A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hali,
tali jóóó volt, abszolút megérte az utat! :)
Brityó,
te végül is voltál? Esküszöm, elkerültük egymást.

Kösz a krémet és Recca üzenetét! Valami történt, mikor felszálltunk a sárgabuszra, úgy ültem, mint ki nyársatnyelt. De később már mozdítani is tudtam magam, úgyhogy túlélem. :)

Pocakpapa stílusa nagyon tetszik! :mrgreen:
És végre tudtam 3 mondatnál többet is beszélgetni többekkel is. Beni jó táncpartner, Marci jó mászókatárs, Fanni meg jó puszipajtás. :lol: A teljesség igénye nélkül persze. :)
neet
neet

Macs: linkként nem engedi az ótluk a csíkot bebiggyeszteni.. de különbenis mindegy, mert tök mérges vagyok az outlookra mert eddig bizonyos helyekre nem küldte el a leveleimet, mert nemtom miért. Aztán mérgemben leszedtem a nortont a gépemről, mostmeg 2X-3X küldi el a leveleimet és bizonyos helyekről meg nem kapok mélt :twisted: Érti ezt valaki????

Zuz: mi is igy jártunk az ikejával. Nekünk a Hopen gardróbvázra kellett várni 3 hetet :!: majd amikor 3 hét után megjött a Börsibe akkor ott el is fogyott pikk-pakk, mert össz 4 db-t vittek oda és gyorsan át kellett rohannunk az Örsre, hogy ott megvegyük. Addig dobozok közt éltünk...
És lassan minden nálunk is ikeja és én szeretem mert a minőség+dizájnhoz képest jó árban van.

Vica: a mi konyhánk hallarum eukaliptusz barna
Könyvszag! Igen! Főleg az antikváriumokban levő könyveket szeretem!!! :)

Tinu: nekem 1 hónap=1kiló + votl és aztán jött karácsony ahol belehúztam és igy 14 kg volt a végén a plusz. :roll: De mostmár -2 kg-nál tartok, mert valahogy Kamilla mellett kevesebb idő jut evésre és gyalogolunk sokat.

És annyit írtatok a cukrokról, hogy most eszem egy mignont ami tömény cukor, de én szereteeeeem :) igaz csak marha ritkán eszem...

Irigy-irigy a tali miatt, de ma csak 2x akartam megfulladni a torokkaparás miatt :? ja és ma jöttek a klímások is! Jöhet a meleg, mi má bírjuk! :)

Rylie
rylie

Halihóóóóóóó!

ha rákattintotok, a hsz-em alján lévő www-s ikonra, akkor a megflelő albumban ( szabadidő-bulik-fórumtalik-margitsziget) megsasolhatjátok a képeket :)

Krityó! tök jó képeket csináltál! :) és örülök, hogy ti is jöttetek :)

Jó volt élőben is látni, aki eljött :)

Még Votívék is ott jártak :)

Csóók

Macsek
macskanyu

Ééééés!!!

itthon már bele tudtam kotorni Füli szájába, jelentem: a jobb alsó szemfog kibújt :mrgreen: Kép Kép
macskanyu

Megnéztem a képeket, szuper lehetett a tali! Irííígy...

Macs!
Már szemfog? Azta, de belehúzott Fülike!

Megyek készítem a jegeskávét, mindjárt itt van Zuz és Bazsó :lol:
manoka11

Manóka,

mire észrevettem, hogy metsző helyett szemfogat írtam, már nem tudtam javítani... :oops: :oops: :)
macskanyu

Neet :)
Igen,voltam. :lol: En lattalak Titeket,csak gyermekem mindig az ellenkezo iranyba szaladt :shock:
Eszti irto nagylany mar!

Macs :)
Nagyon klasszak lettek a kepek!Es hatalmas gratula Fulinek a fogacskahoz.

Nagyon orulok,hogy vegre megismertem egy csomo eddig ismeretlen topiktarsat es gyerkocot :)

Gyermek nagyon elfaradhatott,mert hazafele elaludt,ez tartott fel 3ig,majd 3tol ujra alszik :)

Pusz
K
bkrityo

Macsek, Krityo, szuperek a képek! :D

Pocak mondta, hogy Balu evett egy kis homokot, de most a képen látva dobtam egy hátast :shock: :lol:

Isti hazáig aludt, de még tök k.o.

klassz volt a Szigeten, de ahogy az utoljára maradottaknak már említettem, legközelebb jobb lenne vmi körbekerített játszó, mert vagy hatszor sprinteltem Isti után, aki már a bokrokban meg a sportcentrumnál járt... de lehet, hogy Macs ötlete lenne a legjobb, és kéne rá szerelni egy gps-t :D

a kilókon ne parázzatok, én 36kg-t híztam Istivel, de már csak 3+ van rajtam. pedig igazán nem zabáltam féktelenül. a hízás alkati kérdés is, meg a babavárás közben rengeteg az anyukában a növekedési hormon is, és a szervezet tartalékol a szoptatásra is - ez alatt viszont marha gyorsan lehet fogyni, későb meg lehet futkározni a gyermek után, szóval minden felszedett kilót le is lehet adni szépen - bár tudom, ez is egyénfüggő, kinek könnyebb, kinek nehezebb...
viszont a 36 kilóból annyit tanultam, hogy most 2xesen is odafigyelek, mit eszem, vagyis inkább miből mennyit. próbálok mértéket tartani, Isti meg segít a kondim megtartásában :D

Gabi, ez a villámgyors építkezés nagyon jól hangzik :D és ha kész a házatok, én benne vagyok egy egomi taliban :D meg vállalok + egy utast csemetével

Macs, a Ti házatok is ilyen könnyűszerkezetes lesz?

Zuzi, hogy vagy? használ a sinupret?

votiv 8)
votiv

Votiv,

a mi házunk tégla lesz, ezért is készül el csak jövőre. Az építkezésről is vannak fent fotók, a "birtok" címszó alatt.. az alapot hétfőn öntik, mert bár kiásták már, de nincs előbb mixerkocsi :shock:

enyém gyerek bezzeg háromkor aludt csak el és most altattam vissza, remélem fél ötig még alszik... :roll:
macskanyu

Tali képek frankók! arra nem esett az eső? mert itt igen picikét!
már majdnem megkérdeztem, hogy ki a piros nacis lány, mikor láttam Macs votói között, hogy Évi.

Kriszta, legalább téged is láttalak végre! :)

Zuzmó!
hogy van a torkod??? a jeges kávé nem fog neki ártani? csak kérdezem :lol:

Ruz!
Bendi csuda édes a farmerjában! de mi az a 3 kerekű kocsi, ami körül őgyeleg?? csak nem vettetek megint egy újat? vagy ez Johiéké? bevált a másik? nekünk nagyon jól jött a picike kocsi az utazáson, áldottam az eszemet, hogy megvettem.
ancsipancsi

Ancsi,

ti miért is nem jöttetek??
macskanyu

Hello!

Akos tali utan 3 orat aludt!! :D 10 perce kelt fel.
Most ezt csinalja:
Kép

Es ettol ilyen boldog:
Kép

K
bkrityo

sziasz!

mindjárt beüzemelem a gépet és felnyomom én is a képeket a szentimrés yahoo albumba.

Most értünk haza. A mi 37. hétben járó kismamánk végig kitartott, még elsétált velem pelusnézőbe is, majd lazán beugrott párja munkahelyére hajózni egy kcisit, ahonnan majd csak este hallunk róla híreket. Hát ilyen banda ez, egy kis taliért mindent :lol:

Dominó megkaparintotta a praktikámat és most őrült lelkesedéssel csapkodja és kurjongat hozzá :)

Annyira jó volt, hogy ilyen sokan voltunk és az idő is nagyon kellemes volt és a játszótér szuper, de valóban fárasztó szaladgálni a gyreekek után :lol:

indianyo

Sziasztok,

Tali igen jól sikerült, kérünk még ismétlést... és tessék még jó sokan jönni. :lol: Recca, Ancsi, Zuzi, Manóka, Beet, Kissünék, Moose, és mindenki jöjjön, mert tényleg szuper.

Köszönöm mindenkinek aki enni adott éhenkolbász lányomnak. :oops:

Gabi: tényleg kérünk képeket a házról. Mehetünk együtt ikejázni, mert mi is építkezünki, igaz mi kicsit és szerintem soha nem lesz kész. de ikea bútort szeretnék bele.

Zuz: ha már ilyen jól vagytok, talizhatnánk már mi is....

Fannival még bejártuk a várost, és 4kor aludt el először, már elég nyűgi volt, de ha valami érdekes történik, nem hajlandó aludni.

Macsek: Füli tündéri kiscsaj, olyan jó volt egy kicsit megfogni.

Vica: nem semmi, hogy igy bírod. Szép kismámi vagy. és köszi a fincsi sütiket.

Indi: kaptatok mindenféle pelust, amit akartál? barack isteni, hozhacccccccc máskor is. :roll:

Johi
johanna1975

Kriszta: jó volt téged megismerni. Ákos nagyon szép kis srác élőben is. És Te pedig nem is vagy rossz társalkodónő :lol: úgyhogy szívesen látnálak sűrűbben. És a képek nagyon jók. Köszi, hogy ilyen sok van Fanniról.

Johi
johanna1975

Macs,
ma én is belekotortam a kiskrapek szájába, és jelentem: JOBB ALSÓ SZEMFOG KINT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
nálunk ez a 13. Nálatok????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

áááááááááá, most látom, nektek nem is szemfog...naaaaaaaaaaaa miindegy... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, Johi!
a zenélő szökőkútról csak tippjeim vannak, és ha jól sejtem, a sziget túlsó végén van (Árpád hídhoz közel). eleve a sziget közepéhez se tudom hogy jutnék el, mert a régi 6-osra nem merem feltenni a kocsit...vagy nem rosszabb, mint a 61-es? utána meg még séta. és ha elkap minket egy zuhé, akkor szívás.
szóval nem kellene inkább itt a Diószegi játszón talit szervezni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ancsipancsi

őőőőőő, vagyis nem sziget közepe, hanem Margit híd közepe, sziget bejárata.
ancsipancsi

Én is meglestem a képeket,nagyszerűek :lol:
Ha egyszer végre találkozom veletek személyesen,már mindenkit ismerni fogok :idea:
A házról készülnek majd képek folyamatosan,mert annyira hihetetlen számomra is ez az egész :D
Voltunk nemrég egy 3 hete készülőben és már a nyílászárok is benne voltak. :shock:
Az alapunk szinte kész,most a teraszokat betonozzák.Épp a lépcsőt tervezzük...
Jövőre,ha a kertünk is kész lesz és Ti is úgy gondoljátok,csaphatunk egy talit majd Dömösön?! :lol:

Johi:
na kicsinek ez is kicsi lesz :wink:
Egyébként mi a faktumos,antikpácos családot néztük ki mindenhova.Mondjuk a gyerekszobákba szerencsére/ :? / nem kell túl sok minden már.Inkább csak kiegészítők.

