A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rita, Macs még nem írt ma semmit.... Én folyton frissítem, meg van nyitva... annyira bízom benne, hogy jó híreket kapnak!!!!!!!!!! :)

Amúgy hogyvagyunk ma? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Sajti:
Ma egész nap érted izgultam,nem találok szavakat.Magyon sajnálom!

Judit:
Gratula a jó eredményekhez és persze,hogy jön és nem megy!S. valóban egy angyal!!!!!

Gigi:
Nagyon messze van még március,addig még bármi történhet,látod a Matisz klinika üzemel rendesen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Rita,
nekem ma csak annyit mondott a doki, hogy összeférhetetlenséget, Leiden szindrómát stb (bár nem tudom a satöbbibe mi tartozik) nézzenek!
Nemesék akkor ezt csinálják???
Fülöphöz milyen beutalót kell vinni???
Nem találom a neten! Küldenél linket???
Köszi előre is!

gigibp

Judit:
Félve, de szívesen átveszem a táblit, ha eljön az ideje - hátha beválik nálam is a varázsereje...

Rita:
Dehogy küldelek el a p...ba. Drukkolok neked holnapra! Szép lehet a pocid, de én simán bevállalnám! Az ÁEK-ba voltam a hemofílián (remélem jól írtam) trombózis-hajlam vizsgálaton, egy rahedli dolgot megnéztek és minden értékem szuper lett Dr.Szélessy Zsuzsanna szerint. Fülöp ehhez képest még mást is megcsináltat?

Andi:
Iszom szavaid! Vmit ki fogunk találni lazulásnak a Zurammal, de még nem körvonalazódott, túl friss az élmény. Szerintem a testem nem csalt meg, Sz ügynök is azt mondta, hogy vmi beindulhatott, talán attól voltak tüneteim.
Én sem találtam a narancssárgába beírt online szavazógombot. Meg azt is kiírta, hogy nem adtam meg tel. számot, te megadtad? Nagyon édik apu és a gyerkőc! :)
Teknőstaxitól kifeküdtem!!! :lol: Ez nagyon jól jött, köszi!
Na, most meg azon pityergek, hogy milyen tüneményesen rendes vagy...

Zsuzsó:
Ne már! Nem TI nem hoztatok szerencsét, ez most így alakult és kész...
Mindent köszönök, elmodani nem tudom mennyire jól estetek a lelkemnek! :)

Gigi:
Megy az a HCG zuhanva lefelé, meglásd! Van egy holtpont, ami után nagyon megindul lefelé.

Woody:
Ujjujjuj!!! Lényeg, hogy már jól van a csemete!

KissAngyal:
Képzeld, azon gondolkodtam, hogy sms-ezek neked is, de közben rájöttem, hogy külföldön vagy. Nagyon rendes tőled, hogy miattam neteztél, köszönöm!!!

Navi:
Tényleg vicc, de tőletek igazi és értő "sajnálatot", inkább mondjuk úgy, hogy bíztatást kapok. Tudjátok min mentem keresztül, ezt kívülálló nem érzékeli ennyire.
Drukk holnapra nagyon-nagyon!!! Rendben leszel!

Nagya:
Üdv itt, gyere gyorsan rendbe amennyire csak lehet, aztán irány a felkészülés a következő etapra!!!
Írtam privit.

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzska:
Hát ez van... Majd legközelebb. Sőt, ha Sz ügynök rábólint, akkor gyorsan beíratom magunka a Zurammal a Matisz Klinika kurzusára!
Kurzus - milyen furán hangzik ebben az elgondolásban... :roll: :oops: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

OK Sajti,
akkor szűk 8 hét múlva tiéd a tábli...hacsak addig nem hoz eredményt a Matisz Klinika - amit persze én melegen , sőt, forrón ajánlok nektek :D

Kép
judit0713

Sajtom, ez a beszéd!! :)
A szavazásnál ott kell keresni, ha rákattintasz az alap képre, kijön még több kép és ott a képek felett van egy online szavazás gomb ha be vagy lépve.

andrea-1

Sziasztok Csajok!!!

