A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Vjulcsi, Ercsikati: Sajnálom, hogy nem találkoztunk. Negyed 9 után értünk oda és már 9-re végeztünk is. Kitti nagyon jól bírta, persze imádja, ha ennyien dícsérik. :D Apánk is oda volt érte. Még egy plüss tigrist is kapott tőle. Édes volt. :lol: :lol: :lol:

Sajnos pénteken mégsem lesz leszívás. A tüszők ugyan megvannak, de elég lassan nőnek. Viszont a picik behozták a lemaradást, így most megközelítőleg egyforma méretűek, 15-16-os mind. Pénteken megint uh és apánk azt mondta, hogy vasárnap, vagy hétfőn lesz a leszívás. Majd pénteken kiderül.

Mindenkinek drukk +++++++++++++++

Majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia Bodza! Látom egyre könnyebb Esztivel, már ránk is futja az idődből... :wink:

Csomee, ez sajnos? Nekem jó hírnek tűnik, hogy nőtt az esélyes tüszők száma. Emlékszem, a punkció környékén már milyen izgatott voltam...alig várom, hogy újra átéljem. (Ez a vágyam nem vonatkozik a leszívás napjára és az azt követő napokra!!!)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga, csak azért sajnos, mert nagyon készültünk rá, de természetesen így is nagyon örülök, hogy rendeződtek a tüszők méretei. :lol:
Igazad van, talán így nagyobb az esély a tesó(k)ra.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Ezek szerint akkor még pénteken összefuthatunk! :) Szívesen megismernélek téged is! :) Én nem tudom még mikor érek oda, mert lehet egy kicsit korábban megyek, hátha így előbb végzek! A tapasztalatom az, hogy pénteken mintha többen lennének! De ez lehet, hogy csak az én meglátásom? :?: :?: :?:

Bodza!
Örülök, hogy néha benézel hozzánk! :)
Csók a lányodnak, aztán majd ha már mindenkinek lesz babája akkor összehozunk egy nagy Dévais ereszd el a hajamat családostul gyerekestül! :) Mit szóltok?

Ja! A lényeg! A hátam már nem fáj annyira! Lehet jót tett neki a futás! :):):)

További szép napot!
Holnap jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Csajok,

Megjöttünk a genetikai uh-ról éééés KISFIÚNK lesz. Minden rendben van, nagyon aranyos volt megint.

Kata, szerintem a 2x20 perc az nagyon jó, nagyon ügyes vagy.

Üdv az újaknak. És kitartást mindenkinek.

Kép
gmelcsi1

Gratulálok Melcsi! Látom, nagyon örülsz! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszi Moncsi, igen nagyon. :D :D :D

Rencsi írtam.

Kép
gmelcsi1

Most látom a vonalzón, hogy már neve is van a kislegénynek. Márton vagy Marcell lesz Marcikátok?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsikém! Jaj, de jóóó!!!!!!! :D :D :D
Esztinek lesz udvarlója... :oops:
Bár, már többen is sorban állnak...
Igaz, hogy már elígértem Lukácsnak, remélem, Zelecske nem olvassa, mert lebukunk. :lol:
Szombaton egy 6hónapos kiscsávó buliba hívta Esztinket, smile-boxos meghívó jött :D (csak ketten lesznek a partyn... :wink: + a szülők :lol: )

Katás! Szuper lesz a gyerkőcösBULI!!!! Nagyon jó ötlet!! Apánkat is meghívjuk + a Csajokat (Ágika, Zsuzsika és az új lány + Maja). Én Kálmánt is nagyon imádom!
Mi az elmúlt 2 év alatt többször is találkoztunk már (a régiekből egy nagyobb csapat verbuválódott a babanetesek közül), sőt azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ágikáék is jónéhányszor eljöttek velünk ezekre a találkozókra.

Mocsikám! Nagyon hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! Ölellek!!!!

Csomee! Ez nagyon jó hír, csak így tovább!!!!+++++++++++

Rencsi! Annyira kedves vagy!!! Fú, nemsokára megtudjuk, ki is lakik a pocidban!!!! :wink:

Melánia!++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyerekek! Janaka neve eltűnt???? Mi történt???

Kép
bodza2005

Moncsi! Bogica gyönyörűűűűűűű!!! Neked is hatalmas szorítás a sikerhez!!!! Amilyen pozitív és jó lélek vagy, biztosan igyekszik már hozzátok a Gyermeketek!

Janaka! Tessék visszajönni!!! Eszti is pussssssz és köszöni!!

Miciona! Most lesz a 3. és ott is lesz a Babátok!! Csak az igenre vár. :D Micsoda romantika, a szobor alatt... Nagyon kedves. Kérek szépen majd képeket!!!

Kitti! Elküldtem, írj Nekik, örömmel segítenek!!!

Ha nem is tudok ilyen sokat jönni, mint ma, ugye, tudjátok, hogy mindig gondolok Rátok!!! :-)

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bodza említette, hogy érdeklődés van a hosszú protokoll iránt.
Nekünk Lukács így sikerült, negyedik programmal.

