sziasztok
....csak kapkodom a fejem, mennyi minden újdonság van amiről én lemaradtam. Na jó mostanában ,nem tudtam jönni, de azért elolvasgattam kivel mi van.
sajó/juci
Olyan szép a vonalzótok. Nagyon szupi dolog a szerelem.
Kitartás!!! Nemsokára nektek is meg lesz ám a szerelmetek gyümölcse.
emerenc
Na szép vagy! A másikon nem is irtad, hogy te vacilálsz a döntést illetően..., jól döntöttél, úgyhogy nyugi!
Gyere majd este és mesélj, oké?
zsuzska
Én úgy gondolom, hogy attól függetlenül, hogy ez egy maszek intézmény és fizetsz a rendelésért, a pénz mindenkinek jól jön.
Nálam ez mondjuk természetes dolog én nem tudnék úgy eljönni sehonnan(szálloda, fodrász, stb), hogy nem hagyok jattot. Pedig ott is fizetek a szolgáltatásért.
Ha neked is meglesz már a babád/babáid majd meglátod, hogy nincs annyi pénz a világon amivel ki tudnád fejezni a háládat.
Persze nem várja el, akkor is ugyanazt a szolgáltatást fogod kapni, mint én vagy bárki más.
Úgyhogy ez a te döntésed!
.... sokat segitettem, mi?
Ja és drukk a kezdéshez, jó kezekben vagy!
hildácska
úgy nem is szabad elkezdeni, ha nem vagy biztos a sikerben! Ez nagyon fontos szerintem! Kár volt "elpazarolni" az esélyeket máshol, de ebből is tanul az ember. Dévai nagyon-nagyon alapos, majd te is meglátod, amikor babás leszel, akkor is minden féle dologról fog beszélni, vizsgálatokra küldeni, stb. Én nagyon szeretem úgy, mint ember és úgy, mint orvost is. Remélem neked is be fognak jönni a hozzá fűzőtt reményeid!
julcsika
Most itt olvastam amit irtál, ezért ide irok! Ezt nem hiszem el! Még ebben is...? Mi is hirtelen elhatározásból kezdtünk, épp rákszűrésen voltam apánknál(mert már nem voltam nála kb 1-1,5 éve) és ott az asztalánál eszembe jutott, hogy nem sokára meg fog jönni, akár kezdhetnénk is! Erre tessék!Életem legjobb döntése volt!
miciona
nekem is igy volt, mint ahogy julcsikának. Semmilyen papirom nem volt, az összes leletem lejárt már. Megirta a beutalókat elmentem vérvételre(annyi volt csak, hogy szóltak, hogy van vörös vértest a vizeletben, persze apánk mondta, hogy lépjünk túl rajta, mivel pont mensi alatt voltam, kérdezték, h akkor miért adtam le vizeletet, stb, mindegy apánk gyorsan lezárta a témát a laborral, úgyhogy kezdhetem is)
Drukk az esti kezdéshez, húú de izgi, gyere majd mesélj.
anim
Sajnálom, hogy nem sikerült, de tudod új év, új élet! Úgyhogy idén lesz a tuti, bizz benne!
szimba
Óóóó szegénykém, ilyen hülyeséget! Kaptál rá valamit? Nekem most a terhesség miatt meg gyengült a bőröm védekező képessége( a napi 2x-i fürdéstől, tusfürdő használattól és a kismama kozmetikai kezeléstől kaptam egy kisebb ekcémát), hát igen! Mindig mondja is a párom, hogy túl sokat foglalkozok magammal!

Na mindegy! Szóval kaptam rá sudocream-et, gyógyszertárba lehet kapni a legkisebb kiszerelés, tégelyes, kb 1500 ft, lehet érdemes lenne megkérdezned, hátha ez segit. Nekem 1 hét alatt elmúlt minden nyűgőm tőle, pedig előtte nagyon viszkedtem.
agnyes
óóó, most olvasom mi történt! nagyon nagyon sajnálom! Pedig úgy drukkolok neked! Tudod! Annyit segitettek a zebráid!
Olvastad azokat az oldalakat amit még anno küldtem neked?
Ha gondolod gyere át néha a babásra is, hátha úgy jobban bele tudod élni magad a helyzetbe(úgy, mint emerenc) és pillanatok alatt "bebabásodsz"

. Na jó tudom, hogy nincs ilyen szó, de hátha segit!
pusz mindenkinek, bocsika ha valakit kihagytam