sziasztok lányok!
Ha ennyire nem bánjátok jövök,sűrűbben,ha tudok...
APROOKA!
Köszönöm,hogy válaszoltál.
STEFFIKÉM!
A bébik nagyon szépek,akárcsak Ti ketten apával.
BORSIKA!
Igen,szószerint azt mondták a kardiológiai intézetben,hogy :nagy energiabefektetés kis eredményyel" már ami a szívműtétet illeti...aztán úgyis álltak Borcsához.A 8 hónap kórház alatt,soha nem vetettem latba jogászi mivoltomat,de a kardiológiai intézetben,akkor amikor tologatták a szívműtétet úgy,hogy közben a gyerekem szószerint robogott a halál felé..no,akkor elővettem magam és fenyegetőztem én újsággal meg tévével és közöltem velük,hogy ugye nem akarják,hogy azt higgyem,hogy szerintük egy sérült gyereknek tök mindegy minden.
És igen,azt is mondták egy párszor,hogy hagyjuk mghalni és mondjunk le róla..
DE! A Tűzoltó utcai gyerekklinika,ahol 6 hónapot feküdt összvissz a csaj,ott soha nem mondtak nekem ilyet,imádták,szerették,tisztetlték Borcsát,amiért mindenkinek fricskát hányva kűzdött..együtt sírtak,nevettek velem..orvosok,nővérek egyaránt.
Összehasonlításul a 2 kórház: a kardiológiai intézetben egy hétvégén a 7 nővérre jutott 8 gyerek és társasjátékoztak(mármint a nővérek),a tűzoltó utcában hétvégén volt 1 nővér és ha Borcsa egyedül volt,nem volt több gyerek,kivitte levegőzni a teraszra és írt nekem egy sms-t,hogy ne aggódjak,ha nem veszi fel a vonalas telefont,csak kivitte Borókát..
és beszámolhatnék egy-két műhibáról is,ha nem tolulnának vele az emlékek is...
ENI!
a Janka névről jut eszembe,hogy Mandulánál felmerült a Janka név is,de elvetettük,mert arra gondoltunk,hogy tuti Ta Biankának írnák a Taby Janka helyett
VERONIKUSZ!
Nem csodálom,hogy fáradt vagy a 30 részletbeni alvás miatt...napközben,mikor a nagyok nincsenek,nem tudod pótolni???
tudom,hülye kérdés..egy ilyen búgócsiga

mint te,akkor meg biztos sajnálod az időt rá...
léptem,mert lassan ébred a kisebbik ivadék és persze még semmi érdemlegeset nem csináltam.
durca