A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Durca,
engem is hívtak Borcsának gyerekkoromban :D pusza a kis druszának! :D
„hagyjuk el”, ezt nem értem. csak nem azt mondták, hogy adjátok be valahová?? :shock:
(ja és azt akartam írni hogy mindkét CSAJ tündéri, de gondolom, átment.)
ha nekem lenne egy kívánságom, odaadnám Neked.

Judy,
köszi, örülnék, ha vennél nekünk is. Farmosat vagy erdeiset, vagy ha nincs, akkor rádbízom. Egy elég. És ha jársz errefelé (xi-xii) ker, akkor megbeszéljük, hogy hol, vagy ha elpostázod, az is oké, én meg átutalom Neked postaköltségestül, oké? Nem sürgős, majd ha jársz megint abban a boltban. Köszi mégegyszer!!

Reni,
mi lett a „bombot” sorsa? :lol: nagggyon édi!!

Veronikusz
adja az ég, hogy miránk is panaszkodjanak majd a fiatalok, hogy „ez a NYOLCVAN éves…!!”

Tigrincs,
írtam privit! :D

Mi is elmentünk sétálni, apjukkal sárkányt eregettünk, de aztán anyukám beparáztatott, hogy a gyerek belefagy a babakocsiba, így hazajöttünk. :lol: :lol: A kezem jól elfagyott.
:shock:
Vendég

Na, azért most elgondolkoztam azon, hogy én mit kívánnék...
Visszahoznék valakit, aki már nincs és aggódnék azért, aki van.. :oops: Szóval megosztozunk azon a kívánságon, oké? Ez így még belefér a háromba! :wink:
Vendég

Jó reggelt!!! :D

Bori!
oké!!! :D de csak úgy mondják majd nekem, hogy "jaj ez a 80 éves dédi, megint milyen fincsi sütit sütött!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
rajtam meg kijött a "tavaszi fáradtság"! olyan hulla vagyok, hogy alig élek. Bár mostanság talán kicsit többet van itthon a férjem (igaz hétvégén egy fél napot se volt velünk :oops: ) de múlt éjjel már 0:30-kor nem volt itthon. Így éjjel 3 lány között futkostam. Engem nem is a kevés alvás visel meg, hanem hogy azt 30 részletben teszem. :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok! Jó reggelt...
Nekünk is elég fárasztó éjszaka volt...Enci is még mindig köhög...ezért fel is ébredt 4-5ör...ugyhogy ma is elég nyügös napunk lesz..olyan hideg van...a mi szobánkban vmiért nem megy a radiátor :evil:

Kép

Kép
gablaty

Jó reggelt!

Katának nagyon-nagyon boldogságos szülinapot!!!!!!!!
(bocsi, hogy kicsit később...)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Emma! Flórka!
Boldog névnapot! Közös buli??? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Próbáltam írni egy pár sort tegnap éccaka, de elszállt...

Gabi,
köszi a tanácsot, hallgatnom is kellett volna Rád. Dehát én is paramami, szemmel még semmi gondunk nem volt, úgyhogy elrongyoltam az ügyeletre. Az orvos meg se vizsgálta Jankót, csak közölte, hogy nem tud ezzel mit csinálni, ha eldurvulna, vigyem el a kórházba másnap, ott van szemészet.Mára totál takony meg köhög(valszeg amíg az orrán nem ürült a váladék, addig jött a trutyesz a szeméből-mondjuk ezt az orvos is mondta)-úgyhogy nincs oviba.Írtad a képet-nem olyan régen tettem fel Flórkáról+egy közöset. Óvodába is volt fényképezés, megpróbálom beszkennelni és felrakni, ahogy lesz rá idő.

Durca,
amikor én elkezdtem gyakrabban látogatni a fórumot, te nem voltál annyira aktív, de nagyon örülök, hogy most jössz sűrűbben és ezen a pár hozzászólásodon keresztül megismerhettelek. Néha tettek a többiek utalást Rátok, de nem derült ki számomra hogy Borcsa milyen betegséggel született. Nagyon tetszik, hogy ilyen őszintén írsz az érzéseidről.Itt a csajszik egy-egy szüléstörténetre szokták írni, hogy megríkatta őket, hát engem pedig a csajokról készült képek hatottak meg. Minden átjön azon a pár fotón, amiről írtál...

