A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsi!

Ezek a tünetek lehetnek a babátóll is!

Ráadásul:

Laptetőűőűőűő!!!!!

:wink:
agnyes

Agnyes,
Igen, én is ebben reménykedem.
És a héten már a 3. laptetüm! :)
vjulcsi

Akkor a kabala érkezése után, jöhet a zebrás teszt! :wink:
agnyes

Így legyen!!!!!! :D :D :D
Szerintem is baba-tünet! Van, aki fémes ízt érez, van, aki ilyesmit!!! :wink:

Albika! Cuppp

Szép vasárnapot Topiklakócskák!!!!!!!!!!!!

Beus! Várunk a jó hírekkel!!!!!

Kép
bodza2005

Jó reggelt mindenkinek
Csak gyors bekukk, aztán megyek elkezdek készülni a holnapi napra, tudjátok a szokásos, hajmosás, csavarás, tusolás, stb. :wink:
Később már nem tudok jönni, mert délután vendégeink lesznek, de este felnézek újra.

Albi
Tényleg te mikor tesztelsz?
Egyébként a háziorvosom is pont ugyanezt mondta , amit Vass doki, hogy innentől már ugyanolyan a terhesség , mint a szomszéd asszonyé, csak idáig volt nehéz eljutni, úgyhogy innentől már megy minden magától. Bizom benne, hogy tényleg igy van, csak az ember akaratlanul is aggódik azért, -persze tudjuk, hogy feleslegesen- :wink: és a holnapi uh ,majd megnyugtat, de addig is az ember kicsit aggodalmaskodik :lol:
Na mindegy,mindjárt itt a holnap, és jövök egy újabb gyönyörű fótóval nektek. :lol:

Julcsi
Jaj, de várom már az a postást a kabaláddal :lol:
A szájszárazság lehet a hormonoktól is, nem tudom szoktad-e nézni a Rúzs és New York-ot, abba is volt múltkor, hogy a szőke csajszi a stimú alatt ipari mennyiségű vizet ivott a munkahelyén :lol:
Szóval igyál eleget, az épp olyan fontos , mint a húsevés.
Persze a baba is ott van a pocakodba és lehet, hogy ő is szomjas, úgyogy... :wink:
Én is carul aludtam, forgolódtam, próbáltam kihasználni az időt és koncentrállni , de az se ment, mindig elkalandozott a gondolatom, valami oda nem illő, oltári hülyeségre :roll:
Fáradt s vagyok-mindig :lol: -főleg, hogy már a kávémat se nagyon kivánom reggelente.

agnyes
Örülök, hogy mégiscsak tudtál jönni, köci a tegnapi képet, nézegetem :wink:

Képzeljétek olyan savas a gyomrom, hogy azt el nem tudom mondani, olvastam, hogy a terhesség elején a hormonoktól a végén meg amiatt lehet, hogy a baba feltolja a gyomrot. Húú, de nagyon car, reggel már egy pohár citromos vizzel inditottam, attól kicsit jobb lett, meg ma csinálok brokkoli krém levest, remélem az vissza lúgosit kicsit, akármit eszem minden savas-hús, gyümölcs, stb-szóval megpróbálok majd kicsit több zöldséget betolni :lol:

Na most mennem kell, jövök este, puszi mindenkinek
chilike1

Lányok köszi mindenkinek a drukkot! Biztos meglesz az eredménye!Holnap reggel majd jövök a hírekkel.
Én felkészültem a 3 hét pihire,sok-sok könyvet beszereztem- jó kis romantikus limonádékat :oops: :lol: meg krimit is. Anyósomat megkérem főzzön kicsit ránk.Szóval ez a variáció is megvan.
Ha meg mégsem...de ez nem lehet! Igaz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukk mindenkinek ,akinek kell!
Sziasztok!
ritu75

Lányok,
Aranyosak vagytok, most nagyon rám fér a drukk! :)

Chilike,
Azért a te terhességeddel, mivel ketten vannak, egy picit óvatosabban kell bánni szerintem... De hát nem is csinálsz semmi olyat.
Tudom hogy sokat kell inni persze, eddig is, már stimu kezdete óta megvolt a 3-4 liter naponta, szomjas is voltam. De ez a szájszárazság nem volt, ez csak 2 napja van, akármennyit iszom, 2 perccel ivás után megint olyan, mintha 2 napja nem ittam volna. Na mindegy, nem nagy ügy, csak furcsa.

Ritu,
neked nagyon nagyon drukkolok továbbra is!!! Holnap rögtön mész be reggel, vagy telefonálni kell előbb?
okosan tetted, hogy kis limonádékat vettél, derüs könyveket kell olvasni. Én jó sok Agatha Christie-t olvastam ebben a 2,5 hétben eddig, azok rövidek és le is kötnek :)
vjulcsi

Sziasztok!

MOst ettem tele magam anyuéknál gondoltam kicsit netezem.
Sajna ahova most kell kijárnom dolgozni ott nem tudok babanetezni :(
Szimba, igazándiból semmi okom nincs hogy ne a Dévai csinálja a rákszúrést,én csak arra gondoltam hogy az egy hónapos szabija alatt ezt is elintézem.
Augusztus 25 körül kell majd visszamennem addig neki friss rákszúrés + sperma kell.
Egyébként nekem nincs saját nőgyógyászom, mivel 4 nődoki nem vette észre az endómat anno ezeket nagyívben elkerülöm.
Amíg a BMC-be jártam nem kellett nőgyógyász, remélem itt se kell majd.
NEkem nagyon szimpatikus Dévai doki, remélem esetleg egyszer lehet majd a sima nőgyógyászom is :)
Egyébként a férjem anno még nála született ,mert anyósom a Nyírőben szült és akokr ő volt éppen az ügyeletes :)
Olyan szép lenne ha ezek után ő segítene minket babához (babákhoz ) :)
madrin

Sziasztok!
Vagyok! Vagyis megjöttünk! Tegnap ahogy Miciona is írta, Halászléfőző versenyen voltunk! Hát nem is részletezem! Csúcs szuper volt! Majd lehet dobok fel pár képet akit érdekel! Szuperül éreztük magunkat, az idő csúcs volt, jól le is égtem! :( De nem baj! Elfáradtunk, de nagyon-nagyon klassz volt! Éjfélre értünk haza, aztán már nem volt lelkierőm írni nektek. Bocsi! Aztán ma délelőtt aludtam, meg kutyáztam, aztán délután elmentünk vásárolni picit, és szert tettem egy új telefonra! Hát tökre jó!

Nagyon sokat írtatok, alig tudom visszaolvasni! :) Szuperek vagytok!

Rólam annyit csak, hogy abszolút semmi tünetem nincs! Még a cicik sem fájnak, pedig ilyenkor már nagyon-nagyon szoktak! Legalább is az elmúlt két hónapban! Most ez sincs! De viszont nagyon sokat kell járnom pisilni, pedig nem is iszom annyit! Éjszaka is legalább 1x ki kell menni, és ma úgy éreztem, hogy meghalok ha nem ehetek 16-kor, pedig 12-kor ebédeltem, és tökre jól, nem csak levest ahogy máskor! Még sütit is ettem utána, szóval nem tudom mi van. Én minden esetre még nem mondok semmit! Ma vagyok a ciklus 23. napján, tehát még van 7 napom! :)

Julcsikám!

Érdekelne, hogy mikor tesztelsz!? Nem ma kellett volna? Vagy megvárod a kabalát? Nagyon-nagyon szorítok, hogy zebra legyen!

Most egyenlőre nem írok többet, mert vissza kell olvasnom, meg a kutyukat le kell vinnem. Majd még lehet jövök! Ha nem így lenne, akkor holnap mindenképpen írok majd!

Ja! Majdnem elfelejtettem!
Az időjárás jelentést nézve láttam, hogy holnap KÁNIKULA lesz, úgyhogy mindenki úgy öltözzön! :)

Puszi
További szép estét!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Itt vagyok, csak nyaralni voltunk a Balcsin. Hát mit mondjak végig esett, ez is csak velünk fordulhat elő. :twisted:
Nem baj sokat pihiztünk.

