A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse :) Durcás Adél baba :D éééédes :D

Lindi :) Párod egy hős! Ilyen diéta :roll: Hát ez az, ami nekem sosem ment :( mert egy nagy haspók vagyok...

Ruz :) Bendinek ++++ most már gyógyuljon mielőbb!!

Fic :) Hú, első éjszaka cici nélkül! Kitartást a nagy elhatározáshoz! Lesz ez jobb is, meglásd! :wink:

Barbi :) Az a lényeg, hogy rájöttél, mi a gond! Ügyes vagy!

Rylie :) Kamillának gratula a foghoz és kitartást neki a növesztéshez ++++++
denizsa

sziasztok,
ezt olvastátok????
http://index.hu/gazdasag/magyar/colb060822/

kezd egyre nevetségesebb lenni... :?
most akkor mi is lehet a vége??? Vágó-hid??? Formalde-hid???
a magyarok mégiscsak egy vicces nép, ugye???? :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Iszonyú, mi történik a világban!!!! Vihar, járvány, repülő- és vonatszerencsétlenség, terrortámadás, mi van itt?? Bocs, hogy iylen negatív vagyok, de egy fél híradót végignézve ez van a fejemben...

Sárgabarcklé nagoyn finom és szép színes feliratú üvegből kanállal enni egyenesen a legjobb móka :)

Vigyázzatok magatokra, egymásra :)

indianyo

Zsanci :) ez azért nagyon durva... én nem szerettem eddig se nagyon Amerikát, de a "seggfej Zrínyi" meg a tévében elmagyarázott csalószoftver.. boáááááááááááááááááááááááááá

Azrét most megnéztem a híd honlapját is.. hááát... Szent Korona, Horthy Miklós, Perl-Script, Hacker, Agglomeráció... és sokan mások. jó balhé ez, de rettegek, ki lesz a győztes...

indianyo

Indi,
ugye? egyik jobb, mint a másik... :? a horty miklóstól sem vagyok oda, de ez a perl-script???
akkor legyen petőfi hid!! ja, vagy olyan van már? akkor ady, vagy hmm...REJTŐ JENŐ! Na, az legalább jó lenne!!! Vagy Karinthy, vagy vagy vagy...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi!Den! köszönöm :oops:
persze gondolkoztam hogy hogy lehettem ilyen ..... , s rájöttem, hogy azért voltam ennyire kitartó egy cici mellett, merthogy ugye mindenhol azt olvastam: szépen ürítsük a ciciket. S ugye én úgy gondoltam amelyik a soros azzal kínálom. :?
az előbb vacsizott be a mai nap "bűnös" cicijéből, szóval bizti megbocsátott neki :D

Indi! óvatosan azzal a hiradónézéssel!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

gyorsan én is regisztráltam a hídnévhez! szerintem elég gyér ez a maradék 25. Inkább szavazok, hogy ne okolhassam magam, ha valami számomra nemtetsző marad. lehet, hogy naiv vagyok, de nem gondoltam volna hogy ilyen messzire elmegy némely poén :(

gödibarbi

Sziasztok,

Ha apa ráveszi magát arra informatikai tudásával, hogy a dvd filmből képet kiexportáljon (mert amilyen zsenik voltunk, elfelejtettünk külön képeket kérni), akkor felteszek egy igazi durcás képet Adél babáról :)

Rylie,
Szerintem a Kamilla is nagyon szép név. Apa jól választott. :D Nálunk gyorsan ment a megállapodás, mivel Apa meg volt róla győződve, hogy ő csak fiúra képes :D Ennek köszönhetően ő csak a fiú neveken agyalt.
Mondjuk a Liza is tetszett, de azt már nem tudtam volna véghez vinni.

Mikor olvasom a babás sztorikat, például Barbiét, hüh, nem semmi. Azt hiszem felköthetem a nacimat.

