A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Dévid az évid!!!!!!!!!! :oops: :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kandi72
Budapest III. kerület

Melcsi! :wink: :wink: :wink: :wink:
Láttam a képeket.... Otthon vagytok?
Cukker babókák!!!! Remélem szépen gyarapodnak! Van tejci? Szopiznak?
Jaj, majd mesélj!!!!
De persze első a CSALÁD!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó! tudsz infót Melcsiékről és nem oszod meg velünk???? na széééééép! :wink:
Vendég

Jaaaaaaaaaaj ennyit tudok, hogy az iwiw-en vannak képek, szerintem otthon vannak, mert hordozós képek vannak és szerintem otthoniak.
Szóval remélem minden ok velük otthon és fáradtan és boldogan és minden :oops: :oops: :D :D

kriszto

kriszto82

sziasztok fórumfüggők, zugolvasók, :)

megvolt az inszem, csodás tüszőim voltak: 28, 20, 19... a legisebb is 16-os volt :) apjuk is belehúzott, így nagyon várjuk a "hétfőhöz képest három hetet" - így mondja DévaiI mindig :) :)
Egy kicsit feladtam a leckét nekik és meg is szenvedtek velem, az inszemet KisDoki csinálta én pedig el voltam záródva annyira hogy azt a keskeny katétert sem tudta feltenni, amiben a kiskatonák voltak, de persze ezt is megoldották, itt lehetetlen nincs! Egy picit érzékenyebb voltam mint máskor (és persze elbőgtem magam, az előző 2 inszemnél normális voltam).

Ágnes valakinek mutatta nagyon részletesen a gonal adagolását, figyeltem rettentően Kagyló esete után, elég bonyolultnak tűnt (reméljük nem kell használnom).

Akinek segítségre van szüksége, nyugodtan kérdezzen az Intézetben, nagyon kedvesek és türelmesek!

Ma pihizek, holnaptól pedig lamúr: házilag gyártjuk a "terméket" :oops: :lol: :oops:

szép jó hétvégét nektek
kisalag
Fót

Kisalag! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Vendég

Szép jó estét!

Melcsiii, én is megkuksiztalak és valami gyönyörűségesek a gyerekek :lol: Még egyszer gratulálok!

Kagyló, szép nevek. Nekünk fiúnév közül a Balázs, Zalán tetszik. Lányból pedig (férjemnek) Petra, (nekem) Darinka, Janka és közösen Luca, Sára :lol:
A tüszőméretek nagyon szépek :wink: csak így tovább!

Kretty, hogy vagy? Neked kezdés előtt kell még menned Déviszhez?

Emerencről, Kisalagról nem tudunk semmit? :shock:

kandi72, mi nézzük a férjemmel minden estes és csak :cry: :cry: :cry:

Katapetra, jársz még erre?

Remélem mindenkivel minden rendben van és csak azért nem jöttetek,mert dolgoztatok :roll:

Szép estét és hétvégét!

Pusssz,
Bari

bari6

ÓÓÓÓÓÓÓÓ Kisalag, a megígért ragacsok :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Ne ijedj meg a háromtól :lol: menjünk biztosra :lol: :lol: :lol:

bari6

Bari, én már csak beállításra megyek: :)

Neten nem lehet megnézni azt a műsort, amiről beszéltek?
Vendég

Nem tudom,h a Duna Tv-nek van e online adása...én már próbáltam megszerezni,de eddig még nem sikerült :(

bari6

Kisalag
Köszönöm szépen!Hát én voltam az az amatőr akinek mutatták.Mivel tegnap mindent benyomtam magamba,sajnos elfelejtettem,hogy már egyszer beadtam.Most nem mertem,inkább vissza mentem,hogy valaki segítsen.Nem bonyolult,csak én vagyok olyan..................... :oops: :oops: :oops: :( :(
Szorítok a három hét alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tessék babásodni!!
Barika
Legalább a lány nevekben egyezünk!!!
Köszönöm a segítségedet.......
:oops:

kagyló

Kriszto
Nekem ma még nem írtál..................... :( :cry:

kagyló

Kretty, nekem megvan a film DVD-n, ha nem látod a TV-ben, szívesen lemásolom neked.
Lili
vízililiom

Kagyló!!!!!!!!!!!!
Hiányoltalak nagyon tegnap, de valóban amióta olvastam, hogy mi a tüszőcske helyzeted, azóta nem írtam, de tudod mit csinálok???? Vigyorgok!!!!!!! Nagyon jól alakulnak a tüszőcskék! Ééééés látod nem is szúrtál el semmi (vicces, mindkét értelmével helyes a mondatban :D ), tehát nyugi, egész biztos, hogy utad a szülőszobába vezet.....
Nagyon szorítunk neked!!!!!