Még az utolsó mensi előtt kaptam a decapeptylt, majd pár napra rá megjött. Onnét kezdve úgy ment minden, mint a másik prot.-nál, csak kicsit lassabban. Meg kimaradt a Cetro. Így valamivel olcsóbban jöttünk ki a végére. A progiszuri meg mindenképp kell. ( De azt hiszem, nem túl régen már írtam erről...)
Ha tudok, nagyon szívesen segítek, vagy mesélek. :lol: Priviben, vagy akár itt. Megpróbálok kicsit sűrűbben jönni, amennyire Lukács enged.

Mi már voltunk a picivel nyaralni!!! :lol: Horvát tenger- Brac sziget. Hát valami csúcs volt. A tenger hideg volt, de van fedett medence és a kisgyerekkel minden nap pancsoltunk kicsit! Úgy úszott, mint a kis békák. Nagyon élvezte, vigyorgott közben.
Lukács nagyfiú, mondják, nem két hónapos babának látszik.

Ja, Bodzám! Lebuktál!!! Eszti is.. De be kell vallanom, a tanácsadáson Lukács is becsajozott megint. Sőt, annyira nézte a két hetes kislányt, hogy melléjük léptünk. Erre megfogta a baba anyukájának a karját, aztán, a cicijét is. Jót derültünk, de aztán rájöttünk, hogy biztosan azt ellenőrizte, hogy lesz-e elég tejci az ötödik menyasszonynak.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Kincső,Emerenc üdv a csapatban!Rengeteg erőt és kitartást kívánok nektek és mindenben segítünk nektek,hogy minél könnyebb legyen az út!
Orvosi tim kiválo,a legjobb helyen vagyunk!
A csajok szuperek!
Emerenc!Külön szorítok mert Én is áttéltem ezt az utat!
Én sem vagyok fiatal és sokszor éreztem egyhelyben toporgunk,nem halad.De egyetlen út sem hosszu ha elérjük amit akarunk!!!!!!!!!!
A futás elég annyi!Ciklus elsőnapján hívás és indul!!!
Minden rendben lesz!
Gmelcsi:Kisfiú gratulálok!!!!!!!!!!!!
Bodza:köszi!A tüszők szuperak!Szorítok!
Zel:Én lennék akinek kérdése van.Éreztél rosszullétet miután Dekapeptilt megkaptad?
Cisztád neked volt?vagy dekapeptilt miért ajánlották?
Lukács nagyon ennivaló!Szép baba!
Moncsiga:Bogi édi nagyon!Szorítok a kezdéshez!
Miciona:Ez jo hír! Van emberség még néhány igaz orvosban!
Esküvötök biztosan szép és meghitt lesz!
Templomban is lesz szertartás?Utána meg érkeznek a gyerekek!!!
Vjulcsi:Szép tüszők!Hétfőre drukk!
Renna77:A vitaminok jok lesznek a párodnak!!!!
Minden rendben lesz!Millio erőt és kitartást az uthoz!
Melánia:Ott vannak a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!Szorítok!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek szép napot!
kitti4

Sziasztok Csajok,

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok.

Moncsi, Marcell, de most egyre többet gondolkodom a Mátyáson. Lehet megváltoztatjuk :oops:

Zel, Lukács gyönyörű és milyen ügyes a vízben.

Bodzim,
Esztike kicsit flörtölget ezzel-azzal, az még belefér. :wink:
Csak ne törje összes a fiam szívét. :lol: :lol:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert munka van :(

Melcsi!!!
Gratulálok!!! A Marcell gyönyörű, nekem is az a nagy favoritom, bár nekünk Tomi lesz majd a fiúnk :) De ha két fiú lesz, akkor a 2. Marcell :)

Rencsi,
örülök, h legalább az ebéd bent marad, azért ez már nagy szó!

Kincső, Emerenc, üdv nektek! Gyertek gyakran, és mindjárt jobbkedvűen látjátok a dolgokat.

Zel,
Lukács gyönyörű!!! Tényleg szép nagy baba :) Ő IVF-fel vagy ICSI-vel lett egyébként?

Bodzi,
Jó, hogy gyakrabban jössz :) Hát izé, én is kinéztem Esztit a leendő fiamnak... Mi lesz így??? :)

Kata, Commee,
Holnap reggel randi! :)
Katám, én most 30 percet futok, ha nincs reggel UH, akkor reggel és este is, ha van, akkor csak este. Szerintem a kétszer 15 perc terepen szuper:)
vjulcsi

Sziasztok. :lol:

Zel:jaj,olyan gyönyörűek vagytok!!!! Elszorul a szívem. :oops:

gmelcsi:Gratulálok én is a kisfiúhoz! Legyetek nagyon boldogok!!!! :lol:

csomee:szerintem is szuper hírek ezek!!! Így még több sejted lesz!!! :lol: Örülj neki,nincs miért szomorkodnod!!!!!

Kata:kutyikkal is tudsz futni,vagy nem??? Hiányoznak a reggeli talik.Hajnalról mit tudsz??? Ikrek???
Drukk+++++++++++++++

miciona:óvatosan azzal a takarítással! Pihenjél is!
Vjulcsi:miújság????

bodza:emlékszem én arra a találkozókra.Én nem voltam, csak már akkoriban írtam ide néha nektek.

Én megvagyok.Tegnap láttam a tv-ben Béres Alexandrát.És olyan boldogsággal töltött el hogy láttam hogy milyen boldog!!!
Csak pozitívan. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia,

Mikor kell menned UH-ra? Vagy mi lesz most? Mikor derül ki, hogy mi a helyzet???
nagyon izgulok érted, és drukkolok, hogy ott legyen(ek) a baba(k)!!!

