A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Judit!
igen, köszi, tudom. 30 nap 1500-ért és 5 nap 3000-ért :) és 4 év alatt 2 évre adják, felette 5-re! most fogják drágítani az útleveleket (ha minden igaz! :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

de jó :( Akkor végképp nem cserélem le amíg le nem jár... Pedig még a lánykori nevemre szól :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz
igen,most fogják emelni az útleveleket!!
Nekem is megkéne csináltatni, mert októberben lejárt+Balinak is kéne!!!(Bár azon gondolkoztunk, ha kiszaladunk Bécsbe, oda is kell ugye???Mert Bálint szerint nem,mert ugye nincs határ, de sztem ez hülyeség :roll: )

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, kell Balunak az útlevél!!! Ti tudjátok magatokat igazolni a szig-nyal is, de Balut is "tisztázni kell" hatóságok előtt. Határ ugyan nincs, de a rendőrök kérdezhetik, hogy "nahát, ki az a kisfiú ott hátul?" :lol: Ezért kell a babáknak mindenhova útlevél...

Zsó, sztem tuti jó súlyban van Levi, főleg, ha számításba vesszük, hogy min ment keresztül. De megértem a tápi-nem tápi dilemmát. Bene nagyon jó súlyban volt (dagi :roll: ), de 4 hósan este kapott kiegészítésként. Nem akarok reklámozni, bevételem sincs belőle, de próbáltad már a more milk plus kapszulát? Én "végig" szedtem Beneszopi alatt, volt mindig tejcsi. Görögszénamag, benedekfű, meg ilyesmik vannak benne. :wink:

Etenci, nem semmi. Nem jó az sehogyan sem, ha vmi nem stimmel terhesség alatt. Én titkon azt remélem, hogy cserébe a terhesség alatti parámért Jankával a külvilágban hamar megoldódnak a problémák... azaz, ki ne röhögjetek, el ne küldjetek a sunyiba, de bízom abban, hogy nagyon hamar meg tudják műteni. Számunkra a legrosszabb az lenne, ha hónapokig nyúznánk a dolgot, hogy még ne, majd akkor, majd akkor se... (merthogy azt már tudjuk, h műteni tuti kell).
vbea

Eni
köszi :lol: én is így gondoltam :lol:
Ám erre azt kérdezte tőlem az uram, és bp-en a rendőrnek hogy igazolom,hogy a mienk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Minden ok az uh szerint :D :D a kiscsávó itt a pocimba1700gr :shock: a szonográfus szerint kb 32hétnek megfelelő nagyságú :shock:
lényeg minden adat stimmel,sztárfotó egy sikerült feltenném de nem tudom hogyan kell kicsinyíteni-tud vki segíteni???
Amúgy nagyon nagyon ficánkolt,ezért is volt nehéz fotót készíteni róla!
De ez már mellékes,az adatok a fontosak számomra :D
Mikey ugyanigy volt,habár vele korábban voltunk!Myoma stagnál,nem nött :) :)
mennem kell,megígértem kisfiamnak elmegyünk vonatokat nézni a vasutállomásra!
Üdv,majd jövök

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Etenci
hurrráááá kisfiú!!!!!
küldjél adatokat a táblázatba :lol: (emano77@hotmail.com)
ha elküldöd a képet lekicsinyítem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Útlevél:
felnőtteknek sokkal több! azt hiszem 10 ezer talán 5 évre? de ezt meg kell nézni!!! (ha kell utána nézek!) útlevél EU-n belül annak nem kell, akinek kártyás szem.ig. van!!! a férjemnek például még kiskönyves van! NO neki kell útlevél ha Bécsbe ki akar menni. Nekem kártyás van. Nekem oda nem kell. DE GYEREKEKNEK NINCS SZEMÉLYIÜK!!! EZÉRT KELL NEKIK ÚTLEVÉL!!!!! és hát EU-n kívül meg mindenkinek kell!!! érdemes elgondolkodni, hogy kinek mikor jár le, mert fél füllel azt hallottam, hogy 40%-kal drágítják!!! ekkor kaptam fel tegnap a fejem! :shock: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt

Myrtill visszaaludt, Martin itt nyüzsög az ölemben.

Andi!
Nektek nem kell útlevél, de Balunak igen! HOlnap randizom a húgom0mal!

Eni!
Sokat töprengtem miért hozok neked szerencsét pénteken? Nem jutottam sokra... :roll:

Etenci!
1700gramm? Wow, nem gyenge!

Veronikusz!
Zsófi ilyen nyugis? Myrtill is, csak akkor sír, ha fáj a pocija, most is 2órán keresztül nézelődött nyugiban míg visszaaldt.

Na szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
:D tényleg!!! férjednek igaza van! múltkor férjem elvitte Katát magával és bementek egy üzletbe. Kata valamit nagyon meg akart vetetni vele, de a férjem meg nem akarta. Kata kiverte a hisztit, csípett, rúgott, harapott :shock: így hozta ki az üvöltő gyereket a boltból a vállán és vittem a körbe teljesen besötétített, nagy, fekete autóhoz. (csak az első szélvédőn nincs fekete fólia, csak ott látni be) Teljesen leizzadt, hogy mi van ha valaki odamegy hozzá, hogy igazolja, hogy KAta az ővé! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
hát ez az :lol: :lol:
ezen volt tegnap este egy kis "vitánk" :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Reni!
te vagy itt a SZOPI-GURU!!! vagy KIRÁLYNŐ! :lol: ha meg nem sértelek ezze!!! :D szerinted szoliba lehet menni ha szoptat az ember??? az nem árt a tejnek!!! NEM??? Sőt! inkább fokozza a vérbőség által! MOND HOGY SZABAD!!! Olyan jó lenne egy csontig hatoló meleg, kis fényterápiával!!!! :lol: :lol: :lol: no meg hallottam, hogy a barnaság slankít :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
Akkor Levi 3200-vel született? Kb. egy ütemben híznak a fiaink. Mert Peti 2750-nel született és most 5800. Az kb. 3 kiló a 4 hónap alatt. Levinek is kb. És nektek még volt a műtét is. Peti ezen a héten csak 80-at hízott, de hónapban 500-at. És úgy tudom, amikor már dupláztak, vagy annak a közelében vannak, lelassul a hízás. És a 3-4. hónaptól is lassul. Sőt, a múltkor a Kismamában olvastam, hogy nem is heti 150 az alsó határ, hanem heti 120 és azt is átlagban kell nézni. Sőt a mi dokinénik még a hónapokra visszatekintve is átlagol. Szóval nem azt mondja, hogy most csak 300, hanem megnézi, hogy születési súlyhoz kélpest mennyi a havi átlag. Meg persze megnézi a bébit, mert ha jól néz ki, minek parázzunk.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, de a segítségeteket kérném.
Úgy néz ki, nekünk természetes úton nem lehet babánk. Az 1. lombik nem volt sikeres, jövőre lesz a 2.
Ha sikerülne, a Kútvölgyi Kórház lenne a legközelebb hozzánk. Csak semmit nem tudok róla. Ha mondanátok pár szót (akár priviben is), megköszönném. Van koraszülött-osztály? Milyen a felszereltsége? Van alternatív szülésre lehetőség? És ami a legfontosabb: a dokikról és szülésznőkről. Kit ajánlotok? Ki milyen?
Köszönöm előre is:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Veronikusz, bár nem engem kértél meg :lol:
a pocakos részt meg borinak szántam, ő is barnulni szeretne.. :lol:

