A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mné,szerintem más intézetben sem tudnak jobban odafigyelni az emberre..Legalább is a hallott"tapasztalataim"azt erősítík,h még ennyire"sem"..
Az utrot nem tudom mi alapján"adják",vagy h máshol protokoll-e.Anno Petinél itt is adták,illetve az első inszemnél akkor én sem kaptam,pedig kértem.
Most a második körnél mindig kértem,de felhívta a figyelmem dolgokra.Gondolom,azóta volt valami ezzel kapcsolatos esete,ezért nem adja automatikusan.Vagy pedig a "szakmai hozzáállás"változhatott???..
Az utro nem csodaszer.Én nagyon hittem benne,hisz annál a fél terhességemnél is kaptam a nődokimtól(én nála csináltam ovu.ind.-kat),mégsem maradt meg a baba.Van amikor segít,pl.amikor elkezd pecsételni egy kismama,de sajnos ez sem mindig sikerül.
De most világossá vált számomra,h nem feltétlenül ezen múlnak a dolgok.Most mindig kaptam,és mégsincs baba.
Szerintem akkor nálatok sem ezen múlt.Tudom nagyon nehéz túltenni magad egy ilyenen,de kérlek próbáld ne rágni magad azon,h mi lett volna ha..Sajnos ezt soha nem tudhatjuk meg.
Fel a fejjel!!!Ölellek!
Kretty,jó pihit nektek is.Remélem hamarosan erősődik a pozitív éned..
Igen,mennem kell majd kontroll vérvételre,a házidokim 5.-ig szabin van,majd aztán elmegyek kiíratni a labort.AAbból látni fogom,mennyit esett a "szintem",max.majd csináltatok aug.végén még egy fizetőset.Szept.végén jó lenne indulni,de addig ha megvan az eredmény,menni kell D.-hez is,mert biztos lejár valami papír.Tényleg,nem tudjátok,mit kell ilyenkor ismételtetni?
Csuti,gyöyörű a pocid!!!!!!
Zafír,csak óvatosan a melóval!!Szorítok nektek.
Midenkit puszilunk.
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok :D

Bocsánat, hogy így eltűntem, de ugy néz ki hogy augusztusban futunk egy kört :D :D :D és így rengeteg melóm van, hogy utána tudjak menni szabira :D Szerdán voltunk Dévainál akkor beszéltük meg, bár mondta, hogy nem értünk egyet, mert túl sok saját lombik volt és sikertelen (azzal hogy nem donoros lombik) de én mondtam neki, hogy nekem egyenlőre az is elég, hogy itt vagyok és boldog vagyok és ezt nem veheti el tőlem senki :wink: Mondtam neki a szűz kéz szerencsét hoz elvemet is, akkor már felnevetet és mondta is : szűzkéz az b@szna be :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindig olvaslak ám titeket és nagyon szorítok ám :wink: :wink:

Remélem, ha lemegy ez a két hét gyakran tudok jönni, addig is puszi mindenkinek

Anita
ancsi80

Ancsi, hàt nem bírom abbahagyni a nevetèst! :lol: :lol: :lol: Drukk!
Vendég

Sziasztok!

Mné: :( :( , nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de az nagyon jó, hogy rögtön indulhattok, mert legalább leköti a figyelmedet, és nincs nagyon időd szomorkodni! :D

kagyló: hazajöttetek már? milyen volt a nyaralás?

emerenc: örülök, hogy apukád jól van, és egy hős, hogy kibírta altatás nélkül :lol: és a szövettan is negatív az plusz nagy öröm :D a lényeg az optimizmus, és szeptemberben találkozunk D-nél az utolsó lombikunkon :lol:

Barika: remélem ez az idő kedvez Neked, én már azért várom, hogy süssön a nap, és legyen jó meleg, hiszen most van itt az ideje! elég lesz nekünk nap nélkül télen! :shock: a belgyógyász cuki lehetett, ahogy megörült, hogy tudod, hogy ketten vannak, nagyon szép a pocid :) kár, hogy D ilyen volt :( , de ahogy írták az anyukák, akik már ezen túl vannak, úgy látszik erre fel kell készülni, a babák nagyon szépek, és örülök, hogy Elekes csak jókat mondott! :lol:

kisalag: csillámos testfestés?? apán??? hát az télleg vicces lehet! :D már akartam kérdezni, hogy a neved az tudatos (kisalag)? ott laktok? kár, hogy nem indulhattok még, remélhetőleg az újabb fogyi meghozza az eredményt, és akár még csodababa is lehet belőle

szélkisasszony: a vércsoport meghatározás azért lehet, mert nem csak az van a leleten, hanem még egy csomó minden, ugyanazon a papíron. lehet, hogy azok a fontosak, mert a vércsoport sztem sem változik :shock:

nyuszika: 4 kiló :) grat, nagyon szépen fejlődik Dóri baba :D

kriszto: olyan jó, hogy az úszásban megtalálod önmagad! menjél minél többet! jó lenne, ha elmennétek valahova nyaralni is, most 3 hónapig mindent lehet! örülök, hogy D cukker volt, ez annyira jó!! :lol: A szupertitkos receptet nekem is elárulnád priviben? köszi

kriszto-zafir: milyen sorozatot néztek? engem is érdekelnek ezek a sorozatok, szeptemberben itthon fogok babásodni, valamivel le kell kötni magamat 8)

zafir: muszáj menned dolgozni?, nem tudnál inkább még otthon maradni és pihenni? de ha nagyon kell, akkor is inkább csak úgy csinálj mintha dolgoznál :lol:

katapetra: 40 nap apa nélkül??? :(

nene: nagyon aranyos Bálint, és a kis body is cukker :)

csuti: gyönyörű a pocakod :) drukkolok, hogy minél tovább bírják odabent a lurkók :D

kretty: egyszerre fogunk nyaralni 8) mi aug 21-én megyünk, és 30-án jövőnk vissza Görögből

ancsi: drukk a szűz kézhez :lol:

parane, csuti, Bari mama, …….: ez a magzatvíz vételes vizsgálati macera D-nél ez nagyon gáz :shock:
amúgy tudtok valakiről, aki megcsináltatta????

sajnos Ópusztaszer szépségeiből csak nagyon keveset láttam, mert dolgozni kellett! még szerencse, hogy már régebben voltam, és akkor már láttam azért! és így a lovaglás is elmaradt, de majd legközelebb
a héten felhívtam D-t, hogy átnézzük a leleteket, aug 2-ára kaptam időpontot, de miután leraktam a telefont, akkor néztem, hogy az kedd! Biztos, hogy keddre akarta adni az időpontot, vagy hívjam fel inkább mégegyszer egyeztetni???

