A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mieza: Leszívástól számított 14. nap.. bocsi :)
Ha fagyis, akkor a 14 mínusz ahány napos volt.. annyiadik napra :)
Inszemnél meg az inszem utáni 17. nap...

A laptető pedig Kittike Drágámé nagyjarészt, a többi pedig akinek épp szükséges :) Csak 1 pinduri rész holnapra maradjon nékem is.....
andrea-1

huhh csajok,akkor annyira nem is egyszerű megmondani,hogy valakinek (pl. Sajti) mikor is lesz meg az eredmény... :D

Azért köszi,próbálom kisakkozni :D
Vendég

Ha abból indulunk ki 8 sejtesei voltak...azok elméletileg 3 naposak lehetnek.. tehát csütörtöki beülti volt +11 nap szerintem, így a megfejtés talán 25-e lehet???? :roll: :roll: :roll: :roll: De majd jön és megmondja a tutit :D :D :D
andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak jöjjön máááár!! :D

de a lényeg,hogy nemsoká ott is lesz egy ++++ tesztecske :D
Vendég

judit: egesz nap te jartal az eszembe, mar alig vartam,hogy hazaerjek es benezhessek, hogy mizu van, es hat azta mindneit 367-es hcg, jesszus ez nagyon joooooooooooo. Tutti iker bebik!!!!!!

Meselj mit csinaltal az elmult 10 napban, mennyit fekudtel, voltal kinnt setalni, foztel vagy nem, mit olvastal milyen filmeket neztel? vagy nem fekudtel csak neha-neha. Mindent tudni szeretnenk. :lol:

hat csajok ez mar tenyleg hihetetlen, itt konnyezlek benneteket,annyira jo erzes amikor kimondjak a buvos mondatot a bmc-ben, az meg plane csodalatos erzes, ha ket csikos tesztet krealtok. Szuper!!!!!!!!!!!

Huh annyira boldig vagyok, feldobtatok a napomat.
valyoni

boldig=boldog :lol:
valyoni

Sziasztok! :)

Judit és Estrella! A verebek csiripeltek vmi kétcsíkosról... :roll: :D
Hatalmas GRATULA!!! :lol: Annyira boldog lettem a jó hírektől! :lol: :lol: :lol:

Jó sokat termeltetek, nemtom mikorra végzek a visszaolvasással...

14-én minden úgy történt, ahogy szerettem volna - bár amíg arra vártam, hogy felébrednek-e a csöppségeink, na azt az időt nem kívánom senkinek! Andi 2. voltam, kezem jégcsap, tán még remegett is. Ziziség a köbön, ahogy kell. De utána repültem a pénztárba fizetni!

Három kívánságom volt reggel:
1. Felébredjenek mindketten
2. Ne Misibá készítsen fel a beültire
3. Maradjon még sonkás molnárka a fenti büfében, hogy a pénztári befizetés után megvehessem ebédre. :lol:
Mindegyik sikerált!!! :lol:
Azért a hepiendre csak betuszkolta magát az öreg, nyugtázta a muffot, aztán rettentő kedvesen felszállított. Elég későn kerültem sorra, aznap a miügynökünk volt az uccsó műtős. Én annyira örültem amikor felébredtek, pityeregtem is, amikor megmutatták akkor is...
Zuram értem tudott jönni, így nem kellett taxizni sem. Azóta pihi, fekvés szigorúan.
Egyik kollégám elnevezte Lolkának és Bolkának őket, azóta én is így hívom, remélem jó nagy ramazurit csináltak odabenn a méhemben és szépen befúrták magukat. :)
Ma úgy volt, hogy jönn egy raklap gyerek őrültködni hozzánk, sajna kettő megbetegedett, így elmaradt a baba-fesztivál. Helyettük anyukám és a Hugim boldogított.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: úgy örülök,hogy Veled is minden rendben!! :D

Nagyon hiányoltunk már! no de áruld el,mikorra lesz eredmény? :)

Misibát én se úsztam meg eddig :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a beülti előtti "kimosást" ő csinálta,Sz meg mondta,hogy mit csináljon,meg hogy már elég! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval azt mondod,jó ott a sonkás molnárka? :lol: :lol: :lol:
megjegyzem a beültim idejére :D
ami már nem egész egy hónap múlva lesz esedékes ;)

Ugye nagyon drukkoltok majd,hogy beállhassak a sorba a sok kétcsíkos-tesztes mami után? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajtom... hát nem is értem mért nekem címzed a hideg a kezem c fejezetet :))))))))))))))))
Az meséld mikor lesz a vv????

