A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ardien,
üdv itt, privire válaszoltam :)

Zsan,
ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak a védőnőkkel kapcsolatban Dócinál... ugye van egy orvosom, tudok olvasni, kórház közel, szóval minek? Meg ugye anyósom is az (volt), és azért az ő elmondásából azért tudom, hogy mire kellettek a védőnők vidéken: ott ugye nincs orvos (ha van, gyakran abban sincs sok köszönet), eltitkolt terhességek, kórház messze, anyósom több tucat szülést vezetett le otthon...
Csak hát az egy másik világ. Nekem is furcsa egyébként, hogy kétgyerekes olvasott anyaként gyakran úgy érzem, a védőnő (persze hogy nincs gyereke :D) nem tud sok újat mondani nekem...
kisün

Zanza,
vasaló :( egyik nagy parám...
kisün

kedves mindenki ! :)

Köszönöm az eddig tanácsokat :), Kisün -privit megkaptam,nagyon köszi. Holnap elindulok és elkezdem egyengetni az utamat- remélem :).

Jóéjt mindenkinek :)

üdv
ardien
ardien

Sziasztok!
Ma sikerült beszereznem a kiskönyvemet, valahogy a 15-ik hét környékén járhatok. Úgyhogy Adrien, nem vagy elkésve semmivel.
Egyébként én sem értem, mi a fenének vannak ezek a védőnők. Oké, hogy kitöltötte a kiskönyvet, meg megmérte a vérnyomásomat (miután felidegesített volt 100/70, úgyhogy agyvérzést biztos nem kapok), de én már a hangjától is rosszul vagyok. Mondjuk engem az előző is idegesített. Az első az ötödik hónapban, miután hízni merészeltem kerek 2 kilót, rámszólt, hogy ennek nem lesz jó vége.
A második meg azzal idegelt halálra, hogy Gréti nem hízott fél kilót havonta, az is csak a fejét csóválta mindig, hogy ez naggggyon kevés, persze akkor a frászt hozta rám, és csak az itteni csajok tudtak megnyugtatni.
Ez a harmadik meg most azzal jön, hogy igényt tartok e a védőnői szolgálatára. Hát gondoltam, ha már így rákérdez, én megmondom neki, hogy nem, én biztos nem mászok el hozzá, és ő se jöjjön hozzá. Ez meg, ahelyett, hogy megköszönné, felírja nekem egy cetlire az ÁNTSZ címét, hogy oda menjek be, és adjak be egy kérvényt. Na, persze.
Persze most kiderült az is, hogy a 18,5 hónapos gyerek még nem kapta meg a 15 hós oltást, de mondtam neki, hogy nem is fogja, viszont a 18 hósat be lehetne neki adni. Hát csak a szemeit forgatta, hogy az úgy nem megy, és hát ilyen még nem is volt a kerületben, hogy valaki nem akar egy oltást. Úgyhogy most várunk, kíváncsi leszek mi lesz.

Na, jó hosszú lettem.

Bogárka! Sajnálom, hogy a csúnya baci még mindig ott van, és én is remélem, hogy az a folt nem ettől van.

KépKép
KépKép
lindicita

Indi, Zuz, Johi, Votiv :) Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök, tényleg nagyon jól esik! Megjártuk a fogorvost, minden rendben. Persze nem ment simán, mert a területileg illetékes éppen szabin van és be van zárva a rendelő, így hazajött apa és elvitt minket Gazdagrétre a helyetteshez. Ez csak annyi kellemetlenséggel járt, hogy már délután lett és így sor került pár szopira... hát a csillagokat megnéztem közelről... issszonyú éles volt a foga széle... na de a dokinéni szépen megcsiszolta, 5 perc volt az egész :) Bálint persze üvöltött (nekem kellett lefogni :( ) de dokinéni megnyugtatott, hogy nem fájhat neki, max. tiltakozik a szájban matatás ellen. Utána már mosolygott B. és elmentünk egy búfelejtő fagyizásra is családiasan, és bőszen ropogtatta a tölcsért, szóval tényleg minden okés :)

Johi :) Mi van Fannikával?? Bulást neki!! Mit mondott a doki? El tudtál így menni dolgozni?