Lili engem is érdekelne a film, sajnos a hajnali kelés mellett nekem a 23.00-kor kezdődő filmek ki vannak zárva. De majd megbeszéljük, mert úgyis lógok egy-két A4-es mennyiségnyi írással.... De a hétvége folyamán bepótolom!! :wink:

Kisalag! Házit tessék szorgalmasan teljesíteni! Nagyon szorítok, hogy sem a gonalt, sem semmi egyebet ne kelljen már megtanulnod használni!++++++++++++++++

Kretty! Piri jövetelének dátuma kb.?

Kismamik pocisimi! lassan több kismamink van, mint stimusunk, várakozónk! És ez jóóóóó, reméljük hamarosan csak pocakossal, babással leszünk tele és fogadjuk az újakat!

Poszi! Aranyos vagy! De örömében ugráló tigris még nem jön egy darabig... DE már keresem a köztes megoldást, mert talán már nem olyan vészes a kedvem, mint a tigris a képen.

Mné!Hogy vagy? Régen jártál te is erre!

Csajok, ma a két függő nem lesz! Elmegyünk barlangozni, kirándulni Barival, kicsit lazítunk és lélekben készülünk Bari hamarosan kezdődő programjára, amit én majd végig szorítok és mire a szép csíkocskái megjelennek addigra talán én is kezdhetek, így már a gyerkőc(ök)cel együtt szoríthatnak majd ők is értem.

Legyen nagyon szép napotok és van egy olyan érzésem, hogy délután-este jövök még!

Pusza

kriszto

kriszto82

Kicseréltem Tigrist! De most látom, hogy mindenhol kicseréli, nem csak innentől.... mindegy.... Ő már vidámabb és sportos! :D :D :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Jó a tigrised Krisztó!
Kb 3 hét van még a kezdésig!

Lili, az nagyon jó lenne, ha le tudnád másolni!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszto, ez a tigris nagyon tetszik nekem!
Tényleg igazán energikus! :D Ez a változás csak jót jelenthet. :wink: Pik-pak és itt van a Te időd is.... :wink: Örülök, hogy jók lettek az eredményeid. Egyébként pajzsmirigy alulmüködéssel lehet spontán is terhes az ember, egy ismerősömet már műtőbe vitték volna mikor kiderült, hogy gyereket vár és még született egy utána....most kezelik. legkisebb 3 éves. :D
Bari, jól teszed, hogy feltöltödsz energiával és ezzel a mostani Tigrissel igazán lehet. :D Hajrá!

Kisalag, Hajrá! Reggel hiányoltalak, nagyon nehezen telt az idő és még ráadásul be is elöztek. De ezek szerint késöbb kellett mennetek. Érdekes, az inszemek minden alkalommal más és más. De szerintem, most jó lesz! :D
Irigyellek, a hétvégi programot illetően. :wink: :D
Itt van a férjem kislánya, így ránk másfajta hancur vár..... :D

Zafir, jobban vagy?

Szurikáta szerenceszurija meghozta az első szerencsémet, az én tűszőim is felszaporodtak! Baloldalon van: 6!! :o jobboldalon, nem volt elözőleg semmi, most meg ott van egy pindurka. :D
Endrometriumomra még gyúrnom kell, de eszem a méhpempőt, az nekem használni szokott.

Szurikáta: Kérekszépen még egy szerencseszurit! :D

kagyló, örülök, hogy nem lett semmi baj! Szépen szaporodnak a tűszők! :wink: Nekem is az 5. lombikom lesz. Az utolsó, mert most sikerülni fog! Nekem is és Neked is! :D

Mindenkinek óriási ölelés, kismamiknak nagy pocak simi!
Nagyon jó időt igérnek hétvégére, irány a Természet!
( kivéve Kisalagékat ) :D
emerenc

Sziasztok Csajok!

Nem akartam eltűnni, de mióta visszamentem dolgozni úgy érzem kettő is kevés lenne belőlem...
A régi hatékonyságomat nem mondanám hogy megközelítem, ráadásul ott van az a 3hét lemaradás is. Így amikor hazaérek akkor azonnal ágynak esem és alszom. Nem vagyok valami szórakoztató személyiség mostanában :?
D.-hez kedden reggel megyünk újra, és bevallom vannak félelmeim. Mert ugye ha fáj valami az a baj, ha nem fáj semmi meg az a baj :?
Tegnap eljött az a pont hogy nem tudtam a húsra ránézni, mindenmást csak húst NEEEE!!! így rendeltem egy pizzát, majd jó nagy lelkiismeret furdalásom lett. Na de majd ma megpróbálom újra.