Puszi Mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

húhhh bocsi, hogy ilyen sokat írtam :shock: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Ancsi,ez a"szűz kéz"duma,nekem is nagyon tetszett.
Zsuzsi,de jó,h jöttél te is!
D.-nek "mániája "az amnió,én ugyan nem hozzá jártam anno,de megcsináltattam,mert nem volt jó az integrált tesztem.(1:315)
Úgyh Barika a te eredményed szuper!!!!!
Csuti,szerintem a 3 csajszi szuperül fejlődik,jártatok már annyi helyen,uh.-n,tutti minden rendben velük.
Andi
Ui:a laptetőmből tessék szemezgetni!!!

Kép
cs.andi

Nekem is dokihoz kell mennem holnap,mert véreset pisilek,és fáj.Szuper!!!Még soha nem volt ilyenem..
Hova menjek,egyből az urológiára?Vagy a házidokihoz?

Kép
cs.andi

Csandi, nekem volt már ilyen, sajnos nagyon hamar felfázom. Én egyböl a nefrológiára mentem (mert ott dolgoztam :lol: ) és ott egyböl meg is csinálták a vizsgálatokat. A házidoki két körös lesz, mert ö csak beutalot tud adni a laborba. De szerintem elöször a házidoki, nem tudom, hogy ezekre a szakambulanciákra kell-e beutaló, én minden protekciósan szoktam intézni.... :roll:

Lányok, küldjetek pirimeghozó drukkot, már megint rendetlenkedik és szétszakad a hasam...persze, mikor nem kellett volna, megjött 1 héttel hamarab, most meg nem akar... :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Először is Andi: nekem a transzfer után 3 nappal volt ugyanez!! :shock: Hát képzelheted! Ráadásul a házidoki aznap már nem rendelt, az urológián meg szabadságon voltak azért nem volt rendelés így először ügyelet, ahol küldtek az urológiai ügyeletre a Dél- pesti kórházba! Paff. Szóval szerintem az urológiát próbáld meg! És igyál nagyon-nagyon sokat!!! Jobbulást!!!!

Kretty: mennek a pirimeghozó drukkok!!! :wink: Nekem sem valami rendes mostanában. A stimu utáni első 24 napra megérkezett, de sem a cicim nem fáj, sem más... :roll: És elméletileg kedden lenne esedékes, de megint semmi előjel! Bár, ha jobban belegondolok olyan evésrohamok jönnek rám, hogy mindent felfalok itthon. :shock: :shock: :shock: Kérdezted, hogy mikor kezdünk! Elméletileg 20-a körül, mert 6-án jár le a 90 nap!

Csuti: annyira szép a pocakod. És nagyon örülök, hogy jól vagytok! :D :D :D

Zafír: ne máááár!!! Elég a negatív gondolatokból!!! Tessék szépen megnyugodni, elhessegetni a kisördögöket a válladról és csak a kis angyalkákra hallgatni, akik azt súgják-búgják neked, hogy minden rendben!!! Nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne add fel!!!

Mné: sajnálom, hogy így érzed. Látom a többiek történeteiből, hogy nekünk is fel kell készülni, meg kell kérdezni, stb... De tulajdonképpen nem várhatunk mindent csak D-től. Én is kérdeztem, hogy van-e valami olyan plusz vizsgálat, amit érdemesnek tart megcsináltatni, mivel el sem indult semmi. Azt válaszolta, majd ha a másodikra nem leszek terhes, majd akkor. És azt hiszem, az elveszített babátok gyásza még nem zajlott le benned. Minden veszteség egy gyász, aminek folyamata, lépcsői vannak. Meg kell élned, hogy tovább tudj lépni! Sok-sok erő kell hozzá, és ezt kívánom neked. Ölellek.

Bari: remélem, jól vagy és kicsit a 7végén sikerült kiengedni a drukkból!!!

És rólunk annyit, hogy meg volt az unokahúg látogatás tegnap. Amikor Szélúrfi a karjába vett az egy hónapos törékeny kis tündérlánykát, hát nem nagyon mertem ránézni és azt hiszem ő sem rám. Olyannyira lefáradtam abban a néhány órában, hogy mikor hazajöttünk kinyúltam. Mert végig nyeltem a könnyeim, amíg a karomban tartottam, amíg a hihetetlen kék szemeibe néztem... Basszus ez nagyon nehéz volt....
Holnap mell Uh, szerdán HIV, stb., vérvétel, és ha megjön akkor Podmaniczky-ben egy újabb véradás, kedden talpmasszázs, és remélem szerdán kineziológus. Kicsit besűrűsödtek a dolgok, de legalább haladunk! A toxom úgy emlékszem előszörre pozitív volt, gondolom azért nem kell mégegyszer.
Puszi mindenkinek!
szélkisasszony

Csutiii, gyönyörű a pocid :lol: Majd teszel fel képet a szobáról? Majd írj doki után,h mit mondott, mikor kell befeküdnöd ;) Ja és ne izgulj, nem lesz semmi baj a babákkal. Elekes doktor biztos látott volna eltérést és ugyebár mindent rendben talált, szóval nyugiiii ;)

Ancsi, olyan jót nevettem én is :lol: Örülök,h indulhattok!!!

Zsuzsi, igen, kedden is szokott behívni ;) Ti is aug-ban indultok?

Andi, csak nem Farkas doktor a házidokid? :lol: Ha igen és kell beutaló, akkor du-n lesz rendelés Keresztessy doktornőnél :lol: Nekem is kell mennem :) Lehet,h összefutunk, de addig is jobbulást. Ilyenkor egy kamillás ülőfürdő nem jó? Ill. úgy tudom,h a tőzegáfonya is nagyon jó rá ezt biztosan tudom ;)

Kretty, küldöm a pirimeghozó drukkot!!! Figyu, de most nem pilitoló drukk kéne? Ha most megjön akkor pont nyaralás alatt lesz meg, nem? Horvátország melyik részére mentek?

