A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

zsanci,
kéne receptKépés nem én sütöm hanem süttettemKépKépKép

fibi,
oké,akkor bogárkáéknál kérdezek néhányat mert sztem nem lesz időm mailt írniKépaddigKépnem is pont asztrológiai kérdések,vagyis nem azt akarom hogy jósolj nekemKéphanem csak ilyen hiszel e benne hogy úgy van típusú kérdések kavarognak bennem mert nagyon rá vagyok kattanva a témáraKép
Vendég

Gigi!

Az nem ér,neked kell saját kezüleg sütnőd!Kép

Juc
20170114224602

GabiKép Drága kis fürtösfejű barátnémat csókolomKép

Koleszterinszegény diétához tudok Bogárka-talin szakácskönyvet adni, alapja a zabkorpa, ami tényleg csodaszer - nekem nem a diéta miatt vana könyv, hanem a muffinreceptek miatt, amiknek alapja a zabkorpa - szóval szívesen elhozom majd.

GigiKép Köszönöm szépen előre is, gyúrok már a talira nagyonKép

VeraKép köszi, küldöm a méltKép

VotivKép tök jó, hogy így elismerték a munkádat! Szerintem erre nagyon is büszkének kell lennedKép

JucKép Igen, igazad van (és mindenki másnak is, de te tapasztlatból beszélsz, úgyhogy különösen), nem a szoptatás teszi az anyátKép

indianyo

Gigi,
okésKép én hiszek benneKép

KépKép
fibi

juc,
én a kaját is hozatom mert nem főzök szted mi lenne belőle ha én sütnémKépKépKép?és a nénike akivel szoktam mindig süttetni istenien süt,mindig vele szoktam tortát meg aprót is csináltatniKép

fibi,
én isKép

indi,
nagyon szívesen bármikorKépés ha bármi másban is tudok csak szóljKép!
Vendég

Na jó,akkor süttesél valamiisteni sós,sajtos aprótKép

Juc
20170114224602

süttess(milyen hülyén néz ki leírva)
20170114224602

süttessél(milyen hülyén néz ki leírva)
20170114224602

MooseKép kérdezted a kendőt: karikás kendőt szeretnék varrni, de valamiért nem sikerült megrendelnem a karikákat, időm meg nincs most megvarrni sajnos még egy darabig, úgyhogy a végén mégiscsak venni kell Kép Addig is Prémaxx Baby Bag a nyerő nálunk, bár még azt sem érzem igazán, de ott nagy hibát nem lehet elkövetni Kép

Lányok! hozzatok Bogárkához kendőt és jól tanítsatok meg minden fogásra engem, jó? mert én értem a lényeget, de bénázok vele Kép

indianyo

Jucus!
ne már ilyen könnyűt kérjél tőle! szegény nénike hadd keressen egy kis lóvét! Kép

Gigi!
fiadnak is nénike főz? felénk csak foodexpressz van, de férjemék tavaly voltak kenu túrán, és ott találkozott kempingezés közben egy nénivel, aki felajánlotta, hogy szokott sütni. rendeltek több tepsi süteményt Kép, és marhául belaktak. én nagyon becsülöm az ilyen embereket.

Én holnap megyek MOM-os talira Lencsivel ketten Kép. Apának veszek valamit az első házassági évfordulónkra, Lencsémmel választunk vmit.

ÚJABB TUDOMÁNY:
2 napja, ha valamit nem akar Lencsi (letegyem, felvegyem, vagy éhes, vagy akármi) akkor azt mondja, hogy "addaadda". mindig úgy nevetünk ilyenkor. olyan cuki.

ancsipancsi

Ancsi!

Néninek könnyű,de sok,hoyg Gigi fizethessenKép
MoMba menek én is holnap kb.10-re mert letiltott a Voda mivel nem fizettem.csekk még a régi címre ment valszeg,nekem meg nem hiányzott és MoMban tudom befizetni.