Nagyon sokat írtatok, majd olvasok vissza. Mindenkit puszilkok és szorítok.

Kata, Julcsi mennek a drukkok.

Kép
gmelcsi1

csak jövök, hogy a nagy para ellenére sikerult hasba beadnom az orgalutran szuri!! IGaz egy kicsit jobban fajt mint a gonal, szerintem talán vastagabb a tű. És letta helyén egy pici duzzanat, de irtak, hgoy ez leehtséges mellékhatás...
Szóval lányok köszönöm!!!

ritu: holnapra egy hatalmas drukk!!!!!
renna77

Micikém!
Nagyon boldog szülinapot!!! És kívánom, hogy a következőt, már a babó(k)val a kezedben ünnepelhesd!!!

Kép

Millió puszi

Kép
rencsi79

Ritu,
drukkolok holnapra!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimba család,
szorítok, hogy ne legyen ciszta és kezdessetek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Jó reggelt!
Sajnos nem tudtam megvárni Bodzi kabaláját, mert már kezdtem izgulni, és az nem jó, így inkább megcsináltam a tesztet, reggel fél 5-kor, előtte 4 órát nem voltam pisilni.
Kétcsíkos lett :)
Bár a 2. csík azért elég halvány, szerintem lehetne már erősebb. ET+12 vagyok most.
Majd később felteszem, megszakértitek?

Szerdán, Bodzi kabalája birtokában újra csinálom.

Puszi!
vjulcsi

Julcsi!
Szuper! Nagyon-nagyon Örülök! :) Még szép hogy megszakértjük! Csak tedd már fel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!

De jó! Várjuk a képet! :lol: :lol: :lol: :lol:
A halvány csík is csík!

Holnap majd ilyen lesz:

Kép
agnyes

Na sikerült lefényképezni, kicsit nehezen ment.

Szerintetek?

Puszi!!!
(nem alszom fél 5 óta, be vagyok zsongva:))) Kép ET+12
vjulcsi

sziasztok!! :lol:
A kis túlélő megvan :lol: 5sejtes embrike, D.doki azt mondta menjek visszaadásra,úgyhogy most gyorsban készülök,és megyek érte!
Köszönöm mindenkinek! Jövök majd a hírekkel du-n,vagy üzenek.

Julcsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HURRÁ! Ez szupi jó teszt! Csak így tovább!!! Puszi :lol:
ritu75

Julcsi! Hát ez nagyon zebrás! Gratulálok!
agnyes

Julcsi
GRATULÁLOK!
Ez tuti kétcsikós, nekem is hasonló volt, egy nagyon picit erősebb, de nálam 2 baba van, úgyhogy ez tök tuti! Pár nap múlva csináld újra, vagy ugorj el vérvételre, hogy mégjobban megnyugodj!
Nagyon ügyike vagy!
Egyébként visszaolvastam és nem tudom miért irtad nekem , hogy óvatosabbnak lell lennem :roll:
Ennél óvatosabb már hova legyek??!! 5. hete vagyok itthon, a főzésen kivül mást nem csinálok és az 5 hét alatt kb. 5x voltam kint a lakásból, ebből egyszer a Dévainál egyszer vérvételen voltam, szóval nem nagyon értem :roll:
Na mindegy, egyébként köszi, hogy aggódsz értünk, de vigyázok magunkra

Na most mennem kell a sziv uh-ra, bizom benne , hogy minden rendben van, de nagyon be vagyok ám tojva, izgulok, reggel már sirtam is egy kicsit, biztos ezek a fránya hormonok.
Na drukkoljatok
Rencsikém
Küldöm az üzit, ha végeztem :wink:
Délután meg hozom a képet a két kis dobogó szivecskéről :lol:
pusz mindenkinek
Ercsikati
Hú de szupi lehetett, na majd délután részletezzük :wink:
chilike1

Ritu drága! Menj a kicsikédért és vigyázz rájuk! 2 hét múlva meg jöhet a zebra!
agnyes

Julcsi!
Tuti a 2 csík! Azt hiszem a szerencsepuszim tényleg szerencsét hozott! :)

Kép

KépKép
ercsikati

ANNNYYYYIIIRAAAAA BBBBBBBBBBBOOOLLLLDDOOOGGGG VVVVVAAGGGYYYOKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

Julcsikám Drága,

ez olyan zebre hogy csak na!!! :D Hip- hip hurrrráááááááááá!!!!!!!!

