Sziasztok,
Pár napra elmegyek pihenni, és milyen hírek vannak....????
Először is gratulálok
Melcsikének, mint újdonsült anyukának, és persze gratulálok az újdonsült apukának is. Csuda édesek a kicsik.
Azt nem értem, hogy mi az, hogy Tőled kapták el a streptococcust? Te beteg voltál?
Mielőbbi gyógyulást a kicsiknek, és remélem minél hamarabb otthon lehetnek veletek. Nagyon sok boldogságot, örömöt kívánok, és sok tejcsikét.
Aztán itt van a mi csodabogár kismamánk
Poszi is
Gyönyörűek a tesztek, és gratulálok, már alig várom a hétfői híreket
Parane,
Nektek is nagy gratula, és csodálatos és szép nagy a babócátok, és én azért még a kicsit sem írnám le, hanem drukkolok neki is, hátha veletek marad.
Nekünk is volt egy kis maszatkánk babóca mellet, de Ő úgy döntött, hogy nem marad velünk. Mióta jobban növöget a pocakom, és sajnos a görcsök sem nagyon múlnak valahogy úgy érzem, hogy Ő tudta, hogy mi lesz jó nekem, és semmi nem történik ok nélkül. Szóval nagy gratula és üdvözöllek Téged is a kismamik táborában. Aztán ahogy nekem is mindig mondtátok, most már jöhet a vonalzó
Csuti,
Nagyon sajnálom, hogy a kis lurkók ennyire megszenvedtetnek, de akkor ha jól értettem, mert gyorsan visszaolvastam, akkor megtartjátok mind a hármat a nehézségek ellenére is ugye?
Nálunk is kezdődik a Forma 1 szezon, de hálát adok annak, aki feltalálta a felvevős DVD-t, mert az én uram, így csak annyira kelt fel, hogy beprogramozza a DVD-t és aludhattam tovább
Elnézést attól, akit nem szólítottam meg, de mindenkinek drukkolok, kinek amihez kell.
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett