A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Albi,
Ez szuper! Nagyon ügyesek voltak a kis fagyisok!
Drukkolok mennek!

Bodzim,
Miért ilyen necces autózni? Azt gondolnám, hogy a beágyazódás után egy kis autózás nem mozdíthatja el onnan a babát, de ezek szerint nagyon naiv vagyok. És Vass doki ezek szerint kevésbé aggódós, mint Dévisz, nekünk azt mondta, nyugodtan mindent csináljak, de semmi nagyon megerőltetőt, de éljem a normál életemet.

Agnyes,
köszi a ragit! :)

Renna,
remélem már nem fáj a hasad...
vjulcsi

Albikám! Ez szuperjóhííííííííír!!!!!!!+++++++++
Agnes! Hát, nem vagy semmi. :lol: :lol:
Melcsike jól van és Marcika is!!!! Ma biztosan írnak.
Julcsibébim! Az a tapasztalata Dévisznek, h a rázkódás veszélyes.
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!! Majd még jövök. Cuppppppppppp

Kép
bodza2005

agnyes
de édi vagy, ez a ragsztós kép :shock: :lol:
nagyon találó, ettől tuti odaragadnak a gyerkőcök :D
albi
gratula! Nagyon ügyik a bébikéid, innentől kezdve csak pihengess, koncentrálj és hajrá, hajrá :D :lol:

vjulcsi
Igen, egyébként ezt én sem teljesen értem-ezt a kocsikázást.
Mert még amit bodzikám drága-az aggódó olasz kismami 8) :lol: -mond az még érthető, hogy meleg van, lehet dugó vagy baleset az úton, vagy ilyenek. De én is úgy gondolom, hogyha már egyszer odaragadtak, akkor ??,
Na mindegy, nyilván nem kockáztatok, elvégre nem keveset vártam erre a pillanatra :lol:

bodzikám
este megnéztem az üzeneteimet, látom csak a fórumra nem jöttél, oda küldted nekem szorgosan az infókat-köszi drága, olvasgatom ma :D
te rosszul voltál egyébként az elején, hányinger, vagy nagy kajálások, ilyesmi?-érdekes, mert a kávémmal is úgy vagyok, hogy egyik nap meg birom inni, másnap nem.
Tényleg szerintetetk egy kávét reggel lehet inni, az nem gáz, ugye?
moncsiga
merre csigázol? amióta megtudtuk a jó hirt , jól leléptél :lol:
chilike1

Albi:Szuper!Mennyit vártatok ébresztés után a beültire?Fantasztikus!Nagyon drukkolok+++++++++++++++ :lol:

Csomee:Természetes amin keresztül mész!Szerintem mindenki így érzi legszivesebben már másnap kezdenénk az uj probálkozást a sikerre!Topikországban spontán babónak nagyon fogunk örülni hajrá!+++++++++ :lol: Hatalmas ölelés!Kittit puszi

Vjulcsi:Nyugi Mi sem kaptunk az első2-nél a 3írta fel!Hasid hogy van?Mi reményekkel tei,+Albi után hatalmas pozivitással várjuk Apánkkal a randit!Jobb petefészkem fáj,de az mindíg szokot a sok műtét miatt így nem tudni vissza huzodott vagy sem.De már nem számít csak Albi jó hírei!Drukk++++++++++
kitti4

Chilike:Olyan jó volt olvasni soraidat hogy kezdetekben nem tudtad mi a jó?ha pihensz?ki mit csinál?most pedig Te segítel nekünk hogy mi is átélhessük a csodát!Utazással kapcsolatban Bodzával értek egyet! :lol: Ikrekkel kapcsolatban:mindíg lesznek okoskodók akik mindent tudnak,ne foglalkoz velük.Nem tudják min megyünk keresztül(minden szempontból)csak az észt osztják.Minden ugy jó ahogy történik és csodálatos lesz az ikrekkel!
kitti4

Rencsi:Valószínüleg pénteken megyünk.(ciklust várjuk)A deka miatt nem tudjuk megjön vagy sem?de minden képpen hívni kell Ágika a lelkünkre kötötte! :D Marcinak pocak simit!

Uzsuzs:Vízforralóba ne fémbe melegítsél 0,5liter vizet, nem fém valamibe 1 teáskanál cickafarkat,1teáskanál mézes palástfűt forráz le 20percig fedő alatt ázni hagyod és leszűröd,cukor nélkül megiszogatod kényelmesen.Ha nem ízlik pici mézet rakj hozzá.Hatásos!Minden nap inni kell reggel! :D
kitti4

Renna:Hajrá!Tul vagy a nehezén!Minden képpen szólj az orvosodnak.Nekem még most is szokott a szurás helye fájni néha.

S.mónika:Gratula Fanni első lépéseihez!Csoda baba! :roll:

Drága Bodza:mi lenne velünk nélküled?Köszi és már nagyon várom! :lol: Esztinek puszi Tudol valamit Beáról?Írj ha igen!drukk nekik és puszi++++++++++++

Agnyes:Ász a ragik! :D
kitti4

Bocsi hogy így elapróztam de írtam és mindíg eltünt így apránként írtam!
Szép napot mindenkinek!
kitti4

ChiliBella! :D
A kv-t a várandósság alatt egyáltalán nem kívántam szerencsére, de egyet nyugodtan igyál meg. Hányinger egész nap volt, reggel nagyon, utána kevésbé a 16.hétig és én is boldog voltam tőle, mert az nagyon jó kis tünet. :lol: Kaja: az előző terhességnél savanyúkáposzta, Esztinél hagyma... :oops: Az első hetekben hagymát hagymával, elképesztő mennyiségben. Szeretem amúgy is, de addig nem ettem minden héten, akkor pedig majdnem 2 óránként... :lol: :lol: :lol: Egyébként nem zabáltam, nagyon odafigyeltem, hogy egészségesen egyek, ezért sem jött fel túl sok kiló szerintem, de egyáltalán nem éheztem és annyira nem voltam szófogadó, mint Mónika... ;-) :D
Igen, ide már nem maradt időm jönni, mert Nektek gyűjtögettem, amit hasznosnak ítéltem, majd még küldök, ha bírjátok... 8) :lol:
Apánk azt mondta, a legtöbb vetélés a rázkódástól van az elején tapasztalatai szerint + a stresszt is nagyívben kerülni kell. :D

Kép
bodza2005

Kittikém! Édes vagy!!!! Ikrekre hajtunk Nálad is, rendben? :wink: :D
++++++++++++++
Én is apránként írtam... :oops:
Megyek énekelgetni Esztinek. :D

Kép
bodza2005

Sziasztok,

Chilike és Julcsika,
én nem nagyon ültem kocsiba az első 12 hétben, tudom könnyen mondom, mert én nem mentem dolgozni, de csak abba gondoljatok bele, mi van ha emiatt történik valami a csöppségekkel, sose tudnátok megbocsátani magatoknak.....ahogy bodza bébi is mondta, nekünk is azt mondta Apánk, hogy vetélés benne van a pakliban. biztos csak a szokásos módon, most is nagyon óvatos Dévisz, de itt nem szabad kockáztatni. Bocsi az aggodalmaskodásáért, de én helyettetek is vigyázok rátok :wink: :D

Albika,
DE SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor mennek a ragacsok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli,
mi van veled? hogy vagy???

Kép
rencsi79

rencsi
Persze , nyilván, ha azt mondja Dévai , hogy maradjak a fenekemen, akkor nem is ficánkolok :lol: , csak pont azon gondolkoztam, hogy "nagylányomnak" most van nyári szünet, egész évben hajtás van a suliba, plussz magántanárok, stb.-szóval semmi ideje, igaz most tenisz táborba van, de azért nem akarom, hogy miattam egész nyáron itthon kuksoljanak a lakásba. Szóval valószinűleg az apukájával elutaznak valahova-nem is várhatnám el, hogy ne menjenek miattam-mi egyébként is szerencsés helyzetben vagyunk és rengeteget utazunk/utaztunk már-szóval kicsit car lesz egyedül itthon lenni. :roll:
Úgy szeretném átadni magam a felhőtlen anyai érzésnek, de nem tudom, olyan messze van még ez a kedd és annyit aggodalmaskodok, pedig biztos minden rendben van, de akkor is olyan nehéz ennyi időt kibirni két uh között, főleg, hogy itthon vagyok, nem csinálok semmit egy kis főzőcskén kivül és semmi máson nem jár az eszem.
chilike1

bodzikám
Hát én abszolút nem vagyok kivános, pont tegnap irtam rencsinek-igaz ő is azt mondta, hogy ő sem volt, csak a tizenvalahányadik héten, akkor is csak 1-2 napot-és egy ici-picit émelygek csak reggel, de az se mindig, ma például kimaradt az is, van hogy napközben rámjön, vagy hogy pont kaja közben jön rám, de alig észre vehető, szóval nem ilyen nagyon erőteljes érzés, inkább azt veszem észre, hogy ne esnek olyan jól az ételek, persze eszem azért főzelékeket meg ilyesmiket, de nem eszem olyan jóizűen.
Hányadik héttől kezdődtek a rosszullétek
Én most a 6. héten vagyok, már "kéne" lennie szerinted?
chilike1

moncsiga
mi a helyzet, el vagy tűnve? :wink:
chilike1

Chilikém,
annyira meg tudlak érteni, itt a nyár és be van sózva az ember, hogy menne mindenfelé. Az a tuti, ha Dévaival megbeszéled és ő majd megmondja mit gondol.
A hányinger+rókák nekem a 6. héten kezdődött és onnan egyre erősödött, de lehet, hogy te mázlista leszel és egy kis émelygéssel megúszod!!! :D
Nem lesz hang a uh gépen, amikor nézi majd a szívhangot, de látszani fog, ahogy dobog. Én is kérdtem déviszt, hogy adjon rá egy kis kakaót, mert nem hallok semmit, de azt mondta nézni sokkal jobb......

Kép
rencsi79

Rencsi,
Igen, persze, ezt értem. Nekem, ha dolgoznék, napi két órát kéne majdnem autóban ülnöm, mert a város másik végén lakom, azt nem is fogom beválllalni, ha babás vagyok.

De Vass doki meg kifejezetten mondta, hogy menjünk nyugodtan Balatonra... na mindegy, még korai ezen aggódnom, először legyen pozitív a teszt :)

Moncsi, tényleg nagyon eltűntél!
vjulcsi

Julcsikám,

úgy látszik elég nagy a különbség a két doki között.... ne is törödj velem, csak a doki számít, én olyan vagyok mint egy túlaggodó mamika :oops:
hogy van a pocak, ma is fájdogáltál?

Kép
rencsi79

Sziasztok lányok!!!
Köszönöm a megnyugtató szavakat, valószinuleg még tegnap eéjjel vettem az adást álmomban, mert reggelre már egyáltalán nem fájt a hasam!!! huhh, de igen, nlézem a pozitiv oldalt ,ezt is tuléltem :D
Reggel megkaptam az elso szurit...mire levegőt vettem volna már meg is kaptam. Komolyan, annyira bonyolultam irtak le a betegtájékoztatóban, mint egy két ismeretlenes egyenlet rendszert...csak pislogtam...mint anno matek orán, ott sem, értettem soha semmit :lol:
De hogy ennyire egyszeru??!!!! na ez menni fog nekem is ,csak ilyen fertőtlenito sprayt kell vennem..erre egyaltalan nem gondoltam...
És a röhej, osszefutottam reggel az egyik ex kolleganommel!!! Na mondom veled is itt futunk ossze??? Neki szerencsére egy HSG utan egyből sikerulta terhesség...Ő is zugolvasó itt (Ági sok szép várandós napot neked)
Pénteken megyek az első ellenőrző uhura....kivancsi vagyok hogyan tovabb, hiszen erre a napra már nincs szurim...
további kellemes napot nektek és hajrá mindenkinek!!!!
renna77

Julcsikám,

egyébként minket is hívott egy ismerősünk a nyaralójába a hétvégére, de pont azon gondolkodtam, hogy így nekem nem is olyan vonzó a Balcsi, vízbe és napra nem mehetek, a kirándulásoknál 1-2 óra után eldőlök.....bár azért biztos jó lenne, legalább azért mert kicsit kimozdulnék.

Kép
rencsi79

Renna,
majd meglátod mostantól minden ilyen egyszerűen fog menni, mint az első szurid! :D

Kép
rencsi79

SZiasztok Lányok!

