A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Mégcsak nem is Ricsike énekelt, de így is szörnyű volt. Kép
Egyébként ne aggódj, én leszek holnap a "főbéna", mert új lévén, jó ha néhány emberre ráismerek... Ha meg a dedeket is hozzávesszük, ojjé... Kép
Erről a védőnéninél pisilésről eddig még csak nem is hallottam (szerencsére), csak laborvizsgálataim voltak.

Kép
Kép
denizsa

Juc!
Téged hív valaki egyáltalán Juditnak???? Inkább Mamus, nem??? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmó!
nem tudom, h műxik-e az ótómata Kép

Neet!
nem taliztunk soha, csak vicceltem. de izmos vádlidról 100 közül is felismernélek!

Bogárka!
nekem is mesélte vki, hogy valamelyik védőnői központban vagy miben Kép, vizsgálják rendesen a mamát, pisi, meg ilyenek. de tán inkább nem BP-en van így. mintha itt a nőgyógyászokkal valamilyen szinten együtt lettek volna a védőnők is, amolyan terhesgondozóban.

JÓ TALIZÁST HOLNAP, ÉLJENEK A BABÁK MEG A MAMÁK!

ancsipancsi

Bogárka!

Nem nagyon.Jucus,Jucus néni,Mamus stb.
Csak és kizárólag anyum hívhat Jutkának amit nagyon nem szeretek és csak neki vagyok az.
Judit pedig elég ritkán,hivatalos helyen max.

Juc
20170114224602

Az óviban a gyerekek is Jucus néniznek??? Ez olyan aranyos Kép!
b.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igen
20170114224602

Neet, egy kis haj elvesztése még nem akadály!Kép

Mása, visszaméltemKép

Manóka, oké.Kép
zanza

Nekem kellett a védőnőnél pisilnem, de nem bacikat nézett (nekem), hanem fehérjét. Sőt, mikor majdnem határérték lett, és én mondtam, h nem jövök többet, és ő is helyeselt, adott egy csomó ilyen kis bigyót, amit bele kellett helyeznem a középsugaras pisibe...KépKép
Neet,
te Anitával még védőnőhöz is uoda jártál??? Nem csak a doki volt közös???Kép
jáááj, és most látom, a nevetek is azonos...!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!
A cicás mozi nagyon Kép Ez volt a kis esti mozink. Kép
Jó éjt csajok!

Kép
Kép
denizsa

Jajjj, futok, visszaolvasni nincs időm, csak gyorsan: holnap nem szagojázunk, Dóci még köhög-szörcsög, bár ma már nem volt láza. Szóval ha nem baj, akkor most nem fertőzünk titeket Kép

de nagyon jó szagoját!!! Addig legalább vissza tudok olvasni és reagálni Kép

vera
kisün

Den,
nem Te, hanem én leszek a föbéna holnap, mert én mégcsak összesen egyszer (!) voltam ilyen babanetes talin...!Kép

Védönönél még sosem kellett pisilnem, sem papirra, sem máshova...Kép

KépKép
fibi

és elfelejettem irni: dokinéni jol lecseszett, h sárga a gyerekem!!! és azonnal hagyjuk abba a Kubu ivását...

KépKép
fibi

oh, csak vegigfutottam a termest, igy csak nehany gondolat:

Indi, az jo lesz, ha mar ti is fogtok tudni jonni talalkozni velunkKép

Gigi, hat remelem isKép (marmint, h megismerszKép)

Moose, graco citisport nagggyon rulezKép jol lehet vele kozlekedni, jarmuvekre is konnyen fel-leemelheto, konnyen osszecsukhato, visz. jol megpakolhato (marmint a gyereken kivul isKép), az ules biz. fokig hatradontheto (bar ilyenkor eleg szuk helyen kell a babanak elfernie, de B-t ez nem szokta zavarni az alvasbanKép) stbstb. nekunk nagyon bevalt. csak ajanlani tudomKép (ja, es ezek szerint lehet, h Adanak igaza van, h az ember 3 b.kocsiig meg sem all?!Kép)

Juc, ize, mi is megyunk holnapKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsan,
fogalmam sincs, ki volt D.A. orvosa, de kötve hiszem, h az ügyeletes(ek). Kép Védőnőhöz meg ugyanoda, de neki tán másik volt, de egy szobában, mert 2 külön utca, 2 külön körzet, 2 külön néni, de a többi stimmt. Kép

És nem is értem, hogy hagyhattátok ki ti sokan a védőnénit, nekem mondjuk gyanús volt, h szinte ugyanaz megy, mint a terhesgondozáson, de azt hiszem, muszáj volt menni, meg ő is jött-jön hébehóba. Kép

Recca,
még az első kocsit nyűjjük.