A találkozók jók lehetettek, nem lesz megint?
vjulcsi

Sziasztok!
Szóval röviden megpróbálom leírni a kis történetünket.6 éve próbálkozumk a babával a férjemmel, de intenziven csak 3éve. Az első lépéseket a Szent Imrébe kezdtük, Dr.Barna Istvánna(nagyon megvoltam elégedve a dokival és a kórházzal) Ekkor csinált átfúvást,és laporoskopot(lehet rosszul írom, de biztos értitek :)/
Altatás alatt volt, nem fájt semmi, és nem is találtak semmit, átjárhatóak a p.vezetékek,a hormon normális, a ciklusom 29-30napra pontos, a páromnak a vizsgálat is jó volt! :) és... így ebben a tudatban eltelt 3 év és semmi.Kint élünk külföldön és most lett elegem az itteni kezelésekből,mert itt annyira lassú minden, a lombik is és az inszem is csak hosszas gyogyszerkúra után jöhet szóba. Ezért felhívtam Barna Dokit, és Ő javasolta a Dévai központot!!!! Így kaptam időpontot oda! Mindíg olvasom miket írtok és hát mint laikus... :):) már olyan szakszavakat használtok hogy szinte le lehetne diplomázni Nektek :)) nagyon remélem hogy Én is megtanulok mindent ami kell és majd segíthetek másoknak ugy ahogy most Ti Nekem :) köszönöm előrre is!
A nyírő az milyen intézet? oda mindenképp elküldenek a dévaiból? a legtöbb eredményt nem ott csinálják, elküld majd szanaszét? Istenem annyira nem tudom... és izgulok is hogy végre a jóóóóóó uton haladjunk. Volt már olyan is hogy a terhességi tsztet kérés nélkül adták a patikába :):):) mert egy időbe mindig azt vettem, mondván hogy talán most! Tudom hogy görcsösen nem szabad, de ez olyan nehéz! Írjatok majd ha ráértek!
Puszi Mindenkinek!!!
kincsõ5

Köszönjük a dicséreteket!

Kitti! Igazi rosszullét nem volt a szuritól. Pár light hőhullám, csak ennyi. Igaz, én már régebbről, hosszabb távról ismertem a decát. Endometriózisom volt, és 3 havi gnrh kezelést kaptam rá. Na az volt a durva. Igazi klimax. De ez annyira nem nehéz, mert máskor van az injekció beadva, és csak pár nap. Ráadásul, van aki nem is érzi meg a mellékhatását.

Julcsi! IVF, ICSI, AHA... Minden volt. Beültire két embrike maradt. Az egyiket kértünk hatchinggel, a másikat nem. Így nem tudni, melyik lett a nyerő, de így legalább sikerült.

Melánia! Vigyázz a szívedre! Lukács nagy szívtipró!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

De jó ilyen nagy családba hazajönni! :))

A sors átírta a terveimet. Ma, a 25.cn-on megjöttek a vörösök. Ilyen még sohasem fordult elő! Mindig szép 28 napos ciklusaim vannak...
Gyanús volt nekem, hogy a konzultáción, ami a 8. cn-on volt megkérdezte Apánk, hogy félidőben vagyok-e, aztán meg a 10. nap táján határozott ovu. közeli élményem volt. Azt hittem, káprázik a petefészkem. :lol: Ehhez képest megvolt a 14 nap luteális fázis.

Viszont így a hétfői (22.cn) progeszteron eredményem lesz gyatra, mert azt így már későn vetettem le... Na, majd kiderül!

Holnap reggel a Nyírőben nyitok 2. napi hormonon, aztán hívom Apánkat időpontért. Gondolom, délután meg is néz. Valaki lesz még nála holnap du???
Én meg hány napja görcsölök itt, hogy a hosszú hétvégén hogy jutok Déviszhez, ha itt az idő! :oops:

Zel, Lukács tényleg igazi szívtipró! Majd megkérem Apánkat, hogy nekem is fiút csináljon és akkor besegítünk Nektek a csajozásba!

Bodza, hogy te milyen kedveseket írsz nekem (is)! Köszi! Szerintem is csak a jó időre várt a babuskánk, biztos fázós, mint az anyja. :wink:

Kincső! A Nyírő az egy "sima" kórház. Velük van az intézet szerződésben vérvételügyileg.
http://www.nyirogyulakorhaz.hu/?link=megkozelites
A klinikán ugyanis nem csapolják a vérünket. Szanaszét nem kell futkosni,csak az előzetes kivizsgálásoknál és a lombik ellenőrző uh-k után kell oda menni csapolásra.
Nyugi, mi se így születtünk, hogy ezt a sok okosságot tudtuk! :lol: Ez az egyik előnye a "nyomorunknak", hogy annyit megtudunk ezáltal a testünk működéséről, mint kevesen mások. (ez így értelmes volt?) A másik meg a sok jó ember, akivel találkozunk és beszélünk. Lehet, még van több is,csak most nem jut az eszembe. :wink:

Na, hosszú voltam, írjon más is!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsikém! Perszehogynemfogja!!! :lol: :lol:
Jaj, a Matyi naggggyon cukkancs!!!!!! :D