Votiv:
enyhülés :?:

petergabi

Gabi, apafejnek megint volt egy "félreérthető" kijelentése, hogy a dolgozóba szánt bútorokat akkor ne rendeljük meg, ha ott akarok gyerekszobát létesíteni... nem tudom, hogy akkor hozzá kéne-e gondolnom azt is, hogy amikor már ő nem lesz itt?? :( úgy látszik, elfogadná, hogyha megtartanám, de arról még nem nyilatkozott, hogy változott-e az álláspontja elköltözés-ügyben :roll:

votiv 8)
votiv

oh, kepek szuperek :) seta, jatszo klassz lehetett :) majd legkozelebb mi is csatlakozunk. de ma erre kevesse volt lehetoseg, hisz aktivan reszt kell vennunk az itthoni kaosz-gyartasban: a konyhabol ma ugraltak ki (meg ide-oda) a cuccok, aztan kovetkezik a szoba, majd a furdoszoba. ojaj, hat nem egy vidam elfoglaltsag (foleg a visszapakolas), de mindent a nemes celert, h legyenek szep radiatoraink meg ami jar hozza :D (es bucsut inthessunk a kalyhaknak, ami igazan nem veszelytelen egy szaladgalo babara nezve)

Neet, es rendbe is jott a nyakad?

Ancsi, a regi 4/6 vilire a legrosszabb kocsival felszallni. bar nem lehetetlen :wink:
recca

Recca,
köszi a kérdést, jobb, de a jótól még messze van. Öregszem... mindig elalszom a nyakam, lapockám, vagy pedig egy rossz mozdulat is elég... :shock: vagy ott jön ki a feszültség?
Képek jók! Többiek is, hajrá!
neet
neet

Recca :) szerintem az 1-es villamosra felszállás mindent üt :lol: és akkor nálatok most jó nagy ramazuri lehet... Benke mit szól hozzá? BÍrja ő az ilyen felfordulást?

Most nyomom a saját képeimet is, hááát... vagy a feje hiányzik valakinek, vagy bemozdult, de azért némelyik gyerkőcé teccik :)

Én Margitszigetre menvést mindenkinek ajánlom a sétát valamelyik hídfőtől, pillanatok alatt ott vagyunk és nem kell lépcsőzni.

Johi :) vettem frottírt és kötőset - elsősorban továbbvarrás céljából), gyorsan az új szerzemény próbája közben pisis is lett az ágy jelentősen :lol:

Ancsi, Recca :) Nekem is fura volt, hgoy nem voltatok, kár :)

Ancsi :) szökőkút itt van mindjárt az elején, bazi nagy és olyan hangos, de olyan...nem is tudtunk beszélgetni ott, akkora hangzavar volt. Javaslom a 12/86 buszokat igénybe venni és a hídfőtől gyalog, mindkettő babakocsibarát feljárós és gyors.

indianyo

Megnéztem a képeket, tali szuper lehetett, remélem, hamar lesz a következő, és akkor már mindenkit személyesen is láthatok :D

vera
kisün

Macs, Zsan,
ügyesen fogzó gyermekek anyjai vagytok :D

Zsan,
ami kimaradt múltkor: nem tudunk sajnos dvd-t másolni, de szívesen kölcsönadom nektek, ha ti tudtok :) majd megbeszéljük! :D

vera
kisün

Indi, nekem ennel az egy jarmu-tipusnal (4/6) akadtak gondjaim a felszallasnal, mig ra nem jottem a helyes technikara. :wink: es raadasul allitolag ezt a villamos-tipust akarjak idehozni a jo kis nosztalgia-jaratok helyett. haaat, ronda is meg nehez is ra felszallni. pfuj :evil:

Johi, Indi, koszi a hianyolast. asszem mi is jobban elveztuk volna ott lenni veletek, mint itt do'dozni :mrgreen: bar Benke birja a felfordulast, hisz o is mindig ezen ugykodik. csak azt nem szereti, ha nem mehet oda, es nem vehet reszt benne :lol:

Neet, oregszel??? nema' 8)

ja es lanyok, Indi gyonyoru pelenkakat keszit am :) :D
recca

Indike,

hol lehet megszemlélni a fejetlen gyerekeket a fejetlen anyáikkal? :wink: :lol: :lol:
macskanyu

Recca,

crede mihi, experto roberto!

ezerszer inkább felszenvedem magunkat a 4/6-ra, minthogy elevenen főljek meg, a combinon, már ha nem fulladok meg addig... :roll:
macskanyu