Veronikusz,
képeket.Remélem volt tortacsata... :twisted:

Tigrincs,
Miller Zolival egy suliba jártam. Meg Molnár Anikóval.Szóval Kriszta, te is...látod, csak nekünk nem jött össze az országos hírnév. Monggyuk én nemsokára befutok a kötettel...

Flórka nem enged(amíg ezt begépeltem, végiglocsolta a bádit és most a széken ugrál :twisted: :twisted: ), egyszer csak elalszik...most pattanok és elkapom. Na csak vidáman mindenki!

Kép
Kép
paklincs

Emma, Flórka! :D :D :D
vbea

BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK EMMA, FLÓRKA!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs!
A jó öreg Martos??? (vagy neked már Óbudai?) :lol: Most volt érettségi találkozóm (20 éves :oops: ) nov. 7-én. Villámlátogatást tettem.

Kép
Kép
kriszta36

Borsa ! EMMÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!![color=red][/color]

Emese! FLÓRKÁNAK IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Kép
gablaty

Boldog névnapot Emmának és Flórkának!

Imádok szoptatni de megőrülök, hogy folyamatosan hízok tőle...lassan több kiló leszek mint 9 hónapos terhesen.... :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Zsófi???Veronikusz és a többiek????ti hogy álltok ezzel a kérdéssel.....????

Majd jövök csak reggeli......

KépKépKépKép
vdorka3

Emese! Micsoda iskolatársak! de a leghíresebb te leszel :wink:

Kép
gablaty

sziasztok,

Hűha, 1 nap kimaradt és nem győzök olvasni... :D Most még csak ezt az oldalt sikerült, de majd igyekszem :D

Bori, majd megpróbálok bejutni, mert mondta a csajszi, hogy a karácsony előtti őrületben nem mindig enged be az utcáról embereket vásárolni, mert annyi dolga van, hogy nem tud velünk foglalkozni. De időnként azért be lehet jutni, majd próbálkozom :D 5 perc séta tőlünk, szóval Annalevegőztetésbe simán befér :D

Emma, Flórka boldog névnapot!!!

Tegnap voltunk a Baba-mama expón Annával. Iszonyatosan élvezte a kiscsaj, végigrikoltozta és vigyorogta a délutánt :D Persze nagyit lenyúlta egy babzsák-babára meg egy textilkönyvre :D Még beszélni sem tud, mégis sikerült. Mi lesz ha már beszél is??? :shock:

No mennem kell, felébredt a főnök :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dorka!
:shock: én meg annyit zabálok mint egy ... szóval amennyit már szégyellek bevallani, mégis fixen áll a mérleg nyelve. Kevesebbet viszont félek enni. :( :oops:
Dorka! :( nem tudok mint mondani! :(

nekem már a "nagyok" elmentek oviba-bölcsibe :D Szofi olyan kis ügyes! már egy ideje éjjel se hordunk pelenkát! múlt éjjel is kimetünk pisilni! :D én még most is meg vagyok döbbenve! :D
Mi meg szedjük össze magunkat Zsófival és megyünk vissza a sebészetre + ide-oda

szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emma-Flórka!
Boldogságos névnapot! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Költőcsajszink nagylányának Flórkának Boldog névnapot-üdv nektek!
Borsa-Emmának is Boldog névnapot-nektek is üdv! :lol: :lol: :lol:
Nálunk nagyon -nagyon hideg van,de ki kell menni mert a kisördögöm hozza a mocit és menni akar! :D
De öltözködni persze neeeeem! :D mindenkinél így van ez vagy csak nálam??? :shock:
Léptem,majd jövök:Sziasztok
Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Névnaposoknak soks sok puszi!

Durca, válaszoltam.

Bori, köszi, keresztapumtól kapta a forgót és nagyon bejön neki is!

Judy, csatlakozhatom a kéréssel? Nekem is szereznél egy könyvecskét? Postával sztem megoldható lenne nálunk is! Előre nagyon nagyon köszi.

Dorka, akkor ezek szerint nem csak én szenvedek ezzel.
Minden gatyóm rámjött szülés után, mostanra csökkent a számuk. :oops: Ha meg tartok egy diétás napot, másnap Levim üvölt mint a fene, alig van tejci.... :shock:
Szóval feladtam, majd ha már nem csüng rajtam a lurkó.