Krisztó
Tigri-migri igazán helyes :wink: Sportos és tettre kész! Ezt már szeretem , csak így tovább!
A másik Kriszti aznap volt D-nél amikor mi. Szegénykém ő is hiperstimulált, és már annyira vizesedett hogy jelentkezett a fulladás is nála. Kórházban kezelték-megjegyzem jobb tapasztalatai voltak mint nekem a Jánosban. Arra viszont én is kíváncsi lennék hány babójuk maradt meg?!
Jó kirándulást mára! Használjátok ki a jó időt!

Emerenc
el vagyok ragadtatva!!! micsoda termés!!! :lol:
érleld szépen be őket! nagyon szorítok!
Kisalagéknak meg lehet a szabad ég hoz szerencsét...ki tudja :D
Kisalag
a hangyabolyokra tessék vigyázni! :wink:
na komolyan...
tüszőhelyzet csodálatos! nyerő csapat lesz ebben a hónapban!
DRUKK!!!

kagyló
Te aztán kedveled a bonyodalmakat :wink:
Tüszők jól alakultak, aggodalomra semmi ok! Azért pihenj kicsit a hétvégén!
És megnyugtatásként ...én a merionallal voltam úgy hogy a 4.nap számításaim szerint el kellett volna fogynia az összes anyagnak a patronból, de volt még benne kb még 1 adagnyi amit azonnal be is nyomtam-gondolva hogy valamit elrontottam. Csak később tudtam meg hogy túl vannak töltve a patronok. Baj az ne lett! és neked se lesz!

poszi
hogy vagy?
van valami változás tünetek terén? Irigykedem a szívhangért, megyek is vissza érte kedden!

Mindenkinek szép hétvégét!
parane
Budapest

Gyors bekukk...

Kagyló! A 900-as Gonal-F napi 3 egységgel 4 nap alatt fogy el, a túltöltés mértéke pedig általában 1 egység (75). Ha ezt is benyomtad, aggodalomra semmi ok. Csak azoknál lenne gond, akiknél nagyon sok (>12) a tüsző. Nálad Dévisz úgy lőtte be az adagot, hogy mindegyik beindulhasson, amelyik csak képes erre. Ha többet adsz be, akkor sem lesz több tüsző, amelyik beindulhat. A másik szurinál (LH) már nagyobb gond lenne a túllövés, de egyrészt az ampullás kiszerelés miatt ez lehetetlen, de ha véletlenül mégis megtörténne, csak annyi lenne a következmény, hogy hamarabb lenne a punkció, ahogy már más is írta.

Parane: Merional patronban? :shock: Nem Puregont akartál írni? :roll:
szimba

szimba
persze hogy puregon! mondom én hogy nem vagyok magamnál :)

szimba én még csak hírből ismerlek! tudom hogy régen aktív résztvevő voltál...hogy vagytok most? mi van veletek?

szép hétvégét!
parane
Budapest

Sziasztok
Kriszto
Már én is mennék a szülőszobára.. :lol: Csak legyek már túl a leszíváson,fáj a pocim,és szerintem nagyon hisztis is vagyok.Az,hogy most lettek tüszők nem jelenti azt,hogy leszívásnál is jók lesznek. :roll:
De mennék veled és Barival,de nekem marad az itthoni teendők. :(
Tök jó a tigrised,de azért remélem vissza tér még az ugrálós tigris is!!! :wink:
Emerenc
Gondolom tegnap te is ott voltál...Jó lett volna ha megismerhetlek.Igaz az összes arcra emlékszem.Bárcsak sikerülne nekünk!Nem is tudom mi lesz utána,ha ez is negatív lesz!!!Lehet,végleg feladom,már nagyon hosszú ideje csinálom,és azt hiszem kezdek elfáradni.... :oops:
Te is 7 számmal vagy?Az jó!!!!Hányadik napon vagy?Hátha leszívásnál össze futunk!!!!
:lol:

Parane
Én már csak ilyen vagyok!!!
Pedig hogy igyekszem,aztán mindig valami őrültséget csinálok........
Nekem is megkeseríti az életemet a hús,úgy érzek ahogyan te.
Te hol tartasz?Nem igazán vagyok képbe veled kapcsolatosan,vagy ritkán jössz.........
Szimba
De régen hallottam felőled.Végre egy ismerős!!! :lol:
Nem azért adtam be többet,hogy több legyen,hanem mert elfelejtettem,hogy már beadtam... :oops:
Ahogyan te is írod nem lett belőle baj,Hála az Istennek!
Pedig paráztam rendesen,meg tartottam tőle apánk mit fog mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veled mi van mostanában???????????

kagyló

emerenc
Küldöm a szurit :arrow: Kép :)

kriszto,bari
Nektek jó kirándulást :) szép idő van.
szimba
Szia!
Hogy vagytok,mi van Veletek?
Mindenkinek szép napot,és jó hétvégét! Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kisalag: Drukkolok! Minden rendben lesz. Hajrá hajrá! :D

Kriszto: :D Tetszik a sportos tigris!

Emerenc: Köszönom, már valamivel jobb. Kevésbé kapkodom a levegőt és fájdalomcsillapítóval ugyan, de végigaludtam az éjszakát.

Parane: Kitartást! Pihenj amennyit csak lehet!!!!! Nálam biztosan szórakoztatóbb vagy. Nekem nincsen erőm nevetni, ha mégis nevetek akkor azt sem tudom hol fogjam meg a hasamat, hogy ne fájjon. :?

Kagyló: Óóóóóóóó! Ne aggódj! Biztosan minden rendben lesz. Ne add fel!!!!! Veled vagyunk.

Bari&Kriszto: JÓ KIRÁNDULÁST! Csodálatos időtök van. Én is megyek kirándulok egyet a konyhába, elég nagy túra ez is most nekem. :lol:

Én holnap megyek Paragihoz varratszedésre. Úgy néz ki, hogy a jövő héten még itthon vagyok, mert még nem vagyok elég erős, hogy visszamenjek dolgozni.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szivi77: Remélem azért zugban olvasol minket. Küldtem neked privit.

Zafír
zafir100

Mindenképp zugolvasok, nem szeretnék lemaradni semmiről sem! :-)
Nagyon-nagyon szép hétvégét mindenkinek! :-)
szivi77

Sziasztok!

Csak egy percre tudok jönni (SAJNOS), mert nem vagyok túl jól (róka koma nagyon kínoz).

Biztosan említette Kriszto vagy Bari, hogy szinte állandóan kórházban vagyok kiszáradás miatt :cry: . Most egy kicsit jobban vagyok, de nagyon - nagyon gyenge, és kimerült, csütörtökön jöttem haza, és már hétfőn megyek vissza befeküdni. :? De tudom, ott jó kezekben vagyok, és az a rentgeteg infúzió tényleg meggyógyít. Utána jól vagyok 2-3 napig, majd kezdődik minden előről, és ismét kórházban vagyok. Remélem már nem üldöz nagyon sokáig róka, inkább küldöm nektek :arrow: :arrow: :arrow: sajnos nem tudom, ki hogy áll most jelenleg, de próbálok majd visszaolvasni :roll:

Amúgy a babócák jól vannak, már 34 mm-esek :wink: van róla fényképünk is, csak egy kicsit megijedtünk csütörtökön, mert véreztem egy kicsit, és állítólag hematóma alakult ki a C babánál közvetlenül. Így szigorú fekvésre vagyok ítélve. Úgyhogy lassan megyek is, kitartás mindenkinek, erőt, és egészséget!!! :D :P :D

Csuti
Kép
csuti83

Drága Csuti, örülök hogy jelentkeztél. Én nagyon szívesen átvállalom tőleg róka komát. :wink: Remélem minél hamarabb jobban leszel, pihenj nagyon sokat.
Ha van időt felrakni, szívesen látnánk a fényképet.
:D

Zafír
zafir100

Csuti,

én is bevállalok róka komából szívesen, szerintem seperc alatt szétosztogatod majd itt a lányoknak :D
Pihenj sokat és kitartás!!! A képet én is szívesen megnézném :lol:

Kisalag,

hajrá!! :wink:

Bari, Kriszto,

remélem jót kirándultatok ebben a csodálatos időben :lol:

Puszi mindekinek!!!
leeda

Sziasztok

igen, tegnap óta itthon vagyunk, már 9 oldal lemaradásom van, Kriszto kérlek, mindenkiről egy mondatot priviben, hogy álltok. Hiányzik Katapetra táblázata.
Itthon rapszódikus, többször jól alszanak etetés után, de van hogy nyivákolnak. Éjszaka nagy részét apa vállalta, úgyhogy aludtam 6 órát egyben. De azért kemény nagyon. Próbálok pihenni, amúgy pelenkázás, etetés és fejés tölti ki a napjaimat.
Még gyengék a szopizáshoz, azért próbálkozunk kitartóan.
Tejem van, nem kell szerencsére pótlás nekik.

