Õ az (a gyufa csak a mérete miatt
):
(persze tudom, hogy egy "s" hibádzik, de akkor is
) B.
2006.04.19 21:53
es mar en is uuuuugy szeretnek beszelgetni a lanykammal, de meg csak ott tartunk, hogy szu(rke), po(ttyos), ke(k) vagy keki vagy kiki (ez mind kek)

2006.04.19 22:09
Nagyon édes! Persze Istók is és Pocak gyerkőcei is
Éljenek a leleményes anyukák!
2006.04.20 06:52
És csak 5-kor kelt, 3,5 óra!!! alvás után... 
2006.04.20 07:10
És valóban megpróbáltuk azt is, hogy rátettük az enyémre, amit sikerült szívnia. Legalább ez a "probléma" kilőve
Sajnos abban nem sikerült segítenem, hogy Indi hogy tudja ezt megcsinálni, de remélem a doktornő, vagy más tapasztalt személy ebben is tud segíteni! Viszont Votiv megmutatta a kézzel fejést Indinek, és minden csepp tejnek annyira lelkesen örült! Egyszerűen csoda volt tényleg a tegnapi nap, ez a sok pozitív érzés, ami a nehézségek ellenére itt volt!!!

Este meg apa ül itt, vagy ha korán elalszik, akkor én is inkább elmegyek szunyálni.
Nagyon fárasztó
elszakadt a cumija egy pár hete és nem kellett neki másik, ugyanolyan sem. Így még nehezebb lecsillapítani. Részben örülök is neki, hogy nem cumizik már, mert magamtó nehéz lett volna leszoktatni, ha ilyen balhék lettek volna. A lányommal meg lehetett beszélni, amikor eljött az ideje, de Marcival még nem
Meg napközben is dúl a hisztikorszak, ami akkor is lefáraszt, ha a nemtörődömvele taktikát választom.
És nem annyira nyugis, mint tegnap mutatta magát
Csak szereti a nyüzsit és olyankor valóban a csendes (vagy beszélgetős, kiabálós, örülős) nézelődést választja. A bátyja már most kevés neki szórakoztató személyzetnek

Másnap délelőtt lesz Öcsém ballagása, és előző nap (5.-én) nekünk már le kéne utaznunk anyuékhoz, hogy onnan tudjunk menni. De keresem a megoldást erőteljesen
Csak Balu miatt félek, mert Õ nagyon nem szereti még most sem az autózást
És nem szeretném "kínozni" több órányi kocsikázással
Majd kitalálom a tutit

2006.04.20 07:44
És tényleg nagyon szuperek voltatok, hogy így próbáltok Indinek és Dominónak segíteni!
Dominót ezek szerint nem zavarta, hogy nem a mama cicijét kapja, és a Te gyerkőceid sem "féltékenykedtek"? Vagy ilyen nincs is ebben a korban?

2006.04.20 07:46
És bimbóvédővel nem próbálkoztatok? Úgy emlékszem Votiv írta, hogy a kórházban mondták Indinek a bimbóvédőt. Vagy esetleg bimbókiemelő? Vagy a mellszívóval megszívogatni, hogy kiemelje a bimbót?
Azért az egy kicsit késő. Ma felhívom újra a rendelőt, mert tegnap nem ő rendelt, és hátha az ő asszisztense be tud még valahova passzírozni. Azért tájékoztass minket, hogy mit válaszolt a méledre!
És én is megkóstólnám azt az utivitaminos löttyöt
2006.04.20 08:23
Napok óta a napközbeni alvás sem az igazi,és reggel már 8 előtt felébred.Persze fáradt és kicsit nyügösebb is ettől.Nem szeretem állapot
2006.04.20 08:57
b az utat nagyon jól bírta és nagyon jól érezte magát a vadasparkban meg a legolandban meg mindehol ahol voltunk
nekünk is jót tett ez a kis kikapcs apával

de igyekszem.

szégyellem magam hogy úgy eltűntem és nem jelentkeztem nálad de most voltunk elöször külföldön amióta ez a számom van és hát rooming nem lett aktiválva úgyhogy senkinek nem tudtam szólni meg életjelet adni meg semmi

apa dettó

2006.04.20 09:00
2006.04.20 09:33
cím itt: http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikofulop/my_photos
a kék homeos az ch 15-ös - Urticából? mert az ilyen nagy potenciálban apasztja tejecskét, úgy tudom. Én az 5 ch-t szedem, egyelőre kevés ereménnyel, de lelkesen azért
Én vásárlás nélkül is szeretek turizni, nézelődni boltokban - HALLOD FIBI!!! NEM NÕI CSÖKEVÉNY! ÖRÖM!!! 2006.04.20 09:47
itthon vagytok már? jövő szerdán eljöttök hozzánk kvzni?
szerintem se ciki a szinkronbótolás, de ha Neked kellemetlen, akkor ok, hisz Te vagy a házigizda
2006.04.20 09:52
)))))))))))))))))))))nagyon elérzékenyültem

2006.04.20 09:59
2006.04.20 10:07
, de nem adom feeeeeeeeel!
2006.04.20 10:14
2006.04.20 10:20
Avent pillangós bimbóvédőm van, ezzel egy napig sikerült cumiznunk, de értékelhető mennyiség akkor se jött belőle
Most egy Avent fejővel dolgozom, valami jön, aztán ha sikerül, akkro bérelek majd egy Medela kórházi nagyteljesítményű elektromosat, csak az én medela kézifejőm nem jó hozzá, úgyhgoy most még küzdünk.
Ha tudnád, hogy én mit terverzek ellened, nem gratulálnál olyan bőszen
Szeretnélek megkérni, hoy május 5-én vigyél el az új autódon bennünket a Bogárka-parkba
Na, még mindig meg vagy hatva? 

2006.04.20 10:22
igaz, a 9-es a kék, a 15-ös narancssárga, előbb jár a szám, mint gondolkoznék
2006.04.20 10:29
Segíteni meg szeretek másoknak! 

) és annyira összekakálta magát, hogy neki is kellett venni
Megoldotta

Nagyon jó érzés úgy segíteni, hogy cserébe óriási mennyiségű szeretet és energiát kap az ember!
2006.04.20 10:31
2006.04.20 10:32
.2006.04.20 10:33
Ugyanis gyerekkoromba sok mindenről le kellett mondanunk, mert nem álltunk olyan helyzetben és inkább csak csöndben vágyakoztam bizonyos dolgokra. Na most én ezt kompenzálom
De úgy, hogy néha olyan dolgokat is megveszek amik annyira nem is szuperek néha meg önsanyargatok és a szuper cuccokat nem veszem meg. Ezen az anomálián próbálok segíteni önterápiás módszerekkel
2006.04.20 10:35
2006.04.20 10:35
hajrá tejecske!!
Fanninka igazi Duracell-bébi

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|