Ancsi,
honnan tudsz a vádlimról? Kép Kép

Den,
az újakkal sztem elnézőek a csajok, de én már majd' 2 éve idejárok... Kép

Bog,
köszi a tudatlankák nevében. Kép

Jutkám,
holnap látlak. Kép
neet
neet

Fibi,
a Kubu qrva finom, abba ne!

Kisün,
nektek pedig jobbulást és jó visszaolvasást. Lesz mit. Kép
neet
neet

Zsanci
Én 2 hétig befekvöben voltam a gyerekágyon mert nagyon kicsi súlyúak voltak a babkók. Febr. 14-28-ig Valszeg akkor lehetett , nem ?

Nem megyünk talira sajnos, mert elöre kellett hozni a lányok szülinapi buliját, hogy mindenki ráérjen Legöképp az apa aki a jövö hétvégén végig nagyon dolgozik.

Mindenkinek jó bulit.

Szülinaposoknak BoldogotKép

Kókusz
kókuszdió

Neet, aha a kivetel, ami erosit, mi?Kép

Coolio
recca

Védőnéninél én is pisiltem 1x fehérje miatt.....

Gigi,
tényleg nagyon jó lenne egyszerre járni terhesgondozásra. No, majd megbeszéljük hogy csináljuk Kép (szegény apákKépKépKép)
Még nem fészkelte be magát a pocakomba senki, mert nagy lány lettem Kép.

Bog,
A temis sztori tetszik Kép Tényleg, mit fognak szólni, ha bevonul egy "kisseb" csapat?Kép

Juc,
mintha Kókuszka is mondta, hogy jön, nem?!Kép

De jó, hogy sok emberkét személyesen is látni fogokKép És szegény "Majás" felszolgálóKépKép

Den,Fibi,
csatlakozom a "bénák" táboráhozKép Na jó, azért van akit már láttamKép

Megyek wiwelni, míg a zapa nem reklamálKép.

Akkor holnap talizunkKép

Jó éjt.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
most olvastam, hogy Kókuszka nem jönKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi
Igen mondta de aztán azt is mondta, hogy nemKép
kókuszdió

Fibi!
nekem is mondták, hogyha sok répát v. tököt adok, sárga lesz. node ártalmas az, kérdem én? Kubu tényleg fini Kép.

Neet!
ennyi lépcső után csak szuper vádlik lehetnek.

ancsipancsi

Jaj jaj

El feledtem megköszönni a kis székes, kis asztalos véleményeket. Szóval köszi köszi mindenkinek!!! Az már biztos, hogy ceruzásat és müanyagot nem veszünk.még tobzódom kicsit

Elaludtam Csaó

KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓkooooooouszKép
kókuszdió

Kokusz, kar, h nem jottokKép de majd kepeket tegyel fel a bulirol!!!

Coolio
recca

Neet,
sztem is finom, és Bálint csak azt hajlando inni... nade lesz helyett almalé vagy valamiKép

Ancsi,
sztem sem árt, csak karotin tultengés van a gyerekben, tényleg sárgább mint az átlagKép

Akkor 10-kor tali!!KépKép

KépKép
fibi

Reggelt!

Jo talizast!

Graco Citisporttal en is szemezek, szombaton megnezzuk. Orulok Recca, hogy jokat irtal rola.

Hol lehet Leo-poldi ruhakat kapni? Tudja vki?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi,
alapból szuperjók. Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Jó babazsúrozást kívánok mindenkinek!

Fibi:
nálunk a sütőtök volt,sőt a mai napig is a nagy kedvenc!Dorkát mindenki megdícsérte a nyáron,hogy milyen szép a színe.Csak közelről tünt fel,hogy nem barna,hanem sárgaKépKép
Végül is a szolisoknak is ajálják,hogy egyenek sok répát,mert az elősegíti a barnulást.KépSzerintem se hagyd abba,csak kicsit ritkábban kapjon.

petergabi

Dorka,
az Örsön lehet, a nagykerbe és nekem van oda kártyám. Érdekel? Ha Fic jön ma talira, akkor a fülekkel együtt elküldhetem neked Kép
macskanyu

Macska erdekel!Kép Kosziiii!Kép
Es nem neznek ki, ha csak ket-harom rucit veszek?