Mindenkit puszilok, néha próbálok jönni, és nagyon érdeklődöm mindenki felől.

KépKép
momelcsi

akit érdekel (nem kell dícsérni utána :lol: ), apa rakja fel folyamatosan a képeket.

http://spnas.no-ip.org/photo
momelcsi

Melcsi,

hadd dícsérjelek: tündériek a picik, Ti meg hősök vagytok!!! :D :D

puszi Nektek!!
leeda

csuti
Millió puszi Neked és reméljük az a ronda dög :shock: mostmár hamarosan elhúz valamerre és hagy Téged pihenni és erősödni.Drágám kitartás,jól meggyötör a három pirinyó,gyógyító varázslatot küldök :arrow: Kép :)
melcsike
Naná hogy megdicsérjük a kicsi családot,gyönyörűek :) Köszi hogy közzé tetted a linket :)
Gondolom hogy ha a 24 őra 48 lenne,az is kevés volna,annyi a dolog.
Azért próbálj pihenni,ha sikerül. Segítséged (apán kívül) van? mert anélkül nagyon nehéz lenne.

szurikáta
szurikáta56

Melcsi! GYÖNYÖRŰSÉGESEK!!!! énis énis énis énis akarooooook ilyen szép babákat!!!! :D :D :D Köszi, hogy megosztottad a linket!

Csuti! Jó hogy hírt adtál magadról! remélem jóbban leszel hamarosan!!!!

Zafír! pihenj, pihenj, pihenj!!!! :wink:

Szurikáta! Jobban vagy már? kiheverted a balesetet?
Vendég

Hát igen, a házimunka sehogy sem áll. A két hét kórház meglátszik a lakáson, csak ledobtam az összes cuccom.
Igen, most 3 napot apával ketten vagyunk, de hétfőn Ő is megy dolgozni, be van osztva anyum és anyósom, úgyhogy egy darabig biztos ketten látjuk el a feladatokat.
Holnap már aktivizálni kell magam a házimunka területén is.
Mindenkinek, aki szülés előtt áll, tanácsolom, hogy kérdezzen ezerrel a kórházban, mert nekem semmit sem mutattak és így elég nehéz boldogulni. Anyósom szülésznő barátnője jött ma és tőle kérdeztem meg, ami felmerült bennem.

köszi a dícséreteket.

KépKép
momelcsi

Melcsi! el tudom képzelni, mi lehet otthon... :shock: Mikor én fél évig külföldön dolgoztam, egy kisebb sokkot kaptam hazaérkezésemkor... :? Apa legénylakást csinált a lakásból... :shock: :D
Vendég

Sziasztok!

Melcsike, csak ismételni tudom magam, egyszerűen gyönyörű Sári és Matyi. Teljesen elérzékenyültem :cry:

Csuti, de jó,h jöttél, ezek szerint róka nem állt odébb :? hozzám is küldheted, tudod :wink: várom szeretettel :lol:

Szimba, drukk :!: :!: :!:

Emerenc, ez csodálatos :lol: csak így tovább!!!

Kisalag, remélem Ti ma ágyban maradtatok a szép idő ellenére is :wink:

Zafír, örülök,h jövő héten pihensz még otthon, tuti jól fog tenni :wink:

Mné, remélem Te is jól vagy! Nem voltál mostanában :(

Szivi77, ti most hol tartotok? :roll:

Kagyló, hogy van a pocid?

Szurika, a virágaid már nyiladoznak?

Kretty, már nem sok van hátra és kezdhetünk :lol:

Leeda, az időeltolódásba már visszarázódtatok?

Katapetra, gyere légyszi, hidd el jó lesz itt közöttünk :wink:

Liliom, az 5 részes van meg a Sejtjeinkből vagy a DVD?

Kismamik, Lor, Nene, Parane, Poszi hogy vagytok?

