A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari: A csudába, azt hittem, hogy akkor most indultok is. Hülye fejem, hogy még számolni sem tud!
Akkor a Centrum labba nem kell beutaló? Csak kell kérni egy időpontot, és kész? vagy még az sem kell?

Mné
mné

AHHA, olyan vicces, mert kérsz időpontot és oda mész és te mondod meg,h mit szeretnél megnézetni :lol: Mintha már kisdokinénik lennénk, úgy utaljuk be magunkat :shock: persze fizetni kell mindt a katonatiszt :shock: nekem ez a mai móka 5855 forintocska volt...de a lényeg,h ez is megen leszen :lol:

bari6

Hát ez szuper hír! Akkor megvan, hogy hol fogom én is csináltatni. Megkérdezem azért a nődokimat kedden, és ha lezajlott a havi zárás, akkor elmegyek, és viszem magammal a férjecskémet is vércsoport meghatározásra. Jaj de jó! Szépen lassan azért nálunk is telnek múlnak a hetek. :-D Kíváncsi vagyok, hogy kedden mit mond a doki. Elméletileg akkor lesza műtét utáni 18. nap, tehát ha minden jól megy, akor egy szép tüszőcskét kell látnia. Vagy ilyenkor az most nincs még? :shock: Annyira várom már a keddet. De előtte azért még a hétfőt is nagyon várom, hogy Poszi is ilyen szuper hírekkel távozzon Apánktól, mint ma Parane. De jól alakulnak a dolgok! Itt a tavasz, csipognak a madarak, és csak úgy repülnek a napok. :-D

Mné
mné

Sziasztok :)

Bocsánat, hogy így ismeretlenül, de lehet hogy csatlakoznék :wink:

Nagyon régi mototros vagyok sajnos 8 beültetéssel a hátam mögött , sikertelenül és most gondolkozok a váltáson
Hogy miért most..., nagyon szeretem és megbízok az orvosomba (Kaáliba járok) csak ugy érzem Ő már mindent megpróbál és hátha szűz kéz szerencséje :lol: :lol:
Amúgy nálam van a gond, 2 elzáródott petevezeték, amit 2 éve ki is vettek. Én már sokféle kivizsgáláson túl vagy: Ir, pajzsmirigy, női hormon, immunulógia, genetika, histeroskopia, laporoskopia, bakteriális..stb Nem tudom Dévai doktor miket szokott kérni lombik indulás előtt?!(mert gondoltam mielőtt bejelenzkezek hozzá beszerzem ami még hiányzik :wink: )

Mi már más vonalon is elindultunk, várunk a szívszerinti babácskánkra :D , csak azt mondják az orvosok, hogy míg ilyen fiatalok vagyunk és a petevezeték hiányán kívül nincs más baj ne adjuk fel a vérszerinti babát se :shock:

Olvastam hogy sokszor beszélgettek, hogy meddig érdemes folytatni , hogy lehet kibirni, erre hoztam nektek a kedvenc idézetemet

"Sokszor tűnődtem: vajon meddig remél az ember? Most már tudom: az utolsó pillanatig. Ezért vagyunk különlegesek mi emberek… Lehet, hogy minél tovább remélünk annál fájdalmasabb, de…..de végsőkig kitartunk"

Puszi
ancsi80

Szia Ancsi80!

Üdvözöllek közöttünk! 8 beültetés? Azt a mindenit! Szűz kéz! Hmmm. :-) Jól hangzik! szerintem ezt neki is említsd meg, tuti jó hangulat lesz a vizsgálat alatt. na jó, természetesen csak vicceltem. Örülök, hogy csatlakozol hozzánk, annak kevésbé, hogy 8 beültetésen vagy túl sikertelenül! Beszéltél már Apánkkal? vagy még csak elméletben döntötted el, hogy váltasz?