"A szoláriumozás milyen hatással van az anya hasában lévő magzatra? Szabad-e kismamaként, illetve szoptatás ideje alatt szoláriumozni?
Válasz:
1.A terhesség alatt általában nem javasoljuk a szoláriumot, a napozást is csak mértéklettel, inkább szűrt napfényben (pl. laza lombú fák alatt). A szolárium fényének intenzitása nagyságrendekkel nagyobb a napfényénél, bár elvben igaz, hogy a károsabbnak mondott tartomány jó részét nem tartalmazza.
Szoptatás alatt a mértékkel végzett szoláriumozást megengedhetőnek tartom. Persze bőre fehérségét a picivel együtt szép időben végzett séták és pozitívan befolyásolják.
2.Miért ne? A méhfenék nem- vagy koraterhes állapotban több cm-nyire van a bőrétől, káros sugárzás elvben is csak pár milliméternyire terjed le a bőrben.
Ha gyermeket vállal, akkor ehhez elsősorban jó levegő (séta, kirándulás, stb.) kell, nem a művi barnítás. Dacára annak, hogy valóban nem találkoztam koraterhességi káros hatással. Azért leégni nem szabad.
Dr. Nagy László"

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz, én nem hiszek Neked! Dobj má' egy képet Magadról, el nem tudom képzelni, hogy slankítani kéne magad. Bezzeg engem nem ártana, de azok a rohadt kg-k megint rámmásztak. Annyira úúúútálom, hogy mióta szültem, iszonyat nehezen moccan lefelé a mérleg nyelve. Bezzeg fel......Kineziológushoz jelentkeztem be, akit Durca ajánlott.
( mindjárt írok még privit) Szandi szereti a sulit, nagyon kis kötelességtudó.
Mikor mentek Svájcba? Ott karácsonyoztok? Rokonlátogatás?

Előbb beszéltem Vidadokival, alsó határ a progi szint, de ez jó ahhoz képest , hogy semmi nem volt. Most normális időre jött meg. Várakozó álláspont. Már csak röhögök ezen az egészen. 2 hónapnál nem adok többet és megint ez lesz. ezt játszom 2 éve..... De most nincs kedvem több procedúrához......úgyhogy reménykedünk...hátha........

Én szopi alatt egyszer-egyszer mentem szoliba. Jót tett. A kedvemnek is és az alakomnak is
:wink: :lol:

Puszedli: nincs koraszülött osztály a Kútvölgyiben, ha bármi gond van, viszik a babát. És a 36(?) hét előtt megindult szüléseknél is - ha jól tudom. Dokik, szülésznők, nővérek OK- nagyon is, ha kinéztél valakit mond és akkor tudunk segíteni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Puszedli, azt hiszem, ez az a kérdés, amire senki nem tudna neked röviden válaszolni... :oops: :D

Remélem részemről, hogy sikeres lesz a következő lombik. A Kútvölgyi nagyon jó választás, ha szereted a minél kevesebb beavatkozást, a háborítatlanságot, és a teljes odafigyelést, valamint, hogy egészséges emberként kezeljenek. :roll: Legalábbis, akivel én találkoztam ott, többnyire ilyen ember. Koraszülött-osztály, azaz újszülött intenzív ellátás (PIC), nincs. Ha baj van a babával, elviszik. :cry: De lássuk be, ennek ellenére elég sokan ragaszkodunk saját orvosunkhoz, szülésznőnkhöz. Nekem pl nem zökkenőmentes a babavárás, mégis bízom benne, hogy PIC-re nem lesz szükség, így nyugodtan maradok itt.

Orvos, szülésznő?! Én feltételek nélkül, vakon, évek óta. Szóval részemről Vidadoki. De mindenki dicsérni fogja a sajátját, meglátod. :D
vbea

Kriszta, Zsó, annyira felvillanyoztatok, hogy visszanéztem Benci gyarapodását. Ugye, ő extragyors volt... átlag kilókat hízott havonta (3100zal indult), de előfordult, hogy 1400-at. :shock: :lol: Egy évesen 11kg volt, viszont!!! Az elmúlt 10 hónap alatt összesen 1400g a gyarapodás. De teljesen változóan alakult. Ezzel tkp semmit nem akartam mondani, csak azt, hogy én azon az állásponton vagyok, hogy teljesen eltérő, ahogy a babák gyarapodnak, a vége majdnem ua. :roll: :idea: Jankababa is majd megnő idekint. :wink:

Etenci, jó hírek. Főleg, ami a baba méreteit illeti. Én is örülnék hasonló híreknek.