Ritus,
a kicsikéd, most befészkelődik 9 hónapra!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chilikém,
nagyon várom az smst!

millió puszi

Kép
rencsi79

Ritu,
Jaj de jó, drukkolok nagyon! Nagyon ügyes a kis túlélőd!!! :)

Chilike,
Köszi :)
Neked sem volt sokkal erősebb? És hányadik napon voltál akkor?
Jaj, azt csak írtam valamire, már nem emlékszem, hogy nyilván 2 babával kicsit jobban kell vigyázni, de utána írtam is, hogy de te vigyázol és nem lesz baj! Vagy azt már nem olvastad? :)

Kata,
Igen-igen, a szerencsepuszi ismét megtette hatását!
Köszi :)
vjulcsi

Rencsi,
De jó, hogy itt vagy! Akartam kérdezni, hogy neked mennyire volt erős az első teszteléskor? Csak mert kb. ugyanakkor teszteltünk, és neked is 1 baba van a pociba...

Olyan édes vagy hogy így örülsz:)
Én először még nem mertem örülni, csak feküdtem az ágyban és néztem magam elé, de most már megengedtünk magunknak egy kis örömködést, itt vigyorgunk Apával :)
És mostantól végleg nem csinálhatok semmit, férjecske nem engedi, de azért Balcsira lemegyünk, Vass doki engedélyével.
vjulcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Julcsi,
Ez 2 csík! Most aztán beszélgess velük, hogy erősödjenek tovább!!

Ritu,
tudtam, hogy megmarad a Bogyókád! Estétől akkor rendezkedj be pihenésre!!

Chilike, Moncsi
várunk Titeket az uhu-s eredményekkel!!

Szimbáék,
Ti melyik nap mentek?

Kata,
De jó hétvégétek lehetett!! Nálatok mindenki ilyen nagy halevő? Bár én is szeretem a halat, igaz nálam a pisztráng a kedvenc:))

Ágnyes,
Vass doki is megy szabira?
Neked is van olyan leleted amit biztos újra kell csináltatni, nem?
Nekem az augusztusi konzultációra már úgy kéne mennem, hogy a tavalyi AIDS, EKG, már tuti nem felel meg neki, azt csináltathatom újra.

Rencsi,
Köszönöm szépen!!
Biztos vagyok benne, hogy a jövő évi szülinap már babás lesz, bár lehet, hogy pocaklakós, de babás!!
Képzeld anyóséktól, anyuéktól, férjemtől is ugyanazt kaptam ajiba!
Idén nem beszélték meg:)) Nagyon vicces volt. Mint van egy régi kabaré a három nővér, mikor a Mása mindenkitől szamovárt kap.
miciona

Julcsikám,
mindjárt felhívlak! csak előkeresem a tesztemet!

Kép
rencsi79

OK, köszi Rencsikém!

Miciona,
Igen, nagyon drukkolok neki, hogy növögessen!
Még egyszer boldog szülinapot! :)
vjulcsi

Még nem olvastam el az oldalt, mert megláttam a szuperjóhírt!!!!!!
JULCSIKÁM! Élejen, éljen!!!!!!!! Ez teljesen tökéletes és szépséges csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
A kabala pedig onnan működik (mint azt látod is ;-) ;-) ), h Neked lett szánva lés "vuduzva", tehát nem baj, h nem ért még oda, ne aggódj! :wink:
Jaj, de lyóóóóóóóóóóó! Olvasok tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.07.13 09:35-kor.

Kép
bodza2005

Hajrá RituBaba!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Micikém! Azt én is imádom!!!!!!

Moncsiguszkám! Gyere a csodás hírekkel, jó?!!!!!!!!!!!!

Chilike! Te is megnyugszol, ha meglátod a szívecskéket dobogni.