Voltunk vendégségben, keresztanyumnál. A fia most 3 éves és nagyon édes lurkó, bár baromira vad.
Levit szó szerint ki akarta tépni a kezemből, hogy "megsimogassa".
Szóval Zsombi bölcsis nénije felhívta keresztanyumékat, hogy túl választékosan beszél a gyerek. Elmesélte, hogy megszidta Zsombit, mondta neki, hogy nagyon rosszcsont vagy, mire Zsombi közölte vele, hogy "ez relatív". :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorkakilókkal most ne törődj! most csak szoptass! kilók majd lemennek utána... :lol: én is így voltam...enni muszáj! a szervezeted meg raktározza szépen!! de a lényeg,hogy most ne ezzel törődj!! :D

Kép
gablaty

EMMA-FLÓRKA! :D

Soksok boldog névnapot a Gyönyörű Csajsziknak! :wink:

Most csak ennyire futotta az időmből! :(

Szép napot Mindenkinek! Ha tudok még jövök.....legalább olvasni! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Dorka!
Én nem hízom, de még nem is fogytam egy kilót sem (ez plusz 5 a versenysúlyomhoz képest). És annyi édességet zabálok, hogy néha még nekem is sok! :D Meg az a sok víz, amit megiszom. Úgyhogy nyugi, majd ha vége, fogyózunk.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok lányok!

Ha ennyire nem bánjátok jövök,sűrűbben,ha tudok...

APROOKA!
Köszönöm,hogy válaszoltál.

STEFFIKÉM!
A bébik nagyon szépek,akárcsak Ti ketten apával.

BORSIKA!
Igen,szószerint azt mondták a kardiológiai intézetben,hogy :nagy energiabefektetés kis eredményyel" már ami a szívműtétet illeti...aztán úgyis álltak Borcsához.A 8 hónap kórház alatt,soha nem vetettem latba jogászi mivoltomat,de a kardiológiai intézetben,akkor amikor tologatták a szívműtétet úgy,hogy közben a gyerekem szószerint robogott a halál felé..no,akkor elővettem magam és fenyegetőztem én újsággal meg tévével és közöltem velük,hogy ugye nem akarják,hogy azt higgyem,hogy szerintük egy sérült gyereknek tök mindegy minden.

És igen,azt is mondták egy párszor,hogy hagyjuk mghalni és mondjunk le róla..

DE! A Tűzoltó utcai gyerekklinika,ahol 6 hónapot feküdt összvissz a csaj,ott soha nem mondtak nekem ilyet,imádták,szerették,tisztetlték Borcsát,amiért mindenkinek fricskát hányva kűzdött..együtt sírtak,nevettek velem..orvosok,nővérek egyaránt.
Összehasonlításul a 2 kórház: a kardiológiai intézetben egy hétvégén a 7 nővérre jutott 8 gyerek és társasjátékoztak(mármint a nővérek),a tűzoltó utcában hétvégén volt 1 nővér és ha Borcsa egyedül volt,nem volt több gyerek,kivitte levegőzni a teraszra és írt nekem egy sms-t,hogy ne aggódjak,ha nem veszi fel a vonalas telefont,csak kivitte Borókát..
és beszámolhatnék egy-két műhibáról is,ha nem tolulnának vele az emlékek is...

ENI!
a Janka névről jut eszembe,hogy Mandulánál felmerült a Janka név is,de elvetettük,mert arra gondoltunk,hogy tuti Ta Biankának írnák a Taby Janka helyett :D

VERONIKUSZ!
Nem csodálom,hogy fáradt vagy a 30 részletbeni alvás miatt...napközben,mikor a nagyok nincsenek,nem tudod pótolni???
tudom,hülye kérdés..egy ilyen búgócsiga
:D mint te,akkor meg biztos sajnálod az időt rá...

léptem,mert lassan ébred a kisebbik ivadék és persze még semmi érdemlegeset nem csináltam.

durca

Kép

Kép
durca

Bori
Hát lesz "bombot" :lol: Zsolti ma megy megvenni, mert a Corában most 6890.-ért akciós. Máshol 9ezer felett van az ára :shock:
Még szerencse, hogy nem vettük meg a tűzoltóállomást 13ezerért! Konyhát meg kap anyutól. Tegnap megnéztem az Auchanban a 4500-as konyhát és tök jó, pedig ára alapján gagyinak gondoltam...

