A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Petra kapott a nyuszitól egy playmobil nyuszis készletet és volt benne egy nagyon édes kis figura, amire ha ránézek mindig Vera jut eszembe Kép
Õ az (a gyufa csak a mérete miatt Kép):
Kép
(persze tudom, hogy egy "s" hibádzik, de akkor is Kép)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog! Bog! Bog! Szoval en csak valaszolni akartam a kerdesedre, csak nem tudtam rendesen kifejezni magam. Es mostmar inkabb nem is probalom (elkezdtem, de visszatoroltem), mert asszem ma sem menne, mar az osszeszavakat is keverem... es Petra csucsszuper Kép es mar en is uuuuugy szeretnek beszelgetni a lanykammal, de meg csak ott tartunk, hogy szu(rke), po(ttyos), ke(k) vagy keki vagy kiki (ez mind kek)

Neet, a primer ize azt jelenti, hogy te egy nagy mazlista vagy, hogy nem tizenharomevesen kezdtel szinezni, hanem egy csomo evet megusztal Kép

Es igen, Domino nagyon szep baba, tenyleg csak 10 napos? es igen, tokugyesek vagytok, hogy probaltatok Indinek segiteni! Es Indi, akartam par hete kerdezni, hogy vegul milyen kendot vettel vagy vartal, mert lattalak a hordozokendos topikban, de aztan hirtelen eltuntel a korhazban Kép
moose

Bogárka, igen. a felesége nem forszírozza a válást, ő meg ül a babérjain. próbálják egymásra hárítani az ügyvédi költségeket. a gyerekünket elismerte, engem meg úgyse akar elvenni, úgyhogy nincs motiváció...

votiv 8)
votiv

Nagyon fontos információ:KépTomék 2 hétig nem szólhatnak az újszülötthöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okos "vallás"ez a szcientológia!Hajrá!
20170114224602

Bog, ez egy igen mini süniKépKép meg is lep, hogy beleteszik a gyerekjátékba!KépKép
és Petra olyan kis okos, és milyen kreatív!Kép

a NAGY ÖTLET Pocaké voltKép ő vállaltaKép

votiv 8)
votiv

Juc, Indit már rég kivágták volna innenKép amennyi zajingert ma kapott pici Dominó a fél város forgalmától és főleg a sajtkukac gyerekbandától! és 2 héten belül vagyunk...

votiv 8)
votiv

Votiv!
Bizony! Dugdosni is kell Doni elől rendesen Kép Szerencsére Petrának már eszébe sem jut, hogy akár le is nyelhetné Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
ujajjKép

Moose,
köszönöm a szakértelmü válaszokat, aranyos vagyKép meg is nyugodtamKép

Den,
szöke hercegem szerencsére durmolKép mindjárt én isKép Apa most hajtott rá az M3-ra.

Recca,
nagyon szükszavu vagy mostanábanKép

KépKép
fibi

Szia Csajok!

Először is tündéri Domino! Annyira kisimult az arcaKépNagyon édes! Persze Istók is és Pocak gyerkőcei isKépÉljenek a leleményes anyukák!

Vera!
Köszi útolag is a jókívánságokat!

A méhlepényre én is kiváncsi voltam, de nem lett volna gusztusom megenni.Kép

Hétfőn megpróbálunk elmenni a játszóba, remélem Lillus nem akkor fog pont aludni.

Hétvégén jön valaki a nagy börzére?

Bog!
megerősítem szerintem is jöjjön a turis csaj, ettől függetlenül én múlkor is szívesen vettem tőled ruhákat. Én nem éreztem cikinek. Szerintem ha a Kriszta átgondolja, akkor szerintem ő magátől is tudja, hogy mi egymás között is businesselünkKép

Nem akarom elkiabálni, de ma már alig kellett szívni a Lilla órrát. Lehet, hogy használ a kalcium? Párom továbbra is fekszik a karanténban.
Egy kérdés felnőttek mit szedhetnek az antibio után, hogy rendbejöjjön a bélflóra?
beetrix

Ancsi,
jaaj, ne bántsKép

Bog,
Petra dumája tündériKép

KépKép
fibi

Beet!

Felnőtteknek is Normaflore.

