Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem tudok visszaolvasni, de annyit írtatok

....hál'Istennek

...... míg nem voltam itthon.
Katám!
Hogy vagy? Mi a helyzet? Nagyon drukkolok ám!!! Zebi remélem jó helyen van/volt!!!
Rencsi!
Látom meg van Fiatalúr neve!

És Domi mit takar? Dominik-Domonkos-Domokos??
Bodza!
Eszti baba hogy van? Képzeld, Jáznak kint van az első fogacskája

és hétvégére valszeg meglesz a másik is!
Gyümit kap már Eszti? Vagy "betartod" a 6 hónapos korig csak szopit? A múltkori írásomra válaszoltál? Mert azt sem találom.
Chili!
Látom Neked már halkan gratuzhatok!

Mennyi idős a Babó?
Van egy ismerősöm, aki lombikos volt....bár mivel most nagyon le vagyok maradva nem tudom, hogy Nektek "hogy" (inszem, lombik, stb.) sikerült a baba....és semmi hányós tünete nem volt. Végig élvezte az egész várandóságát. Egy "normál" állapotosságnál is nagyon változó a dolog. Nálam is az volt!!! Míg Adrival SEMMI ....szó szerint értsd...bajom nem volt, addig Jázminnal VÉGIG rossz volt a közérzetem. Nem hánytam ez igaz, de semmi nem ízlett nem kellett. Inni is csak vizet és kávét

én aki sosem kávéztam

tudtam inni. Enni meg inkább a "hideg" kaják....vajas kenyér párizsival meg paradicsommal, paprival....jöttek be. Szóval ahány állapotosság, annyi féle. Ahány gyereked lesz, annyi féle!
Szóval NE IZGULJ!!!! MINDEN RENDBEN VAN!!!!
Lányok!
Kinek gratulálhatok...persze egyenlőre csak halkan

..... a Babákhoz??? Szégyellem magam, de tényleg most nem tudok ennyit visszaolvasni, viszont azt észrevettem, hogy többen is vagytok!!! És ez nagyon jó!!!
És ki/kik kezdenek mostanság? Szimbáék, Sajóék, Renna? És még? Segítsetek kikért szorítsak!!! KÖSZI!!!
Most mennem kell vacsoráztatni a bandát!
Szép estét és jó nyarat kívánok Mindenkinek!
Puszi Nektek!