Juc
20170114224602

Den!
Legközelebb ha talizol a Zitával megkérdezed, hogy van-e mélcíme??? Szívesen írnék neki majd Kép

Soosoo!
Hát persze, hogy várunk Titeket is!!! Kép És írtam is Neked mélt ezügyben (mint ahogy az összes többi "lógósnak" lásd: Manó, Ada, Zsebi, Manóka stb. Kép), de a tiédet visszadobta a rendszer...lehet, hogy már nem is él az a címed???

Barbi!
Az, hogy Moosenak írtam a "gyerekszájakat" nem jelenti azt hogy más nem olvashatja Kép Csak régen Moose kért minket - már dumáló gyerkőcök mamáit -, hogy írjunk aranyköpéseket Kép

Indi!
Zabkorpás szakácskönyv engem is érdekel nagyon!!! De nem diéta miatt, hanem csak mert szeretem Kép

Neet!
Ha nincs sofőr, esetleg meg tudom azt csinálni, hogy elszaladok értetek...Akkor 10 perc és nem másfél óra bkv...Mert biztos ideszervezem Nyanyit arra a napra és akkor ő ittmaradna addig a kőcökkel Kép

És akkor a végére a mai gyerekszáj Kép
Este mondom Petrának, hogy "jó éjszakát". Õ válaszol, amit én így hallok: "jó éjszakát mami" majd kis gondolkodás után megkérdezi: "miért mondjuk ilyenkor, hogy szakáll" Kép Ha Doni nem alszik ott tőlünk 2 méterre hangosan felröhögök Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát akkor jó éjszakáll mindenkinek Kép Kép Kép

KépKép
fibi

Gigi,
Te meg igazán megtanulhatnál már fözni/sütni, hisz nagylány vagy márKép

Ancsi,
egyéves évfordulo, akkor Ti is pocakkal esküdtetek?Kép

Mi meg holnap Ikea+Árkád turára megyünk babás barátnömékkelKép meg lehet hogy Lurdy játszoházat is lecsekkoljukKép

KépKép
fibi

Jó szakállt!Kép

Mi holnap elutazunk,hétfőn jövünk!

Jucus
20170114224602

Bog, szakállKépKépKépKép hát én teljesen kifeküdtem!!!Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Sziasztok!
Élünk, virulunk, csak anyuka nem bír 2 topikot követni és a téli babásoknál igyekszik egyelőre helyt állni... Azért ide is igyekszek átnézni néha, bár olyan gondolataim is vannak, hogy abba kéne hagyni a számítógépfüggőséget...
Azért pár hír rólunk:
Klárinak húsvét vasárnap kibújt a fogacskája 20 hetesen. Nem volt komolyabb nyafi, másnap reggel volt egy ordítás mert valamire ráharaphatott és vérzett is neki szegénykémnek. Azóta csak 1-2 milliméterel jött kijjebb és a második fogacska sejlik az ínye mögött...
Szombaton voltunk először babaúszáson, kkétszer is víz alá került, meg se nyekkent, azt nem mondanám, hogy mosolygott a víz alá nyomkodástól, de nem volt nagyon ellenére. A játékkor pedig meg lehetett nevettetni. A végére majdnem álomba szenderült, annyira elfáradt - én is.
Éjszakák egész jók, este 9-től hajnal-reggel 5-6-ig alvás van. Még mindig csak anyatejes, de már nagyon ácsingózik a mi kajánk után, ma adtam neki egy kiskanalat a kezébe. Kép
Esténként a fogkeféjét a kezébe nyomjuk, nagy lelkesen rágcsálja, nagyon ügyesen mos fogat! Kép

Most megyek, mert ilyenkor még visszaalvás van, épp kábul visszafele, miután apájától elköszöntünk...

Pussz mindenkinek, most már tényleg megpróbálok egy talira elmenni, majd figyelgetek, mikorra szerveztek. Kép

Klári 5 hónap mínusz 6 nap Kép</font>

Kép

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt mindenkinek!

Fibi! Örülök, hogy jobban vagy Kép
Renoir női képeinek nézegetése = egészséges gyerek Kép

Den! Nem hallottad még, hogy ez a legújabb kutyaszőrnövesztős módszer? Fűmag! Kép

Ryle! Én a II. Új Rákóczi Ferencbe, de középisibe már IX.ker. Én 77es vagyok.
A koleszterindolgokkal hála nem vagyunk érintve semerről Kép

Gabi! Fürtöske olyaaaaaaaaaaaan édes Kép

Zuz! Ma fogom megismerni BM-et! Az NST után BS nem tud fogadni, s felajánlotta a tesót. Lehet, hogy lökiség, de örülök, hogy őt is megismerem. Bár ezt megismerésnek nem lehet nevezni, de egy kis aurakeveredés Kép

Bogárka! Gondoltam Képazért mertem reagálni Kép

Votiv! Gratula Kép

Nálunk is a hétvégén lesz az első házassági évforduló Kép Kép Kép

Szép napot mindenkinek Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jó reggelt kívánunk mindenkinek!!!

Hűűű. Proone, hogy ez a Klári baba mennyi mindent tud már! Úszás nagyon klassz lehetKép

BogárkaKép Jó éjszakállKép Nekünk voltKép És hozom a zabkorpás könyvet akkor szívesen.

Ancsi és FibiKép ha jól értem (jól értem?) akkkor nektek mostanában lesz első házassági évfordulótok, akkor előre is jó kis ünneplést kívánok!

És Pocakéknak utólag is tegnapra boldog ünnepléstKép

Szép napot mindenkinekKép

indianyo

BarbiKép akkor rajtad is jól végigmegy az egész B. családKép B.M. is nagyon kedves, megnyugtató emberKépÉs akkor neked is boldog elsőtKép Enyém még messze van...

indianyo

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Vincsenzó hajnali 3-4 között szórakoztatott, ezért kissé álmos vagyok, de jóóóóóóóóó a kedvem, hisz süt a nap végre!!!! Hétágra! Úgyhogy gyerünk ki a szabadba!

Ja, és tegnap aztán voltunk az Árkádban, Vince kapott szépeket, meg én is, és esett kicsit, de én arra gondoltam, hogy milyen szép lesz tőle a fű, és mi is biztos szépek leszünk tőle. Azért adtam kismukimra széldzsekit, én meg egy kendőt kötöttem a fejemre, a portásbá meg is dícsért itt a házban, hogy milyen szép és elegáns vagyok ... az utcán meg néztek nagyokat. Kép

Fibi drága,
Kép most látom, hogy írtál, akkor már mi majdnem ott voltunk, sajnálom, hogy nem tudod a telószámomat, milyen jó lett volna találkozni! na, legközelebb cserélünk számot, jó? de látom, ma mentek! mit nézegetsz? és tényleg jöttök a lurdyba? mert az itt van közel hozzánk!

Gabi!
Fürtöske gyönyörűűűűűűűűűűű! Kép én is szeretnék ilyet, hogy kell? Kép

Bogárka KépKépKép
Petra nagyon jópofa! És ok, mostmár mindent értek, Kriszta valszleg jön, Te meg csak titokban bótolsz Oxival. Kép Ha kérdi Kriszta, mire van igény, akkor csatlakoznék 86 (1-1,5 éves) esetleg 92 tavaszi/nyári fiú ruhákkal.