Juc
20170114224602

Bogárka,
köszi KépKép jól indult a reggelem Kép és Petra szuper kiscsaj!!! Dócinak is vannak már aranyköpései, csak még nem értjük őket Kép

v
kisün

Beet,
én mindig kefírt eszem kefírrel, antibio közben is Kép párodnak is jobbulást!!!

v
kisün

Ancsi,
akkor tegnap két műszakban játszótereztünk Kép

Tegnap Eszti és Dóci annyira kidőltek, hogy Dóci du. 4-ig aludt, aztán berobogott Esztihez, hogy felkeltse, de E. nem mozdult, akkor megnéztem, él-e még, de igen Kép És csak 5-kor kelt, 3,5 óra!!! alvás után...

Neet,
remélem, ezzel nem tettem tönkre a nyugis estéteket! Kép
kisün

Jó reggelt!

Igen, igen!!! Nagyon jó volt a tegnapi nap! Annyira jó volt Indit személyesen is megismerni! És Dominó, Õ DOMINÓ! Egy picike tündér, aki alig hanggal tűrte a próbálkozásokat, hogy "tekergettük" ide-oda, hogy sikerüljön bekapnia a cicitKép És valóban megpróbáltuk azt is, hogy rátettük az enyémre, amit sikerült szívnia. Legalább ez a "probléma" kilőveKép Sajnos abban nem sikerült segítenem, hogy Indi hogy tudja ezt megcsinálni, de remélem a doktornő, vagy más tapasztalt személy ebben is tud segíteni! Viszont Votiv megmutatta a kézzel fejést Indinek, és minden csepp tejnek annyira lelkesen örült! Egyszerűen csoda volt tényleg a tegnapi nap, ez a sok pozitív érzés, ami a nehézségek ellenére itt volt!!!
És a fiúk (összesen 5-en, Dominóval együtt) tündériek voltak. Nagyon jó volt, hogy itt volt a tesóm is, Õ játszotta az ovónénit, jól lefoglalta a "nagyokat"Kép

Fibi: azért nem írok, mert általában, mire megfogalmazom és ideülnék leírni, addigra valamelyik srác beleszólKépKépKép Este meg apa ül itt, vagy ha korán elalszik, akkor én is inkább elmegyek szunyálni.
Marci sajnos minden éjjel műsort ad, és egyenlőre nem találtam meg a "megoldást", hogy miként kerülhetnénk el, vagy csillapíthatnánk hamarabbKép Nagyon fárasztóKép elszakadt a cumija egy pár hete és nem kellett neki másik, ugyanolyan sem. Így még nehezebb lecsillapítani. Részben örülök is neki, hogy nem cumizik már, mert magamtó nehéz lett volna leszoktatni, ha ilyen balhék lettek volna. A lányommal meg lehetett beszélni, amikor eljött az ideje, de Marcival még nemKép Meg napközben is dúl a hisztikorszak, ami akkor is lefáraszt, ha a nemtörődömvele taktikát választom.
Balu kétfogú, megtanult felülni, mert nem szeret négykézláb, ill. hason lenni, ezért még el sem kezdett mászniKép És nem annyira nyugis, mint tegnap mutatta magátKép Csak szereti a nyüzsit és olyankor valóban a csendes (vagy beszélgetős, kiabálós, örülős) nézelődést választja. A bátyja már most kevés neki szórakoztató személyzetnekKépKép
A nagylány pedig tulajdonképpen egy tündér, napközben suli, délután kis játék, pancsi és már alvás is, tehát nem sokat találkozunkKépKépKép

Az 5.-i talival nem tudom mi leszKép Másnap délelőtt lesz Öcsém ballagása, és előző nap (5.-én) nekünk már le kéne utaznunk anyuékhoz, hogy onnan tudjunk menni. De keresem a megoldást erőteljesenKép Csak Balu miatt félek, mert Õ nagyon nem szereti még most sem az autózástKépKép És nem szeretném "kínozni" több órányi kocsikázássalKép Majd kitalálom a tutitKép

Most sikerült leírnom egy üzit úgy, hogy nem ébredtek még felKép

Megpróbálok képeket is felrakni, bár Votiv által láthattátok Õket isKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bogi! bár személyes volt, de haláli a csajod szövege Kép

Ancsi! Hajrá neked is Kép

A gyerkőcképek csodaszépek. S Dominó... Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Marci Maccsal beszél telefononKép
Kép