Már jelentkezetem egyszer, azóta nem írtam mert nem volt mit.
Viszont ma megyek Dévai dokihoz első konzira.
Kíváncsi leszek mit fog mondani ,meg persze az első benyomásra is :)

Sajna mostanában ritkán tudok gép elé ülni,mert olyan helyen melózom ahol nem nagyon van lehetőségem írni , de majd igyekszem :)
madrin

Sziasztok!

Tegnap már nem volt időm jönni.Minden oké,este megkaptam a Cetrotide-t,semmi gond nem volt,szinte nem is éreztem.Ma este már itthon adom

Renna én megmondtam tegnap,hogy nem ördöngősség!Nem hitted el!De örülök,hogy jól vetted az első akadályt,innen tényleg nincs megállás- pikk-pakk babás leszel! :lol:

Albi neked nagyon szorítok a fagyibabákhoz!Biztos ügyesek lesznek!
Agnyes ragasztója csúcsszuper,ennek hatnia kell!! :lol:

Beszéltünk a szobabicikliről.Akkor sem hatásos,ha 35 perc(minimum) és a pulzus végig 120 fölött van(sőt..váltott tempónál jóval több),és leizzadok rendesen?
Gyorsan elküldöm,aztán olvasok tovább
ritu75

Sziasztok.

Itt vagyok de nem teszteltem mert éjjel kétszer is pisiltem.Nagyon beteg vagyok.Megfáztam rendesen vagy ki tudja.Alig van erőm.Köszönöm a drukkolást de szerintem csak késik a mensim.Pedig jövőhéten szerdán megyünk apánkhoz.
Most nem írnák külön külön mindenkinek.
Ragik és drukkjaim mennek.

Kép
Kép
melánia

Rencsikém :)

Hát először lássuk meg, hogy milyen lesz a tesztem, aztán ha pozitív, akkor meglátjuk, hogy mennyire leszek én is paramami :) Most nagy a szám, tudod :)

Tegnap nagyon volt hasfájás, de inkább a petefészkem szúrkált nagyon, először csak a bal, estére már a jobb is. Ma egy kicsit belehúzok a husiba (bár eddig is jó kislány voltam, nem hanyagoltam el), nehogy a hiperstimu győzzön! (titkon meg egy picit reménykedem, hogy ez jó jel, mert terhesség esetén jön elő a hiperstimu jobban...)

Szerintem ha izgulsz az utazás miatt, inkább ne menjetek balcsira. Lehet, hogy a végén nem is maga az auózás lenne benne rossz, hanem az, hogy ideges vagy miatta, nem?
vjulcsi

ritu
nekem a cetrotide-től tiszta piros kiütés volt mindig a pocim. köldök alá adtam, úgy emlékszem 3 napig kellett csak kapnom, nem volt vészes csak kicsit kellemetlen.Én is magamnak adtam be.Nekem ezek még egyszerűbbnek tüntek, mint mondjuk a Gonal-abban sosoe biztam meg, hogy benyomta a toll tutira, állandóan vaciláltam, ezeken a szurikon meg látod, hogy eltűnik belőle a cucc, úgyhogy tuti bement. Ja most jut eszembe a harmadik adagnál már csak felet kellett kapnom.

madrin
Gyere majd, ha végeztél, mesélj mi volt :wink:

renna
Biztos fognak még pénteken felirni szurit, úgyhogy készülj, hogy mehetsz a délibe :lol:
Én nem fertőtlenitő spray-t vettem, hanem üveges alkoholt meg smink lemosó pamacsot. Tök egyszerű, biztos menni fog
chilike1

Melike,
Az éjjeli pisilés, fáradtság, a terhesség első tünetei is lehetnek!

Van már bajod is? lázas vagy, vagy ilyesmi?

Vigyázz magadra! puszi
vjulcsi

rencsi
Hát én is most vagyok a 6. héten, de se róka, se inger :lol:
Kicsit már kezdtem aggódni emiatt, de most beszéltem tesómmal, és megnyugtatott, azt mondta ő egész terhessége alatt nem hányt, szinte nem is emlékszik az első 3 hónapra, utánna kivánós lett, de azt mondja inkább a terhesség vége felé volt ez is, ja meg ez, hogy fáradt volt-én is az avygok. Szóval bizom benne, hogy ilyen tipusúak vagyunk és minden rendben van a várandóságommal, csak épp tüneteim nincsenek :lol:
Tesóm azt mesélte, hogy ő hallotta a szivhangot, nagyon hangos, erős, gyors ütemű volt, nem értem Dévai miért nem tekeri csutkára a hangerőt? :wink: -Na majd szólók én neki... :lol:
Képzeld van tesómnak egy barátnője aki tök régóta szeretne babát és most pont várandós, mint én ,ma megy az első sziv uh-ra, mondtam a nővéremnek rögtön hivjon, ha beszélt a csajszival, hogy mi volt.
chilike1

