Jó reggelt Mindenkinek!
Vincsenzó hajnali 3-4 között szórakoztatott, ezért kissé álmos vagyok, de jóóóóóóóóó a kedvem, hisz süt a nap végre!!!! Hétágra! Úgyhogy gyerünk ki a szabadba!
Ja, és tegnap aztán voltunk az Árkádban, Vince kapott szépeket, meg én is, és esett kicsit, de én arra gondoltam, hogy milyen szép lesz tőle a fű, és mi is biztos szépek leszünk tőle. Azért adtam kismukimra széldzsekit, én meg egy kendőt kötöttem a fejemre, a portásbá meg is dícsért itt a házban, hogy milyen szép és elegáns vagyok ... az utcán meg néztek nagyokat.
Fibi drága,

most látom, hogy írtál, akkor már mi majdnem ott voltunk, sajnálom, hogy nem tudod a telószámomat, milyen jó lett volna találkozni! na, legközelebb cserélünk számot, jó? de látom, ma mentek! mit nézegetsz? és tényleg jöttök a lurdyba? mert az itt van közel hozzánk!
Gabi!
Fürtöske gyönyörűűűűűűűűűűű!

én is szeretnék ilyet, hogy kell?
Bogárka

Petra nagyon jópofa! És ok, mostmár mindent értek, Kriszta valszleg jön, Te meg csak titokban bótolsz Oxival.

Ha kérdi Kriszta, mire van igény, akkor csatlakoznék 86 (1-1,5 éves) esetleg 92 tavaszi/nyári fiú ruhákkal.
Pocak!
Ti is nagyon hiányoztok nekünk!!!

Hozzunk össze egy talit vagy közös sétát, vagy valami ... mondjuk ma
fic