Dorka
Most tényleg nem a kilók a legfontosabbak, de persze értem az aggályaidat! Bízzál magadban, hogy majd szopi után lefogsz fogyni :wink:

Aprooka
Relatív? :lol: Barátnőm 2 éves fia azt mondta, hogy szereti a kihívásokat :shock: Csak pislogtunk!
Eszméletlen milyen dumájuk van :lol:

Alvásra most nem panaszkodom. Inkább az a baj, hogy már 1/2 12-kor jön, hogy menne aludni, este meg 1/2 7 felé :shock:
Szobatisztaság pedig..... :? Ez a műtét jól betett :( pedig már tényleg nem fáj neki és nagyon szép. Egy ici-pici heg van már csak. Elvileg szerdán lehetett volna csak zuhanyoztatni, de én tegnap lefürdettem. Már 2 hete aszalódott szegény :? Jó, jó, mosdókesztyű, de azt utálta is, meg azért az nem olyan! Főleg így, hogy annyit izzadt az elmúlt 2 hétben a sok ellenkezéstől, félelemtől. Nameg ugye a kukac a pelusban...
Szóval nagyon rosszul állunk. Jön, hozza a pelust, hogy adjam rá, tiltakozik, ha kérem, hogy pislijen a wc-be :( Már mindenféle trükköt kipróbáltunk. Pisiljen Apucival, vagy nézze meg, hogy Apunak is meggyógyult és ő is a wc-nél pisil. Mivel az ovónéni nagy favorit, mondtuk, hogy mennyire örlüne, meg a Mikulás is nagyon büszke lenne rá...semmi :cry: persze tudom, hogy egyszer majd visszáll a dolog, csak most olyan rossz, hogy 2 és fél hónap után megint pelenkázni kell :?

Boldog Emma-Flóranapot! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Emmának és Flórkának.

Tegnap jó nagyot szánkóztunk Viktorral meg apával. Mára kicsit megfáztunk :oops: de már régóta lappangot Viktorban a betegség :cry: Kicsit köhög,de nem vészes.

Rakok fel pár képet tegnapról.
Szép napot mindenkinek.
V

Kép Apával az új szánkóban :)
Kép Dupla élvezet :lol:
Kép Sárga macikám
Kép Ritka pillanatok egyike :lol:

valentina

Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a névnapi köszöbtéseket, nagyon kedvesek vagytok! Flórka csajszi neked is boldog boldogot!

Kata szülinap lemaradt! most pótolom, boldog névnapot nagylány!

Minden újnak üdv, örülök hogy még mindíg sokasodunk!

Képek szupik, de kéne méééég! :D

A hiányzásom oka amit régebben említettem, közeleg a legjobb barátnőm esküvője, sütisütés, lánybúcsú, stb..... imádom ezt a felfordulást, nagyon izgi :D
Ezen kívül a lakás-mizéria még mindíg tart van már egy csomó jó tippünk hogy hová is megyünk de a végleges döntés kb 2 hét múlva születik meg akkor lesz a kezünkben a foglaló.....

Láttam rengeteg téma felmerült nagyjából követtem az eseményeket, a hit volt a fő amihez hozzászólnék pár sorban... láttam hogy eltérőek a vélemények és ez így is van jól.... Veronikusz, tudom miről beszélesz egy szülő vagy bármely közeli családtag, barát elvesztése vagy közelebb hozz vagy eltávolít, velem az utóbbi történt, hitetlenné váltam, így keresztelő tuti nem lesz, viszont köszönöm Durcaszilvi hozzászólását mert amit a szeretetről írtál gyönyörű volt és leírtad az érzéseimet.....

Zsófi-Marci! a tablót köszönjük, november végéig akkor küdöm a képet, idén is vevő vagyok az ötletekre valami plusz ajcsival kapcsolatban és nagyon szivesen kivitelezek is!

Nah még próbálok jönni.......

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szóval Katánaál előreszaladtam a névnap holnap lesz a szülinapot pótoltam..... bocsi kicsit szét vagyok esve!

Orsi

borsa

EMMA, FLORKA! Puszi!!! :) :) :)

Nincs kedvem a KRESZ-tesztkönyvhöz. Amúgy se vagyok a top-on.
Inkább bejöttem.

