KATA BABÁNAK BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!
Moose,
tetszett az Eszteres rész az ikeában! Vannak még csodák, bár én egyre kevésbé hiszek benne, viszont az ikeát amúgy is jó helynek ismertem meg, ez csak tovább erősiti a pozitiv véelményemet róluk.
Üvegasztalban igazad van!! Emlékszem régen ment a tv2-n a gyerekkórház, és volt benne egy dokibácsi, és ő mondta, miután behoztak egy gyereket, aki átment az üvegajtón, h milyen "hülye" az a szülő, aki nem veszi ki az üveglapokat, amig kicsi a gyerek, és nem rak be funérlemezt, vagy akármit...És tökre egyetértettem azzal a morcos dokibácsival. És mit ad isten? Itt a folyosón üvegajtók vannak, és fiaim állandóan rohangálnak a folyosón. De én nem vetethetem ki az üvegeket az ajtóból, mert ugye nem a mienk, igy marad a para, mert ezek ezer km/h-val rohangásznak...
és te, mint gyerek-biztonsági szakértő, mit ajánlasz emeletes ágy lépcső blokkolónak??? Mert ugye az ikeában vannak ilyen műanyag izék, de azok nem kaphatóak,szóval nem tudom mit csináljak...bármit eléraknék, csak arra lenne jó,h arra felmászva egyensúlyozzon át a létrára...
Juc, Moose,
szabadidő kérdés sajnos nem ilyen egyszerű!!! Nálam az van, h kicsi kb. 1,5 órát alszik, a nagy meg ha véletlenül alszik, nem akkor teszi, amikor a kicsi. Tehát, pici elalszik, nagy mesét néz .Anya addig vagy mosogat, vagy mos, vagy vasal, vagy összepakol utánuk. Porszivózni csak akkor tudok, ha mindkettő fent van, viszont ez egyre nehezebb, mert nem hallom mit csinálnak, és mondjuk, amig én a nagyszobát porszivózóm, addig a kicsi simán felmászik az emeletes ágyra, és ha leesik, akkor rögtön én vagyok a gondatlan szülő.
Szóval, a másfél órámba, bele kéne férnie az ebédelésnek, a mosogatásnak vagy akárminek, és a fennmaradó fél órámba álljak neki a hobbijaimnak???? Hát, ehhez nem nagyon van kedvem...Amig csak B volt, és pici volt, és 2x aludt, mindig elővettem az üvegfestékemet, és festegettem, de most már nem megy, mert mindig el kéne pakolni, mert mindkettő feléri az asztalt, tehát nem hagyhatom elől akár pár napra...mint régen. Olvashatnék, igen, ezt néha teszem, de attól azonnal elalszom, és 10-15 perc alvás nem olyan pihentető...
szóval, marad a net, amit már unok eléggé, de legalább a világ dolgaiban naprakész vagyok...Ja, és játszhatnék a nagyfiammal is, amig a kicsi alszik, de nekem az sem olyan pihentető...és nem szereti, ha zavarják mesenézés közben...az meg kell ahhoz, h a kicsit le tudjam rakni. És és és IMÁDOK PANASZKODNI, bocsi mindenkitől!!! És én is szeretek a gyerekeimmel lenni, de fél karomat odaadnám, ha 1-2 órára a férjemmel kettesben maradhatnék csak úgy, mondjuk délután...vagy este...De a mi családunk utálja a gyerekeinket, ezért senki soha (RITKÁN!!) nem vállalja be!!!!!!!!!!!
és most három KURRRRRVA repülő!!!!!!!!!!!!! felébreszti a kicsimet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lelövöm!!!!!!!!!!
és igen, FELÉBREDT! Ma nem volt meg a másfél órám! Hallelúja!!!!!!!!!