Daniella, a nagylányKépKépKép
Kép

Balumanó
Kép

Balu és Kismacs
Kép

Babatali ( a 4. gyerkőc Bora, Maccsal közös barátnőnk gyerkőce)
Kép

pocakpacni

Pocak! Hogy te milyen segítőkész vagy (ciciztetés)!!! Emelem kalapom Kép

gödibarbi

Marci milyen komoly?!! Daniella mint egy modell! Balu és Kismacs nagyon cukik!!!

gödibarbi

Pocak,
Gyerkőcök nagyon édesek Kép És tényleg nagyon szuperek voltatok, hogy így próbáltok Indinek és Dominónak segíteni! Kép Dominót ezek szerint nem zavarta, hogy nem a mama cicijét kapja, és a Te gyerkőceid sem "féltékenykedtek"? Vagy ilyen nincs is ebben a korban?

Beet,
Mi valszeg megyünk a börzére hétvégén.
Nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni hétfőn!!! Kép

Bog,
Csajod aranyköpései "bearanyozzák" napjainkat Kép

Juc,
Már a méhlepényes dolgot is kissé furcsálltam, de most végképp elvágta magát nálam Tom C. Kép

Kép
Kép
denizsa

sziasztok!
Tényleg nagyon szuper, hogy így próbáltok Indinek segíteni!!! Látod, Indi, mégiscsak kimennek a tanácsadókKép És bimbóvédővel nem próbálkoztatok? Úgy emlékszem Votiv írta, hogy a kórházban mondták Indinek a bimbóvédőt. Vagy esetleg bimbókiemelő? Vagy a mellszívóval megszívogatni, hogy kiemelje a bimbót?
Azért ez nagyon klassz ám! A lényeg, hogy amíg nem sikerül beszélni a Sarlai Katalinnal, addig fenn kell tartani a tejcsitermelődést! Remélem, ez egy happy endes történet lesz! Nagyon klssz csajok vagytok!!! És a gyerkőcök éééééééédesek!!!!

Fibi!
Képzeld, én is csak május 8-ra kaptam időpontot B.S-nélKép Azért az egy kicsit késő. Ma felhívom újra a rendelőt, mert tegnap nem ő rendelt, és hátha az ő asszisztense be tud még valahova passzírozni. Azért tájékoztass minket, hogy mit válaszolt a méledre!

Votiv!
Akkor Isti igazi szerelemgyerek, akár csak BazsóKép

Kis(s)ünKép

Petra aranyköpései annyira jók!!! És a legjobban az tetszik, hogy egy ilyen kicsi lány milyen logikusan tud gondolkozni!!! Lehet, hogy innentől kezdve küzdelem lesz nálatok a fogmosás, mert hát ő lehet, hogy az apukájától örökölte a fogait?Kép És én is megkóstólnám azt az utivitaminos löttyötKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi! Hogy vagy? Mélre reagáltam.

gödibarbi

Sziasztok!

Enyém kislányom elfelejtett aludniKépNapok óta a napközbeni alvás sem az igazi,és reggel már 8 előtt felébred.Persze fáradt és kicsit nyügösebb is ettől.Nem szeretem állapotKép

Oxi!

Almás izémicsodát hozzad Te is ,én szeretem nagyon és már Zsanci is jelezte,hogy almáspite rulez neki,szóval kell az utánpótlás.Kép

Juc
20170114224602

Most olvasom,hogy Eszti 3,5 órát aludt tegnap.Akkor Õ volt az aki elcsórta a mi alvásunkat!Nem ér!
20170114224602

sziasztok csajok,

egy gyors bejelentkezés,hazajöttünk a húsvétolásból és nagyon szuper voltKépb az utat nagyon jól bírta és nagyon jól érezte magát a vadasparkban meg a legolandban meg mindehol ahol voltunkKépnekünk is jót tett ez a kis kikapcs apávalKép
új autó is nagyon jól műkszik meg tetszik is és minden van benne,ez külön tetszikKépKépKép
szóval én most nagyon happy vagyokKép
nem sikerült csak ezt az oldalt visszaolvasnomKépde igyekszem.