Üdv:

Mné
mné

Szia :D
Még csak elméleti szinten van a dolog, olyan augusztusra tervezem :wink:
ancsi80

Ági
Köszönöm! :wink:
Parane
Gratulálok!Tök jóóóóó!
Bari
Akkor együtt piroskázunk! :oops:
Ancsi80
Üdv nálunk!Egy darabig kaális voltam.Ki volt az orvosod?
8 lombik?! Az igen,akkor nekem az 5. még semmi........ :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ancsi! írtam privit!
Vendég

Kagyló...amúgy neked ez Dévainál hanyadik lombik lesz...? Bocsi, hogy nem vagyok képben..
Vendég

poszi
5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kagyló

Parane, GRATULÁLUNK a kis lurkóhoz!!!!!!!!! Annyira szuper! Most pedig tessék ledolgozni a petefészkeket, mehet a husi :) Gondolom, most raklap számra meg tudsz enni, hajt a tudat, amit ma láttál!!!!! :lol: UH fotót nem kaptál?

Ancsa, üdv közöttünk. Olyan szörnyű olvasni is..... 8 sikertelen lombik..... És még mosolyogsz. Az idézet pedig megindító és igaz!!!! Kérdezz nyugodtan, segítünk, ahol tudunk. Szívből remélem, hogyha átjössz, akkor a szűz kéz valóban sikert hoz!!!!!

Poszi, ne izgulj, igaza van a férjednek, nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz!!! Ne izgulj a méhen kívüli miatt, az elején én is féltem (nekem minimális okom volt is rá, hiszen két babót kaptam vissza, a 12. hétig riogatott Dévai, hogy bármikor kiderülhet, hogy ez van), de a lányok itt megnyugtattak, hogy biztos nincsen, mert azt már érezné az ember, felismerhető fájdalma van a kismamának ekkor... Neked meg nem fájdalmad van, csak sok pozitív teszted :)

Nyújtózkodás: szerintem hülyeség, mert a tested jelzi, ha elég volt a nyúlásból reggel. Én is szeretek nyújtózkodni, az elején viszont nem is tudtam, mert begörcsölt az alhasam lent. Nyúltak már akkor is a méhszalagok, és nem szerette, ha még én is rásegítek! Szóval nyújtózkodj, amíg jól esik.
Ez olyan, mint a háton alvás már a 27. héttől... Kérdeztem a védőnőt, ebből mi igaz (állítólag, ha háton alszunk, elszorítjuk a nagy ereket odabent, és ez gondot okozhat a babának). Védőnőm szerint a testem hamarabb felébreszt, ha így alszok és elszorítok ezt azt, mint gondolnám. És sokan nem is tudják, hogy éjjel háton is alszanak.... Szóval mindent lehet csinálni babát várva, addig, amíg úgy érzed, hogy jó nektek!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást :D

Kagyló: Doktornőhöz járok, Te kihez jártál?

Nyuszika: igen még tudok mosolyogni, mert amúgy az életem majdnem teljes(csak a baba hiányzik- de Ő meg vagy így vagy ugy jönni fog), nem szomorkodhatok, csak előre nézhetek, mert különben meghibbanok. Persze vannak mélypontok, az utolsó lombikból még talán 100%ra ma sem álltam talpra, de sikerülni fog, mert ezen vagyok :wink: Járok pszihológushoz és nekem segít :wink:
ancsi80

ancsi80
Doktor bácsihoz.............. :lol: :lol: :lol: :D :D :wink: :wink: :wink:

kagyló

Kagyló: megkérdezhetem , hogy Te miért jöttél el?
ancsi80

ancsa80
Szívesen válaszolnék,de nem szabad csúnya szavakat használni,és én a volt orvosomra az tenném...................remélem megérted?!

kagyló

Persze :D (de azért egy privit írhatsz)

Én mondhatom ugy hogy "mindenkit" megértek, 4 éve járok oda, velem rossz nem történt, de azért sok mindent láttam....... :wink:
Én az orvosommal mindent meg tudok beszélni, és ő is támogat a váltásban, mert azt mondja, hogy Ő már mindent megpróbált, sajnos eredménytelenül, de hátha egy másik orvosnál eredményes lesz :D (nagyon segítőkész, minden leletemet kiad, a másolatokat a lombikkezelésekről...stb)
ancsi80

Parane! Hatalmas gratulaaaaaaaa!

