

Szimbáék,
Bár hogyan is döntötök a punctio napjáról szorítok!
miciona

Sziasztok!

Bocsánat, kicsit eltűntem, mert Fanni benáthásodott. Most az orrszívás az ellenségünk. :cry:

MOODROKA:
Jaj, ne haragudj, hogy összekevertem a dolgokat és téged is Apánk páciensei közé soroltalak!
Vass dokinál én egyszer voltam, amikor helyettesítő volt nyáron. Rám nagyon kellemes benyomást tett, igazán kedves volt.
Döntöttél már esetleg, hogy nála fogsz szülni?
Látom, már nincs sok hátra a tesztelésig (a pozitív!!! tesztelésig). Megemelem a kalapot előtted, hogy kibírtad tesztelés nélkül. Én nem bírtam ki.... Szerintem vagy 5 tesztet megcsináltam idő előtt...
Megy a drukk részemről is!!!

ÁGI28:
Megvan már a széklettenyésztés eredménye? Lehet már valamit tudni?
Prevenar mi ellen véd?
Remélem a manókáid teljesen kiheverték a betegséget és minden rendben van!!!

MICIONA:
Gratulálok az esküvőhöz! :)

VJULCSI:
Örülök, hogy túl vagy az átjárhatóságin és minden rendben ment! Ugye milyen rendes Apánk van? Még ezt a kellemetlen tortúrát is elviselhetővé tudja tenni.
De jó neked, hogy aludtál utána! Én nem tudtam, mert tudtam, hogy a férjem kint vár és már nagyon mentem volna hozzá. Mindig kimentem "pisilés" indokkal hozzá. ;)
Remélem, hogy te leszel a spontán 10. teherbeeső!

RENCSI79:
Esetleg a pároddal nem tudod beadatni az injekciót? Nekem is a férjem adta be és szinte meg sem éreztem.

SZIMBÁÉK:
Szorítok nektek!

ERCSIKATI:
Na, most te leszel a soron következő átjárható! :))

Bocsánat, most rohannom kell, holnap folyt. köv.

Szép estét mindenkinek!
s.mónika

Rencsi: 7:30-ra kell mennünk szerdán. Ilyenkor az aznapi műtétesek UH-i vannak gyorsan egymás után. Ekkor már nem mérik a tüszőket, csak ellenőrzik, hogy nem durrantak-e el (van-e egyáltalán értelme a műtétnek), ezen kívül ekkor dől el a műtétek végső sorrendje.
Ha rám hallgattok, nem 7-re mentek. Mi pénteken már fél 7-kor ott voltunk és a negyedikek lettünk. :shock: Nyilván nem kellemes legalább egy órán keresztül kint fagyoskodni, de még mindig sokkal jobb, mint 9 után sorra kerülni, amikor már a műtétek is elkezdődnek. Én januárban indítványoztam Dévisznek, hogy alakítson ki az intézet előtt egy tűzrakó helyet, így ha reggel minden érkező hozna magával egy darab fát, nem fagynánk meg. :) Hát, nem igazán értékelte a Doki a humoromat. :oops:
A PICSI-ről én csak annyit tudok, hogy hialuron sav segítségével kiválasztják a genetikailag (állítólag) leginkább ép katonákat, de nem csak ez az egy előnye van. Ezzel a módszerrel elvileg könnyebben be tudják fogni a katonákat, ami egyébként nem egyszerű feladat. Egyszer láttam a youtube-on egy videót, ahol "hagyományos" ICSI-vel kergette a biológus az egyik gyors katonát, majd megunta a dolgot és egy szinte teljesen mozdulatlant megfogott és azt beleszúrta a petesejtbe. :shock: Remélem, Kálmán türelmesebben "pecázik". 8)

Miciona: sajnos nem igazán volt lehetőségünk dönteni. Csak remélni tudjuk, hogy nem lesz túl korai a szerdai műtét. Egy biztos, Szimbáné még mindig fut, pedig rövidesen már az éjféli injekció következik. Mellesleg Dévisz is büszke volt magára, hogy a futással kapcsolatos intelmei ennyire hasznosnak bizonyultak. :D
szimba

Jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem szakad az eső, bár nincs nagyon hideg! :( :)

Ma van a NAGY Napom! Hívom a dokit, hogy időpontot egyeztessek vele, ugyanis tegnap este meglátogattak engem is a Vörösök! Most teljesen időben. Vártam már nagyon! Azt még nem tudom, hogy mikor kéne hívni Apánkat, de én 7:30 körülre gondoltam! :) Remélem elérem majd!