Cuppppppppppppp

Kép
bodza2005

Julcsi!
Örülök, hogy a szerencsepuszi, tényleg szerencsét hozott! :)

Kép

KépKép
ercsikati

vjulcsi: Óriási gratula!!!! NEm érdekes milyen havány az a csik, DE OTT VAN!!!!! Nagyon örülök, egyre több itt a POZITIV példa előttem!!! És ez erőt ad!!!

ritu: hajrá a piciért!!! És vigyazz rá nagyon!!! Biztosan náklad marad örökre!!!!!

Túl vagyok a nyírős vérvételen!!! Valami arany kezű nő vette le, mire levegőt vettem volna mar kész is voltam!!! Mondjuk mikor meglatta a karom, el is nevette magát. Mondom igen, innen még csukott szemmel is lehet vért venni, annyira jol latszanak az ereim!!! :)
Összefutottam ott egy párral, akik szintén Vass dokihoz járnak....Esetleg innen volt valaki? Peresze megbeszéltuk, ennel messzebb kórházat nem is talalhattak volna....A világ végén van, kocsival örület bejutni, Busszal meg több pénzbe kerul mint a benzin :evil:

Na, kivancsi vagyok, délutanra milyen eredményem lesz...
renna77

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nehéz követnem, de megpróbálom! Tegnap voltunk Balcsin, Kitti annyira élvezte a vizet, a pancsolást, hogy alig akart kijönni a vízből. Annyira édes volt és olyan büszke voltam rá, hogy ilyen szép kislányom van! :D

Micióna: Nagyon boldog szülinapot kívánok utólag is!
Vjulcsi: Óriási gratula a zebrás teszthez! Annyira örülök, hogy neked is sikerült! Ne aggódj, ez a csík tökéletes. Nekem ezzel a fajta teszttel az ET+18. napon volt ilyen a csík. Úgyhogy nyugi! :lol:
Chilike: Hozzad majd a képet a két kismanóról. Remélem látod a dobogó szivecskéket!
Moncsiga: Neked is drukk a szívdobogáshoz!
Ercsikati: Nagyon reménykedek, hogy 1 hét múlva te is szép zebrás tesztet hozol nekünk!
Ritu: Drukk a picurkának!+++++++++++++
Albi: Neked mikor esedékes már egy teszt? Bár biztos zebrás lesz, de nagyon kiváncsi vagyok, Peti tesójára!
Beus: Teszteltél?
Renna: Drukk a stimuhoz!
Szimba család: Drukk a kezdéshez!
Bodza: Puszi Esztinek!
Kitti: Merre vagy?
Melánia: Veled mi újság? Csíkos már az a teszt? Vagy megjött piri? (De remélem nem a baba miatt!)
Sajó, Jucus: Merre vagytok?

Akit kihagytam annak is mennek a drukkok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Renna: Biztos jók lesznek az eredmények! Akkor szerencséd volt a vv-el, mert nekem is kijutott egyszer egy mészáros és úgy találta el a vénámat, hogy egy idegbe is beleszúrt. Egy hétig fájt az újjam tőle.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszi lányok mindenkinek! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Rencsi te meg :) :) Nagyon jó volt dumcsizni! :)

Moncsi és Chilike,
Nagyon drukkolok nektek az UH-ra! Chilike gyere du. a dobogós képpel:)
vjulcsi

Moncsi írt, minden rendben a picikével!!! :D :D :D

Kép
rencsi79

Julcsikám,
Moncsika üzeni, hogy nagyon örül nektek!!!!!!

