A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
velem közlékeny volt :D anno :D

Indike,
telefonom tudod, péntek de. nem jó, egyébként meg bármikor :)
És ha csatlakozna még valaki, szívesen látjuk egy kv-capuccino-zöldtea-csapvíz re :D Almássyra ki lehet menni, ha szép az idő, de sokszor telve van kis etnikumokkal(kisebb baj), meg a hozzátartozó nagy családokkal(még ez sem akkora baj,), akik viszont nevelik a mások gyerekeit(na EZ baj! ).

És Fülicsekem végre, egy egész de.-s fogacska-sírás után elaludt, tehát ha valaki felcsöngeti-telefonálja, azt megölöm és arccal lefele fogom elkparni a pincében..
macskanyu

Deni, mit szóltak be? :evil: erre kíváncsi vagyok! Isti az előbb kelt fel :roll: épp jókor, már azt hittem elmarad az ebéd, mert még alapanyagért se voltunk :shock: :lol:

votiv 8)
votiv

Barbi :) Köszi a linket, nagyon édesek a babók! :D

Vera :) Marcinak én is boldog névnapot kívánok!!!! :D :D :D
denizsa

Deni, Vera Marcija Márton :D Pocak Marcija pedig Marcell :D ő ma a névnapos...

votiv 8)
votiv

Votiv,Lindi:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL/utólag is :oops: /
Kép

Sajnos most nincs semmi másra időm,ma délben hozzák a házunkat :lol:
Majd jelentkezem!

petergabi

Sziasztok!

Visszatérek az élők sorába!!!
Először is nagyon köszönöm, hogy ennyien aggódtatok miattam, nagyon jól esett, hogy drukkoltatok!
Nem hittem, hogy ekkora gáz lesz :cry:
Egész csütörtökön ment a hasam és hánytam, egy csepp víz nem maradt meg bennem, nagyon aggódtam, hogy mi lesz az én Pocakmancimmal, mert majdnem 1 napig nem jutott vízhez tápanyaghoz. A nővérem annyira aggódott, hogy kihívta az ügyeletet, akik ilyen esetekben nem szoktak kijönni, mert egy vírusfertőzéssel tényleg nem lehet mit kezdeni, de tekintettel arra, hogy terhes vagyok kijöttek (a Szent Imréből), és adtak infúziót, ettől kicsit megnyugodtam. Szerencsére a hányás hasmenés egy nap alatt elmúlt, de úgy legyengültem, hogy csak na! Nem gondoltam, hogy így haza tud vágni egy betegség! :cry: Szóval pénteken is csak vízszintesben tudtam lenni, szombaton is csak rövid időre tudtam felkelni, de már sokkal jobban vagyok!!!! :D
Szegény Bazsót is nagyon megviselte ez az egész, mert nem tudtam vele foglalkozni, és szoptatni sem :cry: , csak amikor már nagyon-nagyon akarta és hisztizett, és nagyon megsajnáltam, de akkor meg a tesót féltettem nagyon.....

De a lényeg, hogy túl vagyok rajta! Az ügyeletes doki és B.S. szerint az ilyen vírusok nem szoktak ártani a babának, remélem, tényleg nem lett baja, mozog ezerrel, szegény 1-1 hányást hullámvasútként élhetett meg, mert nagyon elkezdett fickándozni tőle :roll:

próbálok visszaolvasni, és mindenre reagálni...

De még egyszer, nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk!!!
zuzmo1

Gabiiii, :D:D:D

rulez a házhozatal! Remélem, úgy viszik nektek, mint az USA-ban, meg Kanadában, felépítve fullosan és akkor költözhettek is mindjárt :D :D :D
macskanyu

Éljen Marcell!! :)

Macs,
tartanék én, Marci is örülne, de túl hevesen, már próbáltuk, de még nem akadt macska, aki szeretné, h folyton nyalják és harapdálják a fülét. Ha te ezt bírod, gyere és légy az én macskám. :lol: :lol:

Indi,
mennyire szigorú ez a szerda és péntek között? Csak csüt. lehet? Vagy az intervallum szélei is? Szerda nekem elvileg jó. Délelőtt. Hol?

Votiv,
drukk, h legközelebb MINDENT láss az uh-n. :)

Gigi,
neked meg drukk úgy mindenhez. :)

Vár a konyha és a gombócok, ugyanis kaptam egy halom szilvát, és kénytelen voltam-vagyok főzni... :lol:
neet
neet

Bocsánat van itt néha szó a Szent Imre kórházról is? Ott fogok szülni és ott szült kismamákat keresek. Ha rossz helyen járok akkor bocsi.