Krisztokám, puszikállak :wink:

Mné, én is úgy tudom,h az Utronál inszemnél annyi van, h nem lehet tudni a pontos beágyazódást és nektek ugyebár a petevezetőben szerelmeskednek a szerelmesek...ezért fél Dévisz. Olvass utána inszemeseknél,h mi a véleményük, tapasztalatuk ;) Drukk!!! Holnap már UHU van?

Zafííír, ne légy negatííííív. Meséltem,h nekünk is sikerült az első ;) szóval ne add fel, még nagyon korai lenne :roll: Holnaptól melózol ugye? Vigyázz nagyon magadra és ne stresszelj, az nagyon nem jó!

Nyuszi, cuki beceneve lett Dórinak!!!

Emerenc, igen, úgy érzem,h most fellélegeztünk és boldog kismami és kispapi vagyunk a férjemmel :lol:

Kagylóóó, mikor jöttök haza?

Melcsike, Nektek elküldték a véres eredményt a Medical Centerből (Elekes doktornék)?

Puszikálok mindenkit!

Bari

bari6

csandi: és ez hogy zajlik ez a vizsgálat? fáj?
a felfázásról annyit, hogy ha van otthon c vitamin akkor a legnagyobb adagban vegyél be, vagy vegyetek gyorsan citromot valahol, és egyed azt magában, és rengeteget kell inni!! legalább 4 liter, szerintem is inkább az urológiára menj, vagy szaladj le este az ügyeletre, én odamentem, és fogadtak, írtak fel durva antibiotikumot, ami hamar segített

Kretty: pirigyeremeg! de én is úgy számolok, mint Bari, ha most megjön, akkor a nyaralás alatt is meglesz! mert nekem is kb így van sajna

Bari: mi nem indulunk augban, mert ha jól számolok, akkor pont a nyaralás alatt fog megjönni, így sajnos csak szept vége fele lesz a köv piri, így csak akkor indulunk :( pedig már nagyon hiányzik D :lol: , és már nagyon szeretnék terhesedni :D
úgyhogy én inkább olyan drukkot kérnék, hogy piri késsen legalább 1 hetet, és akkor az augusztusi is tolódjon át szeptember elejére, és akkor már indulhatnánk akkor :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, kérésed számomra parancs :lol: Küldöm a piriűzőt egy hétre!!! Ti merre mentek nyaralni? Ezek szerint nem jöttök hozzánk kenyérlángost sütni :( Már akartam kérdezni,h hívni szoktak benneteket vagy ti jelentkeztek helyért? :roll:

bari6

Sziasztok

Tegnap jöttünk haza.Éppen az eső előtt,szerencsére.Nagyon barna vagyok,és ki vagyok pihenve.
Balatonra mentünk volna tovább,de majd jövőhét pénteken,vagy augusztusban lesz belőle valami.Mert nagyon rossz idő van,pedig ott majd meg sültem. :lol: :lol:
Teszek pár képet,persze olyat amin nem vagyok rajta.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kriszto,nézd csak :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bocsi a tegnap az pénzek volt...és azért is mert nem tudok képet forgatni. :oops: :roll:

kagyló

pénzek-péntek........... :oops: :lol: :lol:

kagyló

Kagyló! :D :D :D
Nagyon cukker a Tigger!

Csajok!
Összeszedem magam és holnap írok Nektek! A táblit is megcsinálom...
már szégyellem magam, hogy úgy elhanyagoltam, de egyelőre a sebnyalogatásnál megragadtam.... :? :?

Annyi mindent szeretnék írni... szóval holnap kiosztom a gyerkőcöknek a feladatokat és akkor rá fogok érni részletesen írni mindenkinek!

Julcsi! Kezdtetek?
Kretty! Piri jöjjön meg!!!
Zsuzsi! Piri még ne jöjjön meg!
Andi! Jaj... de a C vitaminról én is jókat hallottam, jó nagy adagban!!!
Szélkisasszony! Pikk-pakk eltelik így az idő... sok-sok tennivaló és csak úgy repülnek a napok!
Zafír! Drukkkkkkkkkkkkhegyek!

holnap jövök

mindenkinek pusza és ölelés!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari, Zsuzsi, ha most megjön, akkor a nyaralás alatt pont nem lesz meg, mert nekem 32-34 napos a ciklusom, ééééééés, ha aug 27-28 körül jön meg, akkor Dévisz azt mondta indulunk, mert szeptember közepén jár le az összes vizsgálati eredmény és azt mondta így nem kell megcsináltatni újra... :D

Jajj Kagyló, nagyon szép helyen voltatok!!!!
Vendég

Kagyló, de jó,h jöttél :lol: csak emlegetni kellett. Jaj a teki de jól néz ki :D azt a nyílt vízen fényképezted? Hogy alakult a romantika a férjecskéddel?

Kretty, így már értem és megerősítve küldöm pirkót :lol:

Krisztokám, de jó,h jöttél! ;)

Csajok! Nem találjátok ki,h ki járt nálam :shock: 13 hét 2 naposan megérkezett róka koma :roll: Zafír ugye nem bánod,ha nem marasztalom már,hanem egyből tovább irányítom? :lol:

bari6

Bari, 3 hónapja még erre vágytál...nos, van az a mondás, hogy kérd és megadatik... :wink: Remélem egyszer nekünk is megadatik! Szóval itt nyilvánosan kérem: randizni szeretnék a rókával minden áldott reggel úgy kb 3 hónapig! :D
Vendég

Ja, éppen borostyánláncot rendelek a fogzásomra (nagyon durva, nyáladzok, hasmenésem van és iszonyúan be van dagadva az ínyem)....mint a kisbabáknak!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Úgy látszik csak erősen kérni kell rókát és jönni fog :lol:
A bölcsesség fogad jön? Tényleg voltál fogászaton?

bari6

elment...... :cry: :cry: :cry:
katapetra

Katapetra... :cry: DE itt vagyunk neked mi! Jó társaságban hamar eltelik az idő! :lol: :wink:

Bari, nem, még nem voltam, aug 10-én visz apa... :cry: Ja, a bölcsesség fogam, egy oldalon, az alsó-felső egyszerre nő, alig bírom kinyitni a szám...(aminek a zuram felettébb örül... :evil: :evil: :lol: )

Szép estét mindenkinek!