És a kardiológiai intézet munkatársainak ez mennyire fért össze az orvosi esküjével? Vagy ennyire ellenmondásba tud jönni a szakmai és az erkölcsi álláspont? Vagy ne gondolkozzak ilyeneken?

Kis alvás harminc részletben - igen. Együttérzek Veronikusz. Most látom a különbséget. Hogy amikor állandóan ébresztett valamelyik Melinda vagy Eszter, és nem volt folymatos 1-2 óra amit átaludhattam, a depi is könnyebben megtalált. Most meg végre magamtól kelek reggel, mint anyaságom előtt és van egy félóra nyugtom. Ihatok egy kávét anélkül, hogy valaki ki akarná borítani a kezemből, elolvashatok egy újságcikket, ilyenek.
Mert tényleg igaz az, hogy az anyák nagyon kis idő alatt is sokat tudnak pihenni (az első napokban szülés után tényleg elég volt 5-10 perc erőre kapni), de ha az a relatíven kicsi idő sincs meg, akkor nagyon rossz.
Fürtösök, tessék aludni, irgum-burgum! (Ember meg legyen otthon többet...)

Dorka, tényleg ne zavarjon annyira. Le fog menni. Muszáj tartalékolnia a szervezetnek. Ráadásul nálad nem ilyen 15-20 kilós nagyságrendekről van szó. (Bár tudom, hogy anno a kevés is nagyon tudott zavarni engem is).
Nekem a nyáron volt egy időszakom, amikor dühös voltam hogy szoptatok és emiatt egy deka se sok, annyi se megy le, sőt feljön. Meg is csappant a tejem egyből.

Renáta,a barátnőm kisfia is nagyon megszenvedte az ilyet. Ő már wc-be pisilt, de egy ilyen műtét után nagyon rossz volt neki egy pár napig. Azért most látom, hogy a lányokkal mennyivel egyszerűbb sokminden. (Legalábbis most. :roll: ) Jobbulást neki!

Az igen, Viktor! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Emma felkiáltott nane hó!!!!! :D

Orsi

borsa

Memme! HAJRA KRESSSSZ!

Orsi

borsa

Lányok! Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés, aztán robogok Adriért az oviba! :lol:

Szóval...az én drága egyetlen Lánykámnak szép van repedve a felső ajka (pont középen) . Kenem neki labelloval meg kamillázom is, de most már több mint 1 hete nem akar rendbejönni neki. :(:(
Fáj is neki, meg persze ugye mindig "visszareped" :(, mert az én drágám nyitott szájjal alszik és horkol egy kicsit . :oops:

Úgy hogy ha van valakinek valami ötlet hogy mivel próbálkozhatnék még..... :?

Előre is köszi...most rohanok!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Nálunk bevált az aloe verás lipstick (FLP-s). Én ugyan a szagát (illat?) nem kedvelem, de hatásos.

Kép
Kép
kriszta36

Tigrincs, valami hámosító krém kellene még. Mondjuk neogranormon, sudocrem.

Borsa, szuper dolgok vannak most nálatok! :)

Szombaton Villő is csak állt az erkélyajtónál, és hosszasan nézte a havat.

mtunde

Emmának és Flórának boldog névnapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ivánnak jobbulást, csak jobb lesz lassan már!
Éljenek a kihívások....:-)

Nálunk is szakad a hó!!Annyira szuper.

Tigrincs, én is a sudot akartam javasolni, vagy vmit ami jó zsíros. A hámosítókban az a jó, hogy nem jönnek le 1 perc alatt.
Meg a neutrogena szőlőzsírja is nagyon szuper.

Memme, én idáig hallo ahogy okosodsz, meglesz az a KRESZ, tuti! :lol:

Viktor nagyon édes, hogy élvezi a havat.
Már én is nagyon várom, hogy Levi után futkorásszak télen. Majd jövőre...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert mindjárt ébred Léna...

Veronikusz! Katának (kicsit utólag, de) nagyon boldog szülinpapot!!!

Borsa-Emese: Emmának és Flórkának meg boldog névnapot!

Dorka! Szerintem se foglalkozz a kilókkal! Én is sokat eszem, édességet is... :oops: egyelőre nem hízok, de nem számítok semmi jóra... de még van rajtam 4 kiló felesleg. A Léna előtti súlyomhoz képest meg még 7. Szóval lenne mit leadni...