Kép
Kép
[/url]
korena73

korena,
itt mindenki a H.-ban szült/fog szülni. Ha van kérdésed, tedd fel bátran és segítünk, ha tudunk :)
macskanyu

megaoff:

valakinek nem kéne egy oltott, féregtelenített, gyönyörűséges, hamuszürke-cirmos cicagyerek? sürgős lenne...

megaoff vége..
macskanyu

Indi,
ugyan mi nem lakunk a körut környékén, de csüt-ön Pesten leszünk. Az jo Nektek? és ez jövö héten lenne?

Macs,
okés, várom a mélt, én is akarok irni Neked valamit :D

És ezen a héten nem lesz tali??
Zuzi,
dejo, hogy jobban vagy, isten hozott az élök között :)

többit késöbb, B unatkozik...

KépKép
fibi

Neet :) Akkor Macsek a szerda - csütörtökre szavaz, te a szerdára, nekem mindegy, bármi jó a holnapon kívül, mert az oltósnap. Én szívesen megyek a Margitszigetre ismét, ha az nektek is jó - gondolom, Eszti örülne a játszóterezésnek, nekem csak az a lényeg, hogy előtte vagy utána az Erzsébet körúton lévő fonalboltba és a Rákóczi térnél lévő bioboltba eljussak. ÉS szilvásgombóc nyamiiiii!

MAcs :) akkor most hogy merjelek felhíni annak tudatában, hogy izibe' elföldelsz??? :mrgreen: Szegény kicsi Fülöpke, ezek a fogak tényleg nagy próbatételt jelentenek :( Hát igen, az én se sezretném, ha más akarná nevelni a gyerekemet!

Deni :) egyébként én is kedvesnek találom az egereket, sőt, néha még a patkányok is tetszenek,de azért 11 év India után már nem szeretem olyan nagyon őket... láttam én ott nagyobb macskaméretűeket is :!:

GAbi :) majd a házszállításról is fényképezz, olyan izgalmas! :)

Zuzi :) de jó, hogy jobban vagy :)

indianyo

Korena,
kérdezz bátran, ott szültünk persze :)

Barbi,
tényleg válts orvost, grrrr :evil:
örülök, hogy Angi szeme meggyogyult :)

Green,
dejo, hogy bejelentkeztél, irj, hogy vagytok? :)

Gigi,
csak neeeeem? :D öregem, mindenki leelöz... 8)

KépKép
fibi

jaaaj, késön irtam :(
Neet, a csüt. neked sehogy sem jo??

KépKép
fibi

Marcelloknak boldog névnapot!!!!

Deni,
köszi, torkom helyrejött mára :)
és B tényleg édesen etette-itatta kicsi fiadat, de azért ne feledjük, hogy öt is jol eldángázta elég soxor :( :oops:

KépKép
fibi

Macs :) Fogzó Fülicseknek sok +++++++++ Én ilyenkor mellé teszem a telefont is és rezgőre állítom a mobilt, hogy ne ébredjnen fel, csak a kutyákkal nem tudok mit kezdeni :x bár már igen változatos kivégzési módokat találtam ki a számukra az elmúlt 1 év során... de eddig még megúszták, mert B. egyszerűen hozzászokott az ugatáshoz és nem zavartatja magát :)

Votiv :) Két esetre emlékszem, az első akkor volt, amikor áttértek a hüvelyi uh-ról a hasira, én meg nem tudtam előre (első babánál), hogy most már hasi lesz és levetkőztem az öltözőben, mire letoltak, hogy minek vetkőztem le?.. erre zavarba jöttem és mondtam, hogy nem tudtam és vissza akartam öltözni, mire mondták, hogy most már ne húzzam nekik itt az időt, feküdjek már le... A másik következő uh-nál volt, amikor a kapott képen volt egy folt, amiről elképzelni sem tudtam mi lehet és rákérdeztem, erre közölték, hogy az is én vagyok és ne tartsam fel őket, majd az orvosom zaklassam a kérdéseimmel, ők erre nem érnek rá... Végülis egyik eset sem olyan beszólás volt, hogy csúnyát mondtak volna, inkább a hangnem és a stílus volt bántó, ahogy mondták, és lehet az is belejátszott, hogy kismamaként érzékenyebb az ember :? Én megértem, hogy sok dolguk van, és mindigis igyekeztem a legkevésbé feltartani őket (minden papírt előkészítettem, gyorsan öltöztem, stb.), de azért másképp is mondhatatták volna u.ezt. Aztán a pocakos tornán egy csajszi, aki hasonló tapasztalokat szerzett, ajánlotta a másik uh-s nőcit.
denizsa

MACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Szívből Gratulálunk!!!!!!!
És én erről ,maradtam le emiatt a hülye betegség miatt :cry:
Hú, anniy kérdésem lenne, csak lehet, hogy már a többiek is feltették, még van 1 oldal hátra amit nem olvastam!!! De Fülike csak nem lehet akkora terrorista, ha be mertétek vállalni a tesót :lol: Vagy nálatok is hasonlóan alakult a tesóprojekt, mint nálunk, hogy a baba döntött helyettetek? :wink:

Votiv, Lindi!
Sok boldog szülinapot!

Marcinak boldog névnapot!

Korena!
Kérdezz bátran, válaszolunk!

Dorka!
Szóval kukis lesz :lol:

Gigi!
Én inkább a szentesinére szavazok, mint a másikra! Velem rendes volt, persze amennyire az eü viszonyok megengedik :lol:
zuzmo1

Krityónak is jó a szerda, Margitszigetre szavazunk eddig, hacsak nincs más ajánlat

indianyo

Na most fel lettem világosítva :oops: Bocsiiii
Szóval akkor Pocak Marcijának boldog névnapot!!

Zuz :) De jó, hogy újra itt!!!

Fibi :) De jó, hogy torkod végre okés! És tényleg kapott pár dádát a fiam Bálintodtól, de csupa szeretből :D mert hogy lehet ugye vkit teherautóval megsimogatni? :lol:

Indi :) Nagy méretű patkány :roll: Hát én legutóbb az állatkertben láttam egy szép óriás példányt. Álltunk az üveg előtt és kerestük a már-nem tudom-milyen-nevű patkányt a kertecben... aztán megláttuk és rájöttünk miért nem vettük eddig észre: mert egy normál méretű állatkát kerestünk, de egy macska-mértű példány nézett velünk szembe :shock:
denizsa

Indi!
olyan érdekes hatású a víz a képen!
kiskoromban mamám folyton kötött nekünk, nadrágot,majd később pulcsit, kardigánt, de mániájuk volt a gyapjú, holott engem a sima fonal is szúrt. :cry: odáig fajultak a dolgok, hogy a garbó nyaka mögé anyukám ruhazsepiket tett nekem, hogy ne szúrja a nyakam, mert kezdett pöttyösödni. úúúúúúúúúúúútáltam. de manapság már nagyon puha fonalak vannak, anyósom is nem régen vett vagyonokért zseníliát pl. (amúgy mai napig allergiás vagyok a fonalakra, így általában tiszta pamut kötött pulcsikat is veszek, még a farmerom is az, ennek hátránya, hogy pl. a pulcsi szépen elnyúlik, de le van tojva, egyszer élünk ;-) Mikor leszel 25 éves? Csak hogy fel tudjunk köszönteni az adott dátumon :)

Vera!
bementem ma a "te" fagyizódba és kértem egy kókusz-szedret. a kókusz isteni volt, a szeder nekem kissé édes, de majd még próbálkozom a többivel. legjobb lenne mindig csak 1-est kérni (fogyi miatt), de ég a pofám.

Lindi!
mikor kezdtük az UH-t csak kazetta volt, és annál maradtunk. nem bántuk meg, mert utána egy ismerősünk átvette az egészet DVD-re. amúgy a 10eFt-ban egy színes fotó is benne lenne, de nekem csak 1x adtak, egyszer meg kértem, akkor csak fekete fehéret kaptam. szóval én is aszontam, hogy csak az első kettőre megyek, de a harmadikra is ott ragadtam. kissé csökkenthetnék az árakat, mert a városban nagyon sok helyen lehet már 8eFt-ért 4D-sre menni! (ja, és csak külön kérésre kapcsolták át 4D-sre!)

Macs!
nekem akkoriban a szelesség lett az intő jel! :)

Votiv!
köszi, tesóm is a Wasabit ajánlgatja nekem. (asszem a wasabi szó borsófélét jelent) de a rizst nem musz megenni? úúúúúútálom.

Green!
gratula a kistesóhoz!

