Moose,
én gyerekem is evett macskakaját, nem nagy mennyiséget persze, de néha, amikor elmászott a tálka mellett és nem láttam, be-bekapott belőle (a száraz típusból). Nem lett sose semmi baja

, mostanra meg szerencsére már leszokott róla. Nincs benne semmi mérgező, ne aggódj, csak sajnos nagyon sok szinezék és aromák és tartósítószer, amit pedig amúgy persze nem adunk a dednek, ebből a szempontból nem jó. Szerintem az lehet megoldás, hogy ne legyen kinn egész nap a macskakaja, állatorvosunk szerint amúgy sem jó a macskának se, hanem kapjon naponta 2X enni! Vagy, én ezt csináltam, mindig résen voltam és rászóltam, hogy nem szabad. A hajam akkor állt égnek, amikor a macskavécéből az almot kezdte enni, ami faforgács alapú izémicsoda
Köszi az esernyő-babakocsis tanácsokat, remélem, be tudjuk szerezni hamarosan. Bár megkérdeztem egy Párizsban élő barátunkat a bababarát közelkedésről, és nagyon negatív dolgokat írt (pl. sok helyen nincs mozgólépcső, ott cipelni kell a babakocsit, mindenhol a metróban olyan jegyellenőrző kapuk vannak, amit csak a jegypénztáros tud kinyitni, na most az olyan béna, hogy mindig ki kell hívni egy pénztárost, hogy legyen kedves nyissa ki

de a buszok jók állítólag, és az emberek ált. segítőkészek szerinte)
Majd tegyetek fel fotókat a mai taliról!
Blaye