Neet,kuldom neked a Gabi hintoport Ficcel.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka,
nem Kép
macskanyu

Fibi!
van a Kububól banános is (nem sárga), csak arra ügyelj, hogy figyeld az összetételét, mert elejében volt 15%-os Kubu is (nem tudom létezik-e még). szegény anyu egyszer bevásárolt belőle egy beteg rokonnak, azt kiderült, hogy kissé drága mulatság egy tizenakárhány százalékos léért ennyit adni.

Dorka!
Leo-poldi ruci milyenek?

ancsipancsi

Rec, koszi az infot.

Bogarka, de azt aruld el, hogy melyik masik kocsi utotte ki ezt a gracot! Nem er visszatartani ilyen fontos informaciot!

Zs, Gigi, ti meg menjetek el dokihoz minel hamarabb!! Ne csak uljetek a probleman meg talalgassatok, tokmanok!! Ja, egyebkent 8e volt a vizsgalat es http://www.szakrendeles.hu/o-1981.html de rendelesi ido szerintem mas, mint itt. (Egyebkent Monesz is ezt a dokit irta itt tavaly juniusban.)

Neet, en vedonohoz meg elozo pocakkal csak egyszer, a kiskonyvert mentem. De most jobban raerek, ugyhogy nagyneha lesetalok. Mereteket meg nem tudok, de ma du. megyek UH.

Kokusz Kép orulok, hogy lebeszeltelek a veszelyes kisszekekrol Kép

HEEEEEELP! A gyerek hetente tobbszor is eszik macskakajat Kép most mennyire nagyon aggodjak? vagy inkabb csak figyeljek jobban oda ra, ugye? egyebkent olyan helyre nem tudom tenni, ahol gyerek nem eri el, mert akkor macska sem...

Ja, es egy idoben enyem gyerek is sarga volt, vedoneni szerint es visszavettunk a sargarepas meg sutotokos kajakbol. Egyebkent majdnem minden bebietelben van sargarepa...
moose

Ancsi, magyar termek, szerintem nagyon jo minosegu. Most kaptunk egy meseszep vajszinu rugit, ahhoz akarok venni meg par kiegeszitot - keresztelore. Meg persze, ha meg latok valami szepet, hasznosat, akkor bevasarolok.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kokusz! Lanyoknak nagggggyon sok bolllldogot!! Kép Kép Majd kerunk kepet a millio ajandekrol es a tortakrol. Mert ugye minden unnepeltnek lesz sajat tortaja?! (plane, hogy Beninek ketto is volt!)
moose

Kép

Tegnap találtam ezt a képet,s gondoltam megosztom veletek :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kubusok! Előljáróban annyit,hogy én nagyon cukorellenes vagyok. Azt tudjátok, hogy a Kububan is van cukor? Van amelyikben nincs - helyette fruktóz -, bár az utóbbi időben nekem már nagyon elegem volt szelektálni,s leszoktam róla. Mindenkinek szíve joga azt inni amit akar, csak gondoltam megjegyzem...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!
Most jól irigykedem a talisokraKép

De legalább Emma már jobban van, tegnap du. óta nincs láza, de azért még megy a hasa. Csak nem tudom, mi jön ki belőle, mert semmit nem eszik. Na jó, szopizik, meg ma de. valahogy beleerőltettem két kanál gyógytápszert, meg egy kis Smectát.
Azért egy kicsit leviszem majd ebéd után sétálni, olyan jó idő van!

Kép
Kép
manoka11

Barbi!
Kép Kép

Kép
Kép
manoka11

Hüha, senki nem ért még haza a taliról?

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
szegény Emma Kép((. még egy kis banánt se enne? hátha segítene legalább a hasfogásban.

Barbi!
képed rulez. Kububan majdnem mindegy, hogy cukor vagy fruktóz, hozzá adják, ez a nem helyes. (hacsak nem a fruktóz maga a gyümölcs miatt van jelen) nem tudom mondjuk egy banánlébe minek cukor, ha csak nem amiatt, hogy jól fel van vizezve és amúgy seízű lenne. egy ismerősöm javasolta, hogy a gyümiléket alapból vizezzük, hátha nem szokja úgy meg az édes ízt a babuci.

ancsipancsi

Sziasztok,
haza jöttünk a talirolKép
Örülök, hogy megismerhettem új ArcokatKép
Jól megszáltuk a Maját!KépKépKép

Indi,
a Mazsolád az én vendégszeretetemet(jól írtam?) élveziKép Hétfőn viszem NekedKép

Este lesznek képek Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia csajok!
Mi is itthon, Lillus alszik!