Bari, én nem csinálok vonalzót, mert nem tudom mikor jön meg legközelebb (30-32 napos ciklusaim vannak..), no meg a hormonkezelés bezavart. De nagyon úgy tűnik, hogy egyszerre kezdünk! :wink:

Poszi! Ne izgulj, minden rendben van a csodababáddal!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Jó sokáig tartott visszaolvasni, pedig tegnap este még olvasgattam lefekvés előtt.

Kagyló: A nem sok sperma az is azért valami. Nekünk sajnos nulla. Még a biopsziában sem találtak. :cry: A donort dolgot nehéz megemészteni, de ha egyszer ez van, akkor túl kell lépni rajta. Remélem összejön nektek sajátból, ha nem tudok segíteni, hogy milyen is egy donorválasztási folyamat.

Poszi: Ezek aztán a szép kis csíkok. :D Nagyon örülök!!!!! :D :D :D :D :D
Ne olvasgass a neten méhen kívüliről, meg egyéb rossz dolgokról! Minden rendben lesz, hidd el.

Parane: Ez csodálatos! Ilyen szép napsütéses napon nem is kaphattál volna szebb híreket.
:D :D :D :D :D

Bari: Hurrrrráááááá! Segített a csodalista? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólam csak annyit, hogy reggel voltam vérvételen, eredményt még nem kaptam emailon, pedig Paragi már megkapta, beszéltem vele délután. Tegnap este kúráltam a náthámat egy kis pálinkával. Csak a vérvételt felejtettem el! :D Mondtam Paraginak, hogy ha rossz lesz az eredményem, azért számolja bele azt, hogy házilag kúráltam magam. :D
Voltam az altatóorvosnál. Szerinte rendben vagyok a torkommal sincsen semmi (nem vörös, nem gyulladt a mandulám), így műthető vagyok. Ha belázasodom keddig, akkor viszont nincs műtét. Drukkoljatok, hogy a láz elkerüljön.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Egy valamit elfelejtettem.
Ma igen rossz hatással voltam a nyomtatókra.
Az ÁNTSZ laborban nem tudták kinyomtatni a számlát. A melóban kis idővel a megérkezésem után elromlott a benti kis nyomtató, a klinikán az altatóorvos nem tudta kinyomtatni a papíromat, elszállt az egész, majd sikerült a felét kinyomtatni.
Nagyon negatív kisugárzásom van ma.

Zafír
zafir100

Jól van, jól van, nem izgulok, na....már csak kettőt kell aludni, és úgyis megtudom, mi van... ma az volt a bajom, hogy nem szurkált annyit a hasam, úgyhogy most ez a legújabb, hogy VAJON MOST MIÉRT NEM? :roll:

Kagyló! Azt tudom, hogy sajnos már az 5. lesz, a kérdésem az volt, hogy konkrétan Dévainál hanyadik? Mert írtad, hogy már a Kaáliban is voltál előtte.

Zafír :lol: halál a nyomtatókra :D Én alapból a számítógépekre vagyok rossz hatással, általában lesz valami bajuk attól, ha leülök eléjük (na jó, nem mindegyiknek :D)
Vendég

Poszi: Lehet hogy rosszul emlékszem, de nem hétfőn mentek Dévaihoz?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm szépen a drukkokat!
még magam is nehezen hiszem el...de olyankor megnézem a kis képecskét amit kaptam. :D :D :D
megmutatom nektek is. kb középen kell nézni a nagyobb fekete foltot és közvetlen mellette jobb oldalt a kicsikét.

Kép
parane
Budapest

JÓL VAN NAAAAAAAAAAAA....AKKOR HÁRMAT KELL ALUDNI :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

(már számolni sem tudok... :roll: )

Zafír, továbbdobtad Barinak is a csodalistát? :lol: Küldd neki el a válaszaimat is és az arra adott velős tanácsodat, hadd szórakozzon!
Vendég

UHHHHHHHHHHH Parane!

CS O D Á L A T O S!!!!

Hatalmas gratula! Nagyon gyönyörűséges ez a kép! Pont írni is akartam, hogy kaptál-e, és ha igen, tedd fel nekünk! Sok puszi, vigyázz magatokra!
Vendég

Parane: CSODÁLATOS!!!!! :D :D :D :D :D Pedig jobb ha elhiszed, ott van a babókád. Nagyon örülök, hogy boldog vagy!!!!!