Indi :) Recept nagyon nyamin hangzik :D És holnap Másánál talizunk! :wink:

Zuz :) Fogyozó kismamák :roll: veszélyeztetett babák :( hát ez ellen mondjuk tehetnének vmit a védőnők, végülis ezért vannak... :? Toporzékoló Bazsó ééédes lehet! Úgy sajnáltam, hogy nem láttam táncolni, de ezt is nagyon megnézném! :D

Votiv :) Jobban vagy már? Használtak a C-vitamin és egyéb erősítők?

Fibi :) Voltatok végül az Árkádban? És mit vettetek?

Juc :) A "baj" alatt csak azt értettem, hogy régebben sokkal gyakrabban jöttél topikolni, mostanság meg hiányolunk... De a lényeg, hogy minden okés :D

Neet :) A Blikk-ben még bmi megjelenhet.... :mrgreen:

Zsan :) Sztem sincsenek szuperanyák, inkább szupernek beállított anyák. Én már agybajt kapok, ha a tv-ben bemutatnak egy "hírességet", aki nagyon jól van, szuperanya, mindennel megbirkózik, de pár hós babáját majd nemsokára lepasszolja, hogy rohanhasson vissza a kamerák elé... :evil:

Ruz :) Szegény Bendi :( Bevallom, én az ügyelettől kicsit többet vártam volna :? de a lényeg, hogy bevált a tanács! A súlytartáshoz pedig nagy gratula!! :D

Moose :) Jó hallani Rólatok!! Jöhetnél gyakrabban is, persze ha időd engedi! És szívesen dumálunk filmekről, ha ez kell :wink:

Zanza :) Vasaló :roll: Gondolom, hogy megijedtél!!! Én amikor megláttam Bálint letört fogát, olyan gyomorremegést kaptam, hogy azt hittem kidobom a rókabőrt...

Tinu :) Gratula a "babahulláshoz"! Majd alakíthattok bébiklubot :wink:

Ardien :) Üdv itt! Jó pocakoskodást! És drukk, hogy elvállaljon a doki! Én Elevitet szedtem, de sztem mindegy melyik mellett döntesz. A táppénzre tényleg a házidoki ír ki, de vinni kell neki egy papírt a nődokitól, hogy írjon ki (legalábbis nálam ez így volt).

Hú, de hosszú lettem... most mennem kell, mert apa még a gép előtt akar ülni és dolgozni :evil:
denizsa

Votívia! Neked is gyors gyógyulást, vigyázz arra a kis babszemre!
Képzeld, én meg rá se bírok nézni a fagyira, pedig eddig bármennyi belémfért. Zapa itthon degeszre zabálja magát a finomabbnál finomabb carte d'or-os fagyikkal, engem meg teljesen hidegen hagy. Pont ma vettünk 4 dobozzal, mert ha jön hozzánk valaki, legyen mivel megkínálni, de szerintem 2 nap és vehetünk újra, ugyanilyen címszóval.
lindicita

Votiv,
és pici lesz, tejszagú és puha, és ott fog cuppogni-mormogni a cicin, és imádni fogod :mrgreen:

Zsan,
kösz a képet!!!! :D

Den,
hogy van Bálint? :)

Mooooose,
jó felőled hallani! Hogy vagytok? Milyen testvér nagykisnyuszi? :D

v
kisün

Fibi :) Mire megkérdeztem, már írtad is! :D Micimacis kép jöhet!!

Lindi :) Gratula a kiskönyvhöz! :D Nem vagy Te allergiás a védőnőkre? :mrgreen: :lol: (Mondjuk nem csodálom...)
denizsa

Den! Szegéyn pici Bálint, de lényeg, hogy túlvan rajta. Még jó, hogy maga a fog a helyén maradt.

Johi! Fanninak is jobbulást!

Adrienn! Én az első babámmal a 10-ik héttől táppénzen voltam. Az indok: szívóztak a munkahelyemen, én meg felálltam és meg sem álltam a házidokiig, aki minden további nélkül kiírt.
A másodikkal is kb ekkortól vagyok táppénzen (anyagilag így járok jobban), most a nődokitól kértem igazolást, és a házidoki vett táppénzre.
Egyébként ha kismama vagy, nem rúghatnak ki, úgyhogy nyugi, de az biztos, hogy sokkal jobb otthon. Én nagyon élveztem, körbejártam az összes kórház összes szülésfelkészítő tanfolyamát, meg nagyokat csavarogtam, utóljára kiélveztem az egyedüllétet.
lindicita

Den!

