Jó reggelt mindenkinek
Csak gyors bekukk, aztán megyek elkezdek készülni a holnapi napra, tudjátok a szokásos, hajmosás, csavarás, tusolás, stb.
Később már nem tudok jönni, mert délután vendégeink lesznek, de este felnézek újra.
Albi
Tényleg te mikor tesztelsz?
Egyébként a háziorvosom is pont ugyanezt mondta , amit Vass doki, hogy innentől már ugyanolyan a terhesség , mint a szomszéd asszonyé, csak idáig volt nehéz eljutni, úgyhogy innentől már megy minden magától. Bizom benne, hogy tényleg igy van, csak az ember akaratlanul is aggódik azért, -persze tudjuk, hogy feleslegesen-

és a holnapi uh ,majd megnyugtat, de addig is az ember kicsit aggodalmaskodik
Na mindegy,mindjárt itt a holnap, és jövök egy újabb gyönyörű fótóval nektek.
Julcsi
Jaj, de várom már az a postást a kabaláddal
A szájszárazság lehet a hormonoktól is, nem tudom szoktad-e nézni a Rúzs és New York-ot, abba is volt múltkor, hogy a szőke csajszi a stimú alatt ipari mennyiségű vizet ivott a munkahelyén
Szóval igyál eleget, az épp olyan fontos , mint a húsevés.
Persze a baba is ott van a pocakodba és lehet, hogy ő is szomjas, úgyogy...
Én is carul aludtam, forgolódtam, próbáltam kihasználni az időt és koncentrállni , de az se ment, mindig elkalandozott a gondolatom, valami oda nem illő, oltári hülyeségre
Fáradt s vagyok-mindig

-főleg, hogy már a kávémat se nagyon kivánom reggelente.
agnyes
Örülök, hogy mégiscsak tudtál jönni, köci a tegnapi képet, nézegetem
Képzeljétek olyan savas a gyomrom, hogy azt el nem tudom mondani, olvastam, hogy a terhesség elején a hormonoktól a végén meg amiatt lehet, hogy a baba feltolja a gyomrot. Húú, de nagyon car, reggel már egy pohár citromos vizzel inditottam, attól kicsit jobb lett, meg ma csinálok brokkoli krém levest, remélem az vissza lúgosit kicsit, akármit eszem minden savas-hús, gyümölcs, stb-szóval megpróbálok majd kicsit több zöldséget betolni
Na most mennem kell, jövök este, puszi mindenkinek