hat, harom hetet nem tudok egy este visszaolvasni, de majd igyekszem. kb ot oldalt sikerult es ezekre emlekszem:
Lencsinak nagyon soksok bolllldog szulinapot!
Mate babanak erot, egeszseget, nagynagy gratula!
Petranak mielobbi gyogyulast! Nagyon drukkolunk! Millio +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Adrien, ha Bardoczy dokit nem sikerul elkapnod, ne keseredj el, majdnem minden doki tokjo ebben a korhazban,meg minden szuleszno meg persze a korhaz

es nem irigyellek, ez tenyleg nem egyszeru helyzet, de probalj semmin se idegeskedni!
es nem mondjatok komolyan ezeket az uvegasztalokat?!

most azonnal megszabadultok toluk vagy megvarjatok, amig belefejel a gyerek:?:

es nehogy azt higgyetek, hogy par honap mulva mar nem kell aggodni emiatt, meg ot-hatevesen is siman raesik majd a nagy ugralasban meg rohangalasban... es attol is egnek all a hajam, hogy tuzijatekra mentek (Zuz pl masfel gyerekkel, tejoeg), meg akkor sem kell gyereket tomegrendezvenyre vinni, ha az fenyes nappal es szuperjoidoben van...
es nem ertem, miert nyavalyogtok, hogy nincs idotok magatokra, szerintem mindenkinek arra van, amire szakit, nekem es apanak is van ideje a hobbijara, mondjuk mi inkabb itthonulok vagyunk, nem elmaszkalosak... es en orulok neki, hogy a lurkokkal lehetek es mar most azon parazom, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor nem lehetek minden percben majd mellettuk es vadidegen hulyekre kell biznom oket (ertsd pl iskolaba kell jarnia, brrrrrr)... es azt sem ertem, nagyobb gyerkocot miert mertek jobban masra bizni, mi peldaul a nagyot inkabb visszuk mindenhova magunkkal es a kicsit hagyjuk itthon nagymamaval vagy nagynenivel, mert kicsire sokkal konnyebb vigyazniuk, mert ugye csak nezelodik meg gagyaraszik meg nevetgel, a nagy viszont barmit meg tud csinalni, meg apa meg en sem vagyunk szazszazalekos balesetmegelozok, akkor mas hogy lenne alkalmas... ugyhogy nem erdekel, mint mond vagy gondol a kedves nagymama, de mar regota nem bizzuk ra es kesz.
egyebkent a nagy mar szuperul beszel, imadjuk

es ugyanugy mukodik nagytesoi minosegeben (ad puszikat a kicsinek, de allati feltekeny sokszor es utasit, hogy vele foglalkozzam, ot meg tegyem le) es egy ideje allandoan elkuld engem: ha nalunk van nagymama vagy nagyneni, akkor a nagy vele jatszik, rajzol stb es ha kozel megyek, akkor ramszol, hogy ne uljek vagy alljak ide, meg menejk ki a szobabol... bezzeg egesz ejszaka csak en kellek, hogy mellette fekudjek es fogjam a kezet

ja, es tegnapelott elovettuk a jatekbabat es egy csomot tologatta a jatekbabakocsiban es harom sebtapaszt is ra kellett ragasztanunk

de meg mindig munkagepmanias, szoval nem nagyon favorizalja a lanyos jatekokat... kicsi meg allandoan figyeli a nagyot, es par napja nagyon rakapcsolt: tok hangosan magyaraz es mindenfele szajformazassal probalkozik, rajott, hogy beszelni kell, ha ervenyesulni akar

es ulni is akar, allandoan hasizombol huzza fel magat fekvesbol, mert nem mindig van ugye kapaszkodo, hiaba magyarazom, hogy ez meg azert korai... ja es o is rajzfilmeket akar nezni...