Pocak!
Ti is nagyon hiányoztok nekünk!!! Kép Hozzunk össze egy talit vagy közös sétát, vagy valami ... mondjuk ma Kép
fic
ficánka

Indi! Köszi Kép , már majdnem azt hittem kimaradok Kép

gödibarbi

Teszek fel egy képet a mindig mosolygó Pocakról és gyönyörű szemű Marcijáról

Kép

indianyo

Indi,
tök jó ez a kép! Kép tegnap a délelőtti órákban írtam Neked, majd nézd meg!
fic
ficánka

Jaj, Fic, ne haragudj, ahogyan sikerül kijutnom zuhanyozni és tejecskét fejni, azonnal visszanézem, mit írtál és válaszolokKép

BarbiKép Te se haragudj, ha valamikor hihagytalak a válaszból,jó? Kép Pedig nem is olvasok szelektíven, csak hála istennek olyan jó sokat ír mindenki, hogy időnként ez előfordul, bár nem szeretném, kérlek, ilyenkor emlékeztessél, ahogy Fic is tette és azonnal bepótolom a mulasztástKépKépKép

indianyo

Indi: ez a zabbkorpás szakikönyv jól hangzik...viszont én nem megyek a kertipartitokra, ezért légy'szi add meg, hogy mi a címe pontosan ennek a könyvenk és beszerzem magamnak. Bár előre látom, hogy amint Apa meglátja ezt, a címében, hogy zabkorpa, körbe fog röhögni Kép De én akkor is beletömöm!

Soosoo: fokhagymát, zöldteát szeressük, akkor ipari mennyiségben nyomom majd belé.
Végülis úgy néz ki, hogy jövő hónaptól nem lesz munkája és álláskereső lesz, ez rossz Kép De ami a jó,hogy csak azt fogja enni amit én adok neki és nem tud napközben kummantani Kép

Votiv: nincs valami homeos szer koleszterin ellen??

Barbi: Új Rákóczisokat nem ismertem, gyerekként csak a saját felségterületünkön kóricáltam = Királyerdő. Amúgy én is 77-es vagyok, max nagyobb sporteseményeken találkozhattunk, de ott meg mindig annyi gyerek volt?!

Petra szöveg marha jó Kép Kép

Tegnap Kamilla belázasodott a szuritól Kép De nagyon kis virgonc volt ennek ellenére, úgyhogy oly nagyon nem viselte meg a dolog. Persze én bénáztam egy sort a kúppal, de rendi gyerek volt nem üvöltött tőle. Azért megijesztett, mert olyan kis forró volt a teste, de szerencsére mára már kutya baja, úgyhogy délután megyünk is sétálni!

Klári milyen nagy már!!

Rylie
rylie

JUCUS!!!!!!!!!!!!!!!4
ITT VAGYMÉG?????????????

ancsipancsi

Indi! Kép

Ryle! Királyerdőben nem sokat kóricáltam Kép bár szép.
A zabkorpa pedig nagyon fincsi ám!!! S annyi féle dologhoz felhasználható! Csak egészséges okokból népszerűsítettem itthon, s a párom úúúúúúúúúgy megszerette. Isteni piskótát, tejbezabit is lehet belőle készíteni!

no most már mennem kell

gödibarbi

Barbi: zabkorpás piskóta receptet ide! Küldd át légy'szi és akkor a hétvégén ki is próbálnám!

Ancsi: te is -lógsz- még nekem a sonkatekercses kroászonod receptjével! Légy'szi küldjel el te is!

Köszi nektek Kép
R
rylie

Rylie!
pont telepátia! már múltkor kiírtam egy papírra, hogy kéred, most gépelem befelé.

ancsipancsi

RylieKép Merre te laksz? Esetleg valahogy eljuttatom neked a könyvet - mert régi már, vagy 10 éve kaptam, ez csilivili amerikai dolog, nem valószínű, hogy még mindig kapható - Bogárkának pedig a sütirecepteket simán ki tudom belőle szkennelni, de Neked talán jó lenne az egész(anyit szkennelni lehetetlenség) - leglábbis egy olvasást megérne.

indianyo

Indi: nagyon köszi előre is. Dunaharaszti az nincs tőlünk messze, úgyhogy ne te fáradj pici babával, majd én felkereslek. És ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is Kép Elvileg jövő héten lesz már autóm ha sikerül átpréselni a vizsgán és akkor mobil leszek. Jelentkezem akkor ha már tudom, hogy mikor tudok menni érte. Okés?