Egyébként egy hős vagy, hogy a 4 napot betartottad!!!!!! :)
andrea-1

sajti: mikor lesz vv? Tesztelsz elotte?
valyoni

Judit!
Lehet hogy 3an vannak?Szuper!Nagyon jó a kedvem! Hatalmas gratula.!!!!Ugye ez rövid protkó volt?
Sajti!Mennek a ragacsok ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:
Béku!
Sima sütőben,Tepsi tetején a fadarabokkal.Nem forgott.Én forgattam néha.
ritabmc

judit: mikor kell ujra menned ? Akkora mar kiderul, hogy menyi lakod van odabennt
valyoni

Hahó!

Egy rövid időre teszem ki a lábam, és annyit irtok, hogy el sem lehet olvasni, nem baj, csupa jó hirek!

De kinél lehetnek 3-s ikrek, mert ez valahogy nekem nem derült ki. No bárki is, nagyon várjuk és mindenkinek mega-giga drukk.

Jelentem ez a nap nem volt az én napom: fogdokkernál nem intéztem semmit, majd jövő hét és máshol - ennek nem örülök, de ez van. Hab a tortán, hogy beakadt az uton a táska a fülbevalómba, és most sikerült nem megtalálni, ugyhogy bucsu neki. Két év alatt sokszor volt már ilyen, de mindig megtaláltatott, most bye. Amugy viszont vettem házicipellőt, csizmát meg egy-két apróságot igen jó áron. Uutálok vásárolni, hát ez van. Már csak holnap vagyok itthon, aztán irány dodozó.

üdv nektek kispatak
Vendég

Sajti, nagyon vigyázz magadra, örülök, hogy minden OK!

Judit, ikrek, szívből gratulálok, de jó!!!

Férj megkapta a kis-zoknit, felkapott és csak nevetett 5 percig, nekem meg végre elkezdtek ömleni a könnyeim... :)

Nem tudom, hogy bírjuk ki, hogy karácsonyig ne mondjuk el...
estrella22

Estrella, sehogy.... :) ahogy láttam a kis szívét pulzálni, másnap már mentünk Anyukához!!! :)
Na és férj, mit mondott???? Mesélj már, részleteket akarunk!! :)
andrea-1

Köszönöm a drukkokat és a ragacsokat, minden mennyiségre szükségem van! :)

Andrea:
Csodálkozom, hogy nem csuklottál csüt-ön, mert csak te jártál az eszemben, amikor odadugtad a fagyos kacsódat a váróban. :lol: Mellettem egy vadidegen apucijelölt ült, illetve jobbról egy anyucijelölt - nemtom mit szóltak volna hozzá, ha én is odanyomom nekik a kezem?! :lol: :lol: :lol:
Matekból csillagos pirospont!!! Valóban 3 naposak voltak a picik és 25-én megyek tesztelni / vv-re a B?C-be.

Szorííjjjatok nekem addig is, hogy 25-én szépséges legyen a HCG-m és Lolka-Bolka méhen belül, stabilan beágyazódva rajcsúrozzanak!Köszike! :)

Most, hogy kiművelődtem, még adós vagyok 3 gratuládéval:
ZSU drága!!! :lol: :lol: :lol: HCG-d mennyi? Tudom, még csak halkan, de nagyon örülök!!!
Brumi! Azta mindenit, te mázlista! :)
Cidney! Nem térek magamhoz, mi van itt mostanság?! :)
Pityergek, mint egy dinnye... :)

Navi:
Gyönyörűséges a pocid! Zorka-balerina meg csak forog-forog, ha eljön az idő biztos szépen helyrepördül a drága! :)

Lukácsné:
Szegény gyerkőcök, remélem már jobban vannak! Te meg hajtasz, hogy a csudába bírod?

