Minden baba és picur nagyon édes volt, nem győztem nézelődni, csodálkozni.

Imádom, ahogy minden kőc mosolyog, meg játszik, meg minden
Szóval, köszönöm a lehetőséget még egyszer, nagyon jól éreztem magam
Kisün,
hogy csinálod, hogy a sajt nem folyik ki a panírból? Ez engem ősidők óta foglalkoztat. Próbáltam a szimpla rántott sajtot mindenféle panírban előállítani, de a sütés végére mindig csak az üres panír marad
Gratula az avatarhoz
És ki tudja, hány szülés lesz év végére, mindenesetre én tovább gyarapítom
Neet,
miért nem említetted, hogy fáj a nyakad? Kicsit megdögönyöztem volna, hátha egy kis lazítás jól esett volna. Bár papírom még nincs róla, de masszírozni bármikor, bárhol

Természetesen, csak azon a testtájon, ahol a pillanatnyi állapot engedi
Ancsi,
én sem a normál diétára gondoltam

, hanem arra, hogy előtte ne egyek cukros, szénhidrátos kaját
Rylie,
outlook nálam is hasonlókat produkál. Nekem a legtöbb üzenet nem jön be. Leginkább akkor nem, ha vki csak választ nyom és nem új üzenetet indít.... én nem értem ezt, ezért messzire kerülöm is és inkább más címet használok. Legalább nem bosszankodom.
Nekünk vmi ilyesmi szín az álmunk:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... =S49826311
Indi,
egészen belepirultam, amit írtál. Kedves Tőled
Melyik darab engedte át a pisit? Felszerelted Dominóra az "összes" új szerzeményt?
Johi,
nagyon szívesen vittem a finomságokat. Gondoltam a Daubner féle apróságokat mindenki szereti, ezért vittem. Eredeti ötlet egyébként a szedres piskóta volt, de tegnap valahogy nem volt bennem annyi erő, hogy nekiálljak

Talán jövőre, szederidényben
Köszönöm a bókot, bár nézem a képeket és elég zord ábrázat látszik rajtuk.... Nem jó a fényképarcom, vagy lehet, hogy egyik arcom sem???
Ruz,
szívből örülök, hogy a vérvétel alapján is minden rendben van Bendivel, bár ez nem is volt kérdés
Macskanyu,
linket elolvastam. Nekem egy szimpatikus megoldás volt a sok közül, mégpedig az, amikor a bohócot, mint védelmezőt állították be. De sztem sem kellene erőltetni sem a dolgot. Minél jobban szembesítik a törpét a dologgal, annál inkább félni fog tőle, vagy rosszul gondolom?
Megkérdezhetem, hogy ez a hordozó hány kilós babát bír még el?
Nagyon tetszett
Majd még nézem, nem maradt-e ki valami
Évi