Rencsikém! Ez nagyon-nagyon nehéz kérdés/döntés!!! Kizárólag Te/Ti hozhatjátok meg és senki ne befolyásoljon benne, még a mi drága Déviszünk se, akit a legnagyobbra tartunk és imádunk amúgy!!!! Én MINDENBEN Rá hallgattam, végig és nem bántam meg, mert csodás várandósság adatott az "ajándék"

mellé, kivéve ebben az egyben nem. Alá is kellett írni szigorúan, hogy "nem fogadok szót"... Elég horror szöveget diktált, én titokban odarajzoltam, egy "nem jelet", amikor azt kellett írni, hogy tudomásul veszem, hogy ez, meg az lehet. Én a lehet elé tettem egy áthúzott kört, bocsánat István, ha utólag megnézi.
Én nem szerettem volna aminocentézist, pedig a korom miatt Apánk szükségesnek látta. Mivel Eszti spontán fogant Baba, ezért ezzel nem tudott riogatni, de minden egyes alkalommal rákérdezett és mi tartottuk magunkat a Zurammal... Én (mi) úgy voltam vele, hogy a vetélés is 1-2% kockázat, volt ismerősöm, akinek szépen elfolyt a magzatvize az amnio után és az is 1-2%, hogy tévednek. A Párom abban hitt, hogy mivel a Jóistenke adta Esztit, akkor ilyesmi nem történhet, márpedig Ő adta, mert már éppen mentünk volna a lombikra, tudod a sztorit, amikor Ő beelőzött... Apánk illegális gyereknek hívta végig.

/Egyszer leírom a teljes történetet, ha szeretnétek./ Vissza a kérdéshez: Édesanyám tanítványa megcsináltatta az amniot és azt mondták Neki, azonnal el kell vetetnie. Nem tette és makk egészséges gyermeke született. Szerintem érezned kell, hogy mi lenne a legjobb, bízol-e a sorsban, Jóistenben vagy úgy érzed, jobb, ha megnézik. Akkor is hinned kell, hogy úgy sem lesz baj és kész, ha megcsinálják! DE: Kérdezem én, amikor már biztosat lehet tudni, az olyan 18.hét, akkor elvetetnéd? és ha tök egészséges???, meg tudnád Magadnak bocsátani? Én legalábbis így gondolkoztam a Férjecskémmel és nem csináltattam meg, igaz, az összes eredményem Uh, vér, tesztek, integrált, kombinált stb. mind tökéletes volt, azok alapján konkrétan 20évesnek voltam tudható

, ezzel is érveltem Apánknál, hogy: Látszik rajtam, hogy mennyi vagyok? Apánk nevetett, hogy nem. Eredmények? 20évesé. Akkor mi baj lehet?

Morcogott persze.

Természetesen, Apánknak igaza van, hogy "biztosat szeretne tudni és nem szeretne senkinek beteg gyermeket, hiszen kivételes módon a szívén viseli a sorsunkat, ezt tapasztaljátok Ti is, de ki garantál bármit 100%-ra, amikor ott vannak azok az 1-2% tévedési lehetőségek? Na, most sokat segítettem, igaz?