Gigi!
csak nem szabin van a dokid? :) olyan vagy, mint egy hurrikán, de látom én mi van a dologban! :)

Zuzi!
szerencsére a szervezet elveszi azt, ami a babának kell, így max.neked marad kevesebb, de te jobban viseled. tejed azért maradt? végre, hogy jobban vagy!
ancsipancsi

Bog: köszi előre is a segítséget és majd leírom akkor a sztorit ha visszajöttetek a nyaralásból. Szerintem érdekes és meglepő - én legalábbis ilyennel még nem találkoztam, és megígértem az anyukának, hogy megkérdelek Téged, arról, hogy vigyék el a gyereket pszichómókushoz, vagy majd kinövi...
Majd jelentkezz ha itthon vagy és akkor leírom ide!

Neet: egerentyűk :?

Kisün: Autó :shock: Az a szerencse, hogy nem laktok lejtős utcában (a kollegámék ott laknak és elég messzire gurult az autó :!: ) és hogy nem játszott mögötte egyetlen gyermek sem!

Fibi: Az Izabellát már elvetettétek?

Lindi: Helló itthon és BÓDÓGAT! :)

Votiv: Neked is Füled érjen bokádig :)

Barbi: váltsál dokit!

Zuz: örülök, hogy jobban vagy!

Indi: macskaméretű egeret már patkánynak hívják, nem?? :)

Kérdés: főleg feléd MAcs, mivel egy korosztályosak a gyermekeink:
Nektek is kel a gyerök 3x éjszaka????????????????? Tisztára mint újszülött korában?! És csak cicivel tudom visszaaltatni :? Miért van ez? Foga? Vagy nincs már elég tejem és éhes lenne? Mé nem alszik? Valaki mondja meg??????!!!

Margitszigetelni szívesen megyünk mi is, de nekünk csak délután jó, mert 10-től alszik a lányzó.

Rylie
rylie

sziasztok,

POCAK MARCINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macs,
hüje pempörszösök!!!!
és ne ijesztegess!!! nekem is vacakol a gyomrom már egy hete... :? és fáradt is vagyok, és és és ...

Barbi,
váltsatok mindenképp!!!!

Votiv,
ez a hely tuti király lehet!! Ha jól emlékszem, Levi témavezetőjének a tesójáé az étterem...

no, léptem is...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és és és,
VOtiv,
jövő szombat rulez...

Indi, Macs, Votiv,
27-e is rulez, és nem csak Indinek van akkor szülinapja, hanem kedvenc nagynénémnek is, és néhai anyósom is akkor ünnepelt!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi :) Teréz anyával egy napon születtünk - na jó, úgy 50 év eltéréssel :lol: És találkoztam is vele :) Wasabi nem egy extraerős tormaféle?

Hmmm... mézes-citromos-fokhagymás csirkeszárnyat akarok!!!! meg fagyiiiiiit!

indianyo

Tali: ne hozzám igazodjatok, mert lehet, h lemegyek anyuhoz a Balcsira Eszterrel, ha tényleg nyáááár lesz :) Minél előbb lesz a tali, annál biztosabban csatlakozunk, (pl holnap :wink: ?) de mondom, ne hozzám igazítsátok, ha tudok, megyek, ha nem nem.
Viszont már most nagyon szép az idő, szerdától gatyaszaggató meleg van. Azaz nem is tudom, h 35 fokban akarok-e annyit buszozni... nem valszín.

Zuz,
éljen, h jobban vagy, és igen, baba elszívja amit kell, te szenvedsz csak első körben. Mire ő is megszenvedné, te már sokkal-sokkal rosszabbul lennél. És ez szerecsére nem következett be!!!
neet
neet

ancsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
8) írok mailt,mert te kombinálsz :roll:

zuzi,
nagyon örülok hogy jobban vagy és ha a dokik azt mondják nem árt akkor nem árt :wink:

szóval akkor tul képpen mindegy kihez megyek NŐGYÓGYÁSZATI Uh-ra :roll: úgy látszik itt mindenkinek ki kell fogni a jó napját :twisted:

hurrikángigi,aki néha van rídonliban
Vendég

INdI: végre letöltöttem a játszós képeket és elküldeném, de hová???

R
rylie

Indi,
akkor nem olvastad, amit irtam? ááááá, de peches vagyok, nekünk csütörtök lett volna jo :( :( :( :cry:

KépKép
fibi

Gabi, neked is és mindenkinek kösziii :d

Zuzi, de jó, hogy újra itt!!!! aggódtunk érted, hiányoztál, de végre itt vagy és jól vagy :D :D örülök :D

Dóra, mi van veletek? hogy vagytok? mikor fogtok Kecskemétre költözni?