Örülök,h fellendült mára a topic :lol: remélem nem hagytam ki senkit :roll:

Nagyon szép idő volt ma, remélem mindenki kihasználta :lol:
Én hulla vagyok, elfáradtam nagyon :oops: Elmentünk a Pál-völgyi barlangba és a Szemlő-hegyi barlangba :lol: ajánlom mindenkinek :wink:

Szép estét mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok

@kagyló: gratula a tüszöcskékhez! :D most már tényleg figyelj oda! nehogy baj legyen!!!

@kisalag: nagyon szép nagy tüszöcskéid lettek! ezek szerint 4 lett? drukkolunk nagyon

nem tudjátok, hogy miért 3 hetet kell várni? hiszen az ovulációhoz képest 14 nap múlva igyis úgyis ki derül, hogy mi van, D. miért húz rá még egy hetet???

ki az a KisDoki? és miért ő csinálta az inszemet, én még senki mással nem találkoztam ott, csak D-vel, és nem is nagyon szeretném, ha más csinálná :oops:

@csuti: olyan jó, hogy egy kicsit tudtál írni! tényleg szépen növögetnek a babócák! tartsál be minden orvosi utasítást, és vigyázzatok magatokra, azt hiszem, itt többen is vagyunk akik átvállaljuk a róka komáidat, és akkor már neked nem is maradna! :shock:

@momelcsi: az a legfontosabb, hogy van tejed, az nagyon fontos, hogy apa segít, főnyeremény a férjed! :D megnéztem a képeket, és nagyon szépek a picik, látszik a fejlődés! :D

Jó éjt

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt :lol:

Bocsánat, hogy csak ritkán írok, de sajnos a munka ellep :cry:

Szeretnék segítséget kérni, hogy amit írtok vizsgálatot(Inhibin B), azt hol végzik, kitől kell beutaló, illetve ciklushoz kötött e?

Szeretném megcsináltatni a többi általános vizsgálattal együtt, hogy mire bejelentkezek már ezek meglegyenek :wink:

Köszönöm szépen előre is

Szép vasárnapot
Puszi
ancsi80

Szép jó reggelt!

Kvzsuzsi! Kisdoki D munkatárts, D-től tanulja a lombikot, sztem jó fej. Vannak itt, akiket ő kezel!

Bari, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Igen ,mindjárt kezdés! :D

No most megek dolgozni.... :shock: :shock: :shock:
Szép napot!
Vendég

Kvzsuzsi: KisDoki az én nőgyógyászom és kb. 1 éve van az intézetben. Szerintem is jó fej, ha ő csinálja majd neked a beavatkozást, nem fogod megbánni. Nagyon jó orvos, precíz, alapos és kedves. Mindig mondja hogy mit csinál, így semmi nem éri váratlanul az embert.

Ancsi80: Sok vizsgálat van még hátra? Mikor tudtok indulni?

Melcsi: Nagyon szépek az ikrek. Gratulálok! :) Az nagyon jó, hogy van segítséged, anélkül nagyon nehéz lenne.

Zafír
zafir100

Kisalag: Hogy vagy? Minden rendben?

Zafír
zafir100

Csuti,

De jó, hogy kicsit tudtál jönni :)
Az viszont szörnyű lehet, hogy ez a róka család nem akar odébb állni :cry:
Nagyon sokat gondolunk rád, és szorítunk, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a részén.

Melcsi,

Hát ezek a bébik, valami tündériek. Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az oldalt, és láthatjuk Őket.Még egyszer nagy gratula hozzájuk.
Most hány grammosak? Mennyit sikerült felszedniük?

kvzsuzsi,

Én személy szerint nem kedvelem kisdokit, és amikor a petevezeték átjárhatóságim volt, külön szóltam az asszisztensnek, akkor még Maja volt, hogy nem szeretném, ha bent lenne. És így is volt, D. csinálta, és egy szavuk sem volt, a kérésemmel kapcsolatban. Persze aztán sokszor nem tudtam megúszni a reggeli UH-okon, mert azt mindig Ő csinálta. Engem nagyon feszélyez, hogy fiatal, jóképű férfi, és akkor legyek neki ott kitárulkozva. Ezen kívül, ha D. vizsgált közel nem fájt annyira, mint mikor a kisDoki. Viszont látod Zafirnak bejön, meg van vele elégedve, így szerintem embere válogatja.