Hihi! Julcsi! Az Anyukája szépségéből következtetve nem lesz semmi a kiscsávó... :wink: :wink: Majd gondolkodási időt kérünk. :lol:
Ok Moncsika? :D

De aranyos vagy Te Melánia!!! Aki így áll mások boldogságához, annak LESZ Babája!!! vagyis már valószínű van... :wink:

Kép
bodza2005

Kincső! Milyen kedves Tőled, hogy már arra gondolsz, hogy Te is segíteni fogsz! :D Hol laktok most, ha nem titok? Hol tudtok lakni, amikor jöttök? Mindenttudniakaroook! :lol: :lol:

Julcsika! Persze, hogy lehet találka. :D

Melánia! Emlékszem, hogy írtál, igen. :D

Moncsicsi! Káprázik a petefészked... Ez nagyon kész! :lol: :lol:
Zelnek vannak még ilyen dumái... :lol: :lol:
Annyira kis aranyos vagy! Ez most itt tényleg egy csupa szív Csapat/Családka. :D
Te vagy kedves és ezt jó tapasztalni+olvasni. :D

Szerintem a régiek közül is sokan visszatérnének, ha olvasnák/látnák, milyen jó Emberek verbuválódtak össze. Amikor "eltűntünk" nagyon nem ez a hangulat kezdett eluralkodni... DE a lényeg, hogy most igen!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!!!!

Köszönöm Mindannyiotoknak a bátorítást! Nagyon sokat jelent, mert igazából csak az tudja min megyünk keresztül, fizikailag-lelkileg aki benne van....ezért jó, hogy van ez a fórum. Csak azt sajnálom, hogy előbb nem fedeztem fel! :D

Moncsiga! Kitti! Külön köszönet és jelentkezem amint elindultam..június 10e környékén lesz kb.
Már egyszer én is jártam így, hogy hamarabb jött meg 5 nappal. Az okát nem tudtam meg, pont síeltem és úgy terveztük mire megjön itthon leszünk...hát ember tervez Isten végez.... :roll:
Szerintem nem befolyásolja progesteron eredményed, mert azt az előző ciklustól számoljuk... 19/21. nap,vagy rosszul tudom?
Mindenkinek szép napot!
emerenc

Hoppá!

A legfontosabb!

gmelcsi: Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!
Mátyás klassz név! Én is ezt gondoltam ki ha fiam lesz, nagyapám után...ha lány Rozália, nagyanyám után...stipi-stopi :lol: :lol: :lol:
emerenc

Sziasztok!
Én is Jelen! Annyit írtatok, hogy csak na! :) Tényleg jó ebbe a Nagy Családba hazajönni! :)

Kincső!
Én február végén jártam először Apánknál, de mire mentem, már teljesen profi voltam ezekben a dolgokban! Köszönhetően a Család többi tagjának! :) Neked is fog menni! :) És ahogyan a lányok én is csak azt tudom mondani, hogy Dévai MINDENKINEK "csinál" gyerkőcöt! :)

Melcsi!
Nekem nagyon tetszik a Marcell név! Szerintem ne változtasd meg! Sokkal szebb, mint a Mátyás! :) Szerintem illik majd hozzá! :)

Melánia!
Te még azóta nem teszteltél? :shock: :?: Miért is? Szerintem ejts meg egyet! :)

Julcsi!
Holnap találkozunk! Reggel nem volt lelkierőm futni, ezért este kicsit többet fogok futni! :) Remélem bírom is majd! :)

Bodza!
Úgy örülök, hogy egyre gyakrabban írsz nekünk! :) Mindenkinek kell a biztatás, és nagyon jó a pozitív példa! :)

Csomee!
Holnap ugye te is jössz Apánkhoz? Hányra érsz oda kb.?

Rencsi!
Azt hittem mire megjövök az ebédből már teleírtad a falat! :):) Hát nem így lett! Mégis rosszalkodott a géped, vagy már nem volt lelkierőd írni nekünk! :lol: Azért remélem írsz majd pár sort nekünk! Amikor 2.-szorra hívtál akkor Mikey egyre el akarta venni a telefont és beszélni akart veled! Olyan aranyos volt! :) Nem hallottad, ahogy Mikey mondta a magáét??

Majd még jövök! Ja! És ma este halat fogok vacsorázni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

vjulcsi:hát a férjecském azt mondta hogy várjuk ki a 3 hetet amit a doki mondott,mert így váltunk el ,hogy 3hét múlva tesztel egy pozitívat.Így aztán azt mondtuk hogy várunk.Bár nehéz.De tegnap a Béres Alexandra is azt mondta hogy csak 2nappal hamarabb tesztelt.
Ezek a mindjárt megjön hasgörcsök kinoznak,aztán meg abbamarad.Nem igazán értem.Reggel is ez történt.Azt mondtam hogy na most tényleg megjön,aztán meg abbamaradt.
Hát ki tudja,de felvagyok készülve a vörösökre is. :oops:

Kép
Kép
melánia

Kata:miért akarod ennyire te ezt a tesztet?

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Gmelcsi: Nagy-nagy gratula Marcihoz!

Zel: Lukács gyönyörű kisbaba! Gratulálok hozzá!

