Köszönöm a drukkokat és a ragacsokat, minden mennyiségre szükségem van!
Andrea:
Csodálkozom, hogy nem csuklottál csüt-ön, mert csak te jártál az eszemben, amikor odadugtad a fagyos kacsódat a váróban.

Mellettem egy vadidegen apucijelölt ült, illetve jobbról egy anyucijelölt - nemtom mit szóltak volna hozzá, ha én is odanyomom nekik a kezem?!
Matekból csillagos pirospont!!! Valóban 3 naposak voltak a picik és 25-én megyek tesztelni / vv-re a B?C-be.
Szorííjjjatok nekem addig is, hogy 25-én szépséges legyen a HCG-m és Lolka-Bolka méhen belül, stabilan beágyazódva rajcsúrozzanak!Köszike!
Most, hogy kiművelődtem, még adós vagyok 3 gratuládéval:
ZSU drága!!!
HCG-d mennyi? Tudom, még csak halkan, de nagyon örülök!!!
Brumi! Azta mindenit, te mázlista! 
Cidney! Nem térek magamhoz, mi van itt mostanság?! 
Pityergek, mint egy dinnye...
Navi:
Gyönyörűséges a pocid! Zorka-balerina meg csak forog-forog, ha eljön az idő biztos szépen helyrepördül a drága!
Lukácsné:
Szegény gyerkőcök, remélem már jobban vannak! Te meg hajtasz, hogy a csudába bírod?
Mieza:
Küldtem privit mail-címemmel.
Uncsitesót sajnálom...
Kutyusnak viszont nagyon örülök, hogy meglett a gazdija, vannak csodák!
Kispatak:
Hurrá munka, remélem jól fogod magad érezni!
Béku:
Hogy vagytok a kecóban?
Misibá mosott ki? Mivé válik ez a világ? Mosó-Misi-mosodája? BRRR!!!
Kubu:
Jaj, de jó, hogy túl vagy a nődokin! Jó sokára lesznek meg a vizsgálatok, ha a szopi végét ki kell várni... A lényeg, hogy benne van a dokker!
Küldök egy kis szakdoga-készítő energiát:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Estrella:
Jelentem kollega kibékítve! Nekem ez fontos volt, kedvelem őt is, akár a többi munkatársamat, nálunk bitang jó a csapat.
Utólag is boldog évfordulót és apa-szülinapot! Te kis güzü, hogy a csudába bírtál ennyi mindent legyártani? Nagyon ügyes vagy! Babaaltatásban már tudod, hogy remekelsz, nemsokára a sajátodon is kipróbálod, ez annyira jó!
Kahlan:
Holnapra nagyon drukkolok, hurrá hímzésmentesség!
Zsuzska:
Gratu a bacimentességhez, szorítok, hogy lombikozhassatok!
Zsuzsó:
Persze, hogy minden rendben van és lesz!!! El kell hinned!
GyőrenéIldi:
Ez a csemete egyre nagyobb és annyira gyönyörű!!!
KissAngyal:
Ó, de kár, hogy apa is trombis és nem indulhattok...

Ez az Elevit komoly? Apának is szednie kell? A lényeg, hogy használni fog és punktum!!! Nagyon drukkolok!!!
Jó angliázást, etesd meg helyettem is a mókusokat a parkban! Látod milyen szépen pózolt nekem, amikor fotóztam?:)
Woody:
Hurrá, jössz a talira!

Pcit is hozod, ugye?
Csucsu:
Te lányzó! Nem a múltkor is a térdedre estél egy nagyot? Vagy az vki más volt? Térgyed kaláccsának gyógyulást!
Rita:
Jaj de jó, nincs baci!
Judit:
Ikrek? Bakker, ez oltári!!!
Macs:
Kittikének hízókázást és jó egészséget, no és Balázska mosolya feledhetetlen, cuppantom mindkettőt!
Ms:
Gratuládé a hármakhoz!