Steffi, a rejtély megfejtése, nem pénteken van a névnapod? :lol:
vbea

Puszedli!
Aranyos a nick neved! :D Koraszülött osztály nincs, ha gond van tényleg viszik, néha gond nélkül is... :evil: Vagy mondvacsinált indokkal, na mindegy majd priviben ha érdekel leírom... DE! a bartánőm pl. (masni adri) 2 éve ott szült a kisfia 2400 gramm volt és 51cm, tehát nem vitték el pedig a 34. hétre született! Szóval nem mindig viszik el, csak ha tényleg szükséges, bár mostanában na mindegy tényleg priviben.

Eni!
Nem mondod, hogy pénteken lesz?! :shock: Jó tudni, köszi, hogy szóltál :lol: Nem tudom mikor milyen nap van, a hétvége is csak azért más, mert itthon van Nimi :lol: De gondolom ezzel sokan vagyunk így :roll: Remélem szívből, hogy szerencsét hozok, ha nem esküszöm nevet változtatok :lol: :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Halihó!

2 süti közt gondoltam beszaladok, egész jól haladok a linzer tuti jó lett.

Zsófi!
jövő hét elején is jó még a kép? most egyszerűen kivitelezhetetlen....

Andi!
Sokat gondolok rád és a Mamádra! Veled vagyok lélekben, mert tudom min mentek kersztül :(

Bori, Tünde, Reni, igen teszek majd fel képet az esküvőről már nagyon be vagyok sózva.... Emma haja végre nőtt egy kicsit de a 2 copf esélytelen :D

MI tegnap szánkóztunk és drága apuka gondoskodott arról hogy az esküvői fotókon kék monokli+ véralá futás legyen Emma szeme alatt, de legalább idén valószínűleg nem kell szánkót vennünk (az esés egy kölcsön szánnal történt) mert a kisasszony rá sem akart nézni utána....

Hát a tesó kérdés.... bennem is nagyon mocorog, de valahogy én most képtelen lennék vállalni újra egy kisbabát... lehet sokan megvetnek emiatt de nekem szükségem van arra hogy éljek egy kicsit megint. Nálunk 0 segítség van, Emma megszületése óta sehol sem voltunk Lacival 2esben... stb... így én még kicsit várnék... bár tudom hogy milyen szerencsések a kis korkülömbséggel született tesók....

Eni!
Hogy van Jankusz? és Beci? kiváncsi vagyok a pocakodra ám ;)

Dóri!
Látom ez nem a te heted! Kitartást! Apa ma érkezik nem?

Veronikusz!
Nagyon csinik a csajszik! Ezek a göndör fürtök teljesen levesznek a lábamról :D

Steffi!
Igen nemsoká Karácsony! de jó de jó!

Zsu!
Nektek jobbulást!

Heni!
Azt hiszem mi már jócskán diskuráltunk itt a kilókról.... de ez a mi keresztünk :D

Ádi és Balu nagyon cukik! Andi, Valiékkal minden ok?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa
Valiék jól vannak,csak nagyon sok dolga van......
Anyut holnap műtik, aztán remélem kiderül végre,hogy mi van!!!De nagyon félek!!
Tesó témába teljesen úgyanigy gondolkozok, bár ugye nekem van segítségem
milyen sütik készülnek????

emano/Andi
KépKép
emano

sütik: linzer, pite 2 v 3 féle, kókusz golyó, pogács, krémes piskóta...

Orsi

borsa

Mamádnak +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi

borsa

Borsa
nyami, fincsi sütik :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!
Igyekszem visszaolvasni, de most csak egy kérdés:
Andi, Gabi,
jól emlékszem, hogy nálatok lenne esély Alma együttes CD-ért kuncsorogni?Mindkét kölyök belezúgott...
Köszi előre is.

Kép
Kép
paklincs

Emese
írjál címet este kiírom és holnap küldöm :lol: :lol:
nem csodálom ,hogy belezúgtak!!!!!!! :lol: :lol: nagyon jó :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zsofesz! BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!! :D :D :D Szép, kerek szám... :roll: (3 hét van köztünk?! :wink: )
vbea

Zsófi!
Boldog szülinapot! (köszi Eni :D)

Eni!
holnap mész dokihoz?

Orsi

borsa

Eniii! Köszi! :lol: :lol: :oops: Igen, asszem annyi van köztünk, úgyhogy utólag neked is!!! :wink: :oops: (Láttam a blogon...)

Dorka: Maja (általában) 2 nagyot alszik napközben, az elsőt délelőtt a séta alatt, ezt van, hogy már otthon elkezdi, van, hogy csak amikor elindulunk, de akkor még néha hazaérés után is folytatja... Délután meg az ágyában, 3-3,5 órát... Általában cicin alszik el, és úgy teszem le, de ha ilyenkor felébred, akkor simán visszaalszik egyedül. És egyedül is el tud aludni, már ezt is megmutatta többször is... :lol: Letti hogy csinálja?
Szerintem ne aggódj a hízás miatt, ha ennyire nyugis Letti!

Veronikusz, jó hogy mondod az útlevelet, mert Lénáé is lejár decemberben (döbbenet, még csak most született, és már lejár az első útlevele...), meg a mienk is nemsokára, akkor lehet, hogy még idén újítunk???

Borsa, persze ráér jövő hét elején, fő, hogy legyen kép!!! Nyami, finom sütik!!!

Képzeljétek, ma Léna elaludt mese közben az ölemben... :shock: Ilyet még soha nem csinált eddig... Igaz, hogy ma korán kelt (magához képest, fél8-kor), de még nem is akartam letenni a délutáni alvásra, csak a nappaliban meséltem neki egy kicsit... Aztán úgy vittem be az ágyába... Már majdnem 2 órája nyomja...
Maja meg felébredt a nagy délelőtti alvásából, ilyenkor ébren szokott lenni fél-egy órát, de most szopizott és rögtön visszaaludt... Mi van ma???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

csajok,az előbbírtam uszkve 200 mondatot és elszállt!!!!!!!!!!á,nem káromkodok.....

kezdem elölről!

DORKA,EMANO/ANDI,MSE,RENI!
Köszönöm,hogy ti,mint utánam jövők,elolvastátok a sztorit Borcsáról..hát,tényleg hős a drága...ezt nem lehet tőle elvitatni :D

EMANO/ANDI,HENI!
kérdeztétek,hogy mennyire van lemaradva borvs,hát,ha rövid akarok lenni:nagyon :D
Mikor augusztusban hazahoztuk,8 hónaposan 4 kilóval,elsorvadva a sok gyógyszertől,teljes hipotoniával,arra sem volt képes,hogy a kezét felemelje,egyéb nehezebb testrészeriről nem is beszélve..nem gagyogott,nem fókuszált,nem csinált semmit..
az idén januárig a regenerálódás időszakát éltük,amit azonban megspéklet egy szepszis(2 hét kórház),meg egy durva hasmenéses vírus kórház után,amikor is a nehezen megszerzett 6 kilóból újra 5 lett.
Szóval januártól fejlődik igazán...mostmár hasra fordul,meg vissza,sőt hempereg,szépen tartja a fejét,segítséggel ül,és ondja,hogy anya,mama,add ide,gyere,hinta :lol: :lol:
figyelemzavaros,de motiválható nehezen érdeklődik tárgyak iránt,de a helyek és emberek iránt annál inkább, mosolyog,gyagyog,abszolut kiegyensúlyozott..valszeg egy középsúlyos sérült gyerek..ami hát,nem túl vidám,de láttam én már középsúlyos gyereket,aki úszóversenyekre jár stb,de egy biztos életvitelileg soha nem lesz önálló..én azért fohászkodom,hogy tudjon valamit(menni meg pisikaki),mert egy 10,15 éves nem mozgó gyerek már az én képességeimet is meghaladja..és nem akarunk megváltni tőle.
az orvosok nem mondanak semmit,mert nem tudnak semmit..nem eg down-os gyerek,akiről nagy bizonyossággal meg tudják mondani,hogymeddig jut el.