Poszi: Igen, átküldtem neki. Elküldöm a válaszaidat, meg a tanácsokat is, biztosan jól mulat majd rajta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zafír
zafir100

Bari: Ha jössz akkor lesz mit olvasnod. Jó hosszú priviket írtam. :D

Zafír
zafir100

Itt is vagyok!

Ancsi, Lili üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást kívánok! :lol:

Parane, húúú szép kis sztárfotó :lol: :lol: :lol: Annyira jó,h itt vagytok nekünk pozitív példának!

Zafír, Poszi szétnevettem magam Kép meg kell hagyni kreatívok vagytok :wink:

Kretty, nekem sem biztos a 28 nap, de legalább minden nap látom a csökkenést :lol:

Képzeljétek, Csuti megint kórházban :?

Nyuszi, szépek nagyon a kinézett babakocsik, majd mindenképp mutass képet :wink:

Nene, ti még pihiztek Kőszegen?

Melcsike, remélem a tejcike beindult és a picurok is jól vannak!

Pusza

bari6

Parane, tündéri a kismanó!!!!! A másik babó tényleg nagyon picike, de ami tuti, hogy a nagy fekete folt szép, erős, egészséges :)

"Csíp-csíp", megcsíplek, hidd el, nem álmodsz, már hárman vagytok Apával :)

Poszi drága, nyugodj meg picit. Három, vagy két éjszaka semmi, ahhoz képest, hogy csodababátok van!!!!!! Pillanatok alatt el fog telni a hétvége, hétfőn pedig fény derül mindenre. A tünetek naponta változnak, hol intenzívebb, hol nem. A hasfájás még csak most fog beindulni. Lesz hét, amikor semmit nem érzel, lesz, amikor azt hiszed 2 pillanat és megjön. Soha nem felejtem el Lor 9. heti UH-ját. Írta, hogy már a legrosszabbra készült a váróban, mert úgy fájt a hasa, mint mensi előtt.... Viszont pl sem Lor, sem én, egy fél terhességi tünettől sem szenvedtünk... Képzeld el, amikor fájdogál a melled, aztán elmúlik.... És beparázol.... Aztán kiderült, hogy nincsen semmi baj :) Nálad sincsen semmi baj, csak baba :wink:

nyuszika85

Jaj majdnem elfelejtettem egy történetet elmesélni :lol:

Valamelyik nap a Déli-pu-on láttam egy csajszit aki nagyon ismerős volt. Aztán rájöttem,h Dévisznél láttam és azt már tudtam,h pocakos.
Na ma hazafele megláttam a vonaton és leszólítottam :oops: beszélgettünk és képzeljétek: 3 lombik és egy fagyis beültetés után SPONTÁN BABÁJUK LETT!!! Ők is ICSI-ek voltak és decemberben volt neki valami méhfeltöltéses beavatkozása és valszeg annak köszönhetően jött össze.
Most,ha jól emlékszem 15-16 hetes kismami :lol:

SZÓVAL CSODÁK IGENIS VANNAK :!: :!: :!:

bari6

Poszi: :cry: Nem akartalak elkeseríteni a napokkal. :cry: 1 nap már nem oszt nem szoroz. Hamar elrepül.

Szegény Csuti. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zafír
zafir100

Lányok!

Szép napsütéses, madárcsicsergős reggelre ébredtem. A napsugár elriasztotta a negatív gondolataimat is. Ezen a szép napon senkivel semmi rossz nem történhet.
Tehát csodababás Poszika nem lesz semmi baj és most már tényleg csak kettőt kell aludni hétfőig. :D

Szép napot mindenkinek!

Zafír
zafir100

Szép jó reggelt!

Látom Zafír te is a kakasokkal keltél :lol:
Nekünk is csörgött az óra 6:40kor,mert mától Forma1 :lol:

Az idő reméljük egész nap ilyen szép lesz :lol:

bari6

Nálunk Apa belső ébresztője keltett, mert mától Forma1.... :lol: Az egész év a sportról szól: hol Forma1, hol tenisz, hol síelés, egy kis foci, na meg kézi. :lol: Én meg netezek közben :)

nyuszika85

Sziasztok
Bari
Ne is mond ez a forma 1 engem is padlóra fog küldeni, az én páros is evvel kezdte a napot............ :( :roll:

kagyló

MI IS 6.40-KOR KELTÜNK :D :D

Bari, nagyon szuper a sztori, amit meséltél :D

Csuti szegény...istenem, remélem, hamarosan jobban lesz!

