Csuti,
De jó, hogy kicsit tudtál jönni
Az viszont szörnyű lehet, hogy ez a róka család nem akar odébb állni
Nagyon sokat gondolunk rád, és szorítunk, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a részén.
Melcsi,
Hát ezek a bébik, valami tündériek. Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az oldalt, és láthatjuk Őket.Még egyszer nagy gratula hozzájuk.
Most hány grammosak? Mennyit sikerült felszedniük?
kvzsuzsi,
Én személy szerint nem kedvelem kisdokit, és amikor a petevezeték átjárhatóságim volt, külön szóltam az asszisztensnek, akkor még Maja volt, hogy nem szeretném, ha bent lenne. És így is volt, D. csinálta, és egy szavuk sem volt, a kérésemmel kapcsolatban. Persze aztán sokszor nem tudtam megúszni a reggeli UH-okon, mert azt mindig Ő csinálta. Engem nagyon feszélyez, hogy fiatal, jóképű férfi, és akkor legyek neki ott kitárulkozva. Ezen kívül, ha D. vizsgált közel nem fájt annyira, mint mikor a kisDoki. Viszont látod Zafirnak bejön, meg van vele elégedve, így szerintem embere válogatja.
Barika, Kriszto,
Hát akkor jól kikirándultátok magatokat ebben a gyönyörű időben. Kár, hogy ma nem nagyon süt a nap
Mostanában nem nagyon jelentkeztem, mert el voltam foglalva azzal, hogy sajnáljam magam
A héten voltunk 4D UH-on, ami nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.
A doki megnézte megint a szívét, mert állítólag van egy szívbetegség, amit még 20 hetesen nem lehet látni, és ilyenkor meg igen, arra azt mondta, hogy rendben van.
A jobb veséje teljesen tökéletes, de a balra azt mondta, hogy van benne egy kicsi tágulat, de nem vészes, ilyen szokott lenni, és még bőven a határon belül van, ne aggódjak, ez normális. Na itt már belém hozta a frászt. A súlya 1149 g, szerinte megfelel egy 27 hetes 6 napos babának. Na de Ő már a 29. hetét tapossa....
Mikor mondtam azt mondta, hogy ez is jó érték, mert ugyebár a betöltött hetek számítanak, ami alapján 28 hetes és 2 napos volt hétfőn, és 1 hét eltérés megengedett, itt meg összesen 3 napnyi eltérés van.
Aztán szerdán mentünk D.-hez. Kezdtük azzal, hogy leszidott, hogy elértem a közel 10 kg-ot, és kiselőadást tartott arról, hogy biztosan mindent rosszul csinálok.
A sok hasfájás oka úgy néz ki megvan. Ugyebár befordult manócska, de a feje nagyon lent van, és elkezdett rövidülni a méhnyak. Szóval most szigorú fekvés van, azt mondta D., egy órás pihi, aztán 1 órát kelhetek csak fel, és jó lenne, ha a 32. hétig legalább kihúznánk
Aztán jött a következő meglepetés, hogy D. szerint korához képest rövid a combcsontja, szóval kisebb a koránál. Aztán mikor látta, hogy már totál összeomlok, próbált vigasztalni, hogy nem vészes, és mivel egyikőnk se túl magas, biztosan csak ránk hasonlít
Szóval most fekszek, és várok.
Drága Bari, ezért nem jelentkeztem mostanában.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de így mindent elmondtam, ami a szívemet nyomja, és bepótoltam az eddigi hallgatásomat. Minden nap olvaslak benneteket, de azt hiszem én most egy kicsit vissza vonulok.