Barika, Kriszto,

Hát akkor jól kikirándultátok magatokat ebben a gyönyörű időben. Kár, hogy ma nem nagyon süt a nap :cry:

Mostanában nem nagyon jelentkeztem, mert el voltam foglalva azzal, hogy sajnáljam magam :oops:
A héten voltunk 4D UH-on, ami nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.
A doki megnézte megint a szívét, mert állítólag van egy szívbetegség, amit még 20 hetesen nem lehet látni, és ilyenkor meg igen, arra azt mondta, hogy rendben van.
A jobb veséje teljesen tökéletes, de a balra azt mondta, hogy van benne egy kicsi tágulat, de nem vészes, ilyen szokott lenni, és még bőven a határon belül van, ne aggódjak, ez normális. Na itt már belém hozta a frászt. A súlya 1149 g, szerinte megfelel egy 27 hetes 6 napos babának. Na de Ő már a 29. hetét tapossa....
Mikor mondtam azt mondta, hogy ez is jó érték, mert ugyebár a betöltött hetek számítanak, ami alapján 28 hetes és 2 napos volt hétfőn, és 1 hét eltérés megengedett, itt meg összesen 3 napnyi eltérés van. :cry:
Aztán szerdán mentünk D.-hez. Kezdtük azzal, hogy leszidott, hogy elértem a közel 10 kg-ot, és kiselőadást tartott arról, hogy biztosan mindent rosszul csinálok.
A sok hasfájás oka úgy néz ki megvan. Ugyebár befordult manócska, de a feje nagyon lent van, és elkezdett rövidülni a méhnyak. Szóval most szigorú fekvés van, azt mondta D., egy órás pihi, aztán 1 órát kelhetek csak fel, és jó lenne, ha a 32. hétig legalább kihúznánk :cry:
Aztán jött a következő meglepetés, hogy D. szerint korához képest rövid a combcsontja, szóval kisebb a koránál. Aztán mikor látta, hogy már totál összeomlok, próbált vigasztalni, hogy nem vészes, és mivel egyikőnk se túl magas, biztosan csak ránk hasonlít :cry:
Szóval most fekszek, és várok.
Drága Bari, ezért nem jelentkeztem mostanában.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de így mindent elmondtam, ami a szívemet nyomja, és bepótoltam az eddigi hallgatásomat. Minden nap olvaslak benneteket, de azt hiszem én most egy kicsit vissza vonulok.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene! Ne aggódj, biztos minden rendben van odabennt! Meg aztán tudjuk milyen D... Ha baj lenne ,szólt volna!!! Mikor mentek megint hozzá?
Vendég

Április 20. megyünk újra D. hez, de addig újra meg kell csináltatnom a terheléses cukrot is, mert az is éppen hatáeset, és ez nem tetszett neki :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Jaj, higgyétek el lányok, hogy én nagyon nagyon szívesen küldeném rókát felétek is, mert én már nagyon gyengének érzem magam miatta. Három hét alatt 10 kg-ot fogytam, és aki most lát, csak néz, hogy mennyire látszik a fogyás :cry: De remélem hamarosan tényleg küldhetem hozzátok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Drága Nene!
Hogy telik az idő? Még most számoltál be arról, hogy pozitív a teszted, és lám, már hol tartotok :shock: Ne aggódj, nem lesz semmi baj, most hogy az időm nagy részét kórházban töltöm, nagyon sok kismamát rémítgetnek ugyanezekkel a mondatokkal. Sok kismamát befektetnek ezért, de pár hét múlva tök egészségesen mennek haza. Nagyobb a füstje mint a lángja :wink:

Kvzsuzsi!
Mi még nem ismerjük egymást, de köszi a bíztató szavakat, és küldöm rókát!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :P Nagyon sok sikert kívánok nektek is!

Bari!
Nemsokára kezdessz!!!!!!!!!!!! :P :D :P ... és nemsokára ott fog kerülgetni róka (bár remélem nem lesz ilyen súlyos, mint nekem) és fogod nekünk ide felrakni a csodaszép képe/ke/t a többiekkel együtt.
Én is úgy elmennék kirándulni, de sajnos még az udvarra sincs erőm kimenni :cry: pedig már nagyon vágyom egy kis sétára, csavargásra.

Melcsi!
Remélem minden rendben volt a szülésnél, sokat gondoltam rád. NAGYON ÖRÜLÖK nektek!!!

Kretty, Szurika!
Remélem jobban vagytok már, köszi a bíztató szavakat, vigyázzatok magatokra!

Leeda, Zafír!
Nektek is szívesen küldöm rókát, meglátjátok, hamar ott lesz nálatok, csak hinni kell benne!!!!!!!!!!!! Sok sikert nektek, és akkor feltöltöm a képet :wink:

Kép
Két babó

Kép
1 babó

Sajnos egyszerre nem férnek rá. :lol:

Mindenkinek a lehető legnagyobb sikerélményt kívánom!!!!! :P :D :P

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,

tündériek!!! :lol: és remélem, hogy rókakoma hamarosan odébbáll a többi jelentkezőhöz... :D :D :D pihenjél sokat - bár tudom, hogy most úgysem tudsz mást csinálni... :?