Mieza:
Küldtem privit mail-címemmel.
Uncsitesót sajnálom...
Kutyusnak viszont nagyon örülök, hogy meglett a gazdija, vannak csodák!

Kispatak:
Hurrá munka, remélem jól fogod magad érezni! :)

Béku:
Hogy vagytok a kecóban?
Misibá mosott ki? Mivé válik ez a világ? Mosó-Misi-mosodája? BRRR!!! :?

Kubu:
Jaj, de jó, hogy túl vagy a nődokin! Jó sokára lesznek meg a vizsgálatok, ha a szopi végét ki kell várni... A lényeg, hogy benne van a dokker! :)
Küldök egy kis szakdoga-készítő energiát:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Estrella:
Jelentem kollega kibékítve! Nekem ez fontos volt, kedvelem őt is, akár a többi munkatársamat, nálunk bitang jó a csapat. :)
Utólag is boldog évfordulót és apa-szülinapot! Te kis güzü, hogy a csudába bírtál ennyi mindent legyártani? Nagyon ügyes vagy! Babaaltatásban már tudod, hogy remekelsz, nemsokára a sajátodon is kipróbálod, ez annyira jó! :)

Kahlan:
Holnapra nagyon drukkolok, hurrá hímzésmentesség! :)

Zsuzska:
Gratu a bacimentességhez, szorítok, hogy lombikozhassatok! :)

Zsuzsó:
Persze, hogy minden rendben van és lesz!!! El kell hinned! :)

GyőrenéIldi:
Ez a csemete egyre nagyobb és annyira gyönyörű!!! :)

KissAngyal:
Ó, de kár, hogy apa is trombis és nem indulhattok... :cry: Ez az Elevit komoly? Apának is szednie kell? A lényeg, hogy használni fog és punktum!!! Nagyon drukkolok!!!
Jó angliázást, etesd meg helyettem is a mókusokat a parkban! Látod milyen szépen pózolt nekem, amikor fotóztam?:)
Kép

Woody:
Hurrá, jössz a talira! :) Pcit is hozod, ugye? :)

Csucsu:
Te lányzó! Nem a múltkor is a térdedre estél egy nagyot? Vagy az vki más volt? Térgyed kaláccsának gyógyulást!

Rita:
Jaj de jó, nincs baci! :)

Judit:
Ikrek? Bakker, ez oltári!!! :)

Macs:
Kittikének hízókázást és jó egészséget, no és Balázska mosolya feledhetetlen, cuppantom mindkettőt! :)

Ms:
Gratuládé a hármakhoz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szoríjjok Neked Sajtikám... Lolkát, Bolkát vagy Lolkát és Bolkát szeretnél hogy szoríjjak????? :)
andrea-1

Judit :D :D :D :D hatalmas gratula!!! Micsoda hcg :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :!: :!:

Ugye milyen édi a vigyori hercegem???? :D
Ma jó hírek fogadtak, drága Kitti hercegnőmet levették a magas frekvenciájú lélegeztetőgépről és a hagyományoson volt újra, azon is egy minimális beállításon. Doktornő is nagyon boldogan újságolta. Aki nem olvasta odaát, szombaton nagyon ránk ijesztett a kiscsajszika.... de ma jól volt. Rengeteget imádkozunk érte. Köszönjük a sok erőt, drukkot, laptetőt. Pussziika

Maccs
vörösmacska

macsi: nagyon edi ahogy mosolyog Balazs, orulok,hogy Kittivel is minden rendben.
valyoni

mar alig varom en is,hogy tudjak indulni a bmc-be, csinalom az ovu tesztet, tegnap ota van p.eresem, erre ma apanak elkellett utaznia:((
valyoni

beku, ti is novemberben startoltok igaz? Meg az i lehet,hogy talalkozunk, ha majd ugy esnek a napjaink.