A tolerenciaszintemmel van a gond,ezért inkább hallgatok.
20170114224602

Den,
közben már írtál. Örülök, hogy B. ennyivel megúszta :D

Bogárka,
sajnálom, hogy még mindig pozitív Petra vére :( Remélem, sikerül végleg kiírtani a bacikat!!!

v
kisün

Vera :) Köszi, Bálint jól van, csak kicsit sokat pörgött az este és későn aludt el... hát hiába, most ült először fogorvosi székben :mrgreen: És ma is gondoltam Rád, mert a fagyizást a kedvenc cukinkban ejtettük meg és volt csoki is és el is meséltem apának, hogy ez az egyik kedvenced (és joggal :wink: ) :D

Lindi :) Lehet, hogy keverek vmit, de párod nem léböjtkúrát tartott? Vagy az régebben volt és most már jöhet a fagyi? Jó étvágyat neki hozzá! Ja az megvan... akkor egészségére!! :D :D
denizsa

Szia Juc!
Kit nem bírsz tolerálni? :shock:
lindicita

Den,
mi is voltunk ma, de én nem ettem, mert az elmúlt 2 napban átment rajtam egy kisebb nyavaja, torokkaparás, köhécselés, semmi komoly, de azért most a fagyit kihagytam... csak sóvárogtam :D
kisün

Den! Nem keversz semmit. Ő volt az, aki nagy vehemenciával léböjtkúrát tartott, aztán mikor vége lett, akkor még ugye light-osan kellett volna folytatni az evést, erre ő mit csinált? Éjfélkor halvát evett tejjel, mert 1 hétig azzal is böjtölt.
Szóval most megint eszik mindent (mondjuk húst kevesebbet, de ez nem az ő érdeme), és majd pár hónap múlva tart még egy léböjtöt.
lindicita

Na, és most le is buktam, mert mikor jön ide puszit adni, hát persze, hogy most, amikor róla írok :oops:
lindicita

Kisün! Ilyen nagylány már Dóci, hogy megmondja hol fáj? Nagyon ügyi!
Marci veletek alszik egy szobában vagy Dócival?
lindicita

Lindi,
miaz a halva? :)

Juc,
mesélj, ki huzott fel?

Deni,
hu, minden jo ha a vége jo :D
mi meg a mátyásföldi kedvenc cukinkban fagyiztunk, de akkora hatalmas gombocot adnak, hogy csak másfelet birtam benyomni :D

KépKép
fibi

Kedvenc barátommal :) Kép

KépKép
fibi

Lányok,asszonyok!

Egyszerűen csak öregszem.Ez van.
20170114224602

Barbi, ezt Neked :) Kép
fibi

Pocak, ezt meg Neked :D Kép
fibi

Votiv, Den, Kisün, max. Réka nem fog vasalni, bár ha marad a takarítási imádata, szerintem nem is fog rá ideje jutni. :lol:

Léböjtkúra? Bárki próbálja szememben egy hős! Főleg, aki végig is csinálja!

Den, jajj az a fog! :(

Votiv, jobbulást! Vigyázz magatokra!
zanza

Lindi,
Marci velünk van egy szobában, kényelmesebb az éjszakai szopihoz átemelni mellém, és napközben is könnyebb a két gyereket koordinálni :)
kisün

hat, harom hetet nem tudok egy este visszaolvasni, de majd igyekszem. kb ot oldalt sikerult es ezekre emlekszem:

Lencsinak nagyon soksok bolllldog szulinapot!

Mate babanak erot, egeszseget, nagynagy gratula!

