Gabi, nagyon drukkolok neked, hajra! +++++++++++
Veronikusz, nagyon edesek a lanyok, Zsofi is es Szofi is, meg biztos Kata is, csak rola nem tettel kepet, meg te is szuperul nezzel ki! Remelem, nem sullyedsz nagyon bele a depiben, egy kis siras nem art, nekem is volt par napig, de szerencsere elmult...
hugyuti fertozessel nem jo viccelni, cickafarkfu teat, meg a patikaban kaphato urogin nevu gyogynovenyes tinkturat szoktam hasznalni, de ezt nem tudom, lehet-e szoptatas mellett...meg sokat kell inni, de azt amugy is...ha nem mulik el gyorsan, akkor nem erdemes sokat varni, menni kell a dokihoz!
Linocs, elkepzeltelek teged ezekben a valogatott pozokban, hat nem semmi!
babakocsi: mi a masodikon lakunk lift nelkul, nagyon vagytam egy konnyu kocsira, ugyhogy beleastam magam elegge a temaba...mi nemreg vettunk egy Neonato Piumat, ez csak 6.5 kg, lapra csukhato, persze ez sem tokeletes, de legalabb nem volt nagyon draga...mi a mattinal vettuk, www.matti.hu
hordozokendo tema, tudom, h a rugalmasbol indult ki, csak gondoltam bedobom az en tapasztalatomat is a kozosbe...
jatszoter, hat mi meg nem jarunk, tenyleg, azt mennyi idos kortol elvezik a gyerekek? mi is setalni szoktunk, de mar elegge unom a kornyezo utcakat..a multkor legyalogoltam a mammutba, meg vissza, hat jo hosszu ut volt, nagyon elfaradtam, el vagyok puhulva, na...
talalkozo: a Normafahoz nincsen kedvetek vmikor felmenni? akar libegovel is? persze nem most, hanem, ha szep ido van...

elso probalkozas a hatrakoteshez, meg nem tokeletes
mindent megkostol, amit megkaparint
reggeli jatek

apával megbeszéljük mit ültessünk a kertbe
én is szeretek mindent megkóstolni
Anyaaa, muszáj eszkimónak öltözni?