Tényleg csodás idő van! Mi megyünk is sétálni!

Köszi a biztatást, bocs, hogy hisztizek :oops: De biztos megértitek az aggodalmaimat.

Menjetek kirándulni ti is , nagyon szép idő van ...de sajnos nem sokáig... :(
Vendég

hello Lányok!

A kakast én keltettem! :D
már 6előtt felkeltem, de nem csoda mert a tagnapi napi izgalmaktól fél9kor este el is aludtam.

bari
valóban bízni kell a csodákban! és főleg a babóban hogy titeket választ legközelebb, és hozzátok költözik be! :D

poszi
remélem hétfőn láthatjuk a te petizsákodat is lefotózva! addig pedig még kettőt kell aludni!

mi kihasználjuk a napsütést, megyünk sétálni!...husi a sütőben :wink:
parane
Budapest

Sziasztok! Csuti miėrt van megint korhaazban? Jobbulast!
Vendég

Sziasztok!

Röviden jelentek, sajnos már 5 oldal lemaradásom van, de ígérem, amint időm engedi, pótolok.
A babák az intenzíven, sajnos streptococus baktériumot elkapták tőlem, gyorsan ment a szülés és nem volt ideje lefolyni az antibiotikumnak.
Erre most 7-10 napos antibiotikum kúrát kapnak. Matyi elég keveset eszik, többször visszabukta, de már van anyatej és elvileg ez most tetszik neki. adagja egyszerre 5ml. Sárit viselte jobban meg a fertőzés, bár nem látszik rajta szerencsére. Ő adagja 40ml, úgyhogy elég beles a lány. Amúgy nagyon sokat változtak, teljesen kisimultak. Sári picit vérszegény volt, így kapott vért is, ami javított a vérképén.
Én nagyjából jól, ahogy 5 napos császárral lehet, naponta többször mászom az emeletet a tejcivel és megyek látogatni a babákat. Már simogathatom Őket, remélem hamarosan ki is veszik nekem a babákat.
Jövő hét hétfő-kedden varratszedés, utána én már megyek haza és visszajárok a babákhoz minden nap. Új állásom lesz: fél 9-től fél 6-ig hivatásos tejes lány leszek, és fejek. Már most is azt csinálom, ebben nem nagyon segítenek itt, szerencsére az egyik szobatársam már 3x anyuka, mindenben Ő segített nekem.
Na, mégse lett olyan rövid ez a bejelentkezés. Ma jutottam odáig, hogy egyáltalán kértem, hogy hozza be a párom a laptopot. Nagyon kemények a napok, amióta fejek, másból sem áll az élet, mint pihenés, masszázs, fejés, felvinni a tejet, látogatás (ez a legjobb!!!!!), evés-ivás és alvás.
Otthonról többet tudok majd olvasni és jelentkezni, sajna a babák min. 1 hét lemaradással követhetnek majd csak. De nem sürgetem, lényeg, hogy minden rendben legyen velük.

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat és hozzászólásokat, jól esett, hogy ennyien szurkoltatok értünk.

puszi mindenkinek
momelcsi

Szia Melcsianyuka! :P

Először is meg kell, hogy mondjam, hogy gyönyörűségesek a kis manócskáid, nagyon büszkék lehettek rájuk! Csodaszépek...

Remélem, hamar kigyógyulnak a fertőzésből ! Ha jól értettem, akkor még csak simogathatod őket..? Olyan igazán nem is tudtad megölelni a baci miatt a csöppségeket? Amennyiben így van, bízom benne, és szurkolok, hogy mielőbb magadhoz szoríthasd őket!

Matyinak jobb étvágyat kívánok ! Biztosan nehezek az első napok, és fáradt lehetsz nagyon, de hát ezek a kis angyalkák kárpótolhatnak minden fáradtságot, olyan szépek!

Ha ráérsz majd, és tudsz, küldjél még nekünk léleksimogató képeket a babákról! Szeretettel várjuk!

Egészséget, boldogságot, sok tejcit, jó étvágyat kívánok nektek!
Vendég

Szia Melcsike!

Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem mihamarabb hazaengedik a babákat is! Jó egészséget!

Többiek, hol vagytok????
Vendég

Sziasztok,

Pár napra elmegyek pihenni, és milyen hírek vannak....????

Először is gratulálok Melcsikének, mint újdonsült anyukának, és persze gratulálok az újdonsült apukának is. Csuda édesek a kicsik.
Azt nem értem, hogy mi az, hogy Tőled kapták el a streptococcust? Te beteg voltál?
Mielőbbi gyógyulást a kicsiknek, és remélem minél hamarabb otthon lehetnek veletek. Nagyon sok boldogságot, örömöt kívánok, és sok tejcsikét.

Aztán itt van a mi csodabogár kismamánk Poszi is :wink:
Gyönyörűek a tesztek, és gratulálok, már alig várom a hétfői híreket :D

Parane,

Nektek is nagy gratula, és csodálatos és szép nagy a babócátok, és én azért még a kicsit sem írnám le, hanem drukkolok neki is, hátha veletek marad.
Nekünk is volt egy kis maszatkánk babóca mellet, de Ő úgy döntött, hogy nem marad velünk. Mióta jobban növöget a pocakom, és sajnos a görcsök sem nagyon múlnak valahogy úgy érzem, hogy Ő tudta, hogy mi lesz jó nekem, és semmi nem történik ok nélkül. Szóval nagy gratula és üdvözöllek Téged is a kismamik táborában. Aztán ahogy nekem is mindig mondtátok, most már jöhet a vonalzó :lol:

Csuti,

Nagyon sajnálom, hogy a kis lurkók ennyire megszenvedtetnek, de akkor ha jól értettem, mert gyorsan visszaolvastam, akkor megtartjátok mind a hármat a nehézségek ellenére is ugye?

Nálunk is kezdődik a Forma 1 szezon, de hálát adok annak, aki feltalálta a felvevős DVD-t, mert az én uram, így csak annyira kelt fel, hogy beprogramozza a DVD-t és aludhattam tovább :)

Elnézést attól, akit nem szólítottam meg, de mindenkinek drukkolok, kinek amihez kell.

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Melcsike, remélem mihamarabb erőre kap Sári és Matyi és a kezetekben tarthatjátok őket. Vigyázz magadra te is nagyon!

Csuti a kiszáradás miatt van kórházban. Sajnos nem múlik a hányása otthon... :(

Húú, jó sok Forma1 rajongó van itt :lol:

bari6

Sziasztok!

Látom már az "itteni" párok nő tagjai fórum, a férfi tagjai Forma1 függők!!! :lol: :lol: :lol:
Igaz, mi nem reggel néztük, hanem délután.

Nem is tudom, hol vagy kivel kezdjem.

Parane: nagyon-nagyon örülök!!!! Gyönyörű kép!!! Minden jót kívánok nektek!!!

Poszi: kitartás. Már nincs sok vissza és nektek is olyan csodás képetek lesz, mint Parane-éknek.

Momelcsi: sajnálom, hogy a csöppségeknek meg kell küzdeniük ezzel a fránya bacival. Én is sok erőt, mielőbbi regenerálódást, egészséget, sok tejet és jó étvágyat kívánok! És remélem, mielőbb a karjaidban tarthatod őket!

Csuti: szegénykém. Nagyon szorítok, hogy mielőbb jobban legyél! Izgulok értetek.

Bari: aranyos tőled, hogy a csodákkal bíztatsz minket. És a történet is kedves, hogy megszólítottad a lányt... Egyébként én is a Déliből járok haza.... :wink:
Remélem, legközelebb már te leszel babás és én szólítalak le téged. :D

Leeda: milyen volt az utazás??? mesélj!!!

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
És mindenkinek mennek a drukkok, mindig.
szélkisasszony

Sziasztok!