Most megyek enni, nagyon perverz és kalóriaszegény vacsi vár rám - sült hurka, kolbásszal - de hát ha ez kívánjuk :D
curse

Barbi!
de miért baj, ha spriccel? az azt jelenti, hogy nem jön belőle eléggé? a fejés biztos segít majd , nekem általában csak csöpögött, ritkán spriccelt.

Talit jó, hogy lefújtuk, mert utána is volt egyszer 5 körül nagy zuhé. Viszont a VII. Szövetség utca sarkán felfedeztem egy nagy-nagy turit, ahol vettünk két gatyát Lencsinek.
ancsipancsi

curse! ne izgulj! csak beparáztam :oops:

ancsi! pont az ellenkezője!!! nagyon sok van, s ha spriccel azt nem szereti annyira, mert - gondolom - az sok neki. persze örülök neki, hisz inkább legyen sok! mondom is neki, de angi olyankor ezt nem értékeli :wink:
egyébként az elmúlt napokban lett megint nagyobb méretű betoncicim. szerintem a cicim azt hitte megint jönnek a 40fokok, s ezért fölturbózta magát :mrgreen:

gödibarbi

Macs,
borzasztóan sajnálom :( a nehéz pillanatokon legutóbb engem is az segített át, ha ránéztem a csodálatos kislányomra!!! Sok erőt és kitartást neked!

v
kisün

Vica,
neked pedig GRATULÁLOK!! :) Éljen Máté! Nem tűnik egy nehéz, hosszú szülésnek, de majd úgyis beszámolsz :D

Ma vendégek voltak nálunk, pizzát csináltunk, Dóci jól megtréfált minket, mert délután nem aludt... de szerencsére a vendégekkel nagy szerelembe esett, így a nyügizés elmaradt :)
Most kivagyok purcanva, csak átfutottam a termést, erre a kettőre kellett reagálnom, holnap 6hetes kontroll, remélhetőleg délután már lesz időm a fontos dolgokra is :D

v
kisün

Vera!
és simán el tudtad altatni utána?
6 hetesen biztos minden oké lesz!

Barbi!
olyan szerencsés vagy! lehet, hogy most van a növekedési ugrás, és a cicid is termel jobban. lehet, hogy mivel csak az egyikből eszik, a másik nagyon felduzzad és azért spriccel. én mindig kifejtem mindkettőt, de a max. mennyiség 120 ml volt :). (az átlag meg 50!)

ancsipancsi

sziasztok,
kár hogy az esö elmosta a játszotéri talit :( mi azért Denivel legalább fagyiztunk egyet :)
és mire a Bocskaira értünk, megint elkapott az esö, persze sem ernyö, sem dzseki nem volt nálunk, mert reggel aszondta a rádio, hogy napsütéses meleg lesz ma :evil: és akkor csodálkoznak, hogy az emberek elöbb-utobb szarnak a meteorologusok fejére... bocsánat, de iszonyu mérges voltam. örülhetek, ha egyikünk sem fázik meg :(

KépKép
fibi

Aki beszél Vicával telefonon: én is gratulálok Máté babához!!!!!!

Barbi,
ezt nem értem teljesen... akkor Te nem ugy szopiztatod, hogy egyszer egyikböl, aztán másikbol??

Macs,
méltem.

KépKép
fibi

fibi! hát persze hogy úgy! ahogy írtam szerintem a cicim bezavarodott az időjárástól, s túltermel.

ancsi! növekedési ugrás? az mi?
én aaaaaaaaaaanyira utálom a mellszívót!!! nem próbáltam még teljesen leszívni, mivel a kezem nem bírja (kézit használok)
tudom ezt pont nem neked kéne írnom... :oops: írtam már hogy én csak hősnek tekintelek azért ahogy te véghezvitted!!! :P

gödibarbi

Barbi,
jaa, értem :wink:
sztem a növekedési ugrás az az, amikor a bébi hirtelen nagyot fejlödik/ugrik a növésben.

na, ma is kipurcantam rendesen a bp-i nyüzsitöl, megyek szunyni :)

KépKép
fibi

fibi! igen valami ilyesmire gondolom, hogy gondolt ancsi is. majd bizti megírja :wink:
jócakkát! :P

gödibarbi

Indi,
oh, baby, baby it's a wild world...
egyébként nem annyira wild, csak nem kell nézni a híradót. :)

Kisün,
jó hathetezést, majd jelentkezz!

