Sziasztok!
A gyerekek, na jó legyenek diákok

, hárman vannak,lányok: egy csinimini, egy pedigénakkorisjobbantudom, és az új lány egyelőre lasssssssssssúúúúúúúúúúúú.
Nyári gyakorlaton vannak. Persze mikor jönnének máskor, mint amikor nem nagyon van meló? Mindegy.
Hol is kezdjem?
Hosszú leszek!
Katapetrám, együtt vágjuk majd a cetlit jóóó? Hamarosan visszajön! Addig valami jó kis buli? Képzeld a zuram is jár angolra! és nagyon tetszik neki!
Ha minden nap mesélsz nekünk egy-egy sztorit Angliáról, a Balatonról, stb... gyorsan eltelik az idő meglásd!
Csuti! Puszillak és a csajoknak simit küldök! Aztán még tessék néhány hétig anyucit belülről stírolni! Lesz elég idő kintről, majd a 32-33. hét után!
Barika! Jaj, ha rátok gondolok elfog az irigység! De csak és kizárólag jó értelemben! Iszonyatosan sajnálom, hogy nem lettünk együtt kismamik, jó buli lett volna.... de majd egyszer, ha sikerül nekünk is összehozni egy kisbabát, akkor majd... nagy partyk lesznek... na jó babazsúrok!
Nyuszi és Nene! Annyira gyönyörűek a gyerkőcök! És milyen nagyon nőnek!
Melcsi! Örülök, hogy nem viselte meg a lurkókat az oltás, és hogy tudsz pindurkát pihenni. Az emberek meg hülyék! Erre nem lehet mást mondani!
Kagyló! Tényleg szép helyen voltatok, örülök, hogy élveztétek a nyaralást és egymás társaságát. De alapjában azért eldőlt, hogy akkor együtt mentek tovább az úton, amelynek végén ott vár a kisbabátok??vagy nem?
Mné! 100.000%-osan tudom, hogy mit érzel az elvesztett Manócskával kapcsolatban, csak remélni tudom azt és bízni tudok abban, hogy egyszer lesz kisbabánk, aki majd ezt a fájdalmat és a rohadt nagy űrt majd kárpótolja, az összes MIÉRT????-et kitörli a fejünkből és boldogok lehetünk. És ezt nem úgy értem, hogy nem vagyok boldog, azok vagyunk, és tudom, hogy TI is, DE NINCS GYERMEKÜNK! És mit ér a boldogság gyermek nélkül???? Jaj, nem kellett volna belemennem, most megint rossz lesz neked is és nekem is sajna
Lényeg: hajrá újra és előre! Az utrogesztánt én kaptam végig az inszemek alatt (máshol), de alapjában úgy gondolom, hogy nem az utro tart meg egy terhességet! De természetesen segíti!!! A baba fejlődését, a terhesség fenntartását, de ha nem tökéletes, akkor nem szabad erőltetni! Alapjában utro nélkül működnie kellene a dolgoknak, de sok esetben nem megy nélküle... vagy vele sem... ha annyira alacsony a progiszint..
Annak a terhességnek volt valami bibije... mint ahogy az enyémnek is... "jobb" (ezt leírni is szörnyű) elveszíteni valakit így, mint erőltetni, hogy maradjon és aztán kiderüljön, hogy nagyobb a gáz, mint hittük és nem életképes a babóca.
Rencsi! Veletek mizu?
Julcsi! Kezdtetek?
Andi! Voltál dokkernél???
Kisalag! A hétvégék... ismerős... pedig nálunk nincs szakács, csak két ember, akik a konyhában érzik a legjobban magukat (a zuram és én , csak hogy félreértés ne essék

) Szóval valóban nehezek a hétvégék, jut eszembe, megmutassam tegnap mit sütöttem???? Még szép, hogy megmutatom:
pozsonyi kifli:
Buktatorta-nagy kedvenc, töltöttek a kis bucik...
Bocsi, Kisalag... DE néha ér bűnözni... én is ezt teszem.. a szomorúság és csalódottság már 2 kilómba került, remek!!! Lefelé bezzeg két hetembe!

de ha egyszer finnnnnncsiiiiiiii:
Szélkisasszony! Jobban vagy? Vagyis a sok-sok elintéznivaló jól lefáraszt?
Leeda! Egyedül? Vagy már nem?
Zsuzsi! Erősen gondolkozom rajta, hogy hétvégén Vác! Ez a kenyérlángos dolog nem hagy nyugodni! És a hétvége a bűnéééé... na nálunk most nem csak a hétvége
Kretty! Fúúúj fogorvos és juhéééééé nyaralás!!!
Ancsi! Mikor is mentek D-hez? Bocsi, csak kicsit zizi az agyam...
Emerenc! Pusszantlak, válaszolok ám a privire, de állandóan van valami és mindig elfelejtem...
Monilla! Veletek mizu?
Poszi és Parane! Már nektek is biztosan szép pocakotok van!
Meddig dolgoztok?
Zafír! Hmmmm 10. nap... jaj, nagyon szorítok!
Milyen volt ma dolgozni? Remélem nyugi volt.
Zs76! Megvolt a nyaralás?
Nálunk: úszás, úszás... most kicsit rágom a férjem fülét egy hosszú hétvégéért, de még nem biztos, hogy megyünk valahová, azért az úszás nem két fillér, plussz a szabim is igencsak nulla.
Nagyon depis idő van mostanság, jó lenne egy kicsit napozni, pancsizni... hátha lesz még szebb idő.
Voltam én is talpmasszázson, klassz volt, holnap megyek megint. A cél, hogy normalizálódjon a ciklusom, mert ki tudja, lehet, hogy "szuper-apuval" összejöhetne a babóca itthon is...na persze maradjunk a földön, de ki tudja....
Azt hiszem annyit írtam, hogy kívánjátok ti még, hogy inkább maradtam volna csendben...
Megyek locsolni, pusszantás, jövök később, ha lesztek..