Gabi, megjött a ház? fényképeket majd tegyél fel :)

Ancsi, Indi jól mondja, a wasabi japán zöld torma-féle, kegyetlen erős, de isteni finom, a szójalolajat kitöltöd egy pici tálkába, és ebből a tormából pálcikával belemorzsolsz egy picikét, és elkevered, aztán ebbe mártogathatod a finomságokat, nyámi-nyámi :D

Zsanci, menjetek el Ti is, és előtte kérdezzétek meg, hátha kaptok ott kedvezményt! :D a gyerekeknek meg 3 év alatt ingyenes! :D (még etetőszék is van) Bécót el lehet még adni ilyen kicsinek? szerintem neki különösen tetszene a dolog :D

ja és Wasabi éttermet véletlen sem szabad összekeverni a Wabisabival, az egy vega étterem, de nekem botrányos tapasztalataim voltak ott... :twisted:
most jut eszembe, hogy már átalakították, és most már Angyalok konyhája lett belőle, és fogyi kaját főznek/szállítanak házhoz jó drágán (bár ebben nem vagyok otthon, lehet, hogy a többi házhozszállító is ennyi...)

votiv 8)
votiv

Erről mi a véleményetek:
autósülés: http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... co_seat3_2

R
rylie

Barbi, van még a földön ülős éttermi rész is, meg a látványgrill (amikor egy szakács ott előttetek csak nektek sütögeti, amit csak kértek), meg egy ideje van a futószalagos is, de amióta ez van, azóta csak itt láttam embert ülni, mert ez annyira megéri, hogy senki sem választ mást...

votiv 8)
votiv

Rylie, ennek nincs saját öve, hanem a kocsi övével kell bekötni bele a gyermeket. én már vittem vissza egy ilyen ülést, mert az autópályán simán kipottyant belőle a gyerek. válasszatok olyat, ami saját övvel rendelkezik, pl Römer King, vagy Concorde Trimax, vagy maxi cosi priori... ebbe megéri befektetni kicsit többet is - és nézz körül, hátha van valahol akció, mi a Brendonban a concorde-ot tízessel olcsóbban kaptuk kuponakciósan...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Én a Szent Imrében szültem 2004-ben, de most szeretnék dokit váltani. Dr Balogh Tibor magánrendelőjének a számát már megkaptam a védőnőnktől, azt mondta, hogy kedves és hogy jó orvos! Én Bálint Balázs dokira gondoltam, hogy hozzá szívesen mennék, Ő nagyon kedves volt hozzám, amikor bent voltam a kórházban, és jó a híre is úgy tudom! Csak az Ő rendelőjének a számát nem tudom sajnos. Tudnátok engem informálni ezekről? Mert kistesóért küzdünk, de doki híján ez nem lehetséges!

Előre is köszönöm, és remélem, nem haragszotok, hogy írtam!
Vendég

Rájli,
csatlakozom Votivhoz. De ha elmész a Mária nagykerbe, a Visegrádi útra, akkor és ott szinte tutzi találsz jót. Mi is ott vettük, -sok-sok keresgélés után-, Füliét, egy concord trimaxot, ami dönthető, saját öve van, nem nehéz, az egyik legbiztonságosabb márka és 36kg ig jó!!! mindezt 36e huf-ért. De rengeteg tipus van és messze a legjobb árakon. Én csak tudom :wink: most kerestem végig ebben a témában egész Bp.-t..

Jelentem, megérkezett a hányinger is... :lol:
macskanyu

Fibikém!

Az egész onnan indult, hogy én arra a környékre megyek a hét második felében fonalat venni, ahogy Macs, Krityó és Zanza lakik, így gondoltam, hátha ráérnek egy kávéra. Macs a szerdát és a csütörtököt mondta, Krityó a szerdát és Neet is jelentkezett szerdára. Zanza mlég nem írt, de tudom, hogy a csütörtök neki sose jó. CSókolat :)

indianyo

Korena, üdv itt! ahogy már írta valaki, mind itt szültünk, és/vagy fogunk. én a nagyfiamat 2004. dec. 10-én szültem itt Faludi dokinál, és ha minden rendben megy, jövő áprilisban újrázom :D
de van, aki nagyjából Veled egyidős pocakos itt!
mit szeretnél tudni a kórházról? ki a dokid? szülésznőt tervezel választani? ez az első babád? kérdezz nyugodtan, válaszolunk! csak ez egy régi banda, ezért megy folyton az offolás :D de megint kezdünk on-ok lenni, mert újra rengeteg a pocakos :D