Kincső, Emerenc: Üdv nálunk! Remélem ti is olyan jól érzitek majd itt magatokat, mit mi! :lol:

Vjulcsi, Ercsikati: Holnap biztosan megyek, de még nem tudom, hogy mikor érek oda. Valószínű, hogy fél 9 előtt nem. Akkor ott szoktatok még lenni?

Melánia: Nekem az 5. hétig folyamatosan olyan érzésem volt, hogy na most biztos megjön (pozitív teszt mellett) És látod, Kitti ott alszik az ágyban. Úgyhogy …..! :lol: Ja, a tesztet – én személy szerint azért szeretném látni, mert olyan jó érzés átélni a topiktársakkal, hogy végre sikerült nekik az, amire az ember a legjobban vágyik. (Legalábbis én így vagyok vele!) Egyébként mikor telik le a 3 hét?

Moncsiga: Hajrá kezdés!

Rencsi: Mikor mentek uh-ra?

Tényleg nagyon jó ötlet a gyerekes buli, Apánkkal és a többiekkel együtt lenne az igazi. Bízom benne, hogy mihamarabb sor kerül rá!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bodza!
írországba élünk,már több mint 3 éve.Egyébként szeretünk itt élni, szép lakás, csodás környezet, csak a család hiányzik! Otthon is van házunk és a szüleink is otthon élnek.Szegeden.és a Mátrába. Haza járunk 3 havonta!! Persze a cél érdekében lehet hogy végleg haza költözünk. Amit sajnálnék is de annyira rohan az idő...és hát a világ legcsodálatosabb dolga lehet Anyának lenni, és ezt Én is szeretném!!nagyon!!!
Még jövök mjad!!! Puszi Nektek!

Ercsikati Köszönöm!!!!!!
Moncsi Neked is köszönöm!!! és persze mindenkinek az eddigi támogatást!!!
Szép napot!!!!!
kincsõ5

Melánia!
Azt hiszem Csomee mindent elmondott! :) Én is csak ezt írhatnám le! Én is át szeretném élni veled a dupla csíkos teszt érzését! :)

Csomee!
Nem tudom, hogy én is mikor érkezem, és hogy mennyien lesznek majd előttem! De az igazság az, hogy nem szeretnék már ott lenni 1/2 9 -kor! :oops: :roll: Azért húzz bele! :) A találkozót természetesen én is úgy gondoltam, hogy Apánk és többi kedves dolgozó is! :) Állati nagy buli lenne! És akkor mondhatnánk, hogy EGYÜTT A CSALÁD! :)

Most megyek futni, aztán majd még jövök!

Pusszantás! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak! A legjobb helyen vagytok! :D

Zel:
Lukács nagyon édi! És milyen ügyesen úszik!!!! :D Hú jó kis vageszok vagytok, hogy elmentetek már nyaralni!Le a kalappal! :D Én szerintem sokkal parásabb anya leszek sajnos.... :cry:

Katám:
én is így terveztem, hogy sokat írok, de megint szarul vagyok. Sajnos nem hallottam Mikey-t. :cry:

Babások!
Tudnátok nekem segíteni, már a 11.héten vagyok, de Apánk csak a 13. hétre hívott vissza. Miután eljöttem akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy a kombi teszt aktuális lesz addig. De semmi ilyesmiről nem beszéltünk még Dévaival. Mivel ICSI volt, tudom hogy kellene a magzatvíz levétele, de nagyon nem szeretném. Leírnátok, hogy nálatok hogy volt? Előre is köszi!

Ne haragudjatok, hogy mostanában nem vagyok túl aktív, időnként úgy érzem a túlélésért küzdök. De inkább nem írok, mert nem akarok állandóan csak panaszkodni. Ígérem, ha egy kicsit jobban leszek jövök gyakrabban és lelkesítelek majd titeket!

Addig is sok puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

csomee,Kata:aranyosak vagytok.Hétfőn telik le a 3hét.

Én is üdvözlöm az újakat!!!
Jó helyen vagytok!!! Dévai nagyon rendes és ALAPOS!!!!

csomee:olyan jókat tudsz te nekem írni a tünetekről. :lol:
Kata:neked is lesz kétcsíkosod!!!! :lol: Sőt óriási pocakod! Hjnalról tudsz valamit? Annyira érdekelne!

Kép
Kép
melánia

rencsi:dehogy haragszunk!!!!
Hányás,hányinger MONDJON LE!!!!

moncsi:hajrá kezdés! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Most írtam Hajnalnak! Amint visszaír megírom, hogy mi volt vele UH-n! Remélem is hogy nekem is hamarosan lesz egy dupla csíkos tesztem. Még nem láttam olyat! Vagyis a sajátomat nem! :( Mikey és Benedek dupla csíkját láttam! De hát az nem a sajátom! :( De majd most! :) Csak Optimistán! :) Sikerülnie KELL! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi! Az Istenhegyin kérj időpontot még ma vagy holnap, Dr. Bátorfi Józsefhez vagy Dr. Hajdú Krisztinához, este a többi kérdésedre is válaszolok. Pusssz

Kép
bodza2005

Üdv az Újaknak!