Macs, akkor egyetertunk :wink:: ezek csak maradjanak a koruton, ide meg inkabb ne jojjenek! egyebkent meg nagyon fujsz ezekre az uj jarganyokra, pedig nekem nem tunt annyira borzalmasnak. igaz, egyszer sem voltak rajta sokan, amikor mentem vele. hm. v csak mindenki ragaszkodik a jol megszokotthoz? :mrgreen:
recca

Vera,
cukkinis dolog nagyon kellemesen hangozott, talán egyszer én is elég bátor leszek hozzá... :lol: mikor a fiaim családjának kell ipari mennyiségeket legyártanom!!!! :wink: :wink:

és dvd-t sajna mi sem tudunk másolni, de sebaj, majd megógyuk...

Neet,
nyakadnak jobbulást!!!!

Talisok nagyon ügyesek, én arra sosem mernék menni két gyerekkel, egy felnőttel...igy maradok a jó öreg városszéli taliknál...

Johi,
esetleg mi is tudnánk talizni...már égeti a zsebemet... :roll: de egy szlaszám is megteszi, ha nem érsz rá...

Recca,
de jó nektek!!!! mi csak nem tudjuk rászánni magunkat a szépitésre...pedig nekünk is kéne egy új radiátor a fürdőbe, és nem ártana egy festés-mázolás, és egy laminált parketta lerakás... :shock: :shock: :shock:

Macs,
te pici Fülid mikor is született??? Hallottál te bizonyos pampers akcijjjárúl??? Mert ha igen,. akkor te vagy az én emberem, ha nem, akkor is, csak lehet,h még nem tucc róla... :lol:
lehet zavarni????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jaaaa,
és Manóval beszéltem, és jól vannak, de nincs netjük, és mindenkit puszil, Zsombi fogzik ezerrel, és ettől hasmenéses, de lehet,h a múlt heti Velencei tó ivászattól...
és ők is felújitanak ezerrel, épp parkettát raknak le, szóval zajlik az élet.... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Magával nem bíró, 37. hétben is bőszen sétálgatós kismami jelentkezik :D

Először is: mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást, és elnézést azért, hogy nem voltam valami bőbeszédű. Legközelebb igyekszem majd jobban kivenni a részem a társalgásból :)

Még befejezem az olvasást, aztán jön a reagálás :):):)

Évi
vica94

Sziasztok!

Na végre én is gépközelbe jutottam a tali óta. Ami szuper volt, csak nagyon fárasztó a Bendi után rohangálás.

Úgyhogy Kriszta engem amúgy sem lehetett nagyon lencsevégre kapni, mert folyton Bendi után kellett rohannom, aki simán lelép és otthagy engem, és nem nagyon érdekli, hogy most tulajdonképpen azért jöttünk volna, hogy a mama kidumcsizhassa magát. :mrgreen: Úgyhogy alig tudtam beszélgetni, és írigykedve figyeltem Vicát és Indit meg Macsot, ahogy üldögélnek a homokozó szélén. 8)

Ancsi

Megadom magam :P én már ennyire nem értem ezt a témát, hogy melyik kajában mennyi a kalória. És igen ez a Johiék babakocsija, csak Bendinek megtetszett, bele is ült. :lol:

Egyébként ma elkészültek a vérvétel eredményei és mindent rendben találtak ezek alapján. Úgyhogy azért most megnyugodtam, egészséges a fiam. :D Az orvos annyit mondott, hogy diétázzon. Erre meg inkább most nem mondok semmit, ezt már kitárgyaltuk. :?

Recca

Akkor neked, most felmentésed volt a tali alól. :lol: Lehet, hogy ez most rumlis, de milyen jó lesz, ha már kész lesz.