Petranak mielobbi gyogyulast! Nagyon drukkolunk! Millio +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adrien, ha Bardoczy dokit nem sikerul elkapnod, ne keseredj el, majdnem minden doki tokjo ebben a korhazban,meg minden szuleszno meg persze a korhaz :D es nem irigyellek, ez tenyleg nem egyszeru helyzet, de probalj semmin se idegeskedni!

es nem mondjatok komolyan ezeket az uvegasztalokat?! :shock: most azonnal megszabadultok toluk vagy megvarjatok, amig belefejel a gyerek:?: :?: es nehogy azt higgyetek, hogy par honap mulva mar nem kell aggodni emiatt, meg ot-hatevesen is siman raesik majd a nagy ugralasban meg rohangalasban... es attol is egnek all a hajam, hogy tuzijatekra mentek (Zuz pl masfel gyerekkel, tejoeg), meg akkor sem kell gyereket tomegrendezvenyre vinni, ha az fenyes nappal es szuperjoidoben van...

es nem ertem, miert nyavalyogtok, hogy nincs idotok magatokra, szerintem mindenkinek arra van, amire szakit, nekem es apanak is van ideje a hobbijara, mondjuk mi inkabb itthonulok vagyunk, nem elmaszkalosak... es en orulok neki, hogy a lurkokkal lehetek es mar most azon parazom, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor nem lehetek minden percben majd mellettuk es vadidegen hulyekre kell biznom oket (ertsd pl iskolaba kell jarnia, brrrrrr)... es azt sem ertem, nagyobb gyerkocot miert mertek jobban masra bizni, mi peldaul a nagyot inkabb visszuk mindenhova magunkkal es a kicsit hagyjuk itthon nagymamaval vagy nagynenivel, mert kicsire sokkal konnyebb vigyazniuk, mert ugye csak nezelodik meg gagyaraszik meg nevetgel, a nagy viszont barmit meg tud csinalni, meg apa meg en sem vagyunk szazszazalekos balesetmegelozok, akkor mas hogy lenne alkalmas... ugyhogy nem erdekel, mint mond vagy gondol a kedves nagymama, de mar regota nem bizzuk ra es kesz.

egyebkent a nagy mar szuperul beszel, imadjuk :D es ugyanugy mukodik nagytesoi minosegeben (ad puszikat a kicsinek, de allati feltekeny sokszor es utasit, hogy vele foglalkozzam, ot meg tegyem le) es egy ideje allandoan elkuld engem: ha nalunk van nagymama vagy nagyneni, akkor a nagy vele jatszik, rajzol stb es ha kozel megyek, akkor ramszol, hogy ne uljek vagy alljak ide, meg menejk ki a szobabol... bezzeg egesz ejszaka csak en kellek, hogy mellette fekudjek es fogjam a kezet :D ja, es tegnapelott elovettuk a jatekbabat es egy csomot tologatta a jatekbabakocsiban es harom sebtapaszt is ra kellett ragasztanunk :D de meg mindig munkagepmanias, szoval nem nagyon favorizalja a lanyos jatekokat... kicsi meg allandoan figyeli a nagyot, es par napja nagyon rakapcsolt: tok hangosan magyaraz es mindenfele szajformazassal probalkozik, rajott, hogy beszelni kell, ha ervenyesulni akar :D es ulni is akar, allandoan hasizombol huzza fel magat fekvesbol, mert nem mindig van ugye kapaszkodo, hiaba magyarazom, hogy ez meg azert korai... ja es o is rajzfilmeket akar nezni...
moose

Ja, Zs, mar egy hete bedobtak az uj ikea katalogust, ugyhogy egy csomot nezzuk a kicsivel (hanyatt fekszunk az agyon es en tartom meg lapozom a fejunk folott) es komolyan mondom o jobban orult neki, mint en, orulten rugkapalt es mindenfele fura hangokat adott ki es ezt hihetetlenul sokaig tudta csinalni, teljesen kifaradt benne :D pedig azt hittem, nalam jobban senki sem tud :D vegre egy gyerek, aki ram hasonlit: imadja az ikeat es alszik ejszaka :D :D majd egyutt jarunk vasarolni, tokjo lesz :D :D ja es ha szombaton 150.000,- Ft felett vasarolsz butort az ikeaban, akkor ingyen szallitjak hazhoz az orszag egesz teruleten... es ilyen erdekeset is talaltam az oldalukon: http://www.ikea.com/ms/hu_HU/jobs/true_ ... index.html Esztert olvasd el
moose

Macs, o, ez szomoru :( De biztos nemsokara vigasztal egy masik aprosag, addig meg Fuli :D
moose

na, most hogy mindenkit ilyen jol kiosztottam, asszem nyugodtan eltunhetek megint harom hetre :D mostmar nem is fogok hianyozni :D