Rencsi!
Ha sokat hánysz, menj be kórházba. Adnak infúziót és nagyon hamar helyrejössz. Amikor valamiért kórházba kerültem, mindig volt legalább bent egy kismama ilyen tünetekkel.
A magzatvízvételt mi nem mertük megcsináltatni, helyette szekvenciaszűrést csináltattunk.
http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/down-kor-szures-bovebben.html
Valamint ha érdekel sokak véleménye erről, ajánlom az alábbi Index fórumot.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075308

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Melánia!
Nagyon sokat gondolok Rád! Hétfő már közel van.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Bodzám és Albikám:

köszi a választ, igazából Apánk reakciója érdekelne még, hogy nálatok, hogy reagált, amikor nem csináltattátok meg.

Albi:
Abban maradtunk Dévaival, mert eléggé nem tetszett neki ez a sok hányás, hogy ha tovább fogyok, akkor be kell feküdnöm 1-2 hétre :cry: Szerencsére most a héten már nem fogytam, bár nem is híztam, általában azért 1 kajálás/nap bent maradt....

Neked ICSI volt?

Ismertek olyat, aki bevállalta? Mit mondott róla?

Kép
rencsi79

Rencsikém! Ez nagyon-nagyon nehéz kérdés/döntés!!! Kizárólag Te/Ti hozhatjátok meg és senki ne befolyásoljon benne, még a mi drága Déviszünk se, akit a legnagyobbra tartunk és imádunk amúgy!!!! Én MINDENBEN Rá hallgattam, végig és nem bántam meg, mert csodás várandósság adatott az "ajándék" :D mellé, kivéve ebben az egyben nem. Alá is kellett írni szigorúan, hogy "nem fogadok szót"... Elég horror szöveget diktált, én titokban odarajzoltam, egy "nem jelet", amikor azt kellett írni, hogy tudomásul veszem, hogy ez, meg az lehet. Én a lehet elé tettem egy áthúzott kört, bocsánat István, ha utólag megnézi. :wink: :wink:
Én nem szerettem volna aminocentézist, pedig a korom miatt Apánk szükségesnek látta. Mivel Eszti spontán fogant Baba, ezért ezzel nem tudott riogatni, de minden egyes alkalommal rákérdezett és mi tartottuk magunkat a Zurammal... Én (mi) úgy voltam vele, hogy a vetélés is 1-2% kockázat, volt ismerősöm, akinek szépen elfolyt a magzatvize az amnio után és az is 1-2%, hogy tévednek. A Párom abban hitt, hogy mivel a Jóistenke adta Esztit, akkor ilyesmi nem történhet, márpedig Ő adta, mert már éppen mentünk volna a lombikra, tudod a sztorit, amikor Ő beelőzött... Apánk illegális gyereknek hívta végig. :lol: :lol: /Egyszer leírom a teljes történetet, ha szeretnétek./ Vissza a kérdéshez: Édesanyám tanítványa megcsináltatta az amniot és azt mondták Neki, azonnal el kell vetetnie. Nem tette és makk egészséges gyermeke született. Szerintem érezned kell, hogy mi lenne a legjobb, bízol-e a sorsban, Jóistenben vagy úgy érzed, jobb, ha megnézik. Akkor is hinned kell, hogy úgy sem lesz baj és kész, ha megcsinálják! DE: Kérdezem én, amikor már biztosat lehet tudni, az olyan 18.hét, akkor elvetetnéd? és ha tök egészséges???, meg tudnád Magadnak bocsátani? Én legalábbis így gondolkoztam a Férjecskémmel és nem csináltattam meg, igaz, az összes eredményem Uh, vér, tesztek, integrált, kombinált stb. mind tökéletes volt, azok alapján konkrétan 20évesnek voltam tudható :wink: , ezzel is érveltem Apánknál, hogy: Látszik rajtam, hogy mennyi vagyok? Apánk nevetett, hogy nem. Eredmények? 20évesé. Akkor mi baj lehet? :lol: Morcogott persze. :D Természetesen, Apánknak igaza van, hogy "biztosat szeretne tudni és nem szeretne senkinek beteg gyermeket, hiszen kivételes módon a szívén viseli a sorsunkat, ezt tapasztaljátok Ti is, de ki garantál bármit 100%-ra, amikor ott vannak azok az 1-2% tévedési lehetőségek? Na, most sokat segítettem, igaz? :oops: :oops:

Kép
bodza2005

A genetikai Uh nagyon sokat tud (nyaki redő, orrcsont megléte, gerinc épsége stb. + ott van a vérből az eredmény, majd az AFP (ez utóbbi nem annyira diagnosztikus értékű). Ha minden stimmel, én nem csináltatnám meg, ha nem ok, akkor elgondolkodnék a helyedben, de akkor is mérlegelném az előzőkben leírtakat.

Kép
bodza2005

Az Istenhegyit ajánlom. Bátorfi ebből írta a disszertációját, nagyon jó szakember és Hajdú is iszonyat profi, e kettő dokira bátran hallgathaszt + az ottani biológusokra!!!

Kép
bodza2005

Na és ott lesz Apánk, aki vérprofi és Ő megnéz mindent! Nekünk a 11.héten!!!!! megmondta, hogy Kislányunk születik!!!!!! :D :D :D
Sasszeme van!!! :D

Kép
bodza2005

Köszi Bodzám!
Drága vagy, hogy leírtad nekem a véleményed, tapasztalatod...:)
Nagyon nagyon nehéz..............Alszom még rá egyet.......
jó éjt!