Krisztó, örülök, hogy újra jössz! VÁRLAAAAAAAK! :wink:
Vendég

Katapetra, sajnálom ;( gyere közénk sokat! Mi a terved? Folytatod a tanfolyamot?

Kretty, ha a kenyér héját rágcsálod az jó,mert az segít áttörni az ínyt :wink: Próbáld ki :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Bari

bari6

Andikám,
szegénykény gyógyulj meg gyorsan...sajnos nekem is ismerős évi 2-3x előfordul velem már lassan 12 éve amikor volt egy durva vesemedence gyulladásom.
A lényeget a csajok összefoglalták.....de akkor ami fontos!!!!
-napi 4 liter folyadék a legjobb a citromlé vagy 100% narancs v grapefruitlé
Úgy zajlik h a házidoki elküld laborba ami csak annyit mutat h van-e baci de azt nem hogy milyen erre vagy ad valami antibiotikumot ami széles spektumú vagy továbbküld az urológiára ahol tenyésztésre elküldik a vizeletet de az 1 hét....
ami be szokott válni a Monular de ez vényköteles, ami viszont tuti siker a Urogin.....csak a 4 litert mindenképpen meg kell mellé inni....én már nem is megyek dokihoz hanem kikezelem magam 10 éven át mindig jártam végigmentem a szokásos dolgokon volt h a kapott antibiotikumtól még gomba is lett most meg 1 max 2 nap alatt elmúlik....sajnos így is előjön de legalább nem tart hetekig amíg elmúlik.

Kagyló,
DE gyönyörű helyen jártatok!!!! hogy viszonyulsz most az uradhoz? változott valami? Imádom a delfineket! Tetszett az együtt uszizás? CSoportoson voltatok vagy csak ti meg az oktatók voltatok a delfinekkel? mi rengeteget úsztunk velünk, aztán 1x amikor az egyik kis huncut odajött hogy simizzem akkor teljesen elolvadtam és maikor ment vissza a gondozóhoz, kaptam egy csapást -persze véletlenül....hetekig lila voltam utána...akkor kicsit megijedtem h itt úszunk velünk és nem is gondoltam volna h mekkora erejük van.....

Kriszto,
csalogasd cak a sebeidet, mi megvárjuk hogy összeszed magad a táblázat meg ráér!!! Puszi

Kép
rencsi79

bari: mi Görögországba megyünk nyaralni Neos Marmaras-ra. Hát ez a kenyérlángosozás úgy néz ki, hogy van ahová hívnak, van ahová mi jelentkezünk :D Felétek most nem megyünk, mert a múlt héten voltunk ópusztaszeren, jövő hét végén meg Vácra megyünk. Ez a hétvége pihenés volt :lol:
pirit küldd nyugodtan tovább nekünk, mi szívesen vállaljuk :P

kagyló: gyönyörű helyeken jártatok 8) a jövő végére már jó időt igértek, úgyhogy mehettek a Balcsira is :)

Kriszto: nyalogasd csak nyugodtan a sebeidet, és jó sok munkát osszál ki a tanulóknak, hagy dolgozzanak :lol: majd ne felejtsd el megírni priviben Dévai szupercsodatrükkjét :) köszcsi

kretty: mázlista vagy ebből a szempontból, nekem normálisan 25-26 napos, így pont a nyaralás alatt lesz meg, és emiatt csak szept végén tudunk kezdeni :cry:
húúú a bölcsesség fog az nagyon rossz lehet, szerencsére nekem egy sincsen még, remélem már nem is lesz!!

katapetra: :( most mivel fogod tölteni az időt? angol megy tovább? gondolom fogyókúra folytatódik, vagy lesz valami jó kis tábor megint?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Andi, nekem a Nolicin válik be ilyen esetben. Sajna nekem is elég gyakran volt felfázásom, amióta a gyerkőcök megvannak már egyszer. Persze ezt a gyógyszert nem szedhettem. Sok ital és tőzegáfonya kapszula is segít.
Bari, a 12. hetesen mi nem Elekes dokinál voltunk, hanem az istenhegyi klinikán. Ott mi megvártuk az eredményt.
Kagyló isteniek a képek, egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy mi mikor fogunk nyaralni a gyerekekkel.

Mi holnap megyünk oltásra, reggel 8ra. Vicces, mert Sári 9 fele szokott felkelni. Kivéve ma, mert Matyesz fél7kor mindenkinek ébresztőt fújt, Sári is felébredt az üvöltésre, és ha már fenn van, evett is egyet. Ma voltunk először vásárolni velük a Corában, nagyon édesen nézegelődtek. A köcsög pénztárosnő csak annyit mondott, részvétem. Na, ilyenkor durran el az agyam.

Mindenkinek kellemes hetet, pirik pedig azonnal jöjjenek meg!!!

KépKép
momelcsi

Mné: Bizony, bizony, holnap munka. Nekem ott rendült meg picit a bizalmam, amikor be akarta a doki adatni a második hormonleállító szurit, de aztán elküldött vérvételre (szerencsére), ahol kiderült hogy nem is kell. De már újra bízom. :wink: Az ilyet nehéz kiheverni, de tudod minden valamiért történik.

Emerenc: Értem. Mondott valamit Dévai, hogy ez miért lehet?

Kvzsuzsi: Sajnos muszáj dolgoznom, mert 1 ember tud helyettesíteni és 2 hétig szabin lesz. De utána megint itthon leszek 2 hetet. :lol: Sorozat: Így jártam anyátokkal. Miért baj az ha kedden kell menned Dévaihoz?

Cs.andi: Szegénykém! Ez nagyon rosszul hangzik. :cry:

Szélkiasszony: Hamarosan a ti kék szemű angyalkátokat fogjátok a kezetekben ringatni.

Kagyló: Gyönyörű helyen jártatok. Irigykedem.

Bari: Róka koma jöhet, bár néhány napja nagyon ég a gyomrom és sokszor van hányingerem.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Katapetra: :cry: Mi itt vagyunk neked. Kitartás!