Vic,
gyors hazatérést és beszámolót! :)
neet
neet

Ti olvastok Kismamát?
Mindig elfelejtem mondani, hogy a juliusi számban a "véleményem szerint" c. rovatban az a T. Andrea én vagyok, aki tapasztalt szülök véleményére kiváncsi :) Ugyhogy irjatok sokat, hátha a szeptemberi számban megjelennek a válaszok :)

KépKép
fibi

Fibi!
kereskedelmi tévében, rádióban ne bízz. a www.met.hu -n mindig jól "jósolnak", tegnap dura is mondtak esőt, be is hoztam a rucikat az udvarról. :) előbb nézd meg, hogy Bp-re mit jelez, majd van alatta egy kis nyíl, azzal tovább tudsz lépni előrejelzésekre. korábban még egy műholdas felvételt is kukkoltam napjában többször, de sajnos mostanában nem műxik, pedig az jelezte igazán jól, hogy mi közeledik felénk, és még azt is ki lehetett számolni, hogy mikorra ér ide.

Barbi!
erre gondoltam.
ancsipancsi

A védőnő ma 9-re ígérte magát. Szerintetek még ideérhet? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
én a helyedben lelépnék és az ajtón hátrahagynék a védőbanyának egy cetlit: voltam, vártam, elmentem.... felirattal
macskanyu

Macs!
Ez jó :D
Ha minden igaz, ma magyünk oltásra, kiváncsi vagyok, mit mond majd :?
Jobban vagy??????

Fibi!
Én olvasok Kismamát, csak Bazsóm állandóan eltűnteti, így most nem tudom megkeresni a júliusi számot. Mit kérdeztél???
Minket a tegnapi eső a 7-es buszon ért, szerencsére, mire leszálltunk, elállt!!!

Na, ebben a percben hívott a védőnő, hogy bocsi. Jól van, megbocsátok!!! :lol:

Indi!
Milyen volt az éjszakátok????

Barbi!
Nálunk sokszor volt ilyen, hogy B az egyik cicimet hanyagolta, aztán mindig helyreállt a dolog! Ilyenkor azt csináltam, hogy amikor félálomban evett, pl éjszaka, vagy hajnalban, akkor a hanyagolt cicit adtam először, és nem is volt vele semmi baja :wink:

Vicáról nincsenek hírek????????

Ruz!
Remélem, Bendi már sokkal jobban van!!!
Vezetés hogy megy???

Rylie!
Hát, ti is elkezdtetek fogzani. Gratula és kitartás! Remélem, Kamilla jól fogja viselni, egyáltalán nem törvényszerű, hogy megviselje! zért minden szenvedés és nem alvás ellenére nagyon büszke tud lenni az ember ezekre a kis gyöngyfogakra :D
Kajával hogy álltok?

Vera!
Már hiányoztál!!!
Dóci fogaival mi a helyzet?
Kocsi megjavult?
Mi volt a 6 hetesen? Akár már szülheted is a következőt? :lol:

Tegnap bejelentkeztem a Praxisba 4 d-sre, azt tanácsolták, hogy a 30. hét fölött menjek, úgyhogy jó sokára lesz még, de azért bejelentkeztem 2d-re is hamarabbra, mert már annyira kiváncsi vagyok!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz, Barbi, Den: Kamillának van már foga alul kettő, most a felső kettő jön. Úgyhogy a fogzás már rég elkezdődött nála, most csak folytatódik ;)

Kaja: hát a krumpli nem igazán jön be neki...úgyhogy egyenlőre még mindig gyümölcsözünk 8)
még egy jópont a centri mellett: málnát is tudtam adni a dednek hétvégén és nagyon ízlett neki! Igaz, hogy 40 dkb málnából kb 1,5 dl lé lett, de az neki elég volt a többiből meg csináltam turmixot magunknak :)

Barbi, Fibi: én egyszerre még mindig csak egy ciciből szopiztatok a következő szopinál jön a másik cici.

