Indi!
olyan érdekes hatású a víz a képen!
kiskoromban mamám folyton kötött nekünk, nadrágot,majd később pulcsit, kardigánt, de mániájuk volt a gyapjú, holott engem a sima fonal is szúrt.

odáig fajultak a dolgok, hogy a garbó nyaka mögé anyukám ruhazsepiket tett nekem, hogy ne szúrja a nyakam, mert kezdett pöttyösödni. úúúúúúúúúúúútáltam. de manapság már nagyon puha fonalak vannak, anyósom is nem régen vett vagyonokért zseníliát pl. (amúgy mai napig allergiás vagyok a fonalakra, így általában tiszta pamut kötött pulcsikat is veszek, még a farmerom is az, ennek hátránya, hogy pl. a pulcsi szépen elnyúlik, de le van tojva, egyszer élünk

Mikor leszel 25 éves? Csak hogy fel tudjunk köszönteni az adott dátumon
Vera!
bementem ma a "te" fagyizódba és kértem egy kókusz-szedret. a kókusz isteni volt, a szeder nekem kissé édes, de majd még próbálkozom a többivel. legjobb lenne mindig csak 1-est kérni (fogyi miatt), de ég a pofám.
Lindi!
mikor kezdtük az UH-t csak kazetta volt, és annál maradtunk. nem bántuk meg, mert utána egy ismerősünk átvette az egészet DVD-re. amúgy a 10eFt-ban egy színes fotó is benne lenne, de nekem csak 1x adtak, egyszer meg kértem, akkor csak fekete fehéret kaptam. szóval én is aszontam, hogy csak az első kettőre megyek, de a harmadikra is ott ragadtam. kissé csökkenthetnék az árakat, mert a városban nagyon sok helyen lehet már 8eFt-ért 4D-sre menni! (ja, és csak külön kérésre kapcsolták át 4D-sre!)
Macs!
nekem akkoriban a szelesség lett az intő jel!
Votiv!
köszi, tesóm is a Wasabit ajánlgatja nekem. (asszem a wasabi szó borsófélét jelent) de a rizst nem musz megenni? úúúúúútálom.
Green!
gratula a kistesóhoz!
Gigi!
csak nem szabin van a dokid?

olyan vagy, mint egy hurrikán, de látom én mi van a dologban!
Zuzi!
szerencsére a szervezet elveszi azt, ami a babának kell, így max.neked marad kevesebb, de te jobban viseled. tejed azért maradt? végre, hogy jobban vagy!