Momelcsi: Nekem inkább ne jöjjön piri. Nem nagyon szeretném. :wink:

Zafír
zafir100

momelcsi: én nem is értem, hogy lehet ilyen bunkó egy nő!! csak azt tudom elképzelni, hogy az irigység beszél belőle. nehogy magadra vedd az ilyeneket! egyik füleden be, a másikon pedig ki :D

zafir: nem baj a kedd, csak én azt hittem, úgy tudtam, hogy kedden nincsen rendelés, de ha van, hát akkor én ott leszek :)
Zafirnaknejöjjönpirimégvagy9hónapig :lol:

Na most már elteszem magam holnapra, vége a jó kis filmnek is!
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zafir, ez jooooooooooo! :lol:
Vendég

Mné: valóban jó, hogy tudtok egyből kezdeni....NAGYON sok sikert kivánok, ne keseredj el!

Kretty: biztos gyönyörű lesz a nyaralás!!!!!Legyen nagyon szép idő hozzá, bár addig még van egy szösszenetnyi idő... :wink: úgyhogy lesz még időnk búcsúzkodni :) Bölcsességfog...vááááá, megvan róla a saját sztorim.....soha többet!!!!!!

Bari: rókakkoma itt van, most egy kicsit örülni tessék neki, utána pedig átzavarni Zafirhoz :wink: :D

Krisztóm: remélem az újjak rendesek, és nem egy értetlen társaság, márcsak azért, hogy Neked könnyebb legyen, és hogy minél többet tudj közénk jönni!

Nyuszi: örülök, hogy Dórikánál kiderült a sirás-gond :D Sok-sok tejcsit kivánok nektek hozzá :wink: !

Nene: már akartam irni, de mint zugolvasó, időm nem sok volt, de majd most:
Bálint baba TÜNEMÉNY!!!! :lol: És hát az a body rajta, ezt a férjem is nagyon dijjazná....(amellett biztos mindent megcsinálna)Pocifájás nálatok?

Zafir: juj de izgi......mikor is kell tesztelned?

Ancsi: látom te is eltüntél, De szerencsére újra itt vagy.....akkor hamarosan indultok? De jó!!!!! és amit D mondott azon én is jót röhögtem :D gyere majd gyakrabban!

Melcsi: mindig olyan örömmel olvasom a csemetékkel történt dolgaitokat, végig csodálom a napi történéseket! Biztosan nem egyszerű az életetek, de hogy valaki ilyen tapintatlan legyen.....nem szóltál neki vissza? bár.....okos enged.....Hogy birtátok a szurikat?
Vigyázzatok magatokra!

Andi: jaj......én is tudom min mész keresztül, nálam is évente 2x-3x van felfázás, vagy egyszerűen baci kerül a hólyagomba.
Felfázás esetén én a melegvizes palackra esküszöm, és sok-sok vörösáfonya levet, ill. teát iszom! bacinál a folyadék elég....de ha Nálad durva, akkor legjobb egy szakember!
GYÓGYULJ MEG!

Csutim: FANTASZTIKUS a pocakod!!!!!!pusszantás

kvzsuzsi: Görögország!!!!! Az biztos nagyon jó lesz!
Kenyérlángos....nekem álom....vagy szoktatok teljeskiörlésűt is sütni?mert akkor jöhet!Gondolom jó volt egy kicsit pihenni a 7végén...
Szeptember vége mindjárt itt van..... :wink:

Rencsi: Domi hogy van? Hogy álltok a tesóprojektel?

Leeda? Nyaralás?Te is egyedül?

Kagyló: hát igen....Egyiptom megér egy misét.....gyönyörű lehetett!
Veletek, kettőtökkel mi újság?

:( :( :( Hát szombaton elrepült Bécsből a drága, odáig még együtt voltunk, mert én vittem ki, de hát szörnyű volt megint :cry: nem tudok mit tenni, mint hogy mellette állok, támogatom ebben őt. nem fog örökké tartani, nem lesz ilyen az életünk mindig, ha neki szakmailag ez sokat jelent, akkor ez csak a javára fog válni a későbbiekben. De rendben megérkezett, minden ok., én pedig egy kicsit megnyugodtam....DE rettenetesen rossz nélküle elaludni, és egyedül ébredni :( viszont mikor találkozunk, olyanok vagyunk, mint két tini :wink: :lol:
Az angolt szeptember közepétől folytatom.....most muszáj belekezdenem a konyhafelújitásba, mert március óta tervezzük, de már nem tűr halasztást....utána szeptemberben lesz még egy nagy NYARALÁSUNK és októberben ha a cukorterhelés jó lesz....belevágunk a 2.ba......ennyi

Bocsánat a hosszú levélért, de régen irtam, és még igy is kihagytam egy csomó sztorit....Ja Anglia szupcsi volt...ezt lehet hogy már irtam..hmmm :roll: :lol:

PUSSSZIIIIIII
katapetra

Sziasztok!

Bocs, hogy én mindig csak kérdezek, és most is a segítségetek kérem. :oops:

Menniybe kerül a D-nél az inszem? Mi van benne, és miért kell külön fieztni?

Még Kaposváron a Kaáliban volt egy inszemünk, ami 45.000 Ft volt, de ezen kívül nem kellett semmit sem fizetni, benne voltak az ultrahang vizsgálatok is.

Előre is köszönöm, ha írtok róla. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Szia almendra!

Visszanéztem a feljegyzéseimet, és én 40.000 Ft-ot fizettem az inszemért, és előtte az UH-kért 8.000 Ft-ot egyenként, plusz még a gyógyszer is volt, ami nekem elég olcsó volt, mert csak 1 doboz closty-t írt fel, na meg utána az utro, vagy a crinone.

Anno nekem a másik magánklinikán is "csak" az inszemért kellett fizetni, az UH-kért nem

Hát mindenhol máshogy van! :)

Mikor kezdesz?
Sok sikert! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia zsuzsi!

Köszi a választ. :D

Jövő hét szerdán megyek a D-hez megbeszélni az általa kért vizsgálatok eredményeit, és az a terv, hogy a következő ciklusban indulunk ovuláció-indukcióval, ami kb. augusztus közepére esik.