Vicáról van hír??

Képzeljétek tegnap már kitrappolt hozzám Kamilla a konyhába miközben sütöttem és persze megtalálta a fiókot amit ügyesen ki is húzott magára :o majdnem koppant a feje a padlón, de hasizommal megtartotta és rémült arccal nézett felém. Én meg gyorsan elrohantam a fényképezőért majd lekattintottam és csak utána segítettem ki a fiók alól 8) Ancsi rögtön te jutottál eszembe ;)
Szóval mehetünk asszem gyerekzárat venni a fiókokra :?

No felébredt a ded a 3 órás alvás helyett 1 órát bírt alunni :roll:

Valamit még akartam....nemtom

Rylie
rylie

Neet: meg is jöttetek a Balcsiról? Ott milyen idő volt??

R
rylie

Barbi :) Én is mindig váltott ciciből szoptattam és szerencsére mindig elég volt egyszerre 1cici. Aranyos Angi, ahogy "megbocsátott" :D Betoncici nem kellemes, de legalább jó tudni, hogy van tejcsi bőven :wink:

Fibi :) Sajnálom, hogy megáztatok :( Remélem nem fáztatok meg és nem ment el a kedved a Bp-i kiruccanásoktól! :wink: És akkor mindenképpen megkuksizom a K.mamát, még úgysem végeztem a júliusi számmal...

Rylie :) Kamilla már most kezdi a konyharámolást?! Nem semmi a kiscsaj... :D A kép majd jöhet, ha van egy kis időd!

Zuz :) Ez a védőnő :roll: de legalább telefonált... Megbocsátó Zuz :lol:
denizsa

Vera :) Mi volt a 6hetesen?

Ruz :) Bendi hogy van?

Ancsi :) Benned egy elveszett meteorológus lakik :lol:

Bog :) Nem írtad, mi lett Petra vérvételének eredménye?! És mit mondott a doki?

Indi :) Nekem a híradó a napi thrillerem... Dominó hogy bírja a fogmanókat? Éjjelek még mindig nehezek?
denizsa

Sziasztok!

Azta mennyi minden történt egy nap alatt nálatok! Tegnap nem volt netünk (a párom formázta a gépet, meg tépkedte a haját és káromkodott), meg nem is nagyon voltam itthon, úgyhogy lemaradtam egy kicsit.
Szóval Vicának sok-sok gratula! :D
Macsnak meg pihenést és rendeződést! :(
Votiv: én keményítő napon rendszerint krumplit krumplival ettem, mert imádom. A mindmegettén vannak tök jó serpenyős krumpli receptek. Az egyéb zöldség magában (főzelék) kevés volt, mindig olyan éhes voltam már vacsira. Szerintem majdnem minden kaját meg lehet csinálni 90 naposhoz illőnek, csak ki kell hagyni belőle egy-két dolgot, vagy helyettesíteni mással. Én szerettem csinálni. Viszont a férjem nem bírta, mert neki túl kevés volt mennyiségileg és hústalansága miatt nem volt elég az energiabevitel az ő igényei szerint. Mondjuk ha nem nyavajgott volna annyit, akkor tuti fogyott volna, de lelkileg gyenge. :D Mint a legtöbb férfi...