Mieza!!
Köszönjük a vendéglátást,nagyon szuperül éreztem Magam,és tök jó,hogy most már arcokat is tudok hozzáképzelni az írásokhoz.Pocakod szépen növöget,babalak nagyon csini!!! :D Ha haza értél a kiruccanásból össze futhatunk.Köszi Apa nevében is a kis csomagot,be is lakmározott a sütikből. :lol:

Eszter!!
Nagyon köszi a fuvarozást,nagyon szipmi Csaj vagy!!!!És felnézek Rád nagyon!!!! :D :lol: Hajrá szuri!!!Leírnád a padliszánkrémet hogyan csináltad???Mert Én még ilyen finomat nem ettem.Bevallom már Én is csináltam,de az valahogy nem jól sikerűlt!! :roll:

Ann!!
Neked is köszi a haza fuvart,haza találtál??? :lol:

Sajtikám!!!
Annyit gondoltam ma Rád!!!!!Nagyon sajnálom, a fene enné meg!!!! :cry: :cry:

Zsuzsó!!
Köszi a túrósreceptet,hétvégén lehet meg is csinálom!!!

Kubus!!
Marci csúúúúcs,anniyra aranyos egy Kispasi.Liza meg egy nyugodt bébi,de volt ki ringassa. :D

Andikám!!
Csak úgy sugároztál!!!!! :D :)

Minden bébi tünemyény,egytől-eggyig. :lol: :lol:

Holnap jövök bővebben,és írok mindenkinek.Csak halkan jelzem,hogy szombat óta késik mary... :D :D Miezától kaptam tesztet,de nem merem ellőni. :roll: Na alszom még rá,és lehet holnap megnézem mi újság. :D

Pusza mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sajtikám!
Nagyon nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon ügyik vagytok Ti a spontánban is biztosan, most szomorkodjátok ki magatokat, de utána fel a fejjel és hajrá előre a Mikulásos matisz babáig :D

Judit!
Szuper vagy, hogy így kinyiffantottad azt a hiperstimut!!!!:D
És hidd el a B baba jön :D
Nem megy itt senki sehová!!! Mindenki jön és marad is!!!! :D

Woody!
Sajnálom nagyon, hogy így "megkínozták" Lilit :( :( :(
De az jó, ha már túltette magát rajta!
Lelkecskéd hogy van? Ahhoz képest hogy nem akartál bent lenni, elég közelről nézted az eseményeket!

Andikám!
Tegnap este és ma is volt csuklás, mi?!?!?!?!?!? :D :D :D
Naná, hogy emlegetlek Titeket Vickyvel :D

Navi!
De jó, hogy jöttél!
Természetes, hogy drukkolunk a vv eredményedért :D és ne aggódj! Kiderül majd, nem pedig beborul! Még van egy kis időtök 2 in 1-ben :D Jó lesz az a labor eredmény :D :D :D

Gigi!
Az remek hír, ha magától rendeződik a helyzet!
Azt sajnálom nagyon, hogy nem valami szuper meglepi volt...kicsit bíztam benne, hogy talán jó híreket kapsz és meglepi matiszbaba lesz ő is :D
De majd legközelebb!

Brutál napom volt ma.... most rohanok, majd később megpróbálok jönni, de nem ígérek semmit!

pussszzz

eszter82
Budapest

Csucsukááááám!
Szombat óta késik ???????????? És ezt csak így mellesleg teccik mondani?????? :)
Holnap reggel azonnal pisilj rá! Tudod nekem is szombaton kellett volna megjönni és kedden lett a zebrateszt!!!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Csucsu:
Szoritok ám ezerrel!!!!
Holnap csak halkan is,de ird meg az eredményt!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszterkém, aaaaaz jó :) ha kell a punkciódig végig csuklok minden nap!!! :))))))

andrea-1

Navi, igen,ahogy Eszter is írja, jó lesz az a laboreredmény.... úgyhogy egy db-ig még kindertojás maradsz :)
A képen Lukácsné Hannababája aludt épp be a kezemben.. először nyüsszögött kicsit, de mondták hogy rázzam a kis sejjhajját.. és bevált!! :)

andrea-1

Ja,csak így mellesleg,kicsit bavagyok tojva,még sose kellet tesztre pisilnem. :D :D :D

Na,elteszem Magam holnapra,Apa mindjárt itthon. :)

Pusza
csucsu99
Budapest

Navi,
holnapra drukk a vvhez!