Amúgy nálunk is Ikea bútorok vannak. Kár, hogy nem vagyok az Ikea tulajdonosa :lol: , mekkora üzlet ez, valamit nagyon tudnak ezek az Ikejások. Én azt szeretem, hogy az ár és értékarány tényleg jól el van találva, mert igaz, hogy vannak sokkal jobb bútorok ezeknél de azoknak az áruk is sokkal magasabb. Meg van katalógus és előre ki tudom választani, meg most már interneten is és sok praktikus megoldás, meg nekünk közel is van. Csak picit lehetne nagyobb a választék, mert már kezdem unni az antik pácot. :)

ruz
ruzicsky

Pocak, Macs, Indi

Köszönöm a telszámokat, megkaptam az üzeneteket, végül nem volt rá szükségem, mert ügyesen odataláltam és nem késtem el meg ilyesmi, de most már legalább fel is hívhatlak titeket! :)

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Én is megnéztem a talis képeket, bár fogalmam sincs még, hogy ki kicsoda, de biztos majd tisztul bennem a kép idővel. :)
Viszont ma én sem maradtam tali nélkül, mert délután találkoztam a barátnőmmel és most zizzentem rá, hogy egyszerűen már nincsen hordható farmerem, mert a legnagyobb méret, amim van, szorítja a hasam. Szóval átvedlettem sürgősen, de gőzöm sincs, hogy mit kéne tennem. Azért egy hidegebb napon csak nem jó a vászonnaci... De gondolom, a kismamanadrágok meg még nem jók. Most vegyek egy két számmal nagyobb farmert addig, amíg bele nem növök egy kismamásba? Vagy van átmenet? Vagy ne akarjak melegebben öltözni pár hónapig még?

Kép
Kép
tinu

Minden baba és picur nagyon édes volt, nem győztem nézelődni, csodálkozni. :) Imádom, ahogy minden kőc mosolyog, meg játszik, meg minden :D

Szóval, köszönöm a lehetőséget még egyszer, nagyon jól éreztem magam :)

Kisün,
hogy csinálod, hogy a sajt nem folyik ki a panírból? Ez engem ősidők óta foglalkoztat. Próbáltam a szimpla rántott sajtot mindenféle panírban előállítani, de a sütés végére mindig csak az üres panír marad :?
Gratula az avatarhoz :)
És ki tudja, hány szülés lesz év végére, mindenesetre én tovább gyarapítom :D

Neet,
miért nem említetted, hogy fáj a nyakad? Kicsit megdögönyöztem volna, hátha egy kis lazítás jól esett volna. Bár papírom még nincs róla, de masszírozni bármikor, bárhol :D Természetesen, csak azon a testtájon, ahol a pillanatnyi állapot engedi :)

Ancsi,
én sem a normál diétára gondoltam :P , hanem arra, hogy előtte ne egyek cukros, szénhidrátos kaját :)

Rylie,
outlook nálam is hasonlókat produkál. Nekem a legtöbb üzenet nem jön be. Leginkább akkor nem, ha vki csak választ nyom és nem új üzenetet indít.... én nem értem ezt, ezért messzire kerülöm is és inkább más címet használok. Legalább nem bosszankodom.
Nekünk vmi ilyesmi szín az álmunk:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... =S49826311

Indi,
egészen belepirultam, amit írtál. Kedves Tőled :)
Melyik darab engedte át a pisit? Felszerelted Dominóra az "összes" új szerzeményt?

Johi,
nagyon szívesen vittem a finomságokat. Gondoltam a Daubner féle apróságokat mindenki szereti, ezért vittem. Eredeti ötlet egyébként a szedres piskóta volt, de tegnap valahogy nem volt bennem annyi erő, hogy nekiálljak :oops: Talán jövőre, szederidényben :lol:
Köszönöm a bókot, bár nézem a képeket és elég zord ábrázat látszik rajtuk.... Nem jó a fényképarcom, vagy lehet, hogy egyik arcom sem??? :roll: :lol: :shock:

Ruz,
szívből örülök, hogy a vérvétel alapján is minden rendben van Bendivel, bár ez nem is volt kérdés :lol:

Macskanyu,
linket elolvastam. Nekem egy szimpatikus megoldás volt a sok közül, mégpedig az, amikor a bohócot, mint védelmezőt állították be. De sztem sem kellene erőltetni sem a dolgot. Minél jobban szembesítik a törpét a dologgal, annál inkább félni fog tőle, vagy rosszul gondolom?
Megkérdezhetem, hogy ez a hordozó hány kilós babát bír még el?
Nagyon tetszett :)

Majd még nézem, nem maradt-e ki valami :)

Évi
vica94

vVica,
sajtot bebörtönzöm két cukkiniszelet közé :mrgreen: így is kiköszön néha, de azért a java bennmarad :)
Nekem egyébként marha mázlim volt, mert szinte üres volt a szülészet, amikor bementem, azt hiszem, vajúdott még valaki, de egyik szülőszobán sem voltak... és utána is pangott az osztály :)

Tinu,
akkor mázlista vagy, én már 11 hetesen csak terhesnaciba passzoltam :) Szerintem nincs átmenet, de a terhesnadrágok egy részénél állítható a hasrész, olyat esetleg érdemes nézni!

Mindkét gyerekem alsz, nemsokára én is utánuk dőlök... jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek! :)

vera
kisün

sziasztok,
megnéztem képeket, mindenki szép és jó!!!:)
egy babócát nem ismertem fel, mégpedig, aki a kék babakocsiban ül... :oops: :roll:
kinek a babája ő????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hűha, nagyon jó képek! Naná, hogy irigy vagyok! :lol:

Manoka, köszi. Hétfőre tervezem a vizsgálatot.

Ancsi, nem csipővizsgálat lesz, hanem lábvizsgálat.

Holnap vki jönne Árkádba? Arra felé lesz dolgunk. :wink:
zanza

Vica!

Daubner féle sütik, nyami!!! Amikor még dolgoztam, péntekenként (meg ha valakinek szülinapja volt, akkor is) nagy süztizéseket csaptunk. Mindenki összeírta, hogy mit kér, és elküldtünk egy taxist a Daubnerbe (taxi ingyen volt :lol: ), így hétvégére megvoltak a finomságok :lol:
Örülök, hogy legalább képről már ismerlek! Hátha lesz még tali mielőtt szülsz!

Tinu!
Tényleg állítható derekúak a kismamanadrágok, úgyhogy érdemes beuházni valami jó kis naciba, amit majd ősszel is tudsz hordani.

Ancsi!
Zuz sajna nem ivott jegeskávét, mert azt mondta, korábban már benyomott két capuccinót, így megmenekült a torka :lol:
Az ikrek meg tök jól elvoltak együtt, még kávét is főztek :lol:

Férjem csak éjjel jön haza, sokáig dolgozik, én megyek aludni.
manoka11

Votiv!
nem gondolta ő komolyan a költözést, csak sértve és átverve érezte magát, hogy megint úgy lett ahogy te akartad és nem úgy, ahogy ő kérte anno. :wink: szépen lassan kezd beletörődni, tudod, ez a férfiak sorsa. :) különben meg ahogy elnéztem Istvánkát, neked már tök nagy fiad van, ideje egy kicsinek is :). ugye nem olvassa az ügyvéd az ágyadból ezt a fórumot?

Gabi!
amit nézzetek majd folyamatosan, hogy minden a műszaki leírás alapján van-e, vagyis megvannak-e a falvastagságok, födémvastagságok, stb-k, mert egy ismerősöméket rendesen átverték egy ilyen házzal, s mikor reklamáltak, odáig mentek, hogy az építő cég már inkább vissza akarta fizetni a ház árát, csak ne csináljanak cirkuszt. én is szívesen mennék Esztergomba, csak még azt nem tudom hogyan :). kíváncsian várom az építkezésről a fotókat.

Recca!
akkor nem vállalom a villamosozást!

Vera!
az avatarod csúcsszuper!!!