Meli én is bízom kicsit,hogy nem megfázás,hanem babó vert le a lábadról.Olyan jó lenne egy újabb csodabébi!!
Vigyázz magadra!
ritu75

vjulcsi:hát sajnos van hőemelkedésem.Meg köhögök és szó szerint csöppög az orrom.Fájnak a karjaim is.Vízes zsebkendőzöm magam. :cry:

Kép
Kép
melánia

Meli,

Jobbulást kívánok!
Kép

Kép
rencsi79

Chilikém,
a szívdobogást már én is hallottam jópárszor és leírhatalan, de sosem az Apánk féle uh-on. Na mindegy, reméljük neked feltekeri a hangerőt... :wink:

Kép
rencsi79

ja és képzeld volt a védőnő, nagyon jófej volt, még a kutyukért is odavolt :lol:

Kép
rencsi79

Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire jellemző a csúszás?
Ez inkább reggelre érvényes?
VAgy akár délutánra is?
17 h-re megyek munkából így nagyon kell szednem a lábam hogy odaérjek.

Köszi
madrin

Ritu, igen igazad volt...mondjuk néztem hogy hogyan kell előkésziteni az injekciot, de tényleg 4-5 lépés az egész.

Chilike, Amit a gonalrol irtál, hogy nem voltál benne biztos beadtad e.. biztosan...azért leeht látni, hogy fogyogat a benne lévő anyag...

Ja, 20 percet ott kellett ulnom még, hogy lesz e valamilyen allergiás reakciom...persze nem volt :)

Hát, en ugy dontottem, igy a stimu alatt - és Szimba ebben meg erősitett- hogy 30 perc laza szobabicaj belefér a mozgásba....Ritu, szerintem csinald, de mondom, Iront leinformalom pénteken...Főleg az élelmiszerekről, mert nekem még mindig homály, hogya sajt meg mondjuk a sonka miert nem ajánlott fogyasztásra a lókezelés alatt...hm...tippek? és mit érteneke minoségi fehérje alatt??? A túró, tejföl, natúr joghurt, tej mehet?
renna77

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, valaki tudja-e Dévai dr. mikor megy szabira? Hamarosan szeretnék kezdeni a következő lombikkal.

Szia Madrin!
Sajnálom, hogy még te is itt vagy. Látom, újra kezdtek, ez jó. Nagyon drukkolok! :D

Kép
mofly

madrin
Hát én kb. 2, 5 éve járok apánkhoz, de mindig sokat kellett várni, hiába délelőtt vagy délután. Volt olyan is amikor bementem kivették a kartonomat aztán a párommal elmentünk ebédelni , tök nyugisan megkajáltunk, vissza mentünk és még úgyis vártunk vagy fél órát.
Pénteken amikor voltunk 3 órát vártam.
A délután szerintem azért light-osabb, habár én ritkán megyek délután. Igaz most amikor legútóbb voltam rákszűrésen délután volt időpontom 3-ra még késtem is kicsit (15 percet) és én voltam pont aki jött, úgyhogy semmit nem vártam, igaz kb ketten voltak rajtam kivűl.
chilike1

mofly
én úgy tudom, hogy most júliusban megy, én megyek hozzá jövő héten , akkor még lesz, de utánna nem tudom. Hivd fel úgyis csak úgy ad időpontot majd ahogy neki jó :lol:
chilike1

rencsi
Miért te mész máshová is uh-ra? Mész ilyen 4D-re is?
De előszőr apánkhoz mentél szivhangot nézeti, nem?

Na akkor jó, ha jó fej volt a védőnő.Milyen kutyuk vannak? Nekem is van két nagy dög.Imádom őket.
chilike1

Madrin,
én ha 3-ra ha 4-re de volt hogy 5-re mentem akkor is min. 2 órát vártam, de megéri! :D

Mofly,
júl20-aug20. de Vass doki van, bár azt nem tudom, hogy végig-e.....