Jó volt a tali,de ha játszóházba megyünk még jobb leszKép

Ancsi van nálam egy Tádé, libero kuponok és pépek. Ezeket mind odaadom manókának és majd ti lejátszátok mikor hogyan.

Manoka neked is vannak itt pépekKép Köszönjük MagdinakKép

Na mikor menjünk játszóházba? Nekünk a jó a hétfő, kedd, csüt. péntek. Kezdődhet az egyezkedésKép

Na most megyek ebédet főzni, de majd jövök még!
Szép napot mindenkinek!
beetrix

Beet!
milyen pépek?? Kép jól zárd el Tádét, mert ha vettél Mazsolát, akkor az szekálni fogja. Kép

ancsipancsi

Beet!

nekem a hétfő és péntek tuti nem jó.

Juc
20170114224602

Ancsi,
mééééééééltemKépmegint

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,
A Fülibabára nagyon "irigy" vagyok Kép

én is akaroooooooook ...........

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok csajok!

Mi is hazaértünk, Bálint már az autóban bealudt, azóta is húzza a lóbőrt...
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Kép

Mása!
Köszi mégegyszer a bébipapit Kép , Bálintnak az lesz az ebéd (almás körte), ha felébred. Majd beszámolok, hogy ízlett neki.

Barbi!
Kép nagyon Kép

Kubu-ról csak annyit, hogy én meg voltam veszve érte, amikor terhes voltam és minden nap megittam egy kisüveggel. Amikor B. megszületett (és utána is) szép sárgás színe volt, de nem újszölöttkori sárgaság, hanem répa-sárgaság, mint kiderült feltankolt répából már előre...

Kép
Kép
denizsa

Jucus, nekem meg a kedd-csütörtök Kép

ancsipancsi

Sziasztok,
köszi Dora a port. Kép

Szmagdi,
neked meg midnent köszi. Kép

Tali: hm... hát... jó volt, de hogy 2 szót nem tudtam szinte senkivel sem váltani, az nem volt annyira jó. Bálint+Eszter páros a kisautóban jó volt, addig legalább együtt csodáltuk őket Gigivel, valamint Zanzával együtt elég sokat sikerült egyirányban futni, de ki tud lihegés közben beszélni is? Kép
Akitől nem sikerült elköszönni, attól bocsi és SZIA, megyünk, pápá. Eszter hazafelé az ölembe borulva elaludt és itthon arra se eszmélt fel, h levetkőztettük és ágyba dugtuk. Kép

Az a bizbazárus néni pedig nem volt oda értünk annyira... Kép
neet
neet

Moose,
én gyerekem is evett macskakaját, nem nagy mennyiséget persze, de néha, amikor elmászott a tálka mellett és nem láttam, be-bekapott belőle (a száraz típusból). Nem lett sose semmi baja Kép, mostanra meg szerencsére már leszokott róla. Nincs benne semmi mérgező, ne aggódj, csak sajnos nagyon sok szinezék és aromák és tartósítószer, amit pedig amúgy persze nem adunk a dednek, ebből a szempontból nem jó. Szerintem az lehet megoldás, hogy ne legyen kinn egész nap a macskakaja, állatorvosunk szerint amúgy sem jó a macskának se, hanem kapjon naponta 2X enni! Vagy, én ezt csináltam, mindig résen voltam és rászóltam, hogy nem szabad. A hajam akkor állt égnek, amikor a macskavécéből az almot kezdte enni, ami faforgács alapú izémicsoda Kép

Köszi az esernyő-babakocsis tanácsokat, remélem, be tudjuk szerezni hamarosan. Bár megkérdeztem egy Párizsban élő barátunkat a bababarát közelkedésről, és nagyon negatív dolgokat írt (pl. sok helyen nincs mozgólépcső, ott cipelni kell a babakocsit, mindenhol a metróban olyan jegyellenőrző kapuk vannak, amit csak a jegypénztáros tud kinyitni, na most az olyan béna, hogy mindig ki kell hívni egy pénztárost, hogy legyen kedves nyissa ki Kép de a buszok jók állítólag, és az emberek ált. segítőkészek szerinte)

Majd tegyetek fel fotókat a mai taliról!

Blaye
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?