HENI!
anyám,febr.19????
mondok én akkor neked valami mást...családállítás....angster mária..ha gondolod én megyek januárban,ha van kedved velem tarthatsz,ha nem akarsz egyedül bőgni :D :D 2x8 órát..

nem azt mondom,hogy csodaszer,csodamódszer,de iszonyat gyorsan juttat el A-ból B-be,ha akarod,ha nem,persze ha akarod,akkor gyorsabban jutsz el a felismerésig önismereted rögös útvesztőiben és oldódnak meg leleki deffektejeid,ha nem akarod,akkor is megfertőz :lol:

velem a pszichológusom szokta ezt "játszani" és hát mit mondak..azóta tudok újra nevetni és szeretni...lassan,de biztosan..

VERONIKUSZ!
lÁNYOK ÉDESEK ÉS SZÉPEK!!!!!!!!!!!!!!
hol lehet kapni olyan happy birthday-es fejbigyót????kell az enyémnek is tuti...
és képet kérek rólad is,invisible girl :wink:

STEFFI!
Azért,mert sokszor kukkollak benneteket az iwiw-en és mindig megállaíptom,hogy mennyi szép ember egy lakásban :D

ENIKÉM!
NEKED MEG TUDOD,MIT MONDANÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megyek,majd jövök

Kép

Kép
durca

Durca!
AB Nyomtatványbázis Kft, 1211 Bp (Csepel), Bajáki F. u. 27. 219-5441, 456-0081 ezt most a számláról néztem :D 230Ft :lol:
fénykép rólam??? NO WAY!!!! :lol: visszamaradnak a gyerekek a fejlődésben :lol: Majd ha ledobom a 20 kilómat :lol: :lol:

Eni! Zsófi!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!

Heni!
ment vissza PÜ. :D
Örülök, hogy Szandi ilyen kis ügyeske! :D
Igen most megyünk Dec.21.-én és 1 hétig maradunk a papáméknál. :D jaj de mennék máááár! (zabszem :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERONIKUSZ!

ÉN MÁR EGY TABLÓKÉPPEL IS MEGELÉGSZEM!!!!!!!!!!!!!! :lol:
NAAAA????!!!!!

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Zsófi: Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk neked.

Most csak ennyire futotta,szaladok is tovább. Ha a fiúk hagynak akkor este még jövök.
V

valentina

szaisztok

csak gyorsan tudok,nem is olvastam még vissza
Durca küldtem privit

na majd jövök---

Kép
gablaty

Durca!
Minden tiszteletem a tiéd.... hihetetlen hogy mennyi erő van benned és a családodban. Boró ugye karácsony körül született, és pont akkor írogattak tavaly rólatok a többiek. Akkor olvastam vissza mi történt veletek, és hálát adtam azért hogy Emmával minden rendben van. Szerintem a te írásaid példával járhatnak előttünk és erőt adhatnak sokmindenhez, legalább is nekem adnak...

Orsi

borsa

Zsófi!
Nálunk is nagy alvás volt majd 3 óra :shock: :shock: :shock:

Orsi

borsa

Durca Drága!!!
:oops: :oops: :oops: itt görcsölök már egy órája, de nem tudom a többi képet se letölteni "kevés a lemezterület" :oops: :twisted: Betojok, pedig még van 30 a gépen! a videot már le is töröltem :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Nagyon Boldog Szülinapot ENI és ZSÓFI!!!!
Lehet, hogy már mindenki ismeri, de nekem új volt és nagyon tuti oldal: játékok, dalok, versek, stb...:
www.egyszervolt.hu

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni , Zsófi boldog -boldog ( kerekedik? :lol: - remélem nem lőttem félre én mindig elfelejtem az iwiwet megnézni) szülinapot!