Annyira jó olvasni itt, hogy vannak sikerek, látni a pocis képeket. :lol:
Meg a babákat. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok

Romantika az volt a tenger parton,le is buktunk. :oops: :roll:
Szóval jól el voltunk. :wink:
De ha az a kérdés,hogy szerelmes vagyok-e....akkor a válaszom nem! :(
Tök rendi velem,meg mindig mindent megkapok,állandóan kérdezte mit szeretnék...én meg persze az utóbbi időben,mindig kérek valamit. :lol:
Beszélgettünk okoskáról is,és nagyon nyugodtan áll még mindig a dolgokhoz,de a sajátot még mindig,nem látja értelmét ilyen hosszú idő után lombikkal.Attól függetlenül nem vigyázzunk,mert minek is!

Barika
Azt az aquaparkban fényképeztem,és még sok minden mást is donáld kacsa stb.Bele ültünk egy két személyes felfújt csonakba,és evezni kellett,közben körbe körbe mentünk,úgy fényképeztem.
Rencsi
Én viz iszonyos vagyok,nem usztam a delfinekkel,csak a párom.Fényképeztem!
Csak akkor megyek be a vízbe ha a párom bele ültet az ölében és ott kapaszkodok,mert félek nagyon,vagy ha éppen térdig ér a víz... :oops: :oops:
Nem volt csoport,mert mi egy magyar párral voltunk ők intézték...

Kriszto
Egy tábli lesz?Mert vakon vagyok,és nem tudok írni senkinek semmit sem.... :oops: :(

kagyló

sziiiiijjjjjja Kagyló, de jó h megint velünk vagy .- bár a képekből ítélve csodás helyen jártatok :)

micsoda szép pocak Csuti!! ez a mostani kórházi látogatás már valami szüléses kezdetet is jelent? nagyon nem vagyok képben a többes babákkal, drukkolok a minél hosszabb egybenmaradásra, még ha olyan sokat is kell pisilni járni is :) :) tényleg, Dóri és is bálint is hogy bent maradt a drukkokra...

Almendra, jó helyen vagy, sok a sikeres project, majd magad is látod a számokból az Intézet recepcióján. Csak még egy: az első konzultáció 10.000 Ft és utána jönnek zsuzsi számai ;) A reggeli uh-k érkezési sorrendben mennek.

Katapetra, egy jó kis felújítás... nem rossz ;) egyedül tervezgetetd a dolgokot? meglepi lesz a párodnak? ez a kis idő is hamar el fog repülni, most még hosszú, de minden nappal kevesebb (hűű micsoda bölcsesség :lol: )

Kretty, kitartást, a borostyán jótékony hatását én is hallottam már és Bari kenyér tippje nálam bevállt ;) isteni, ha egy kicsit meg van sülve a kenyér héja... az alkoholt is szokták mondani, lehet hogy az jó is (meg másra is: tudod, itt már babásodás volt mézes pálinka és rockkoncert együttes alkalmazásából :) ) és megy a pirimeghozó drukk: GyerePiriMOST!

Zafir, a hányinger jóóóó - de most akkor Csuti és is Bari is neked küldte mindet :lol: :P , tesztelés a hétvégén, drukkolunk!!!

Ancsi :) és drukkok augusztusra, gyere ha tudsz és mesélj!

Kriszto, csodás az a mosoly tigrincs Kagylótól, várunk ám nem ilyen szomorkással, mint a mostani... és megértem, ha még nem ugrálós...

Emerenc, szió, hogy vagy mostanában? szeptemberi kezdés maradt? Milyen a kedved? Nyaralás/pihenés?

Bari, egyre csak jó és megnyugtató hírek! Milyen csodás ez! Van még valamilyen eredmény, amire vártok?

Momelcsi, valóban köcsög! Istenem, mit nem adnék, ha két ilyen "részvétet" megihlető csoda lenne a bevásárló kosaramon! Bunkó, negatív, irígyek!!! Nektek pedig szebb ébredést: Matyinak volt is valami baja, vagy csak éhes volt?

Szélkisasszony, hajrá a leletek beszerzésére és figyelj, hogy a
vércsoport meghatározásos leleten legyen aláírás (nekem nem volt, mehetek kérni rá egyet!)

Nálunk továbbra is a fogyás a fő napirendi pont, de mit csináljak egy szakács párral, aki hétvégén kényeztetni akar? :twisted: mondom én h gyümölcsnek és egy szelet csibe mellnek örülök a legjobban, de hát a fincsi túrós rétesnek - amibe végül is fehérje van - nem tudok ellenállni. Maradnak a hétköznapok és valami vasfegyelmet kell tanúsítsak a hétvégi kajálásoknál.
A párom hasán már nem úszik a csillámos tetkókacsa :( a 3. nap letörölte mondván, h már ismét uaz a vidámság vagyok mint régen, így vége a gyereknapnak; pedig már ki is néztem a következőt: egy halálfej amin masni van ;) tényleg, akinek kell egy kis mosoly, próbálja ki ezt a csillám tetoválást (még az nap le lehet mosni, ha nem tetszik; nekem sokat segített)

nem akartam senkit se kihagyni, remélem nem tettem (persze megint kidobott a gép és újra gépelhettem az egészet)

nagyon szép, hüvös napot mindenkinek!
kisalag
Fót

köszi az együttérzést a banyával szemben. nem szóltam vissza, mert illedelmesnek neveltek, csak gondoltam ezt-azt.
REggel jó volt, Matyi időben kelt és evett, Sárit ébresztettem, de evett rendesen.
Kb. 10 mp sírás, míg apa fel nem kapja Őket és jól összepuszilgatja. (én nem bírom, elfordulok a másik gyerekkel a kezemben)
Ma kicsit nyugodtabbak az oltástól és a fél kúptól, de rám is fér, mert utóbbi két napban elég hisztisek voltak, tuti az időtől.

KépKép
momelcsi

Kagyló: Örülök, hogy ismét itt vagy, és hogy jól telt a nyaralás. Mit beszéltetek meg a férjeddel, mikor vetitek be okoska apucit?

Almendra: Csak megerősíteni tudom, amit Zsuzsi írt. 8000/UH, 40000/inszem + gyógyszerek.