moose,
ürítettemKép

bogárka,
köszi mailt,nagyon úgy néz ki hogy ott leszünkKép
turis csaj sztem is jöjjön és hozzon 92-98as fiu ruhákat isKépKépKépKép

indi,
hol találok képet dominórol??????????????úgy megcsodálnám már a kiskrapekotKépszégyellem magam hogy úgy eltűntem és nem jelentkeztem nálad de most voltunk elöször külföldön amióta ez a számom van és hát rooming nem lett aktiválva úgyhogy senkinek nem tudtam szólni meg életjelet adni meg semmiKépKépKépapa dettóKépKépKépKép

és most mennem kell mert eddig bírta nélkülem a fiamKép

puszi mindekinek
gigiék
Vendég

Pocak!
Balunak honnan szedted ezt az édi melegítőt?? Kép

épp Macsék jutottak eszembe, h vajon tudnak-e jönni a talira. jó lenne, ha ti is tudnátok!

ancsipancsi

sziasztok,
Oxi,
én is azt akartam mondani, mint Juc, h bár Neet is almásat hoz, de almásól sohsem elég!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocak,
olyan klasszak vagytok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GigiKép cím itt: http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikofulop/my_photos

És gratula az új autódhoz és a klassz külföldi kiruccanáshoz! Jár(na) az ilyen midnenkinek szeritnemKép

Kérdeztétek már többen is: Mi Dunaharasztin lakunk, ami a Soroksári út végén van, rögtön az M nullás útnál - illetve ez a szüleim háéza, majd egyszer nekünk is lesz valahol Kép

Mindenkihez szeretnék csatlakozni: csodálatosak, vagytok és mindig van valaki, aki azonnal ugrik, ha baj van - azaz jön a megmentő seregKép

Domicsek kicsit nyüszögött este - szerintem a kakimanók és büfimanók ilynekor jobban támadnak, de aztán ez hamar elmúlik és jöhet a szunya, úgyhogy jól viselte a ngy kiruccanást meg a sok eseményt.

AncsiKép a kék homeos az ch 15-ös - Urticából? mert az ilyen nagy potenciálban apasztja tejecskét, úgy tudom. Én az 5 ch-t szedem, egyelőre kevés ereménnyel, de lelkesen azértKép

A turi engem is érdekel, mindenkiéKép Én vásárlás nélkül is szeretek turizni, nézelődni boltokban - HALLOD FIBI!!! NEM NÕI CSÖKEVÉNY! ÖRÖM!!!

no szaladok fejni, míg fel nem ébred a gazda, legyen nagyon szép napotok!

indianyo

Sziasztok!

Tényleg nagyon nagyon klasszak vagytok Csajok! Kép

Oxi,
hellóóóóóóóóóóóó! Kép itthon vagytok már? jövő szerdán eljöttök hozzánk kvzni?

Bog,
én is sajnálom Krisztit, mert én senkitől sem tudok ruhát boltolni, mert túl nagy a fiam. szerinted lehetne olyat, hogy megbeszélni Krisztivel, hogy nálunk egy minitali keretében megjelenik néhány zsákkal? Kép szerintem se ciki a szinkronbótolás, de ha Neked kellemetlen, akkor ok, hisz Te vagy a házigizda Kép

Fibi,
férjem (már) nekem sincs, tévé nélkül meg lehet élni ... bár a Született feleségek tényleg nagyon jó kis sorozat. zárójelben mondom, hogy internetről letöltöttük az egészet. Kép

Indi,
én továbbra is drukkolok! milyen bimbóvédőt próbáltál? mikor lesz elektronyos szivornyád?

JÖN VALAKI MA ÁRKÁDBA??????
fic
ficánka

indikém,

nagyon gyönyörűséges a fiad,nem tudok betelni veleKép)))))))))))))))))))))nagyon elérzékenyültemKép
bálintnak is tetszik,itt ült az ölemben és azt modogatta hogy" aja,baba pociba"KépKépKépKép
szóval most el kell magyaráznom hogy nem a miénk dominóKépKépKépKép
gratulálok mégegyszer nektek és nagyon sok szépet és jót kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy ilyen sokáig nem válaszoltam, de otthonról nem tudok netezni és így mostanában elég keveset vagyok fenn.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Viszont sajnos még mindig nem találtam sem orvost sem szülésznőt, aki elvállalt volna, mindenki azt mondja, hogy szabadságon lesz július végén, nem tudom ki fog akkor dolgozni...
Na mindegy, ha esetleg lenne tipetek, hogy kit kereshetnék fel, akkor légyszí írjatok a mail címemre, mert nagyon nehéz így megtalálni a válaszokat, hogy ilyen ritkán tudok csak benézni.
Hajni, ha láttod, akkor te is írj!
Köszönöm mindnkinek!
gabla@index.hu
ducky