Juc, szerintem mostmar nyugodtan irhatsz te is :wink:

ja, azt meg el akartam meselni, hogy egyik baratomnak multheten szuletett a babaja (masik korhazban) es olyan baromsagot csinaltak, hogy eloszor kicsit otthagytak a babat a korhazban es anyuka meg apuka elment vasarolni, mert meg egy csomo mindent nem vettek meg es aztan visszamentek a babaert es ugy mentek haza :shock: a hajam egnek all :evil: nooooormalisak ezek? ez szerintem mar nem babona, hanem inkabb beteges hulyeseg. ha muszaj volt idaig halogatni a dolgot, akkor miert nem ir anyuka egy listat, hogy mit hol es apuka elmegy beszerezni, nem? se a babanak se a mamanak nem jo igy (mert a gyagya meg nagyon gyenge lehet, hiaba hiszi, hogy tokjol setalgat)... szoval most szuletett es maris lepasszoljak... en aztan komolyan vasarlomanias vagyok, de ket honapot siman kibirok nelkule... es meg aprobb dolgok miatt is kihagyom, nemhogy egy ujszulott hazaszallitasa... fu, ezen most nagyon kiakadtam...
moose

"na, most hogy mindenkit ilyen jol kiosztottam, asszem nyugodtan eltunhetek megint harom hetre mostmar nem is fogok hianyozni "

Moose drágám,
ne csodálkozz, ha nem leszel borzasztóan népszerű. :roll:
Mondjuk én már megszoktam stílusod, de biztos vannak, akik nem ismernek annyira és ebből a pár sorból levonják a maguk következtetését.
Ha valaki nyavajogni akar, hadd tegye, és olyan is van, h nem ér rá az ember valamire, sajnos. Én sem mindig csak arra szakítok időt, amit 100%osan akarok, és néha arra se van, amit 102 %osan akarnék, nem tudom, érted-e? És gyereket nagyszülőre vagy bárkire bízni mindenkinek a saját ügye, és itt legfeljebb megosztja másokkal az élményeit. Nem kell annyira beszarinak lenni, ha minket felneveltek, több kevesebb sikerrel, az unokákat is el tudják látni pár órában, napban, nem? Attól függetlenül, h már az eldobhatós pelus a divat, meg az etetőszék, a nagyi sztem megbírkózik a feladattal. A mi nagyijainknak legalábbis megy. Bocs, de ez már nagyon kikívánkozott.

Fibi,
Bálint olyan nagynak látszik a képeken!

neet
neet

Jó reggelt mindenkinek!

gyorsan átfutottam miket írtatok, de momentán nem tudok nagyon reagálni, idő hiányában.

összes betegnek (mamák-apák-gyerekek) jobbulást, gyógyulást mielőbb!

Vica írt tegnap, ha valaki szeretné meglátogatni, ma megteheti. :) Ő és Mátéja is jól vannak, nagyon elvarázsolt-bodog kismama :)

Moose,
én örülök, hogy hallok rólatok, akkor is ha kiosztod a népeket és mókushegyeket küldesz, hogy szedjenek rőzsét a máglyákhoz :mrgreen: de ugye nem baj, ha Neet-tel értek sok mindenben egyet? :) ;)

Juc,
megértem, hogy nincs kedved írni, nem is akarok beleszólni, de azért hiányolom a hsz.-eidet :)

nu, mék intézni a dógaimat....

csak annyit még, hogy jól vagyunk :) köszönöm még egyszer a rám-gondolást és a bátorításokat, ezenel téma le is zárva. pont. :)

Fülikém pedig kapaszkodás nélkül áll!!! :D :D :D igaz 10-40 másodpercig egyszerre, de naaaagyon gyakorol :D

Kép

csóóók

Macsek
macskanyu

Jó reggelt!

Moose:
na ez hiányzott már nekem nagyon :lol: :lol: :lol:
Öröm olvasni soraidat,látom újra a régi vagy :wink:
És annak is örülök,hogy ilyen jól alakult a 2gyerekes életformátok!
Az ikeás házhozszállítás csak most szombatra vonatkozik?

Den:
még szerencse,hogy csak visszaolvasni tudok mostanában,így legalább csak addig izgultam Bálintod miatt,amíg végigértem a termésen :shock:
Szerencse,hogy ennyivel megúszta :!:

Votiv:
Te meg kúráld nagyon magatokat,küldök hozzá+++++++!