Momelcsi: Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú emberrel kellett találkoznod, DE. Mesélek jobbat. NÁlunk a nővéremnél vannak ikrek. Két kisördög. Múltkor meséltem neki rólatok, Csutiékról, és Bariról. Mire ő is csak sajnálkozni tudott. Képzelheted, hogy kiosztottam. Azóta hanyagoljuk a témát, és remélem, hogy nem jön elő vele ismét.

Kriszto: Hiányzol! Tessék előbújni!

Zafir: Hogy telik a mai munkanap? Remélem, nem erőlteted meg magad.

Csak egy szót még az utros történethez. Valamelyikőtök írta, hogy kérdezni kell. Nos, én megkérdeztem, hogy mit tehetek annak érdekében, hogy jól fejlődjön a petezsák, és azt válaszolta, hogy semmit. tudom, nem csodaszer, de most úgy érzem, hogy nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy velünk maradjon Manócska. Ezt most nem tudom megemészteni. Majd, talán idővel sikerül elengednem örökre...

Tudom, nem írtam mindenkinek, ne haragudjatok!

Mné
mné

Katapetra,
Köszi az érdeklődést. Nálunk sajnos a helyzet változatlan mind tejci kérdésben, mind hasfájás terén :cry:

Kagyló,
Gyönyörű helyen voltatok.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi: Csütörtökön van Dévainak kórházas napja és péntekenként nincsen a nyáron bent, mert szabadságon van. Paragi van helyette. Keddről nem tudok, bár jobban belegondolva én kedden még soha nem voltam.

Katapetra: Tesztelni jövő hét szerda-csütörtök kellene, de én már most hétvégén fogok. Én már ma is megtenném, de félek a téves pozitív teszttől, ami a sok hormon miatt is lehet. Hihetetlen megértő vagy a pároddal, neki se lehet könnyű odakint nélkület, de neked itthon sokkal nehezebb. Nekünk is volt 2 olyan hónapunk amikor csak hétvégékre jártam haza. Ez volt a leghosszabb. Előtte "csak" 1 hónapban 1-2 hetet voltam máshol dolgozni. :cry: Ez az igazi próbatétel, de ti erősek vagytok. :wink:

Kisalag: Remélem hogy terhes vagyok és azért van a hányinger. Valamiért este erősebb. :? Masnis halálfej? :lol: Kitartást a fogyókúrához.

Mné: Főnököm nem lesz már a héten, így én maradtam "legfelül". Leosztok mindent ami stresszel jár. :wink: Te mindent megtettél, most ne emészd magad ezen, próbálj a mostani manócskára koncentrálni, adj neki esélyt azzal is, hogy nem hibáztatod magad ezért. Voltál ma UH-n? Minden rendben?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

A gyerekek, na jó legyenek diákok :lol: , hárman vannak,lányok: egy csinimini, egy pedigénakkorisjobbantudom, és az új lány egyelőre lasssssssssssúúúúúúúúúúúú.
Nyári gyakorlaton vannak. Persze mikor jönnének máskor, mint amikor nem nagyon van meló? Mindegy.

Hol is kezdjem?
Hosszú leszek! :?

Katapetrám, együtt vágjuk majd a cetlit jóóó? Hamarosan visszajön! Addig valami jó kis buli? Képzeld a zuram is jár angolra! és nagyon tetszik neki!
Ha minden nap mesélsz nekünk egy-egy sztorit Angliáról, a Balatonról, stb... gyorsan eltelik az idő meglásd!

Csuti! Puszillak és a csajoknak simit küldök! Aztán még tessék néhány hétig anyucit belülről stírolni! Lesz elég idő kintről, majd a 32-33. hét után!

Barika! Jaj, ha rátok gondolok elfog az irigység! De csak és kizárólag jó értelemben! Iszonyatosan sajnálom, hogy nem lettünk együtt kismamik, jó buli lett volna.... de majd egyszer, ha sikerül nekünk is összehozni egy kisbabát, akkor majd... nagy partyk lesznek... na jó babazsúrok!
:lol: :lol:

Nyuszi és Nene! Annyira gyönyörűek a gyerkőcök! És milyen nagyon nőnek!

Melcsi! Örülök, hogy nem viselte meg a lurkókat az oltás, és hogy tudsz pindurkát pihenni. Az emberek meg hülyék! Erre nem lehet mást mondani!

Kagyló! Tényleg szép helyen voltatok, örülök, hogy élveztétek a nyaralást és egymás társaságát. De alapjában azért eldőlt, hogy akkor együtt mentek tovább az úton, amelynek végén ott vár a kisbabátok??vagy nem?

Mné! 100.000%-osan tudom, hogy mit érzel az elvesztett Manócskával kapcsolatban, csak remélni tudom azt és bízni tudok abban, hogy egyszer lesz kisbabánk, aki majd ezt a fájdalmat és a rohadt nagy űrt majd kárpótolja, az összes MIÉRT????-et kitörli a fejünkből és boldogok lehetünk. És ezt nem úgy értem, hogy nem vagyok boldog, azok vagyunk, és tudom, hogy TI is, DE NINCS GYERMEKÜNK! És mit ér a boldogság gyermek nélkül???? Jaj, nem kellett volna belemennem, most megint rossz lesz neked is és nekem is sajna :cry:
Lényeg: hajrá újra és előre! Az utrogesztánt én kaptam végig az inszemek alatt (máshol), de alapjában úgy gondolom, hogy nem az utro tart meg egy terhességet! De természetesen segíti!!! A baba fejlődését, a terhesség fenntartását, de ha nem tökéletes, akkor nem szabad erőltetni! Alapjában utro nélkül működnie kellene a dolgoknak, de sok esetben nem megy nélküle... vagy vele sem... ha annyira alacsony a progiszint..
Annak a terhességnek volt valami bibije... mint ahogy az enyémnek is... "jobb" (ezt leírni is szörnyű) elveszíteni valakit így, mint erőltetni, hogy maradjon és aztán kiderüljön, hogy nagyobb a gáz, mint hittük és nem életképes a babóca.

Rencsi! Veletek mizu?

Julcsi! Kezdtetek?

Andi! Voltál dokkernél???