kispatak: mi az a hazicipello?Olyan otthon szaladgalos?
valyoni

mar megint teleirkalom az oldalt, judit kismamit varom,hatha jon es beszamol,hogy mit mikor es hogyan csinalt,hogy ekkor hcg-t pordukalt:)
valyoni

judit: Gratula.

macs: Elküldenéd nekem a naplód elérhetőségét? Szívesen olvasnék én is rólatok. Balázska gyönyörű, nekem Barbus nem is nevetett még ilyen korán. Kittikének kitartást.

csucsu: Jöhetnek rucik meg akár a farmer is, bár nem biztos hogy jó lesz. Babaruhából 74-es 80- as kellene.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, ezt nem hiszem el!! :)

Most írt az egyik BMC-s kolleginánk :)... Annó a 3. inszemen voltam Vele együtt, még áprilisban .....Neki az volt az első inszemje...

Most, amikor mentem a + tesztes vv-re megint összefutottunk, akkor csinálták a 3. inszem stimuját, gyorsan kértünk elérhetőséget egymáshoz, azóta is levelezünk....... ÉÉÉÉÉÉÉsssssss, ma írt, hogy pozitív lett a biostripje!!!!!!!!! :) Judit lehet, hogy összefutottál vele ma.. szőke, magasabb, csinos lány, Ő is Skribához jár..... és Andinak hívják :)

Hát én úgy fel vagyok fokozva ettől a jóhír-dömpingtől :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Andrea:
Mindegy! Felőlem jöhet még Moha és Páfrány, a varázsceruzás kiscsákó és kisvakond is!!! :lol: Csak meglegyen a jó erős HCG-g 25-én és méhen belül rosszalkodjanak! :D

Macs:
Ó, de szupi!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám:
Bekaka! Mi van itt? Peluscsere nekem, azonnal!!! Hatalmas gratula neki! Énisénisénisénis!!!! :D :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

macs, ez tenyleg szuper, siker szeria van.

sajti: neked is sikerulni fog!!!!!!!
valyoni

Sajti babaragacs szállítmány :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Nemtudom Sajtikám... lehet hogy ez az új BMC-s hini-járvány??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na csak kapja el bódog-bódottalan :) :wink: :wink: :wink: :wink:
andrea-1

ez a laptetos dolog tenyleg mukodik, juditnak is volt laptatoje a multheten valamelyik nap
valyoni

nemtudok kepet csatolni, csak teker es homokozik aztan meg a nagy semmi, valamit biztos nem jol csinalok
valyoni

Sajt: Te leszel a következő :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Valyoni: igen,mi is novemberben startolunk,egész pontosan 5-én Sz-nél :)

Te már tudod,hogy mikor,hova? :)
Vendég

2 het mulva megjon es majd utanna a 3.napon kell mennem.
valyoni

Lányok!

Ez a fórum ugy pörög, hogy majd beleszédülök, már megint nem tudom követni - nem baj, gyertek csak jó hirek!

Estrella: szóval pörgött veled apjuk, szerintem ezt a napot nem fogja elfelejteni. De tényleg, hogy tüdsz te igy főzni!? Hát kórház majd meglátod ki hol merre. A melóhelyedet is meglátod. Az én legjobb helyem az volt, mikor valakit helyettesítettem mig szülni volt. Most is vállaltam volna ilyent, csak nem akadt, sebaj.

Lányok: most hol lehet hármas iker, csak nem Juditnál??? Végül hányat ültettek be, mégis hármat?? Erről én totál le vagyok maradva!

Mieza majd irok mailt a szokásos helyre

Sajtikám: Lolka, Bolka, Várázsceruza, Manócska, Mazsola és Futrinka utca bármi, de várjuk jövő héten a zebrás hireket!

Aztán a következőktől is!

Macs: olvastam ma blogodat, jaj nagyon örülök, hogy Kitti jobban van! Láttam a szombati bejegyzést és azt a bizonyos v-betús szót. Kivánom, soha se ird le többet, csak jót, és minél jobbakat. Holnap megyek templomba, viszek gyertyát és imádkozni fogok - érte/értük is. Herceget a mosolyával - imádom! Ma klinika előtt, gondoltam rájuk, kis maszatkákra!