Tegnap voltam először szülésfelkészítő előadáson és tök jó volt. A kismamatornára nem értem oda, de láttam többeket laticellel a hónuk alatt. Ezek szerint kell vinni majd magammal, ha megyek jövő héten? És ott át lehet öltözni, vagy tornás cuccban kell menni? Vagy már megint hülyéket kérdezek? :shock:

Kép
Kép
tinu

Sziamia :)

REggel mindig aranyosan játszunk az ágyban, nagy összeborulások és kacagások vannak sűrű gííí-gííí-k közepette, az oylan jó :) AZtán jön a dél, és estig megőrülünk mindketten, ő, mert fáj neki, én, mert fáj nekem, hgoy fáj neki... tegnap este sikoltozva ébredt, úgyhogy egy teljes adag Panadolt kellett adnom, annyira utálom, hgoy gyógyszerezem, de muszáj, mert úgy, de úgy fáj :(
Viszont a sárgabarack - bár nagy grimaszok mennek közben - nagyon ízlik, úgyhgoy szöüret :)

A híradón azért akadtam ki ennyire, mert előzőp nap volt egy nagy robbantásos merényleg moszjkvában, sok halott és sebesült - másnap erről máér szó sem esett... vizsont helyett volt légikatasztrófa, erdőtűz sok halottal, szélvihar, vonatszerencsétlensé és még ki tudja mi minden.. és már úgy nézzük, hogy a szemünk se rebben, ez csak egy információ... :(

Viszont ma újra jönnek a kisvárosi csajok és az ő magánéleti zúrjeik, juppijéééé!

Nem tudok msot senkinek reagálni, nyafi van :(

indianyo

Tinu!
Ott át lehet öltözni, abban a teremben, ahol a torna van. Örülök, hogy tetszett az előadás,én sajna második gyerekkel már nem tudok járni!

Indi!
Jaj, de sajnálom szegénykét!!!! Délutánra csináljatok programot, úgy gyorsabban telik a nap!!! Nekünk ennyi idősen nagyon bevált! Nagyokat sétálgattunk kenguruban, úgy, hogy már kifelé nézett B, és ez annyira lekötötte, hogy semmi hiszti nem volt, csak jól elfáradt, aztán hazamentünk, és elaludt, és én is tudtam pihenni!

Kép
Kép
zuzmo1

Na, most miért tűnt el a mérőszalagom?

Kép
Kép
tinu

Most se látszik?

Kép
Kép
tinu

Hát nem értem, hiába nézem a profilomat, elvileg be van állítva, hogy legyen aláírás, meg hogy engedélyezve ez a BBCode, meg ott van az aláírásnál az a cím. Vagy csak az én gépemen nem látszik és ti látjátok? Na ezért utálom a számítógépet! Az ember sose tudja, mit miért csinál és hogy mikor nem csinálja azt, amit kellene. :twisted:

Kép
Kép
tinu

Ez az utolsó próbálkozás, ígérem. :roll:

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
a férjem is a met.hu-ban bizok, általában azt nézzük. de tegnap indulás elött már nem volt idönk bekapcsolni a gépet, stb.... ezért maradt a radio :(

Zuzi,
és Johinál jo volt tegnap? adtál neki a nozodábol? :wink: és kár, hogy játszon nem tudtunk összefutni :(

azt kérdeztem az ujságban, hogy mások hogyan oldják meg nagyszülöi segitség nélkül, hogy apuka és anyuka tudjon magára idöt szánni baba mellett - egyéb tevékenységekre (pl. gitározás, tanulás, egyéb hobbik).