Athiz, szia neked is!
szép nagyfiad van! ha választanod kell Balogh és Bálint Balázs közt, én az utóbbira szavaznék, nagyon aranyos, szuper jófej doki, amellett, hogy teljesen profi. többen is szültek nála a topikból, majd jönnek és mondják az elérhetőségét. és drukk, hogy hamar összejöjjön ketteske! :D

votiv 8)
votiv

Indi,
értettem én a történetet, követtem a fonalat. De akkor bocsánat, hogy beleszoltam :(

KépKép
fibi

Szerdán találka? Király. :cry: Aznap a legsűrűbb a napom. Péntek egész nap jó (lenne). :)

Ott a Károly-kert is, onnan meg már tényleg közel van a Duna-part, ha korzózni támad kedvük a sétálóknak. :wink:

Athiz, üdv a körben! A rendelő száma: 386-0700 szerdán és pénteken rendel Bálint Balázs.

Gigi mesélj már! :wink:
zanza

Jaj, Fibiiii :) Nem úgy értettem!!! Hanem, hogy a csütörtök msot nem játékos erre a talira. Nem akartalak kihagyni, csak ha neked ez az egyetlen jó nap, akkor.. na ennyi volt. Ne tessék megbántódni lécciiiiii

indianyo

Na így próbáljon az ember mindekinek kedvére tenni :mrgreen:

Zanza :) akkor teneked a péntek lenne jó csak? akkor majd jövő hétre egy pénteket nyomunk be.

Fibi :) akkor lehet csütörtök dél előtt - dél körül egy Feneketlen-tó séta, Macscsal és Krisztával egyeztetek, nekem meg mindegy, biobolt ott is van.

indianyo

Indi,
irtam pü-t :)

KépKép
fibi

jaj, mennem kell...

KépKép
fibi

Rylie,
ez nem az a klasszikus első ülés (hordozó után), hanem ez rögvest ilyen ülésmagasító, amit nagyobb kőcöknek szoktak adni. ebben a pici gyerekek elvesznek!
a Mária nagykeren kívül érdemes a Baby Outletbe is benézni, de semmiképp se a Brendonba menjetek! :) a miénk 50eFt volt, de kategóriájában az egyik legjobb. nem musz ilyen drágát venni, van hasonló olcsóbban is.

Indi, Votiv,
tényleg, bocsi, a wasabi az az erős izé :).

Athiz!
én BB-nél szültem,de semmilyen elérhetőségét nem tudom :). elég link vagyok?
ancsipancsi

Indi, csak hogy jó legyen neked :wink: a csütörtök nekünk jó, délelőtti időpontban. :roll: :wink:
Pénteki talit köszi! :lol:

Jó is a wasabi! :wink: A mustár se kutya, de nekem a vizitorma jött be igazán, ahogy tarkón szúrja az embert... :roll: jóóóó! :lol:
zanza

Votiv,
én ELTÉVESZTETTEM!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

de jó, h mondod, h srácok is mehetnek!! ÚÚÚÚÚÚGY elmennék oda!!!!!!

CSütörtök feneketlen tó nekem is játszhatna...esetleg... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Most készülünk az első bébire. Az itt olvasottak alapján úgy döntöttem, hogy Bálint Balázsnál szeretném megszülni. Valaki meg tudja mondani mikor rendel a magánrendelőjében, és kb mennyibe kerül egy vizsgálat? Jó privibe is vagy a verzsike@freemail.hu-ra. Köszi
verzsike

Verzsike,
épp most irta Zanza BB magánrendelö számát, picit olvass vissza a délutáni hsz-k között :)

KépKép
fibi

Na akkor véglegesítsük a talit: csütörtökön délelőtt - valamikor 10 11 között a Feneketlen-tónál, Kezdhetnénk mindjárt ama híres fagyizóban is, de én nem tudom a helyét. Nekem lesz egy menetem a Hold boltba, addig ti mászókázhattok :)

Remélem, ez így most már jó lesz :)

indianyo

Indi,
dejooo :) és köszi :D

Zsanci, Zanza,
jo, hogy jöttök Ti is 8)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?