Kép
rencsi79

Rencsi,

Nálunk is kb. az volt a helyzet, mint Bodzánál. A mi lányunk ICSI-vel fogant. Apánk ragaszkodott az amnióhoz. Mi azt mondtuk neki, hogy megnézetjük az Istenhegyin a genetikai uh-on a bébit, megycsináltatjuk az összes lehetséges vértesztet és ha ott is javasolják, akkor megcsináltatjuk. Nálunk a 12. heti uh tökéletes lett és az integrált, kombinált, Afp teszt eredményei is rendben voltak. Ezzel mentem vissza Apánkhoz és azt mondtam, hogy ilyen eredmények mellett nem csináltatom meg. Nekem is legdiktálta az ilyenkor szokásos szöveget, hogy saját felelősségemre nem csináltatom meg és alá kellett írni. De a későbbiekben nem foglalkozott vele. (Igaz, nekem a korom akkor nem indokolta!) Én éreztem, hogy nem lehet semmi baj és szerencsére így is lett!
De ezt tényleg csakis nektek kell eldöntenetek mások befolyásolása nélkül!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Egyszer talán majd utolérem magam a visszaolvasással, de ezzel most idő hiányában "adós" maradok...

Most az amniocentézishez szólnék hozzá. Úgy látszik, hogy itt én vagyok az egyetlen, aki megcsináltatta. És, ha lesz Fanninak testvérkéje, akkor is meg fogom csináltatni.
Amikor Apánkhoz kerültem, hosszú-hosszú évek sikertelen próbálkozása után, ő volt a 17. nőgyógyász, akinél életemben jártam. Már az első percben éreztem, hogy itt most valami történni fog, Ő fog segíteni nekünk. És segített, az 1. ovu.ind. sikerült, megfogant Fanni.
Akkor azt mondtam, hogy amit ő mond, azt "Szentírásnak" fogom venni, mindenben követni fogom őt.
Nálam az AFP teljesen rendben volt, a nyakiredő vizsgálat is. Akkor töltöttem a 37. évemet, amikor Fanni megfogant. Persze nálunk is felmerült a kérdés, hogy mi legyen. Többféle eljárást is vázolt Apánk, de úgy láttam, hogy a magzatvíz-vétel mellett tette le a voksát. Persze ő nem mondja ki, nekünk kell dönteni. Legfeljebb utána helyesel, vagy ellenez.
Nos, én bevállaltam. Ő helyeselt. A SOTE-n voltam a Baross utcában. Egy olyan kedves orvoshoz kerültem, mint Apánk. Ismerték is egymást. Én ott akkor éreztem, hogy ismét jó kezekben vagyok, SEMMI baj nem lehet. És nem is volt.

Ha esetleg az eljárást is szeretnéd tudni, rencsi, akkor tovább is leírom szívesen, de nem akarom túl hosszúra nyújtani a dolgot!

Ja, annyi "beleszólása" volt csak Apánknak, hogy 2 helyre utalhat be: SOTE vagy Schöpf-Mérei. Azt mondtam neki, hogy a jobbik helyre küldjön. Így utalt a SOTE-ra.

Hozzászólásom NEM befolyásoló szándékú volt, csak leírtam a másik oldalt, aki elvégeztette az amniocentézist és el is fogja végeztetni - ha lesz legközelebb.
s.mónika

Sziasztok Csajok,

Kata, én is a Marcell felé húzok. A futással kapcsolatban, én csak este tudtam futni 35-40 percet. Volt olyan, hogy 25 perc után azt mondtam, hogy elég. Én szerintem ez így is tökéletes volt, lényeg a rendszeresség. Nagyon ügyi vagy, hogy futsz minden nap és ez a lényeg. :wink:

Rencsi, ez tényleg mindenkinek a saját döntése, de én Bodzim és Albi mellett állok a véleménnyemmel. Én is csak akkor csináltattam volna meg, ha valamelyik vérvétel rossz eredményű lett volna, de szerencsére minden tökéletes. Mi is Bátorfi dokinál voltunk, és egy tündér és nagyon profi, csak ajánlani tudom.
A rosszulétekkel kapcsolatban én is már bementem volna infúzióra a helyedben. Ez borzasztó rossz lehet, ennyit hányni.

Mindenkinek köszönjük a gratulációt. :oops:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Voltam ma reggel is Apánknál, természetesen Katával :) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban szeretek a reggeli UH-kra járni, és nem csak azért, mert ilyenkor érzem,hogy történnek az események, ami ugye nagyon jó, hanem mert olyan aranyosak ott a lányok (mint ahogy itt is), akikkel reggelente beszélünk, és olyan jó érzés megosztani egymással ezeket a dolgokat. Tényleg úgy érzem, mintha ez az egész Dévais közösség egy nagy család lenne, és ez jó érzés :)