Johi:
hogy van Fanni? :(
Dorka ma reggelre taknyosodott be,reménykedem,hogy a C vitamin elég lesz :?

Juc:
szia :wink: :D

Indi:
köszönöm kérdesed,alakul a ház :D
Már napok óta a villanyosok is gőzerővel húzzák-vonnják a kábeleket :lol:
Ez 3 napja készült :
Kép

petergabi

Dora: Katinak nagyon Boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

Kép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gaaaabiiii :D
ház rulez :lol:

Tényleg!

Boldog szülinapot Katibabának!
Kép
macskanyu

Macs:
örülök,hogy ennyire pozitív vagy :D
Fülibaba meg...,Te is tudod :lol:
Házatok?

petergabi

Dóra:
ISTEN ÉLTESSE KATABABÁT!
Kép

petergabi

GAbi,szia :D !

tetsződik a házatok erősen! :l

"es nem ertem, miert nyavalyogtok, hogy nincs idotok magatokra, szerintem mindenkinek arra van, amire szakit, nekem es apanak is van ideje a hobbijara, mondjuk mi inkabb itthonulok vagyunk, nem elmaszkalosak... es en orulok neki, hogy a lurkokkal lehetek"

SZÉP VOLT MOOSE :D
20170114224602

Gabi,
hehehe.....ház...hehehe..
szzóvaal kimentünk megnézni, hogyan is áll a kicsiny birtok, mikor is feltűne, hogy nem azokat az áthidalókat és nem úgy rakták be, ahogy megbeszéltük... Kép Kép
tehát némii rangsorvitát követően leszedték a régit és teszik azt amit eredetileg kértünk... elvileg hétvégén már födémeznek :)
hja, már mindennap megyünk ellenőrizni, van, hogy többször is
:wink:
macskanyu

Vicát ma hazaengedik a kórházból(eddig úgy volt, hogy csak holnap mehet), este, jön a topicba, ha ideje, ereje és Máté baba engedi :)
Jól vannak és nagyon boldog kismama :)
Csókol mindenkit!
macskanyu

Na most jön egy litánia, még szerencse, hogy jegyzeteltem ;)

Neet: valamiért azt hittem tovább maradtok Balcsin..
Gyerekmunka :)

Pocak: csákk :)

Indi: barackot már mondta Neet, én is úgy tudom, hogy hajtós, de ha D bírja, akkor ok!

Bog: Jaj szegény Petra! Remélem nem az amire gondolsz!! Drukk!

Votiv, Fanni, Vera, Bendi ööö ki volt még beteg?? Szóval TI mind AZONNAL gyógyuljatok meg! Amúgy nekem is még mindig van valami lerakódás a torkomba, pedig már megittunk egy üveg Stodalt, 1 üveg lándzsás útifűvet, és már sós vízzel is gargarizálok, de SEMMI hatása??!!! Valakinek van valami öltete ezeken kívűl? :shock:

Neet: én is láttam a filmet. Többször is. Pedig én eddig fiatalnak érzetem magam :lol:

Curse: Végre valaki csepeli erre elköltözik Érdre :evil: Nem igaz!

Den: örvendek, hogy fogas sztori jól alakult!

ZSan: védőnő szerepére én mindig azt szoktam mondani, hogy ellenőrzi, hogy nem-e verem a gyereket 8) Bár a miénknek nagyon jó szeme lehet, mert mindig távolról nézi csak meg a dedet 8) Kivéve, ha mérni viszem, de azt is csak kb 2 havonta. Szerintem vette a lapot, hogy hozzánk nem kell jönni.

Ardien: asszem már valaki írta, hogy nem rúghatnak ki ha várandós vagy! Úgyhogy Te már be vagy biztosítva és addig dolgozol amig Te akarsz!

Ancsi: jó lagzit!