Ahogy leirtam a mai nem az én napom volt, de majd lesz jobb is. Fülbevalóm elhagytam, nagyon sajnálom mert egy szép emlék Santorini-ről. Dokker ma nem tudott fogadni, majd folytatom a jövő héten. Szinte biztos, hogy haza megyünk már, amitől előre félek, az üres szoba ismét ott fog kongani, báránykám meg a messzi távolban - hát reménykedek, egyszer talán ő is valahogy megtalálja az utat oda, ahová kellene.
Én viszont már nem bujom a hirdetéseket, helyette dolgozni fogok.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Kispatak:
Tavasszal volt egy túlstimus lány - aki egyébként nem aktív fórumozó - szóbakerült akkor az esete, meg be is jelentkezett pár hsz. erejéig. Nos, Ő vár hármasikreket.... Illetve Judit magas HCG értékére vetettel itt fel valaki, hogy akár hármasikrek is lehetnek... :wink: :wink:
Sajnálom, hogy ez ma nem volt a Te napod is, de bízom benne, hogy hamarosan rendeződik minden!!! :)
andrea-1

Kispatak: kérlek imádkozz értünk is! :)
Vendég

Judit,
GRATULÁLOK! de örülök nektek!!!!!!!

Békus,
persze hogy neked is lesz zebrád!!!!!!! a szekér óriási. :-)

Sajti,
büszke vagyok rád a nyugiban pihi miatt! babaragacsok itt indulnak! :arrow: :arrow: :arrow:

Macs,
de jó Kittike hírek!!!!! erős kiscsaj , minden oké lesz!

csajok, köszi a kedves szavakat. szombat óta szerencsére sem vérzés, sem barnás izé nincs, "csak" iszonyatos hányinger...:-( a munkaidőt viszont lecsökkentettem 8-9 órára, annál többet nem maradok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szép estét csajok!

Estrella,
Gratulálok a spontán babához :D . Csatlakozhatsz a matisz klinikához :lol:

Judit,
Dupla gratula az ikrekhez. Jajj de jó!!!! :D :D

Breki,
Le a kalappal, hogy így tudsz titkot tartani.

MS,
Tripla gratuláció a 3 pocaklakóhoz :D :D :D

Mia,
Szerintem is tesztelj egy +-at :lol:

Rita,
Éljen, hogy nincs baci és Maryke jöjjön minél előbb.

Andi,
Kisvuk menjem jó messzire kirándulni
Gratula Andinak. 3 a magyar igazság. Én is bebizonyítom röpke 15 nap múlva 8)

Sajti,
Kívánom, hogy a 4. kívánságod (++++++ teszt) is teljesüljön. :D
Jót mosolyogtam a 2. kívánságon „Ne Misibá készítsen fel a beültire” – én is elkerültem pénteken. Jó poén volt: Mosó-Misi-mosodája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Sajna még nem vagyok mázlista, majd 15 nap múlva 8)

Macs,
Meglestem a kis csöppségeket, annyira ééééédesek.
Továbbra is drukkolunk, hogy Kitti babával minden rendben legyen.

Tali: Sajna nem tudok menni hétvégén a talira lányok, pedig annyira jó lenne megismerni titeket. Nagyon jó a csapat. Kár hogy napközben nem tudok jönni, csak néha este amikor van még energiám. Remélem lesz még forumtali a jövőben is.
brumi24

Lányok!

Teljesen felpörögtem a sok + hír hallatán! Holnap újult erővel és csupa optimista hozzáállással futok neki a vv-nek.

Sajt@!
Szorítok, hogy a picur fagyis sajtkukacok jól befurakodjanak a következő 9 hónapra!
Nekem azt mondták a lányok, hogy a fagyiovisok sokkal ügyesebbek!

Macs!
Olyan édes!
Elküldenéd priviben a blogod címét... ha lehet megnézni!

Kép
avarka

Hali!