Ancsi: köszi előre is a receptet! Telepátia nem működik csak félig, mert én arra gondoltam, hogy milyen szívesen ennék is most olyan tekercset Kép

Rylie
rylie

juc,
oké,sós apró rendelKépés néni nem kér sokat szóval te kérhetsz mégKépKépKép

ancsi,
bálintnak nem ez a nénike főz,van itt egy nagyon szuper étterem és oda vagyunk befizetve és onnan hozom a kaját magunknak.

fibi,
őszintén szólva mindent megcsinálok én recept alapján de 400ft/adagért én nem is veszem elő a fazekatKépnem vagyok egy konyhatündér az tény de szerencsére nincs is rá szükség.és azért hétvégén szoktam ám kotyvasztani vmitKépés el is fogy,ezen aztán meglepődtemKép
Vendég

Sziasztok!

Jól elvesztem, de elutaztunk, ott az összes pasim beteg lett, tegnap ügyet intéztünk...
Erről jut eszembe, ha valaki maga intézi az anaságit, csp-t, gyest, menjen a Bartók B. út 120-122-be. Mi tegnap Budafokról utazással együtt 1,5 óra alatt mindent elintéztünk és haza is értünk Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
De jó, hogy itt vagy! Jobbulást a családnakKép
Már kérdezni akartam tőled, hogy terhesség alatt hogyan szoptattál. Írtad, hogy nagy szopifanok a gyerekeidKép, és az egyikőjük végig szopizott a terhesség alatt. Biztosan utánaolvastál ennek, hogy nem okoz ez gondot? Van, aki azt mondja, hogy abba kell hagyni a szoptatást, de én úgy olvastam valahol, és sokan mondták, hogy nyugodtan lehet folytatni. Bogárka írta, hogy Petra elválasztotta magát, amikor négy hónapos terhes volt. Ez nálatok hogy volt?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo: én beszéltem erről szopistanácsadóval is. Ha nincs görcsölés meg vetélés-, koraszülésveszély, akkor nem gond. Én úgy voltam vele, ha picit görcsölök, azonnal elkezdeni a szopik számát. De nem görcsöltem. A védőnőm ellenezte, de érve annyi volt, hogy egyszerűbb lesz, ha elválasztom. Végül belátta, hogy jól működött a tandem szopi is Kép A dokim meg csak annyit mondott rá, hogy egészségére Kép De hallottam már nagyon cifrákat is.
Zsoma, mikor Lizát vártam, ugyanígy a 4. hónapnál elválasztotta magát. De a csökkenés Balunál is látszott, mert a végére, mikor szültem, már csak 1-2 naponta szopizott. Persze, miután megszületett a pici, rengetegszer. Igazából szerintem ezt kell felmérni, hogy az ember képes-e a tandem szopira. Nagyon szép dolog meg minden, de én másodszorra már nagyon nem akartam. Fizikailag nagyon leamortizált az első időkben.

cory
Budapest

Írni majd megtanulok ám idővel Kép Szóval azonnal elkezdem csökkenteni a szopik számát, ha görcsölök.

cory
Budapest

Cory!

És miután Zsoma elválasztotta magát, hogyan altattad el? Vagy magától el tudott aludni? És éjszaka sem kelt már fel? Mert Bazsót éjszakánként csak szopival lehet vissszaaltatni, és nem tudom elképzelni, hogy ha elválasztja magát, akkor mi lesz? Vagy lehet, hogy az éjszakai kelések is megoldódnak? Vagy járkálhatok vele órákon keresztül?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo: Zsoma addigra 2 éves múlt, éjjel már nem ébredt. A délutáni meg esti altatás úgy ment, hogy hozzábújt vagy a fickóm vagy én. Esténként már elalszik egyedül, de napközben még mindig kellek hozzá.