Moose: Sok mindenben igazad van, pl üvegasztal témában egyetértünk ! És a hsz-ed nekem teccet én bírom a stílusodat és nem sértődöm be rajta ;)

Macs: A képen kisasoltam a hifis cuccokat. Fülicsek mit szól hozzájuk??? Nálunk Kamillka elkezdte az erősítőt pisztergálni, mert a többi kütyü el van dugv a szekrénybe, de ez már nem fért be :? Persze rászólok, meg elveszem a kezét, de csak a figyelemelterelés működik...Nálatok? Ház: :shock: hát igen, ez a magyar valóság! Építőipar... :evil:

Szabadidő: A story tv-n lesz kedvelt párosunknak műsora.
Norbinak: Motivátor
Rékának: Rubint...Minden ami Nő
No nézzétek és majd megtudjátok, hogyan lehet szupervumennek lenni! 8) Nemtom mikor van, kiváncsiságból azért egyet meg akarok nézni...

Ja és én tojom le a házimunkát, most is itt írogatok ahelyett, hogy valamit csinálnék a lakásban. :lol: De én nem vagyok egy rendrakós fajta..ha időm van akkor azt csinálom amihez kedvem van. Takarítás marad hétvégére :)

Recca: hogy álltok a kecóval? Van majd tipped csipőn-kendőbeKamilla hordozást illetően? Mert én ma próbáltam egyet ami a kendő füzetébe volt, de nem igazán jött be :?

Na el nyaralást keresni, ami azt csinálja K amit nem mondunk ki!

Rylie
rylie

Katanak nagggyon soksok bollllldogot! Milyen ajandekokat kap?

Neet :D :D nagymama is ezt mondta, mikor magyaraztuk apaval, hogy mire figyeljen es mit ne engedjen meg a gyereknek, hogy ugy beszelunk vele, mintha nem nevelt volna fel mar ket gyereket :D :D de tudod ez azert van, mert egyreszt azok masik gyerekek voltak, azokkal o elt egyutt es o ismerte oket legjobban, ezzel meg mi vagyunk egyutt egesz nap es mi ismerjuk a legjobban es ha elmondjuk a tapasztalatokat, hogy milyen tevekenysegek soran hogyan szokta osszetorni magat, akkor nem megsertodni kell, hanem orulni minden informacionak, elvegre az unoka testi epsege erdekeben tajekoztatjuk... masreszt most mi vagyunk a szulok, o csak nagyszulo, ugyhogy most az van, amit mi akarunk (harminc evig kitombolhatta magat) es kesz :D :D

Gabi, csak szombatra vonatkozik, hirlevelben volt. Nem talalok toled melcimet, hogy atkuldjem. Egyebkent itt tudsz feliratkozni: http://ikea.napfolt.hu/hirlevel.php es haz tokjo, majd kerdezhetek mindenfelet?

Juc :D :D meg akartam mast is irni, de mostmar nem merek...

Zs, kepzeld, briteknel egy csomo tokjo testerbabakocsi van, a legtobbet meg nemeteknel sem latni. Nekem most a jane powertwin tetszodik, de szerencsere megsem doglott be a testverkocsim (csak rajottem, hogy akkor nem tudom kinyitni, ha az elso ules hattamlaja teljesen meroleges allasban van).
moose

:oops: helyesírási hibát hegyre halmozok, de úgyis értitek mit akartam... 8)
rylie

Ja: Fibi képek :lol:

Gyerekszáj:
A kórházudvaron járva, a szülészet mellett halad el éppen anya és fia,mikor a kicsi jól informáltan megkérdezi:
- Itt születtem a múltkor. Emlékszel rá, anya?

Na eldugulok....
R
rylie

JAAAJ! :oops:
KATIBABÁNAK Boldog Szülinapot Kívánok!!!

Moose: ÍRJ!!!!
Nagyszülőket illetően igazad van...nálunk Anyós is mindig arra veri a mellét, hogy 3 gyereket nevelt fel, csak épp azt felejti el, hogy mára már jobban értékeli a fehérbort, mint más egyebet... :roll:
De szerencsére messzi lakik, igy nem kell vele foglalkozni.

Duguljak má el!!!
R
rylie

most kezenfogva micimackot neznek :D elobb a nagy odahajolt a picihez, hogy puszit adjon, az meg rogton belekapaszkodott, mire a nagy mergesen kiosztotta, hogy ne fogja meg a sotetlila puloveret :D :D

Rylie :D :D en is hazimunka hanyagolo vagyok, de ujabban muszaj naponta tobbszor osszepakolnom (legalabb a foldrol), mert a nagy elesik azokon amiket szetdobalt :( tenyleg lila a kanapetok? 8) es kepzeld, ket napja megint kijott rajtam a mindenemberbunozo-para :(
moose

Hello Csajszik!

ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG DRÁGA ARANYOS KATICÁT! :lol: Legyen nagyon boldog az egész család, és vegyék birtokba hamarosan álmaik lakását/házát!

Moose,
örülök, hogy "látlak"! :D

Macs,
igen, ez a házépítés ilyen, állandóan az emberek sarkában kell lenni. persze egy egyszerű felújításnál is. nehéz ügy, de egyszer vége lesz! :lol:

Ja, és amit még akartam:
Vicáéknak sok-sok csodás és nyugodt tejszagú napot! :lol:

Egyébiránt halad az éjszakai szopiról leszoktató projekt. Mostanában csak kora reggel kap cicit, és azzal visszaalszik még kicsit, és ez így olyan jóóóóóóóóóó! :lol:

Mindenkinek szép napot! Remélem, hamarosan eláll az eső!

cuppantás,
fic
ficánka

Neet,
köszi a reagálást B képeire :) szerintem is naaagy már :D
és most is ölelgeti Micimackot, és mondja közben, hogy "szereee" :D és csak ugy volt hajlando nadrágot huzni, hogy elöször a macira is adtunk :lol:

Macs,
örülök, hogy jobban vagy, és Füli nagyon ügyes csajszi :D
és köszi a hireket Vicárol :)

Moose,
jo hallani, hogy csajaid igy szeretik egymást :)
viszont amit Neet Neked cimzett, azzal szorol szorol egyetértek :wink:
és szerintem kicsit több bizalmat szavazhatnál az embereknek, nem hiszem, hogy bárki (sem nagyszülö, sem más) rosszat akarna a gyermekeidnek, vagy Nektek :roll:

Gabi,
házatok kuuuul 8)

KépKép
fibi

Zsan,
a decemberi kőcök képének nagyon örülök, olyan nagyon édesek voltak! én csak fél évvel később láttam őket, addigra már nagyon megnőttek. köszi! :D

Macs,
Füli elképesztően ügyes!

Kisün, Votiv,
ha ilyeneket írtok, azonnal megkívánom a terhességet. mondjuk amúgy is soxor eszembe jutott mostanában, biztosan azért is, mert Adával gyakran vagyunk együtt ... és amikor arra az aprócska, puha, szuszogó, tejszagú csöppségre gondolok, beleborzongok. meg az egész élmény ... :oops:
ficánka

Rájli,
én is néha letojom a házimunkát, föleg ha fáradt vagyok. A kipihent anyuka fontosabb, mint a csillogo-villogo kéro :) Amugy 1 nap többször is rendet rakok, meg azért tisztaság van, csak nem mindig ez a prioritás, mérlegelni kell.
És abban egyetértek Musszal, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakitani akar. Ha alszik a gyerek (1 köccel könnyü mondani), vagy eljátszik éppen egyedül, akkor mindenki maga dönti el, hogy neki a vasalás, vagy olvasás, vagy netezés a fontosabb éppen :) utána meg lehet nyavalyogni, ha nem marad valamelyikre idö :lol:

KépKép
fibi

Katababát Istenke éltesse sokáig! :D és persze gratulálok az őt egy éve világra hozó édesanyának is :D
Kép

votiv 8)
votiv

Den,
nem akarom elkiabálni, de éjjelről éjjelre könnyebben adja be a derekát Vincsenzó, bár nehéz neki ellenállni, ahogy tapogatózik és kunyizik a sötétben. de nagyonszigorúéserős mamma vagyok! :lol:

Fibi,
Bálint nagyon helyes a képeken! tényleg nagyon nagyfiús már! most kapta a Micimackót? és igen, én is azt gondolom, hogy van benne igazság, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, persze ez az idő a gyerekek számával fordítottan arányos :lol: és igen, fel kell állítani egy sorrendet, ami mindenkinél más. én pl. azért jövök ritkán, mert ha V fenn van, akkor játszunk, lemegyünk a kertbe, ha meg alszik, akkor vagy én is alszom, vagy olvasok, esetleg főzicskézek vagy pakolászom, vagy telefonálok :lol: de most itt vagyok Veletek, mert Ti is fontosak vagytok.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?