Durca: mi is ez a családállítás? tudom, hogy phoenix stúdió lapján fent van, de nem tudtam végigolvasni a kölkök mellett, meg hosszú is , meg oda kell figyelni..... Köszi a lehetőséget, meglátom, onnan már febr. sincs túl messze, de azért érdekelne..........
Borcsa betegségét meg lehet határozni - tehát, hogy mi volt a baj, vagy sok minden jött össze. Én is csak ismételni tudom a többieket, s csak felnézni tudok Rád. De gondolom, mindannyian ezt tennénk, mit is tehetnénk mást........ És tényleg olyan jó, hogy újra irogatsz! :lol:

TABLÓKÉPET HOVA ÉS MEDDIG - én lemaradtam....., mint a borravaló. Az átadás hogy lesz?

Eni: péntekre +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi:
anyudnak is ++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Utólag is Boldog, Boldog, Boldog Katica napot!! Kicsinek és nagynak egyaránt!!

És a MAMIKNAK pedig Boldog Szülinapot!! Eni!! Zsófi!!

Gyuzso,
köszönjük!!! Hurrá, irány a napágy!! :D :D

Veronikusz, mikor mész barnulni?
én is mán nagyon tervezem, mert jövő héten megyünk wellnesskedni apjukkal (oszt nem akarok én lenni a nagy fehér bálna :oops: ), és annyira jól esne a fény, a meleg, közben halk zeneszó… hmmm. Ilyenkor azt hiszem, a strandon fekszem. :D

Steffi,
én se tudom, soha, hogy milyen nap van. :D :D Dolgozó barátnők meg igencsak csúnyán néznek rám ilyenkor. :lol: Péntek esténként friss vagyok (ők meg alig másznak), vasárnap reggel rájuk csörgök 7-kor, de hétköznap 10-kor ha hívnak, akkor tuti épp alszom :lol: Ismerős?

Orsi,
ja, két copfra hajtasz? És az egy antenna elöl? az olyan cuki!!! :D Szerintem azzal is nyerő lesz Emmus! ( :twisted: jössz itt nekem a két copffal, mikor Boginak összesen van 3 szál haj a fején, én mit mondjak???? :roll: :lol: ) Puszi a monoklira!

Andi,
holnap gondolok Rátok, pussz!

Durca, Heni,
ez a családállítás dolog szuper, én csak most hallottam róla, a szomszédunkban van egy természetgyógyász továbbképző központ, jóban vagyunk a nővel, aki csinálja, érdekes dolgokat mesél. :shock:
Majd meséljétek el (persze csak a publikus részét), hogy mi volt. Én is lehet kipróbálnám..
:roll:
Vendég

Na, mindenkit ki akartam emelni, csak elvonta a figyelmem valami:
Aprooka, ez az oldal nagyon aranyos, én még nem ismertem, köszi!!
Vendég

Zsófi, mi is sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!!
(nem tudok színes betűt.... bárhogy is próbálom... 8) ) :D

Durca,
én is csatlakozom a többiekhez, le a kalappal Előttetek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, a Többiek mindent elmondtak :)
nem tudsz rossszul választani, mindenki a saját dokijáért-szülésznőjéért odavan!!!
remélem, hamarosan szükséged lesz Rájuk!!!!!! :wink:

találkoztunk ma Dórival.. :wink: nagyon csini a pocakja, rengeteget nőtt az általam látott uccsó fotó óta!!!!
mi jól vagyunk, szépen növögetünk.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bori, Aprooka, Durca
Én is belenéztem ám a blogokba. Annyira jó ilyen meghitt képeket nézegetni.
Durca
Minden elismerésem a tiétek! Tudom, hogy csak a többieket ismétlem, de nehéz bármi mást írni arról, amin ti keresztülmentetek.