K-vitamin: nemrég változott az adagolás: régen heti 1x kellett (Lénának még így adtuk), most meg már elég havi 1x. A dokink elmagyarázta, hogy ez vérzékenyésg ellen van, és ezzel (nyilván) nem kisérletezgettek, ezért mostanra derült ki, hogy elég ennyi is...

Tabló: segítsetek, hogy kik azok, akik már régen írtak, de azért legyenek rajta, mert nekik írok e-mailt. Ancsa, Barbi, Masni, Gabbó, Györgyi... ki még??? Lyukas az agyam...

Hó: itt nem maradt meg, de tegnap délután apósoméknál kimentünk egy kicsit a hóba, Lénának nagyon tetszett. Csak még nincs rendes vastag kesztyűje...

Reni: ne aggódj, lesz még szobatiszta Iván! :wink:

Durca: olyan jó, hogy megint gyakrabban jössz! Én is megnéztem ám a képeket. Tőled is várunk egyet a tablóra!!!

Na, most ennyi fért bele...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

no én is csak gyorsan...

Aprooka, persze szívesen megveszem neked is. Melyiket? (erdő, tanya, állatkert) Ma nem lehetett bemenni, majd járok még arra...
Dobj címet!!

Bori, jövő héten megyek a III. ker-be a Flórián környékére, de még nem tudom melyik nap. Az nagyon messze van neked? Bár asszem az Alkotás úttól nem nagyon megy oda semmi, max metró + hév Árpád hídig... Na majd még gondolkodom (feltéve hogy meg is tudom venni addig... )

Steffi, 1-2 infóm már van úszásról, dobok privit.

Itt is szakad a hó :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, priviben küldök címet, ezer köszi és teljesen mindegy, rádbízom.
Amelyik legjobban tetszik Annácskának, ok? :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Ez a Zsombi fiú :lol:

Durca!
Nem bánjuk! Sőőőt!!!!!!!!!!! Gyere! :D
Hát! Amit írtál! Majdnem sírtam :oops: kivitte levegőzni! No és a kardiológia! :evil: szétrúgnám a se...ük!!! :evil:
Aludni DU??? :lol: olyan már rég volt! Ma reggel elmentem és most jöttem velük haza. :D

Reni!
Örülök hogy gyógyul a kukac! Pelenka miatt nyugi! Vissza fog szokni wc-re!

Orsi!
Hajrá új lakás! Hajrá esküvő!
Kata KATA és NEM KATALIN!!!! :D:D:D neki április 30.-án van a névnapja!!!! :D:D:D de azért nagyon köszi! :D

Dorka!
Tudom cseppet se nyugtat meg, de rajtam egy évvel ezelőtt -15 kiló volt és már akkor is volt rajtam 5 kiló plusz, amit nem tudtam még lefogyni a két nagy után. :oops: Gondolom te „csak” 2-3 kilót híztál! :oops: úgy látszik ha az ember nem hízik a terhesség alatt, akkor valami miatt kell a szervezetnek az a … és szopi alatt hízik. :oops: nyugodj meg! Le fog menni!

Tigrincs!
:oops: szegény lánykád! Sajnos nincs nekem se jobb ötletem, mint amit írtál! :oops: Nálunk ilyen még nem volt. :(

KATA-hódoló:
kiderült hogy Bence nem is Bence, hanem VENCEL :D ő azt akit múltkor megkért, hogy öltöztessem fel és aki majdnem a nyakamba ugrott :D szóval ma én mentem Katáért és eljövet odament hozzá Vencél, LÁBUJJHEGYRE ÁLLT :lol: (mert hogy fél fejjel kisebb mint Kata :lol: ) és kérdezte Katát, hogy adhat-e neki puszit. Kata megengedte. :lol: olyan édes volt!!!! Teljes a LOVE!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi ! lécci majd az emailcímedet add meg :oops: :oops: tudom multkor írtad már itt, de nem találom :oops:
Aki hiányzik még a HAjni (hanna09 néven)
rég voltál te is Linocs!!! Monácska(ő mondjuk ritkán volt...)
eszesMercimost több nekem se jut eszembe :shock:
Lilluska?????