Teszteltem, de negatív lett! Nem bánkódom annyira, mert párom beszélt ma a BMC-vel, kész vannak az eredményei és 28-án fél 1-re kaptunk időpontot! Mary azért remélem mielőbb jön......

Na jó éjt csajok!

Kismamiknak ragacsok és türelem!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Ha a vége jó, minden jó!? Rossz nap után egy kis öröm az ürömben!

Gyorsan megosztom veletek a hireket. Nem csak sok + teszt lett mostanság, hanem az én báránykám is jelentkezett legalább egy levél erejéig. Nagy szó ez nála - főleg, hogy most kvázi magától irt és csupa jó dolgot.
Azt sajna nem, hogy meglátogat bennünket, viszont készül a közelgő ünnepek alkalmából a temetőkbe látogatni, és olyan nagy ill. dédszülőket, akiket nem is ismert.

Breki: imádkozom értetek is majd. És milyen érdekes, amikor templomba mentem gyertyát gyujtani, akkor mindig történt valami a gyerekemmel kapcsolatban. Tihanyi látogatásom után elmentünk hozzá, szeptemberben ő jött el - most pedig "beelőzött". Istenem, csak haladunk, de hogy hol a vége, ezt nem tudom.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Kecsmary: akkor majd a BMC megcsinálja Neked a babácskát :D :D

Valyoni: tényleg lehet,hogy ugyanakkor kezdünk :D
Vendég

Sziasztok!
Mi történik itt?Ez aztán babaesö!Hurrá!!!

Judit:
Hatalmas nagy gratuláció!Ez aztán szép HCG eredmény,ezt igy kell csinálni!

Estrella:
Neked is hatalmas gratuláció,ti aztán jól össze spontánkodtátok!

Sajti:
neked meg sok-sok babaragacsot és tessék követni a a Juditék példáját!

Mieza:
Holnap majd irok privit a talival kapcsolatba.Majd Én is összeütök valami fincsi sütit!

Andi:
Holnap mikor méssz a BMC-be?Mi is megyünk konzultációra 13 óra magasságába,de gondolom te már nem leszel ott.de ha még is,akkor jó lenne talizni!

Valaki irta,hogy holnap 1 órára megy a BMC-be,csak nem tudom,hogy ki.Jó lenne talizni!

Most mára ennyi,megyek szundizni,majd holnap jövök!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Holnapra kérhetnék egy kis drukkot,hogy minden okés legyen és induljon a következö akció?

Most már elvonulok szundizni!
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: én drukkolok mindenképp!!
Meg persze Andinak is,főleg hogy megnyugodjon :)
Vendég

Sziasztok!

Judit, rohantam bekapcsolni a gépet, és igen!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szupi, szerintem tuti ikrek lesznek!
A túlstimuval minden okés lesz, nem kell aggódni!

Eszter, aranyos vagy. Bukarestben voltál az nem semmi.
Én férj nem jön, vagyis elvisz minket, de utána távozik is.

Mieza, küldöm a privit.

Nava, ha már most 2800, akkor nem lesz egy kicsi baba… :D

Estrella, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma Lili drágám első alkalommal átlépte az országhatárt! :lol:
Férjem szabin lesz a héten és minden napra terveztünk valami jó kis programot. Ma elmentünk vásárolni Ausztriába, Pandorf outletbe.
Szerencsére nagyon szuper volt minden, Lili egy angyal végig aludta az utat, utána kajált egy nagyot és a friss levegőn ismét bealudt. Talán 1x v. 2x volt nyitva a szeme az egész alatt. Majd indulás előtt ismét kajcsi és haza is végig aludt.
Persze azért volt meglepetés a hazafelé úton összekakilta magát a drágám és olyan büdi volt szegénykém, de már nem akartunk megállni, hiszen 8-kor ismét kaja van nála. Itthon láttam, hogy a háta közepéig is kakis volt. :shock:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

kispatak: Örülök hogy a báránykád jelentkezett.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető, tudod a dolgod. Nyomás Kittikéhez és persze aki még kérte a drukkokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?