S Mónika!
Fanni hogy van? Jobban vagytok már? Influenza járvány? Vagy valami más? Adj neki egy puszit a nevemben! :)

Julcsi!
Most rajtad a sor, hogy szoríts nekem! :lol: :wink:

Moncsiga!
Azért mert nem írsz nekünk, azárt nyomon követed, hogy mi történik velünk ugye? :)

Modrooka!
Azt hiszem én sem bírnám ki tesztelés nélkül! Hős vagy! :) Azért ne sírj annyit, mert mire meglátod a zebra csíkos tesztet, már nem lesz könnyed! :lol: :lol:

Szimbáék!
Szorítok Nektek! Remélem minden úgy alakul majd, ahogyan szeretnétek! :) Megy a drukk! +++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Szóval!

Sikerült beszélnem Apánkkal! Pont ő vette fel a telefont!
Április 1-én 10-re megyek! Elmondta miket vigyek magammal! És mondta, hogy a rákszűrésemmel sincs semmi gond! Ennyi volt! Azért várom már és persze Parázok is! :?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Kata,
Szuper!!! De jó, hogy időben jöttek a vörösök, ilyenkor idegesítő már a várakozás :) Április 1 az egy szép nap :) Biztosan minden rendben lesz. Nyugodtan kérdezz még, ha valami eszedbe jut.

Modrooka,
Szeirntem is egy hős vagy, hogy nem teszteltél, és nagyon jól is teszed. A sírás gondolom a hormonok miatt van. Drukkolok nagyon a zebra teszthez. Mikor is lesz az pontosan?

Miciona,
Még nem is gratuláltam az esküvődhöz! Nekünk tavaly júniusban volt, és olyan, mintha már ezer éve lett volna :( De az a nap, illetve az azt megelelőző készülődéssel töltött hónapok eddigi életem legszebb emlékei :) Na reméljük azért ez hamarosan megváltozik :)

Mónika,
Hogy van Fanni? MÉg egyszer köszönöm a leírásodat az átjárhatóságiról, nagyon sokat segített, hogy pontosan tudtam, hogy mi fog történni!

Szimbacsalád,
Nagyon szorítok nektek!!! Éljen a futógép! (én jó rég használtam az enyémet...:( )

Moncsiga,
Szia, üdv itt újra :) És mikor folytatódnak nálatok a dolgok?
vjulcsi

Sziasztok!

Tudjátok-e véletlenül, hol végeznek-e női hormon vizsgálatokat (FSH, E2). Milyen beutaló kell ehhez? Megy ez valahol TB alapon vagy ha nem akkor mibe kerülhet?

Köszi

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Tudjátok-e véletlenül, hol végeznek-e női hormon vizsgálatokat (FSH, E2). Milyen beutaló kell ehhez? Megy ez valahol TB alapon vagy ha nem akkor mibe kerülhet?

Köszi

kispatak
Vendég

Sziasztok,

köszi Szimba, akkor megyünk korábban..... :(
Nagyon drukkolok nektek!!!!
Akkor jól értem, hogy itt az Intézetben nincs PICSI....ez miért lehet?

Kata, mindjárt rólad is kiderül, hogy átjárható vagy!!!! :wink:

Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap Apánk, folyamatosan fájdogál a bal petefészkem, remélem azért mert szépen növögetnek a petikék benne!
Kezd hús undoritiszem lenni, de azért tömöm magamba! :D :D

Miciona, az esküvő miatt van rengeteg dolgod? Ha kell segítség, akkor szólj nyugodtan, párom az idegenforgalomban dolgozik, de én is foglalkoztam rendezvény szervezéssel régen, illetve vannak nagyon jó kapcsolataink, ha pl. bármilyen zenekar kellene....
rencsi79

Rencsi,
drága vagy! Nem, nem csak az esküvő miatt. Mi is mindketten idegenforgalomban dolgozunk:))
holnap jegyezd meg miket mond Apánk : hány tüsződ van , mekkorák. Figyelj mikor diktál Ágikának, hogy leírhasd nekünk.
miciona

Sziasztok!