Neet,
még a tegnapihoz akartam reagálni, hogy én ugyanerre jöttem rá, mint Te: amikor elmagyarázom Bálintnak, hogy vmit miért nem szabad, olyankor értelmesen néz rám, aztán nem csinálja. Biztos gondolja magában, hogy na végre, megtudhatom az okát is, nemcsak lekiabálja a hajamat :D

Vera,
ugye minden rendben volt a 6 hetesen? :)

KépKép
fibi

bizok=bizik
fibi

sziasztok,
Fibi,
hehehe, ez NAGYON JÓ kérdés! Még azt is hozzá tehetted volna, h mindezt úgy,h cash sem nagyon van hozzá...
valszeg azt irják majd, h
1. sehogy
2. testvéreid
3. barátaid
4. "vegyél" nagyszülőt (de ez is pénz, tehát kiesik)
5. ?????
kiváncsi vagyok, mit mondanak...
nálunk az összes kilőve...
én egyet tanácsolhatok...WAIT!!!!!!!! az idő minden sebet begyógyit...lesz még nektek sok időtök... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, Rylie,
fogzáshoz kitartááás!

Deni,
egyelöre ugy tünik, hogy nem fáztunk meg. Még szerencse, hogy a nagyobb babakocsit vittem (vmi égi sugallatra), igy felülröl B védve volt, a lábát meg betakartam. Én meg örültem, ahogy a hideg esö a hátamra zudul, mert a buszon irto fülledtség volt. Ja, és gyönyörü szivárványt láttunk, kettöt is :D Hugomnál meg fini lasagna várt minket, ugyhogy dehogy vette ez el a kedvem a bp-i csavargásoktol :lol:

viszont most megyek vizszintesbe, mert elfáradtam valamiért :?

KépKép
fibi

Zsanci,
hehe :D ja, biztos azért is tették be az ujságba, mert ezzel sokan küzdenek :? márpedig mi valahogy meg akarjuk oldani, mert ösztöl nekem suli, párom meg egyre inkább vágyik gitározni ujra (mondjuk néha felkel hajnalban, és a pincében gyakorol).
Az idö? :) na igen, ezért szoktunk álmodozni, hogy majd nyugdijas korunkban ide meg oda fogunk menni :D

KépKép
fibi

Tinu!
Látszik a szalagod, sőt, meg is változott :wink:

Fibi!
Csatlakozom Zsancihoz :lol: Te tényleg azt hiszed, hogy erre van válasz??? :lol: :lol: :lol: Azért most már kiváncsi vagyok!!! Hátha valaki feltalálta a spanyol viaszt!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Johiéknál nagyon szuper volt!!! Annyira jól elvoltak a gyerekek. Írtam is Johinak, hogy ennyi idős ikrek nem is lennének rosszak. Persze így készen :lol: Nozódát pedig elfelejtettem neki vinni, de már írtam neki, hgy ne haragudjon. Mindenképpen eljuttatom neki!!!

Kép
Kép
zuzmo1

remélem másnak is feltűnt, hogy az előbbi hsz-embe csak 3x raktam bele a "neki" szót :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Tinu :) Pocaktorna tényleg jó, ha teheted, járjál! És ott át lehet bent öltözni és érdemes vmit vinni magad alá, a polifoam megteszi :wink:

Fibi :) Akkor föltetted a NAGY kérdést :lol: Lasagna nyam-nyam... (legközelebb fordítva csináljuk, előbb mész a húgodhoz és hozol lasagna-t, jó? :lol: :lol: )

Indi :) Sok ++++++++ Nektek, Dominónak, hogy kevésbé fájjon, Neked meg, hogy kevésbé őrülj bele...
denizsa

Zuz :) Nekem semmi bajom a "neki"-vel :lol: :lol:
denizsa

Zuz! Reménykedtem hogy lesz vki hasonszőrű. :P Nővéremmel azt okoskodtuk ki, hogy – ha igaz hogy először jön a zsírosabb rész – az alakjára vigyáz. Az bizti hogy valamiért most csak azt kell neki. Remélem nem kell sokáig fejnem! Persze inkább ez mint a másik véglet!!! :lol:
védőnő :evil:

Rylie! én is váltakozva etetem, de ahogy már írtam túltermelés lett az utóbbi napokban, s valamit ugye tenni kell. Ha csak az egyiket akarja akkor úgy lesz, s kivárja a másik a sorát. :wink:

Den! :P

Tinu! Előadásokra tényleg érdemes járni! :D Én tornára nem jártam, mert itthon tornáztam.
Édi a szalag! :P

Ma voltunk védőnőnél. Angi már őt sem bírja. Legalábbis a helyet. Gondolom ugyanazzal moshatnak fel mint a rendelőben, mert itt is volt egy kis sírás. :( Akkor lett újra önmaga amikor kivittük a levegőre

gödibarbi

Barbi: ez az akkor lett újra önmaga szöveg teccik :lol:

Én má nem is emlékszem mikor voltunk utoljára a védőbe :roll: de nem hiányzik a banya...

Indi: szegény kis Domicsek, nálunk azért nem ilyen szörnyű a helyzet. Hajrá hajrá azokkal a fogakkal!
És sárgabarackot lehet adni már a babóknak? Azt hittem az hajtós ?? Akkor én is adhatok Kamillának vajh?

Persze a krumplit megint nem ette meg ebédre, de délután teszek bele neki majd egy kis körtét, hátha azzal kicselezem ;)

Zsan: te tudnál bízni egy megvásárolt nagyszülőben??? Én nem.

Ruz: remélem Bendi jobban van már!

Bogárka: képzeld Anyuka tök jól reagálta le az ügyet én meg végülis nem kerteltem, elküldtem neki a cikket is. De szerencsére nem ijedt be. El is viszik a kislányt a barátnődhöz. Köszi mégegyszer a segítséget!!!
Petra eredménye meg van már??

Rylie
rylie

Kamilla a konyhatündér Kép
rylie

Sziasztok!

Johi, Den, Zuz, Rylie és remélem nem hagytam ki senkit, Bendinek láza már nincs, de a foga miatt még szenved, ma is adtam neki fájdalomcsillapítót, úgyhogy most végre alszik. Hát eddig szerencsénk volt a fogakkal, de most ezekkel a szemfogakkal szenvedünk, pedig már kint van a hegyük, de mégis most a legrosszabb. :(

Úgyhogy fogzáshoz minden manónak és anyukának kitartás! Egyszer csak vége lesz. :?

Fibi

Egyetértek Zsancival ha van pénzed babysitterre, akkor nincs gond. De ha nincs, akkor folyamatos probléma. Nekem néha azért van segítség, de csak néha, úgyhogy én pl. a sulit úgy oldom meg, hogy ugye levelezőre járok és az előadások jó részére még így sem megyek el. Igyekszem a legfontosabbakra szorítkozni. Tanulni éjszaka szoktam miután Bendi már alszik. Ha muszáj mennem valahova megoldjuk a férjemmel pl. vezetni úgy szoktam, hogy reggel 7-9 között, akkor a férjem egy óra késéssel beér munkába, szerencsére ennyi rugalmasság neki belefér. Ha vizsgázni megyek és hétköznap, akkor férjem szabit vesz ki, vagy beviszi Bendit magával a munkahelyre, mivel én is ott dolgoztam, legalább megmutatja a gyerkőcöt, de ezt is viszonylag ritkán lehet eljátszani. Mi együtt lakunk anyósékkal, de hát rájuk ritkán lehet számítani :? azért ne panaszkodjak, az is több, mint a semmi. :roll:

Barbi

Én mindig mindkét ciciből szoptatok. Most már Bendi maga szabályozza ugye :P , hogy melyiket kéri, de amíg pici volt, akkor is váltogattam és sokszor volt olyan, hogy kínáltam neki, de első cicinél sírt és nem akart szopizni, ha a másik cicit adtam oda az már jó volt, úgyhogy ezért is kínáltam neki mindig ezt is azt is. De most is úgy csinálja, hogy cicizés közben váltogatja, hol ezt, hol azt szopizza. :D

ruz
ruzicsky

Rylie

Nagyon helyes kis konyhatündéred van! :) Nemsokára ki is pakolja majd a fiókot. :)

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?