Nene,

én is úgy tudom, hogy a vesetágulat teljesen normális, azt kinövi, az egyik barátnőm kisfiánál is volt, sőt neki még az agyában is találtak valamit, de aztán teljesen rendbe jött! A kisebb méret meg valószínűleg tényleg azért van, mert Rátok hasonlít, nem? :roll:

Bari,

köszönöm kérdésed, már egész jól visszaálltam, sokkal könnyebb volt, mint az ottani átállás - az 9 napig tartott, ez meg csak kb. 5 napig. Na meg itt ugye rá voltam a munka miatt kényszerítve... :lol:
Örülök, hogy jót kirándultatok, a barlangokat én is imádom, tényleg gyönyörűek tudnak lenni!!! :wink:

Szép Napot Nektek!!
leeda

Zafir: még nem jelentkeztem be, majd augusztus július körül, addig pihenni kell a lelkemnek :? , meg a pénzt is össze kell gyűjtögetni, mert nekünk ugye már a teljes program fizetős :cry:

A vizsgálatokat már összeírtam, és május körül elkezdem, hogy amikor megyünk meglegyen minden :wink: Csak ezt az Inhibin B- nem találom

Csuti Melcsi babák nagyon édesek ígyis-úgyis, olyan jó nézegetni, reménykedni, elképzelni, hogy ha..... :oops:
További szép vasárnapot

Puszi Nektek
ancsi80

Csuti,

Nagyon édesek a kicsik.
Olyan aranyos vagy, hogy Te vigasztalsz engem, mikor Te sokkal rosszabbul vagy. Szerencsére nekem "csak" a hasam fáj, de ettől még ki tudok feküdni a kertbe a hintaágyba, még ha kirándulni nem is tudok menni.
Remélem Te is hamarosan jobban leszel.

Leeda,

Én is ebben reménykedem, hogy "csak" ránk hasonlít manócska és ezért rövid a lába, de azért az megdöbbentő volt, hogy a combcsontja alapján csak 26 hetesnek felelt meg :cry:
Azért nekünk csak nem ennyire rövid a lábunk :?
Én a 170 cm-el nem érzem magamat annyira alacsonynak. Jó, hogy nem vagyok túl magas sem, de azért egy jó átlagba benne vagyok. Az uram, hát Ő valóban alacsony a maga 165 cm-ével :roll:

Aztán megint kaptam egy kis felvidító videót. Az nézze meg, aki szereti a cicákat

http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id ... 89015dddb3

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Ne ijedj meg, nem lesz semmi baj. Dévai biztosan nem titkolta volna el, ha komoly baj lenne. MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!
KisDoki valóban jóképű, de ezen túl kell lépni. Nekem már többször csinált UH-t ő és Dévai is csinált már 2x, de én nem éreztem a különbséget. Valószínűleg téged jobban feszélyez a jelenléte, én már hozzá szoktam és el tudok lazulni, ha vizsgál. Ráadásul a keddi műtét után már látott belőlem mindent. :lol: Engem az zavart nagyon, hogy hétfőn a SOTE-n egy egyetemista lány -talán 20 éves lehetett- megvizsgált. Furcsa volt és kellemetlen. Nekem ez rosszabb volt mint bármi más. :( Van olyan fiatal kolléganőm, aki pedig el sem tudja képzelni, hogy egy férfi vizsgálja meg. Mások vagyunk, de ez így jó, ellenkező esetben egy doki kellene mindenkinek. :lol:

Csuti: Húúúúúúúúúú! Nagyon édesek! Várom róka komát, de sajnos június előtt nem fog jönni.

Ancsi: Hamar elrepül az idő. Ha elkezdet a vizsgálatokat, még hamarabb telik majd. :D

Kicsit el vagyok tévedve, de ti biztosan tudtok segíteni. Tudom hogy van állami támogatás, meg fizetős, azt is hogy hány után. DE! Minden UH és az inszemináció is fizetős nekünk. Amit fizetni fogunk az már támogatva van? Vagy a mi esetünkben nem jár támogatás?

Bari, Kriszto, Kisalag, Kvzsuzsi, Kagyló, Parane, Poszi merre vagytok.

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?