Rencsi!
Csak figyelmesen holnap Apánknál! Ha kell vigyél diktafont! És az asztal alatt kapcsold be! :wink: :lol: :D Na jó! Elég ha nagyon figyelsz, hogy tudd hozni nekünk a híreket! Én nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

Julcsi!
Már alig várom, hogy meglegyen a vizsgálat! Apánk nagyon aranyos volt a telefonban! Azt lányos zavaromban elfelejtettem, hogy ugye reggel sem enni sem inni nem lehet!? :oops: Azt hiszem ezt mondta. Mondjuk az evéssel még nincs is gond, de az ivással, hát majd előtte úgyis 3 litert meg kell inni, majd arra gondolok, hogy előtte való nap megittam az aznap délelőtti adagot is! :)

Ma egy kicsit rossz volt a kedvem, szerintem az időjárástól és persze a "vörös hadseregtől" is! Ilyenkor mindig lehangolt vagyok, de még mindig pozitív! :)

További szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

rencsi:punkció éjjelén lettem rosszul.Egész stimú alatt nem volt vérvételem.Hús??? Dehogy,a Kaáliba ilyet meg se említettek.Szó sem volt futásról sem étkezésről.

miciona:én a ruhád hozzáértésében vagyok jó.Majd csak összehozzuk itt a lagzit. :lol:

DRUKKJAIM MENNEK MINDENKINEK!!!!
moncsi:örülök hogy "látlak". :lol:

Kép
Kép
melánia

Kispatak!
Szerintem endokrín doki kiírhat ilyen vizsgálatokat tb alapra. /Szerintem nőgyógyász is kiírhat ilyen vizsgálatokat. Meddőség ürügyén lombikos doki is./ Dévais betegek a Nyírőbe járnak ilyen vérvételre. /Ezt a tb fizette anno, amikor nekem kellett/

Szimbáék!
Drukk Holnapra!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggel Mindenkinek!

Aki éppen most készül majd kimenni annak azt tanácsolom jól öltözzön fel, mert kint nagyon-nagyon hideg van! :( UTÁLOM EZT A HIDEGET!

Szimbáék!
Durkkolok! Majd ha megérkeztek és lesz idő írjatok, hogy mi a helyzet! :) Addig is megy a drukk! ++++++++

S. Mónika!
Jövő héten szerdán ha végeztem írok neked sms-t, hogy mi a helyzet! :) Aranyos vagy, hogy írtál tegnap! :)

Rencsi!
Neked is megy a drukk! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ma Apánknál! Tőled is várjuk ám a beszámolót! :)

Legyen szép napotok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kata,
egy hét múlva már Te jössz! Utána való nap otthon tudsz maradni?

Melánia,
A ruhához úgy értesz, hogy milyen a jó fazon, vagy hogy hol érdemes kölcsönözni, venni? Mondjuk nem lenne baj, ha Te lennél Léber Barbara:)

Rencsi,
hányadik lettél a sorban? Na és hány tüsződ van ? Mekkorák? tuti van vagy 10-12

Szimbáék,
Milyen szám volt Szimbáné tenyerébe írva?
miciona

Miciona!
Már megbeszéltem a háziorvosommal, hogy szerdától már betegállományban leszek, egészen péntekig. Lehet elég lenne egy nap is, de a péntek nálunk csak fél nap, azért meg inkább nem jövök be! Örülök, hogy sikerült elintéznem vele! Aranyos volt! Kedden este megyek be hozzá, és azt mondta akkor "lezsírozzuk" a dolgot! :) Te mikor kezdesz? Hogy álltok az esküvői készülődéssel?

Modrooka!
Szorítok ám! +++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?