Chilikém,
a 9. héten voltam egyszer máshol ,mert egy napig elhagytak a rókák és bepánikoltam, hogy mi a baja a kicsikémnek, és ott lehetett hallani a dobogást ja meg a kötelező Down szűrést is máshol kellett megcsináltatni, azt pedig amit a csajok ajánlottak az Istenhegyin csinálták, az volt a legszuperebb....

Két törpesnaci drágaság, az iwiwen vannak fent képek+ fent van Domi bébi sztár fotója is :D
Neked milyenek vannak?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Kép
rencsi79

Chilike, Rencsi
Köszönöm a választ! Persze, felhívom, csak akkor lelkileg úgy készülök, hogy júliusban már nem kezdünk. Viszont addig a szokásos vizsgálatokat jó lenne megcsináltatni.

Nekem is mindig várni kellett este is, volt hogy 1/2 10 kor jutottam be. És még akkor csináltuk a méh szondázást. :roll: De szerencsém volt, csak néhány másodperces kellemetlenség volt.

Renna,
Joghurtok mehetnek, csak nem túl sok fehérje van benne. A sajt, téliszalámi is érlelt, azért nem ajánlott, esetleg száraz sajtot lehet enni. Minőségi hús a marha és a sertés! A pipihúsban szintén minimális fehérje van. Egész terhesség alatt nem ajánlják a felvágottat, mert az is kutyulék. Akkor már inkább a házi kolbász, abba legalább lehet tudni mi van. Fontos a sok folyadék, és a stimu alatt a mozgás, hogy a beadott cuccok eljussanak a helyükre.

Kép
mofly

Köszi LÁnyok!

A várakozást már megszoktam :)
3 év BMC-s kiképzés után már 2-3 óra fel sem tűnik :)
Mofly üdv , ezek szerint most Te is itt....
2005-ben mikor nekivágtunk vhogy én sem gondoltam hoyg 2009-ben is még itt leszek :( De mindegy most bízom az újban,hátha meghozza a sikert :)
madrin

Sziasztok!

Nem tudtam teljesen visszaolvasni, de nagyon rajta vagyok! :D

Chilike! Nem írt ki táppénzre a doki, azért kell dolgozni menned, vagy Te szeretnél csak menni?
Most kezdtem én is, szerdán lesz az UH + kenetet is vesz, hogy meg vannak e baktériumok. Ha igen leállítja azonnal! :cry:

Renna! A sajt nem evésről nem hallotam. Az engem is érdekelne. Nekünk a Dévai a vörös hús evést mondja, szerintem ez a minőségi fehérje. Nagyon fontos a hús! Reggel 3 szelet, délben 3 szelet este 3szelet! Dévai mutatja a tenyerét mekkora szeletek legyenek!
Nekem is fájt a hasam a szondázás után egy napig, pedig nekem "simán" ment . ( Az tartotta bennem a lelket, hogy többször nem kell, nagyon szar volt)

Julcsi! Mindenképpen autópályán mennyetek! Szerintem, tovább ne. Nagyon rosszak az útak! Addig biztonságos ameddig tart az autópálya. :roll:

Mindenkinek drukk!!! +++++++++++++
emerenc

emerenc
Nem mentem vissza dolgozni, itthon vagyok, de nem irattam ki magam táppénzre.Szerencsére meg tudom oldani, hogy itthon maradjak. Csak tudod már egy hónapja nem voltam kint a lakásból, na jó max 3x ., és már eléggé rajtam van a mehetnék...
de most nem is ez izgat, hanem az, hogy semmilyen kismami tünetem nincs :roll: és már kicsit ideges vagyok emiatt.
Se hányás, s e inger, ma még a cicim se érzékeny :roll:
Jó lenne jönne moncsuga mesélné vele mi van
chilike1

Sziasztok!
Megint itt.Folyamatosan olvasok vissza de reagálni nincs időm,na majd este éjszakás műszakban!
Voltunk Dévainál,meghallgattuk a tájékoztatót.Nagyon korrekt volt,minden rosszat elmondott.. :D De persze ez nem tántorított el minket! :lol: Holnap ismét UH . próbálok majd számolni,és jövök az adatokkal!
ritu75

Chilike édes vagy ahogy aggódsz!
Ne törpölj ennyit!Élvezd a kismamiságot!Tessék jó példát mutatni! :lol:
ritu75

Emerenc,
persze, autopályán megyünk, és ráadásul a legközelebbi településre, szóval nem lesz gond.
Figyelj, nem sok ez a hús egy kicsit? Én hiperstimus vagyok, de 5 szelet húsnál nekem sem kell többet ennem, mert 500g felett már nincs értelme... a 9 szelet hús, amit írsz, az meg majdnem egy kiló :)

Chili,
Ne izgulj már :) Inkább örülj, hogy nincs semmi tüneted. Ez szerintem alkati kérdés, ha a családodban másnál is így volt, akkor mázlista vagy :)

Ritu,
A tájékoztató azért nem semmi... nálunk Julcsiapu kiicsit kikészült, de megnyugtattam, hogy nem lesz baj, és tényleg nem lett :)
Sok drukk neked!
vjulcsi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem tudok visszaolvasni, de annyit írtatok :oops: ....hál'Istennek :lol: ...... míg nem voltam itthon.

Katám!

Hogy vagy? Mi a helyzet? Nagyon drukkolok ám!!! Zebi remélem jó helyen van/volt!!! :wink: 8)

Rencsi!

Látom meg van Fiatalúr neve! :lol: És Domi mit takar? Dominik-Domonkos-Domokos?? :wink:

Bodza!

Eszti baba hogy van? Képzeld, Jáznak kint van az első fogacskája :shock: :lol: és hétvégére valszeg meglesz a másik is! :wink:
Gyümit kap már Eszti? Vagy "betartod" a 6 hónapos korig csak szopit? A múltkori írásomra válaszoltál? Mert azt sem találom. :oops:

Chili!

Látom Neked már halkan gratuzhatok! :roll: Mennyi idős a Babó?
Van egy ismerősöm, aki lombikos volt....bár mivel most nagyon le vagyok maradva nem tudom, hogy Nektek "hogy" (inszem, lombik, stb.) sikerült a baba....és semmi hányós tünete nem volt. Végig élvezte az egész várandóságát. Egy "normál" állapotosságnál is nagyon változó a dolog. Nálam is az volt!!! Míg Adrival SEMMI ....szó szerint értsd...bajom nem volt, addig Jázminnal VÉGIG rossz volt a közérzetem. Nem hánytam ez igaz, de semmi nem ízlett nem kellett. Inni is csak vizet és kávét :shock: én aki sosem kávéztam :P tudtam inni. Enni meg inkább a "hideg" kaják....vajas kenyér párizsival meg paradicsommal, paprival....jöttek be. Szóval ahány állapotosság, annyi féle. Ahány gyereked lesz, annyi féle! :wink: :lol:
Szóval NE IZGULJ!!!! MINDEN RENDBEN VAN!!!! :wink:

Lányok!

Kinek gratulálhatok...persze egyenlőre csak halkan :roll: ..... a Babákhoz??? Szégyellem magam, de tényleg most nem tudok ennyit visszaolvasni, viszont azt észrevettem, hogy többen is vagytok!!! És ez nagyon jó!!! :wink: :oops:

És ki/kik kezdenek mostanság? Szimbáék, Sajóék, Renna? És még? Segítsetek kikért szorítsak!!! KÖSZI!!! :roll:

Most mennem kell vacsoráztatni a bandát! :lol: :wink:

Szép estét és jó nyarat kívánok Mindenkinek!

Puszi Nektek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Helló Tigrincs!
Már nagyon hiányoztál! :) Milyen volt a nyaralás? Remélem tudtál pihenni a két gyerkőc mellett! Gratulálok Jáz első fogához, és a másodikhoz is, de azt majd 7végén! :) Nálunk minden rendben! Rágyúrtunk a babára Rendesen! :) A zebrád jó helyen van, Bodzi és Mikey kabalája mellett! :) Szóval mindenki kabalája egy helyen! :) Örülök, hogy újra köztünk! :) Gyere majd még! :) Puszi Neked és a lányoknak is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ja és azt nem mondtam, bár a vonalzón biztos látod 12 napom van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kata!

Remélem én is kapok egy telót....JÓHÍRREL!!!! :wink: :roll: Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?