cory
Budapest

Zuzmo!
na igen...nálunk itt jött a képbe a cicimatatás Kép mondjuk azért volt könnyebb, mert P. már olyan 1 éves korától sokszor csinálta azt, hogy nem aludt el szopi alatt (csak ha nagyon fáradt volt), hanem utána bekapta az ujját mellette maradtam, és úgy. Viszont utána matatott, és sajnos még mind a mai napig, pedig már lassan 3 éves...és nekem nagyon rossz, és nagyon jó lenne ha leszokna róla...néha úgy tűnik már nem annyira fontos neki, aztán egyszercsak újra...most próbálom átszoktatni, hogy a hasamra tegye a kezét legalább, ne a cicire, vagy ha a cicre legalább ne a bimbót morzsolgassa, mert attól égnek áll a hajam Kép
Viszont éjszaka ő már akkor nem ébredt, max. egyszer hajnalban...ezért is maradt el utoljára a hajnali szopi, viszont ahogy annak vége lett már nem ébredt egyáltalán...vagy ha ritkán mégis, akkor ugyanúgy cicfogás...
És a leszokás pedig úgy volt, hogy én is nagyon rajta voltam a témán, mert baromira fájt a mellbimbóm, meg pszichésen is kellemetlen volt, hisz folyton izgultam (hiába tudtam, hogy ezt így lehet és sokan csinálták már előttem), meg a mennyiség is csökkent...talán ez utóbbi miatt Petrának is könnyebben ment, meg mázlimra épp karácsony volt, Apa kéthétig itthon, Petra rajta lógott, jöttek a rokonok, voltak programok, így napközben már szinte eszébe sem jutott a cici...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok,
Ancsi,
köszi a választ!!! apa jön este, megcsinálja!
És nekem is átküldhetnéd a kroaszon recepetet!
köszi!Kép

mindneki másnak boldogságos szép napot, házassági évfordulósoknak még boldogságosabbat!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Cory!
A múltkor nagyon ráértem (Kép) és a szopitopikot olvasva megakadt a szemem egy mondatodon, amelyben írod, hogy Zsomát Balu 2. szülinapjára hoztátok haza Kép Képzeld, nálunk is épp így volt Kép Petra kisöcsit kapott ajándékba Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
matatás!!!KépKépKép
épp ma kiabáltam rá B-re, mert már az IDEGEIMRE megy!!!
és mondom neki, mert azt mondják az a legjobb, ha őszintén elmondod, és mondom neki,h UTÁLOM, GYÛLÖLÖM,ha csinálja, és tényleg ezt érzem, de akkor meg mondja,h nem kapargat, hanem csak simogat. És hát az nekem uolyan idegesitő!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka, Cory!
KösziKép De nem lettem nyugodtabbKép Nálunk most kezdődő fázisban van a matatás. Akkor inkább ne engedjem?
Nagyon félek attól, hogy éjszakánként mi lesz velünk. Bazsó lassan egy éves, de 4-5 x mellre kell tenni egy éjszaka. A nappali szopizásokról még talán könnyebben le lehetne állítani. Igazából nem akarom elválasztani, szeretek szoptatni, inkább attól félek, hogy ha elválasztja magát, mi lesz velünk.

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi, Barbi,
Boldog házassági évfordulót és szupi ünneplést Nektek! Kép

Proone,
Klári baba gyönyörű és már milyen nagy! Gratula a fogacskához is, meg az úszáshoz is Kép Lesz tali jövőhét hétfőn a Fonyód u-i játszóházban, aztán meg máj. 5-én Bogárkáéknál, remélem legalább az egyikre tudtok jönni!

Bog,
Persze, majd kérek tőle mélcímet, nekem is eszembe jutott, csak már itthon Kép
Petra "szakálla" nagyon tetszett Kép
Cicimorzsolgatás sajna nálunk is divat, korábban beérte a számban matatássa, de most egyre jobban a cici érdekli Kép Én is nagyon utálom, mert nagyon érzékeny a mellem, ezért megpróbálom a szabad kezemmel megfogni a kezét és az ujjamat odaadni, hát nem mindig sikerül átcsábítani...