Kisalag! A hétvégék... ismerős... pedig nálunk nincs szakács, csak két ember, akik a konyhában érzik a legjobban magukat (a zuram és én , csak hogy félreértés ne essék :lol: :lol: ) Szóval valóban nehezek a hétvégék, jut eszembe, megmutassam tegnap mit sütöttem???? Még szép, hogy megmutatom:

pozsonyi kifli: Kép

Buktatorta-nagy kedvenc, töltöttek a kis bucik... Kép

Bocsi, Kisalag... DE néha ér bűnözni... én is ezt teszem.. a szomorúság és csalódottság már 2 kilómba került, remek!!! Lefelé bezzeg két hetembe! :lol: :lol: de ha egyszer finnnnnncsiiiiiiii:
Kép

Szélkisasszony! Jobban vagy? Vagyis a sok-sok elintéznivaló jól lefáraszt?

Leeda! Egyedül? Vagy már nem?

Zsuzsi! Erősen gondolkozom rajta, hogy hétvégén Vác! Ez a kenyérlángos dolog nem hagy nyugodni! És a hétvége a bűnéééé... na nálunk most nem csak a hétvége :oops: :oops:

Kretty! Fúúúj fogorvos és juhéééééé nyaralás!!!

Ancsi! Mikor is mentek D-hez? Bocsi, csak kicsit zizi az agyam...

Emerenc! Pusszantlak, válaszolok ám a privire, de állandóan van valami és mindig elfelejtem...

Monilla! Veletek mizu?

Poszi és Parane! Már nektek is biztosan szép pocakotok van! :D
Meddig dolgoztok?

Zafír! Hmmmm 10. nap... jaj, nagyon szorítok!
Milyen volt ma dolgozni? Remélem nyugi volt.

Zs76! Megvolt a nyaralás?

Nálunk: úszás, úszás... most kicsit rágom a férjem fülét egy hosszú hétvégéért, de még nem biztos, hogy megyünk valahová, azért az úszás nem két fillér, plussz a szabim is igencsak nulla.
Nagyon depis idő van mostanság, jó lenne egy kicsit napozni, pancsizni... hátha lesz még szebb idő.
Voltam én is talpmasszázson, klassz volt, holnap megyek megint. A cél, hogy normalizálódjon a ciklusom, mert ki tudja, lehet, hogy "szuper-apuval" összejöhetne a babóca itthon is...na persze maradjunk a földön, de ki tudja....
Azt hiszem annyit írtam, hogy kívánjátok ti még, hogy inkább maradtam volna csendben... :lol: :lol: :lol:
Megyek locsolni, pusszantás, jövök később, ha lesztek..

kriszto

kriszto82

Naháááát a táblázat lemaradt, pedig megcsináltam... majd segítsetek, mert nem vagyok mindenkinél teljesen képben!

1311610669.3.htm

kriszto

kriszto82

Krisztó, de jó, hogy jöttél! És örülök, hogy a jövőre koncentrálsz! Én csak annyit mondok, szuperapa+talpmasszázs=csodababa! :wink:

Mné, azt kívánom, hogy a mostani inszem legalább 2 babát hozzon és örökre felejtsétek el a miérteket!

Zafír, nagyon-nagyon szorítok!!!!!

Nekem még mindig nem jött meg :evil: Ha szerda reggelig nem jön meg, lemondom a hétfői találkozót D-vel és várok addig, amíg megjön... :cry: :cry:
Vendég

Kriszto, Mné, Katapetra,
köszönöm az érdeklődést, igen megint egyedül vagyok :? és még nagyon-nagyon sokat lesz oda,ráadásul nem vagyunk mindig egy hullámhosszon (és nem csak a távollét miatt nem egyezünk...) :( ...ennyi röviden rólam.

Kriszto,
nagyon jól néznek ki azok a sütik, ügyesek vagytok!! :wink:
Igértél privit a D-féle szupertitkos módszerről, azt majd elküldöd? köszi!

Kagyló,
nagyon szép helyen voltatok, rátok fért!Az a teknőc nagyon cuki a képen... :lol:

Zafír,
drukkolok a teszthez és hogy rókakoma maradjon.... :D

Puszilok Mindekit, szép estét!
leeda

Kretty! teszt????

Leeda, Zsuzsi, Mné! Privi ment :arrow:

kriszto

kriszto82

Krisztó, nem tesztelek mert mindjártmegjön érzésem van.
Vendég

ahhha, akkor reggelre csak megérkezik piri...
mindenesetre kapd el apát! :D
Egyszer valaki azt mondta az segít ilyenkor... :oops:

kriszto

kriszto82

Kretty, nekem sem jött még meg, 46.napja. :cry: jövő hét szerdán aktuális nekem Dévisz, remélem addig megjön vagy én is lemondom. :evil:
Zafir, nagyon drukkolok! :D

mné, Nagyon szorítok, hogy a mostani inszem sikerüljön és kárpotolva legyetek egy - két babával! :wink:

kagyló, nagyon szép helyen jártatok! De kell több mint, hogy jól érzitek magatokat és szeretitek egymást? :wink:

kisalag, köszi jól vagyok. Csak várom, hogy jöjjön meg és vissza álljon a "rend". Kár, hogy a kiskacsa elúszott.....de hol szerezted ezt a készletet? Egy kicsit elszórakoznánk mi is.... :lol:
Az egér jobb gombjával tudsz elmenteni.....
kriszto, nyami-nyami....az úszás meg nagyon jót tesz léleknek-testnek. Mikor a tesóm elveszítette a párját ő is elkezdett úszni járni minden nap....olyan a teste már mint egy gazelláé és lelke is megnyugodott már....szóval hajrá uszás! Aztán jöhetnek a babák! :D

melcsi, olyan jó olvasni, hogy mi van veletek, hogy telnek a napjaitok! Ez minden kismamira vonatkozik! köszi!
A pénztáros meg mondjon le! :evil:
katapetra, várom a sztorikat! :wink:
cs.andi, Jobbulást!
Rencsike, hogy van a kis gézengúz?
Julcsi?
Andi, Hajrá kezdés! Drukk! :D
emerenc

Krisztó, apa is támogatja a javaslatod és itt vigyorog mellettem...nos, majd meglátjuk! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?