Amúgy változott a program, holnap reggel lesz az inszem. Sokat tanakodtunk, hogy mi legyen, az oka az, hogy az egyiki tüszöm azt hiszem 22-es (az a kiugró nagy), a másik odlalon is van egy pár 20-as, meg 18-as (már elvette a papírt Dévisz, úgyhogy nem tudom megnézni). Ennek alapján Apánk azt mondta, 3 lehetőség van: vagy ma este inszem, vagy holnap reggel, vagy hétfő reggel. Nehéz döntés volt, de végül a holnap reggel mellett döntöttünk. MÉg azt is mondta, hogy még akár vissza is jöhetek hétfő reggel, és akkor újra megcsináljuk, ha még akkor sem durrantak el a tüszők. Persze mindezt csak akkor, ha Julcsiapu eredménye jó lesz, ha rossz lesz, akkor nem lesz ismétlés.
Szóval drukkoljatok lányok holnap reggel 8 felé! :) Találkozzanak már a fiúk odabent az én csajaimmal! Dévisz már emlékezett, hogy már a múltkor odaígértem neki egy kislányt, mostmár készpénznek veszi :)

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam :(

Kata, jelentkezz, hogy mi volt! :)

Melánia,
Ezek szerint hétfőn mész UH-ra, vagy hétfőn tesztelned kell, esetleg vérvétel? nagyon nagyon fogok neked drukkolni hétfőn!!!

Rencsi,
Nem értek ehhez a vizsgálathoz, de drukkolok, hogy meg tudd hozni azt a döntés, ami nyugodtá tesz téged! ÉS biztos vagyok benne, hogy a pici a hasadban egészséges!

Bodzi,
Én nagyon szívesen meghallgatnám az egész történetedet, és szerintem még mások is (mi, újak, még csak annyit tudunk, hogy spontán jött Eszti, két lombik között- nem csoda hogy ilyen kis szupercsaj lett belőle :))

Többieknek is sok puszi!
vjulcsi

Gmelcsi!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy gratulálok a kisfiatokhoz!

Rencsi!
Nekünk is ICSI volt. A vérvételek és UH-k az első AFP kivételével nekünk is jók lettek.

Kép
albi2000

Vjulcsi!
Szombat reggel drukk Nektek! Aztán lehet hétfőn is :wink:

Kép
albi2000

Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, de most én is csak az aminora reagálnék.
Sajnos én még nem tartok ott, hogy érdekelt legyek, de persze már gondolkodtam rajta. Szerintem én megcsináltatnám, bár jó lenne, ha más úton is ki lehetne zárni a rendellenességeket. Megnyugtatóbb lenne. Ami miatt hajlok felé az egyrészt a korom(idősebb korban több lehet a mutáció), másik meg az ICSI.
Van még valami amit hozzátennék:
Lehet, hogy most többen haragudni fogtok rám, azért amit leírok, de ez is hozzátartozik, az én véleményemhez.Elnézést, ha valaki nem így látja és megbántanék!!!
Szóval én 2 évig dolgoztam egy bentlakásos fogyatékos gyermekeket befogadó intézetben, mint gyógytestnevelő.
Olvastam már olyat, hogy azt írta valaki, hogy ő akkor sem vetetné el a babát, ha megtudja, hogy baj van. Igen van olyan eset amikor téves a diagnózis, de akkor biztos elmennék 3 helyre is, hogy mindenhol ugyanazt mondják-e.
Én nem ítélem el azt aki elveteti. Íszonyú embert próbáló egy ilyen beteg gyermek nevelése. Sok apró örömet ad, ha valamit megtanul, elsajátít, de több a bánat a szomorúság, higgyétek el!
A családban 24 órás szolgálatot igényel ,hatalmas anyagi teher, amire rámehet az egész család jövője.
Aki meg intézetbe kényszerül adni nem tudhatja, hogy jó kezekben lesz-e a gyereke, ha ő esetleg már nincs. A gondozónők ott is közalkalmazottak voltak, sokszor fáradtak, idegesek.
Drága Rencsi!
Nem akartalak még jobban elbizonytalanítani, felzaklatni !!!
Szerintem hallgasd meg Apánkat és a Bodza által javasolt Bátorfi dokit, aztán dönts. A stimu alatt is ügyes voltál, pozitív, biztos jól döntesz most is.
miciona

Julcsi,
megy a drukk holnap reggelre! Jó lesz az amúgy is gyereknap lesz :lol:

Albi,
Te mikor mennél vissza a fagyibabáért? Akkor is van stimu, csak nincs punctio? Vagy a spontán ciklust figyelik csak és tüszőérés után beültetés?

Melcsi,
gratulálok a kisfiúhoz! Állítólag a gyerekek maguk választják ki a nevet ,úgyhogy még novemberig lehet, hogy megálmodod mi legyen a végleges :lol:

Zel,
Lukács nagyon édi. Nagyon jó, hogy ilyen bátrak vagytok és elmentetek pihenni. És az úszás az szuper jó! Sok mindenben ügyesebb lesz egy babaúszásos gyerkőc. A barátnőm kisfia később a legnagyobb mászókáknál sem kellett fogni, biztos volt benne mit képes megcsinálni, mit nem.

Bodza,
Nagyon nagy a forgalom nálatok. Már most ennyi fiú :wink:
Nem irigylem apát!! Szegény! :lol:

Smónika,
azt írtad Apánk 2 dokit írhat fel aminora. Azt nem kérdezted, hogy van olyan akit nem írhat fel, de szerinte a legjobb?
Amúgy én kiváncsi lennék a részletekre is, ha lehet, és lesz rá időd.

Kata,
ügyes vagy a futással! Mikorra várható az akció? Jövőhéten?
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?