Ruzy,
azért mondta azt, mert nem tudott mást kitalálni :). majd leugrálja meg futkossa a súlyát hamarosan, főleg, ha oviba kerül.
(vagy van kertetek? már elfelejtettem) a nyaralásos fotókat feltetted valahova a netre? szívesen néznék még pancsolós képeket!

Tinu!
próbálj fel nyugisan egy kismama nacit. annak a hasán nyúlós anyag van. nekem ilyenkor már nagyon szorította bármi a hasam, azóta sem mertem sztreccs gatyát felvenni :)

NYARALÁSOS FOTÓK:
ide feltettem jó párat, de a tár.hu nem akarja megcsinálni a kicsinyített képeket, így csak rákattintásra jönnek be a nagyok.
http://www.kep.tar.hu/pruntyi/50338598/24403907#2
ancsipancsi

Zanza!
Nincs mit, mi ma is voltunk kontrollon. Akihez mi járunk (Terebessy) jövő héttől szabin van. Elég későn mentünk, 11.45 körül értünk oda, de még így is egy órát vártunk, mire bejutottunk :( Szóval készülj fel némi játékkal meg harapnivalóval magatoknak, bár hátha szerencsétek lesz, és nem kell sokat várni.
manoka11

Ancsi!
Mindjárt megnézem a képeidet, de mi az az avatar, ami Verának van? :oops: :roll:
manoka11

Manoka
az a mini kép a neved mellett. :)

Zsan,
több verziót is tudnék mondani, hisz a legtöbb babakocsi kék, de sztem Pocakéra gondolsz, nem?

Vic,
kösz, legközelebb bepróbálkozhatsz, akár fájok akár nem. :D
neet
neet

Ancsi!
Annyira szép helyen voltatok, gyönyörű a tenger!
Mi volt az a tűz az utolsó képeken?
manoka11

Aha, értem már! Tehát ami nekem nincs :lol:
manoka11

Hahó!

Okay, ma is megnyugtattatok. Tényleg tök jó ez a fórum! :D
Akkor megyek is beleájulni az ágyba, ma olyan korán felébredtem...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

azt hiszem beértem a csapatot.
Ikeát én is szeretem. Nagyon sok praktikus ötletük van!

Szag: én az eső utáni illatot imádom! :lol:

Tinu! Asztrológia :P
Kilók miatt tényleg ne izgulj! Mindenki más, s ne olvasgasd hogy mennyit kellene vagy nem kellene. Például nálam mindenki esküdött, hogy no az utolsó hónapokban mennyit fogok felszedni... hát semmit nem szedtem fel az utolsó 2-3 hónapban. Sőt még fogytam is, s utána visszajött. 13at szedtem fel a végére, s szinte már majdnem versenysúlyomnál vagyok, mindenféle repedés nélkül!
Nem jártam terhestornára (csak itthon tornáztam kazira), de Andit más okból megismertem, s nagyon profi és kedves csajszi!
Én nem hiszek a 90napos diétában, de egy ismerősöm lefogyott vele szopi alatt. Ez nem tudom jó-e vagy sem, de gondoltam örülni fogsz neki

Kisün! Tudtam én hogy minden rendben lesz csipőszűrésen! :P

Éljen Fülifog! :D

Johi! Igen én is vega. A halat sosem szerettem, de a tojásról és a sajtról le nem mondanék! :P Gyerektémában majd pü-zök.

Fibi! Örülök, hogy mind2 már jól vagytok! :D
Köszi a felvilágosítást 3napos ügyben. Ez valami idénybetegség vagy járvány vagy csak állandó szereplő?
Fogzásra egyenlőre még semmit nem találtam ki. Angi jól is bírja szóval ezért kértem az infókat.
A gyümilevek higítását én is olvastam. :idea:

Zuz! Köszi a magyarázatot dentinoxról.

Képek csudijók a Margitszigetről. :lol:

Indi ! éjszakai mászkálás :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?