KépKépKépKép
KépKép
KépKép
duckylion

Ancsi,
szeretnék irni neked emilt!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
mi lenne, ha megkérdeznéd a turis csajt, hogy mit szólna, ha más is hozna rucit, nem csak ő?
hátha nem bánja.

Indi!
én a 9-est szopogatom. az még nem magas potenciál. ma reggel már nem volt több a tejem Kép, de nem adom feeeeeeeeel! Kép

HABTAPIT EHETI A GYEREK?
folyton rohannom kell, mert rágja, ahogy talál egy szélet.

ancsipancsi

Zsanci!
mamapoc @ freemail.hu

ancsipancsi

FicKép Avent pillangós bimbóvédőm van, ezzel egy napig sikerült cumiznunk, de értékelhető mennyiség akkor se jött belőleKép Most egy Avent fejővel dolgozom, valami jön, aztán ha sikerül, akkro bérelek majd egy Medela kórházi nagyteljesítményű elektromosat, csak az én medela kézifejőm nem jó hozzá, úgyhgoy most még küzdünk.

GigiKép Ha tudnád, hogy én mit terverzek ellened, nem gratulálnál olyan bőszenKép Szeretnélek megkérni, hoy május 5-én vigyél el az új autódon bennünket a Bogárka-parkbaKép Na, még mindig meg vagy hatva? KépKépKép

Ma dupla annyi tejecskét sikerült már kinyernünk, szép az életKép

indianyo

AncsikaKép igaz, a 9-es a kék, a 15-ös narancssárga, előbb jár a szám, mint gondolkoznékKép

indianyo

Indi! Gratula, hajrá és kitartás! Kép

gödibarbi

bárányhimlőről van szó a klubrádión. 95.3

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gyorsan válaszolgatok főzés előttKép

Barbi: köszi, büszke is vagyok rájukKép Segíteni meg szeretek másoknak!

Den: Dominó elsőre kicsit meglepődött, de aztán nem zavarta, Balu is nézett, meg nyafizott cseppet, de Õ már álmos is volt akkor, nem hiszem hogy féltékeny lett volna, viszont ma hosszú idő után Marci megint meg akarta szoptatni BalutKépKépKép

Ancsi: Ázsia Center, és neki nem is akartunk vásárolni, de jó 3 gyerekes anyához illően megint nem vittem váltóruhát (hallod JohiKépKépKép) és annyira összekakálta magát, hogy neki is kellett venniKép MegoldottaKép
Remélem valahogy el tudunk menni a talira!

Zsan és mindenki: köszi!!! KépKépKép Nagyon jó érzés úgy segíteni, hogy cserébe óriási mennyiségű szeretet és energiát kap az ember!

Fic: hiányoztok!!!

Ancsi: csak neked:
Kép
(ez Marci volt, de B is szereti rágcsálni, nem tudnak leharapni belőle még sok foggal sem!)

pocakpacni

Indi!
hogyhogy nem jó a kézi fejőd az elektronyosra? lehet, hogy harmony fejőd van? mert azon más a pumpa.
lehet, hogy morbid ötlet, Kicsiny Indikém, de nem lehet, hogy az én Medela Mini Electricem is simán lefejné a tejed, és nem kéne a bazi nagyot bérelni? Csak mert ennek újonnan 18eFt az ára, használtan 10 körül mozog, a nagynak a bérlése meg ugyebár lehet vagy 5eFt/hó? vagy marhát beszélek?
Azt, hogy a mini electrickel dolgozik-e a cickód, nálam kipróbálhatod!! hozd el a kézi fejődet, mert elméletileg arra is rá lehet aplikálni, de addigra kisterilezek neked egy fejőt, ha úgy jó.
hogy mikor tudsz jönni, azt egyeztessük. illetve, hogy egyáltalán tudsz-e, meg akarsz-e, mert nem akarom ám erőltetni, csak egy ötlet volt részemről!

ancsipancsi

Pocak!
gyerekeink tök egyformákat csinálnak. enyém is négykézláb csípőzik Kép.

ancsipancsi

Fibi: nem érdiek vagyunk hanem csepeliek

Juc: ha lesz időm átolvasom ezt a szcientomicsodát de amiket eddig hallottam róla azok alapján eléggéééé gááááázos. Ilyenkor mindig hitetlenkedem, hogy hogy lehet ennyire megvezetni embereket??? Fel nem foghatom! És ez a Tom?? Sajnálom előre a gyerekét, mert ő aztán igazán nem tehet róla, hogy ilyen hülyék a szülei??