Tényleg nagyon jó volt dumcsizni! :D

Kép
rencsi79

Mi is puszikáljuk a gyönyörű kis Kittikét!!! :D + Téged is! :D

Moncsika írt sms-t, nemsokára jön a hírekkel. :D

Julcsikám! Látod, semmi nem véletlen. :D :D
Úgy örülök, h egy napon ért oda a teszttel a kabala!!! :D :D

Kép
bodza2005

Hihi Rencsi, most is 1xre írtuk, csak én még nem tudtam elküldeni, amikor írtam, mert Eszti "szólított". :lol:

Kép
bodza2005

Bodzus, lesz idő, amikor "egyenlő" esélyekkel indulunk, mert Domibébi engem is szólítani fog :wink: :D :D :D

Kép
rencsi79

Moncsiga!
Gyere! Várunk már a jó hírekkel! :)

Szuper hónap! Nem szabad megszakítani! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Szupi!!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi! Gratulálok! Puszi! Pihengessél sokat! :lol: :lol:

Chilike! Várom én is a képeket! Izgi lesz! :lol: :lol:

Csomee: Puszi Kittinek! Lehet, hogy kacsa is van az ösök közt? :lol:

Ritu! :lol: ez nagyon jó! Így tovább! :lol: :lol:

Kata: És hol van a kostoló? :lol:

Mindenkinek kívánom a legjobbakat, sikerüljön ami szíve vágya!

Én most egy darabig nem jövök....tali szept.ben! :)
emerenc

Emerenc! Te nem nézel soha privit? Még pénteken írtam... :cry: :cry:

Rencsikém! Ez jó!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Julcsi, ez egy gyönyörű teszt, és az enyém is ilyen halvány volt eleinte, úgyhogy ne aggódj. Nagyon örülök.

Chili, várunk a hírekkel.

Bodzim, küldtem képeket. Puszi

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Ugye nem felejtetted el, hogy adósom vagy még egy hosszú privivel??????? :lol: :lol: :) :shock: :shock:[/b]

Kép

KépKép
ercsikati

Ja és azt el is felejtettem mondani nektek, hogy Baján az ismerőstől akivel voltunk kaptunk egy ajtódíszt ami egy gólyát ábrázol és a csőrében vagy egy kis kosár benne egy gyerek békával! Annyira édes! Az egész piros, mert azt mondta úgyis kislányunk lesz! Hát ezt is, mint kabala kitettem az ajtóra!
És oda-felé menetben 20 gólyát láttunk! :)
Remélem ez már jelent valamit! Egy csomó felettünk szállt el, és egy csomó pedig a fészekben ült! Annyira szépek voltak! ErcsiApu vette észre a 80%-át! Mondta is, hogy reméli a sok gólyából egy azért hozzánk is betér egy gyerkőccel! :) Olyan szépek voltak, hogy csak na! :)
Hát csak ennyit akartam! :)

Julcsi!
Ha lesz újabb teszt, akkor kéretik azt is feltenni! :) Szorítok, de úgy érzem itt baba van már a dologban! +++++++++++++

Emerenc!
A kóstolót is megettük! Rengeteget kajáltunk! Fincsi volt nagyon! Csomó halászlé, és én harcsa-pörköltet ettem! Fantasztikusan finom volt! Még soha nem ettem ilyen finomat! Gondoltam is rátok, hogy a babásoknak jól jönne belőle pár falat! :)

Tigrincs!
Eltűntél! Merre jársz?? Ugye azért olvasol minket? Azóta még nem sikerült MSN-en lennem, de bejelöltelek. Remélem észre vetted! :)

Legyetek jók! Majd még jövök!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Emerenc: Lehet, hogy volt kiskacsa. De a férjem a halak jegyében született. Ő is és én is imádok a medencében lenni, úgyhogy volt honnan örökölnie.
Nektek akkor jó pihenést és remélem a szeptemberi hónap nektek is szerencsét hoz majd, mint nekünk 2 éve.

Ercsikati: Itt most már babának kell lenni, ennyi gólyával a hátatok mögött! :lol: Nem tesztelsz előbb, csak jövő hét hétfőn-kedden?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Igen csak akkor szándékozom tesztelni! Tudod ennyi negatív teszt után.... Nincs kedvem egy újabbat tesztelni! De már lehet, hogy vasárnap reggel tesztelek egyet, ha megmérem a hőmet és "magas" lesz, akkor tuti befigyel egy teszt! :) Azért még a gólyák és a kabalák mellé a TE szorításodra is számítok ám! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Természetes, hogy drukkolok! Még ha nem is írok minden nap, akkor is nagyon-nagyon szorítok neked, hogy jó hírekkel gyere! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?