Kép
gablaty

Durca! Mandula majdnem Janka? :roll:

Zsofesz, ugyanők jutottak eszembe! Remélem, mindannyian "rajta lesznek", Gabbó tavaly is szomszédom volt. :wink:

Tigrincs, ne labello! Ha szét van repedve Adri szája, attól csak rosszabb lesz. Sudo szuper! :D

PÉNTEKEN MEGYEK UH-RA! Steffikém, hozz szerencsét nekünk. :idea: :D
vbea

Sziasztok!
Tigrincs:körömvirágkrém?-mi sokmindenre használjuk..
Memme:Eszter-Melinda tök szép nevek :D a vezetés az lesz ám az izgi :lol: :lol:
Valentina:Viktor nagyon cuki,látszik már most tudja hogyan kell élni :lol:

Renáta-Kitartás!
Steffi úgylátom nálatok is két év van a gyerköcök között?-nehéz?-én azért parázok egy kicsit :roll: de persze megoldjuk :D
Veronikusz:lesz ott még Bence is :lol: :lol: :lol:
Zsófi.néztem a blogot-hát ez a két kiscsaj zabálnivaló,és milyen egyformák :lol: :lol:
Gabi-remélem Enci jobban van!
Aproo-néztem a Levi blogot is-mit is mondhatnék egy ilyen szupi kissrácról??? :lol: :lol: :lol:

Mi még délelött mocival nyomtuk,délutánra szánkóra váltottunk,mostmeg havaseső esik
:shock:
most megyek mert vacsi van

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Judy,
Flórián tér kicsit messze van. Bár, ha belegondolok, akartam már oda menni a culinaris-ba. Szoval irj, hogy mikor, és megdumáljuk. Jövő héten csütörtökig max, mert akkor lehúzunk Gyulára egy hétre. Ha nem, akkor utána vagy marad a postázás, oké? Köszi!

Dorka,
hát én se fogytam a szoptatás alatt egy dekát se! Nem maradt más, mint új téli ruhatárat venni, oszt remélem, tavaszra sikerül valamicskét lefaragni. :roll: Nem mondom, hogy ne foglalkozz vele, mert úgysem tudod nem észrevenni, nem? :? De most ezt el kell viselni, azt hiszem.. Adj még magadnak kis időt, aztán újévi fogadalmak, hajrá! :D

Orsi,
hú, kérünk majd csini Emmus fotókat! (ugye jól emlékszem, hogy már mutattad a rucit? Úgy előttem van. Szóval most kérünk méééég, és a lagziról is). Miket sütsz, kreatívkodsz?
Boldog névnapot Emmácskának!! :D

Emese,
Boldog Flórka napot!! :D Szóval mikorra tervezed a kiadást? Tényleg, mennyi versikéd van már?

Durca,
szomorú, hogy ezeket mondták az orvosok, ápolók.. :cry: :roll: és ezek után bízzon az ember abban, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt !? Mitől függ, hogy melyik intézménybe kerül, vagy viheti az ember a gyereket? Kérésre megy ha van hely?
Igen, gyere gyakrabban és mesélj!
Vendég

Etenci, köszönjük szépen,Ti sem panaszkodhattok! :lol: :lol:
Éljen a mocizás...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Köszönjük szépen a névnap köszöntéseket, én nem tudtam, hogy ma is van Flóra nap, úgyhogy mi júliusban megültük. De ezek után, lehet, hogy módosítunk. Már csak, hogy Emmával együtt mulathassunk...

Bori,
épp annyi, amit összegyűjtöttél. Esetleg lehetnél a szerkesztőm, de túl sokat nem keresünk rajta, az bizti... :roll:

Reni,
rendeződik a dolog biztosan szépen-lassan. Ha jól értettem, amit írtál, szobatiszta maradt Iván abban az értelemben, hogy nem pisil be, csak ha wc-znie kell, akkor nem a wc-be pisil, hanem kéri a pelenkát, ugye?