Neet: ja és állítólag van a neten egy honlap ahol fel van sorolva az összes szcientós cég. Én úgy tudom, hogy pl a Food Express az teljesen az!

Indi: örülök, hogy beindult a dolog, ha csak félig-meddig is még. Mindenesetre akkor én eldugulok a témával kapcsolatban.

Ancsi: sajnos én is olyan mániás vagyok mint te. De én ezt már tudományosan megmagyaráztam magamnak Kép Ugyanis gyerekkoromba sok mindenről le kellett mondanunk, mert nem álltunk olyan helyzetben és inkább csak csöndben vágyakoztam bizonyos dolgokra. Na most én ezt kompenzálom Kép De úgy, hogy néha olyan dolgokat is megveszek amik annyira nem is szuperek néha meg önsanyargatok és a szuper cuccokat nem veszem meg. Ezen az anomálián próbálok segíteni önterápiás módszerekkel Kép Kép

Ma voltunk a 3 hós oltáson. Szegény babó, ahogy föléhajolt a dokinéni már görbült a szája, amikor megszólalt akkor meg már sírt is és nézett rám könnyes szemmel...Szerencsére mostmár alszik.

Ja és babákok mind aranyosak!
Rylie
rylie

Csajok!
Árkád? Hmmmmmm? Egy kis HandM-ezés??????

Csak ez a fránya eső álljon el sebesgyorsan!

Indi!
Az Aventessel nekünk sem sikerült a szopi, viszont a Medelással igen, az olyan félkörösizémicsodás, több méretben van (bimbótól függően), és nekünk az tök jó volt! Esetleg próbáld ki! Nekem van Medela elektromos mellszívóm, igaz, kölcsönbe kaptam, ezért nem "illik" továbbadnom, de ha szeretnéd kipróbálni, akkor kitalálunk valamit! Kép

Hopp, ébredés!
cupp,
fic
ficánka

Indi,
Ez szuper hír Kép hajrá tejecske!!

Johi,
Nagyon vacak idő van, lehet, hogy el kellene halasztanunk a mai sétát Kép Fanninka igazi Duracell-bébi Kép

Beet,
Elfelejtettem ma mondani a tücskök alatt, hogy ha Ti is mentek szombaton a börzére, akkor van nálunk 2 hely, szívesen elviszünk, persze ha családi progit terveztek az más Kép

Fibi,
Mi van Veled? Hogy vagy? Ilyenkor már szoktál írni, és az idő is pocsék, rgo valszeg nem sétáltok Bálinttal, szóval? Csak hogy ne izguljak már itten...

Bog,
Nem találod ki, kivel találkoztam a tücskök zenéjén: Zitával a gimiből. Van egy gyönyörű majdnem 1 éves Panna lánya Kép

Kép
Kép
denizsa

Ryle! én Csepelen nőttem fel! Apumék még ma is ott laknak. A neved nem ismerős...

gödibarbi

Én per pill örülök az esőnek, mert kiszórtam fűmagot, s így nem kell locsolni Kép Igaz a kutya a felét felette, de azért reménykedem Kép

gödibarbi

indi,

persze hogy viszlek titeket bogárkáékhoz ez nem kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak majd dobj rám egy mailt hogy hova menjekKép
ja és haza is viszlek titeket ha ez is kérdés lenne számodraKépKépKépKép
Vendég

azt mondja a doki, h nem jó átesni a bárányhimlőn, jobb az oltás, mert mostanság nagyon durva a bárányhimlő, és a járulékos betegségek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
Ti éheztetitek a kutyátokat, hogy fűmagra fanyalodik? Kép Kép

Pocak,
Szoptatós Marci rulez Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?