Mi nem a Forma 1 miatt keltünk korán, hanem azért mert hazautaztunk. :D

Tudom hogy furcsa, de a férjem nem nézi a Forma 1-et. Ő inkább munka és hiradó függő. :lol:

Melcsike: Kitartás! Gyorsan repül az idő, hamar otthon lesztek mindannyian.

Poszi: Megértjük, hogy aggódsz, ez így természetes.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Parane! Most már lehet: GRATULÁLOK Nektek! :D Nagyon örülök neki, hogy sikerült Nektek, szép kismami vagy/leszel...sok boldogságot kívánok és minnél kevesebb kismami tünetet.
Gyönyörű a kép a babáitokról!l! :D

Poszi: Már én is nagyon várom a hétfőt, hogy hivatalosan is lehessen örülni, a mi Drága Csoda Babánknak! Mert, hogy ez a baba közös lesz! A fórumosok CSODA babája! ( Meg az összes "itt" születet baba a mi Babánk is, ellenvetést márpedig nem fogadunk el! :wink: :lol: ) :D

Bari: Látom Te is javíthatatlan optimista vagy! :D Ez olyan jó! Nagyon örültem, hogy megosztottad velünk a történeted! :D

Melcsi: Mégegyszer GRATULÁLOK a csoda szép babákhoz! És mielöbbi gyógyullást, erősödést és sok tejet!
Éljenek a fejős lányok! :lol:

Nos én is voltam pénteken, Dévisznél, látott négy csuda szép tűszőt. 2öt a jobb oldalon, 2öt a baloldalon.
Felvetettem, hogy kezdhetem e programot, fízetősként.? Megbeszéltük, hogy szerdán kell vissza mennem legközelebb és ha egyenletesen, szépen fejlödik mind a négy akkor érdemes elkezdeni a programot, de ha egyenlőtlen akkor ne eröltessük. És majd legközelebb a hosszú programot csináljuk, ami azt jelenti, hogy a 20. naptól kezdjük.
Nagyon bízakodó vagyok, mindenképpen! Valahogy úgy érzem nekem is sikerülhet.....De elkiabálni nem szeretnék semmit....
Futok ezerrel és zabálom két pofára a husit.
El kell mondanom, hogy eddig is Dévai Doktor, a mi apánk, nagy volt a szememben, de most hatalmasra nőt!
Hihetetlen emberségről és empátiáról tett tanúbizonyságot. 8)

Bocsánat, hogy nem említek mindenkit név szerint....de mindenkinek drukkolok és szurkolok!
Üdv: ancsi80! Csak egyet tudok érteni Veled! :wink:

Mi is Forma1 rajongók vagyunk. :wink:
emerenc

Barika: Nem bírtam holnapig, megírtam neked a privit már ma.
Azt hiszem függő lettem zugolvasóból. :lol:

Emerenc: Sikerülni fog! Hajrá húsevés! Minden rendben lesz. Dévai valóban nagyon empatikus, ez az egy amit Paragiból kicsit hiányolok, ő néha nagyon merev tud lenni.

Mindenkire aki húsevésre ítéltetett kitartást el sem tudom képzelni, hogyan bírjátok. Én lehet hogy bele fogok halni. :(

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Emerenc, ez fantasztikus :lol: huh akkor küldöm a tüszőcskéknövekedjenekegyenletesen drukkot :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Zafír, már válaszoltam is :lol:

Szélkisasszony, most egy kicsit megzavarodtam....minden nap ingázol?

Jó éjt és reggelre jó szurkolást :lol:

bari6

Naéneztmárnemhiszemeeeeeeeeeel :lol: Basszus, most már remélem szerencsém lesz :lol: és tényleg szerencsét fog hozni :lol:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

bari6

Szép jó reggelt!

Emerenc, miért mész fizetősre?

Bari, jóhogy szerencséd lesy! MUSZÁLY!!!!! :wink:
Vendég

Barika, ezt nem hiszem el:D Szerencséd lesz, hidd el!!!

Emerenc, remélem, szép egyenletesen fognak növekedni! De tényleg, miért fizetős?

Holnap nem tudom, mikor tudok majd leülni net elé, feltehetően elég későn érünk majd haza, de legkésőbb kedd reggel beszámolok! Remélem, jó hírekkel!

puszi mindenkinek
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?