Vasárnap voltunk táncversenyen, de apa nem engedte, hogy vezessek, ő vitt el, mert amivel ő jár, az terepes. :wink:
Abban a formációban, amiben Patiék is versenyeztek 11 csapat indult, a második helyet szerezték meg. :D
A képek sajna nem sikerültek, majd megpróbálok valahonnak szerezni róluk. A gépünk újabban rosszalkodik.

Veronikusz
Az összegek, amiket írtál az útlevéllel kapcsolatban, azok a mostaniak, vagy ennyi lesz?
Én most csináltattam nyáron, 10 évre 5000Ft volt.

Etenci
Gratula a méretekhez!!!!

Puszedli
Az én gyerkőceim közül kettő 2500gr volt születéskor, de nem vitték el őket. Én is Vida paciens. :lol:

Gyarapodáshoz: Mint írtam fennebb, két gyerkőcöm kimondottan törpe volt :lol: , Marci 3500gr. De mindhárom egy évesen 9 kemény kg-ot nyomott. Matyi most 10 kg, de a szeptemberi oltás óta hízta azt az egy kilót, fél év alatt semmit. :wink:

Zsófi
Nagyon boldog születésnapot!
Kép

Mennem kell, altalás van..... :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hú Hú!!!!!!!!!!!!!!
Gyuzsó,
hát én eddig nyilván nem láttam a szememtől, csak most vettem észre az új vonalzót, ami ugyebár, új törpörtyűt jelent! :lol: :lol:
hadd gratuláljak!!! Micatesó, hurrá!! :lol:
Vendég

Mikorra vagy kiírva? Jól számolom, hogy csak pár nap különbség lesz Mica szülinapja és a kistesóé közt?
Vendég

Most csak gyors leszek,mert olyat láttam aminek iszonyatosan örülök!!!!
GYUZSÓ
nagyon boldog vagyok!!!!!Gratulálok!!!!!!
Hajrá Mica tesó!!!!!!

kérek majd adatokat a táblázatba :wink:

majd még jövök :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó
Gratulálok!!!!!!!!!
:D :D :D
Alaposan megleptél! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Zsu!
Én is meglepett... na jó csak majdnem :D

Bori, ha nem is 2 legalább egy cofi :D na de marad a csatt elől :D majd a képken ládod :D

Orsi

borsa

Először is....
Zsu!
Nagyon örülök Micatesónak :lol: gratulálok.....mostmár tessék gyakrabban jönni :lol: :lol:

Szoli!
Veronikusz , nekem anno amikor Berkusz született azt mondta Vidadoki, hogy a 6 hét eltelte után éljek úgy mint előtte és ebbe belefér néha a szoli, ami valjuk be őszintén slankít :lol: Nem utolsó sorban jót tesz a psziché-nek :lol: :lol:

ZSófi, Veronikusz, Steffi!
Én inkább csönbe maradok és figyelek, hogyan csináljátok...... :oops: A Letti még sosem aludt el magától.....vagy elalszik cicin vagy v an egy kis széke amiben elringatom és 1 perc alatt elalszik.....egyébként napközben max 1 órát alszik egyhuzamban.....ha elmegyünk itthonról akkor Ő is alszik.....Szinte minden nap megyünk délelőtt valamerre, de délután már alig alszik.Mondjuk este 8:00-kor mind a két gyerek alszik és a Letti általában 5 előtt nem nagyon kel.Ezek szerint ő éjjel szeret aludni.
Ma voltunk Szentesen dédilátogatóban.....nagyon jól viselte az utat (aludt sokat) szinte egy hangja sem volt végig, pedig oda 2és fél óra meg vissza is annyi......
Beszéltem ma a gyerekorvossal a súlyról és ő is havi átlagokban nézi mint a Kirszta dokija.....Tegnapról mára egyébként hízott 60-at
Veronikusz...mostmár add elő a fotókat.... :lol:
Lányok!!!!!!!!!!!!én taliztam a kórházban Veronikusszal, el ne higyjétek,hogy dagi :lol: :lol: :lol:
ZSófi boldog

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?