Zuz,
Emlékszem a szülésfelkészítő tanfolyamon volt egy kismama, aki ugyanezt kérdezte a dokitól, hogy lehet-e terhesen szoptatni, és ugyanazt válaszolták neki, mint Cory írta, hogy ha nem görcsöl és nincs vetélésveszély, akkor lehet. Remélhetőleg Bazsónak sem kell lemondania a szopiról Kép

Kép
Kép
denizsa

Zuzmó!
én, a nagy szoptatós, annyit mondok: NE IZGULJ! mivel nincs gond, nem választod el, Paji meg nem választja el magát, mert kellesz neki! ha meg elválasztaná magát, akkor éjjel úgyis kellenél neki, ....de ha nem, hát akkor meg nem fog felébredni. érted? szóval dont vörri, minden kafán fog menni!

én olyan náív lélek vagyok, hogy soha nem hallottam a "matatásról", de ahogy leírjátok, el tudom képzelni, hogy milyen "furcsa" érzés lehet, nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is. Kép

nálunk meg az van, hogy LENCSI SOHA NEM BÚJIK ÁM HOZZÁM! Kép próbálom magamhoz húzni, meg ölelni,ha fáradt, vagy sír, vagy csak úgy, de semmi. csak ha álmos, néha lehajtja a fejét a vállamra, de ahogy erőre kap, már emeli is fel. talán a nemszopi miatt van, remélem azé szeret Kép

Jucussal találkoztam a C&A-ban, mind Panna, mind anyukája marha klassz csajok! egyszer csak felnéztem és ott voltak! tök édesek! Panna meg mondogatta Lencsinek, hogy baba, és később, mikor a kasszánál találkoztunk, megint. nagyon okos lány!

C&A-ban egy csomó cucc akciós, meg ezen kívül egy csomó terhescucc és nagyméretű terhes gatyák is akciósak!

ancsipancsi

Zsanci!
Akkor még nálatok is megy Kép Emlékszel milyen büszkén mondtam, terhesség utsó hónapjában, hogy sikerült leszoktatnom Kép..mert akkor tényleg sikerült, mert nagyon elszánt voltam, ugyanis éreztem, hogy keményedik a hasam, ha csinálja...aztán ahogy Doni megszületett minden visszaállt...nekem meg először nem volt szívem rászólni...de most...sajna néha én is elég durva szoktam lenni, ellököm a kezét mikor már 3x-4x mondom neki szépen, hogy ne...aztán meg csak marcangol a lelkiismeret Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo: én matatást nem engednék az tuti. Engem azzal az őrületbe lehet kergetni Kép
Ha elválasztja magát, akkor már valszeg nincs szüksége a vissza(el)alváshoz a cicire. Nálunk mindkétszer úgy alakult, hogy már terhes voltam, mikor átaludták az éjszakát. Úgy, hogy egyik éjjel még 5-ször keltek, következő éjjeltől egyszer sem Kép És tény, hogy Zsoma egyedül még nem tudott elaludni, de elég volt az ágya mellé ülni és simogatni őt, vagy picit mellé bújni.

Bogárka: jaja, úgy sírtam ki a PIC-es dokitól, de ez az érv meghatotta Kép

cory
Budapest

Den!
Igen, én is ebből a tapasztalatból eredően, Doninak már nem engedem, hogy szopi közben matasson a másikon...

Képzeljétek tök durva dolog történt: feltörték az alapítványunk honlapját, és a www.agacska.hu-ra valami azerbajdzsáni szabadságharcos tömörület honlapja jött be Kép szerencsére tesóm már orvosolta a problémát, de akkor is nagyon gáz....Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, Zsanci: ezt abszolút megértem. Nálunk is bepróbálkoztak a fiúk ilyennel, de engem annyira taszít az egész matatás, hogy már elsőre sem hagytam. De így is rendszeresen bepróbálkoznak.

cory
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?