csajok,az előbbírtam uszkve 200 mondatot és elszállt!!!!!!!!!!á,nem káromkodok.....
kezdem elölről!
DORKA,EMANO/ANDI,MSE,RENI!
Köszönöm,hogy ti,mint utánam jövők,elolvastátok a sztorit Borcsáról..hát,tényleg hős a drága...ezt nem lehet tőle elvitatni
EMANO/ANDI,HENI!
kérdeztétek,hogy mennyire van lemaradva borvs,hát,ha rövid akarok lenni:nagyon
Mikor augusztusban hazahoztuk,8 hónaposan 4 kilóval,elsorvadva a sok gyógyszertől,teljes hipotoniával,arra sem volt képes,hogy a kezét felemelje,egyéb nehezebb testrészeriről nem is beszélve..nem gagyogott,nem fókuszált,nem csinált semmit..
az idén januárig a regenerálódás időszakát éltük,amit azonban megspéklet egy szepszis(2 hét kórház),meg egy durva hasmenéses vírus kórház után,amikor is a nehezen megszerzett 6 kilóból újra 5 lett.
Szóval januártól fejlődik igazán...mostmár hasra fordul,meg vissza,sőt hempereg,szépen tartja a fejét,segítséggel ül,és ondja,hogy anya,mama,add ide,gyere,hinta
figyelemzavaros,de motiválható nehezen érdeklődik tárgyak iránt,de a helyek és emberek iránt annál inkább, mosolyog,gyagyog,abszolut kiegyensúlyozott..valszeg egy középsúlyos sérült gyerek..ami hát,nem túl vidám,de láttam én már középsúlyos gyereket,aki úszóversenyekre jár stb,de egy biztos életvitelileg soha nem lesz önálló..én azért fohászkodom,hogy tudjon valamit(menni meg pisikaki),mert egy 10,15 éves nem mozgó gyerek már az én képességeimet is meghaladja..és nem akarunk megváltni tőle.
az orvosok nem mondanak semmit,mert nem tudnak semmit..nem eg down-os gyerek,akiről nagy bizonyossággal meg tudják mondani,hogymeddig jut el.
HENI!
anyám,febr.19????
mondok én akkor neked valami mást...családállítás....angster mária..ha gondolod én megyek januárban,ha van kedved velem tarthatsz,ha nem akarsz egyedül bőgni

2x8 órát..
nem azt mondom,hogy csodaszer,csodamódszer,de iszonyat gyorsan juttat el A-ból B-be,ha akarod,ha nem,persze ha akarod,akkor gyorsabban jutsz el a felismerésig önismereted rögös útvesztőiben és oldódnak meg leleki deffektejeid,ha nem akarod,akkor is megfertőz
velem a pszichológusom szokta ezt "játszani" és hát mit mondak..azóta tudok újra nevetni és szeretni...lassan,de biztosan..
VERONIKUSZ!
lÁNYOK ÉDESEK ÉS SZÉPEK!!!!!!!!!!!!!!
hol lehet kapni olyan happy birthday-es fejbigyót????kell az enyémnek is tuti...
és képet kérek rólad is,invisible girl
STEFFI!
Azért,mert sokszor kukkollak benneteket az iwiw-en és mindig megállaíptom,hogy mennyi szép ember egy lakásban
ENIKÉM!
NEKED MEG TUDOD,MIT MONDANÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megyek,majd jövök