Kép
Kép
paklincs

Még annyit biztatásnak, hogy mielőtt Jankóval terhes lettem, voltam 52 és fél(kg, nem éves!!), és hogy Flórka lassan másfél, most mutat megint ennyit a mérleg(sőt most már kevesebbet is).Szoptatás alatt én se tudtam fogyni egy dekát se, amikor Flórkával terhes lettem, volt is rajtam +3 kg. Szóval lemegy az(ahogy sógórnőm fogalmazott, lenyúzzák a kölkök), most csak nyugodtság, egyetek és etessetek!
Jócak!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Zsófi: Akik nekem eszembe jutottak. Merci, Cancan, Györgyi, Barbi, Monacs, Ancsa, Masni.
Csak ezért ugrodtam be.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Jegyzem a hiányzókat! :lol:

Gabi: szel pont zsofi kukac gmail pont com

Tenci: köszi a csajok dicséretét... :oops: és én még asszem nem is üdvözöltelek itt. Szóval üdv! :wink:

Veronikusz: holnap valszeg ott leszünk anyunál, aki a Mészáros-Ág utca sarkán lakik. Délelőtt egy kis játszótér a Naphegyen? Vagy ha nincs olyan idő, akkor egy kis benti találka? Persze ez azon is múlik, hogy mikor tudok innen elindulni velük...

Akiktől eddig képet kaptam: Eni, Cooper, Linocs, Valentina

Hajrá csajok!!!

Jóéjt

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó reggelt!
nálunk akkora a hó :lol: :lol: lehet hogy nem megyünk oviba?
ill.nem jutunk oda? mert az a hegyen van....vagy esetleg szánkóval megyünk

Zsófi! köszi

Emese! 52 kg??úristen én kamaszkoromban voltam utoljára 55. :oops: :oops: és ehhez hány cm vagy??

Emano???veletek mi a helyzet?Anyukád?

Kép
gablaty

Sziasztok!

Képekkel kapcsolatban szerettem volna kérdezni, hogy milyenek szoktak lenni. Csak lurkós, vagy baba-mamás?

A tegnapi dupla szuri után estére kétszeresére dagadt Levi bal combja és nagyon sírt szegény. Éjszaka meg vagy 6x keltünk, szegény álmából sírt fel mindíg. Szóval most nagyon zombik vagyunk. Ő is folyamatosan ásítozik, de nem aludna egy percet sem hajnal óta, inkább bömbizik. De legalább a combija leapadt a hűtés hatására. Szóval most a két combija+a vállán a borsó nagyságú BCG. Eléggé megkínozta a dokinéni. Ami viszont szuper, hogy a védőnő és a doki szerint nagyon dúrván erős, szóval hamar lesz ebből felülés és szaladgálás. Vicces volt, mert ketten nem tudták lefogni az oltáshoz, még nekem is be kellett szállnom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Ezt az 1sort már tegnap is elkezdtem...

Etenci!
Hát mit mondjak? Nehéz :roll: Pont múlt héten volt egy mélypontom, csüt, péntek, elég gáz nap volt. Kicsit borult a ritmus, 1x-re ébredtek du, ráadásul Martin totál hisztit levágott, földhöz vágta magát, csapkodott, ordított én nagyon ki voltam, próbáltam nyugodt maradni, de elég nehéz volt, aztán annyira elfajultak a dolgok, tök kiakadtunk mindhárman, férjem már csak arra jött haza, hogy készek vagyunk. Aztán szombat-vas. egyfolytában mosta a fejem, meg csititgatott, próbálok felülemelkedni kis hülyeségeken, de pl. nem korszak van ötezerrel meg dac és csak azért is csinálja a kis dolgait... De már rájöttem, hogy az a jó taktika, ha nem szólok semmit, mert ha szólok akkor csak azért is... De egyébként édesek együtt, imádom őket és azt mondják később tökjó lesz, hogy korban viszonyag közel vannak egymáshoz.

Durci!
Köszi amit írtál :oops: De ez most honnan jött?!

Judy!
Még nem olvastam, de mindjárt köszi.

Tabló: ktina is írogatott néha ide, majd szólok neki. Az ismeretség onnan, hogy a férje ő és én egy munkahelyen dolgozunk, már tavaly is láttuk egymást a mikulás partyn, csak nem bezséltünk és ő is idén szülte 2. gyermekét a kútvölgyiben Sipinél.

Zsófi!
Az e-mail címeket megkaptad?

REni!
Szobatisztaság rendben lesz!

VAlentina!
Cukik vagytok! :lol: :lol:

Memme!
Hajrá KRESZ sorstárs!i

Veronikusz!
De cukik a kis szerelmesek!

Na majd még próbálok jönni! Szép napot, itt jó nagy hó van! :lol: :lol:

Kép