Eszternek, Zsuzsónak éééés persze Számos Pancsinak meg a szerdai naphoz már előre küldöm a drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
tessék reggel bátran tesztelni, várjuk a következő zebrát :wink:

Kép
judit0713

20-as vagy 10-es tesztet érdemes csinálni??? :D :) :D :)
csucsu99
Budapest

csucsu, ne a tesztre pisilj hanem valami kis pohárkába és abba lógasd a tesztet.. én egyszer rápisiltem, de félrevitt a sugár és az egész tesztet beterítette :))))))))))) pesze nem mutatott ki még kontrollcsíkot se, úgy tönkretettem :)))))))

Reggel aztán gyere ahogy kijött a 2 csík!

andrea-1

Hááát, nekem a tizes vasárnap reggel szinte semmit nem mutatott, a huszas viszont hétfőn sokkal erősebb volt...szóval én a 20-ra szavazok!

Kép
judit0713

Andi:
Lehet, hogy ennyire béna legyek? Be vagyok lépve. Alapképre katt, kijön még négy kép és azok felett nincs online szavazógomb. Három narancs gomb van.
Hoppá, rájöttem! :idea: Meg kell adni a tel.számomat, anélkül nem engednek szavazni.

Judit:
Köszönöm!
Annyira örülök, hogy már nuku víz!!! :)

Csucsu:
Köszi, aranyos vagy! :)
Pislants szerintem 10-esre, úgy tudom, az a jobbik. Én pohárba szoktam, aztán bemártom a tesztet a lébe. Dejó lenne!!! :D Visszatérne a szerencse!!!

Eszter:
Köszönöm! :)
Inkább pihenj, ha nagyon kivagy... Mi megvárunk. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.10.25 18:44-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Látom Juditnak ma másik vált be. :lol: Pisild le mindegyiket!!!

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok
megjöttem uh-ról és mindent rendben talált a dokinéni aki nem mellesleg főorvos asszony, mint megtudtam.
nagyon rendi volt végig uh-ta az egész belső berendezést most nem részletezném, és mindent rendben talált, szerinte csak lehet hogy két nap egymás után a megszokottól olajosabb, zsírosabbat ettem és az tette be a kiskaput, igyak sokat.
a lényeg hogy nincs epekövem....

csucsu
én nagyon szoritok nektek, olvastunk itt már ilyenekről, ugye Andikám???

Hát igen Andi jól írta hogy csak ringatni kell a popóját és minden rendben van vele, mást nem igényel kaján kívül persze.
Ma délben 60ml lefejt tejet kapott utána meg megivott még 100ml tápszert a kis zabagép, utána aludt is 4órát egyhuzamban...
az éjjel meg nagyon jó kislány volt mert este 9től reggel majdnem 8ig aludt, meg is lett ám dicsérve a kis drága:)

judit
örülök hogy elment a víz messzire pihenj sokat és igyál sokat persze hogy minden rendben lesz :)

nagya
Isten hozott közénk , mielőbbi babásodást kívánok neked is.

gigi
fel a fejjel nektek is össze kell hogy jöjjön ez a baba, és tudom hogy könnyű mondani mert nekem is hiába mondták hogy majd a maga idejében mert tudja hogy mikor kell jönnie, én sem vagyok az a megtestesült nyugalom, sajna de itt van Hanna és most már megpróbálok megnyugodni minden téren.

még nem is írtam nektek, hogy Hannának vasárnap lesz a gyermekbemutatása, mert nálunk nem keresztelő van, mivel elég sokan vagytok a 16. kerületben ezért gondoltam hogy aki szeretné megnézni és ráér, szívesen várjuk a Sándor u 26 szám alá 10:00 órára.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csucsu,
asszem 20-ast érdemes, legalábbis nekem az volt az egyértelműbben zebrás. :-) azóta is őrzöm. :-) én is Andi poharas verzióját ajánlom!!! várjuk a következő matisz-babát! :wink: :D

Woody,
léleksimi Neked, Lili már szerintem túl van rajta, de így van ez jól! :D

Judit,
köszi már előre is a drukkokat! egyre többet iszom, hála neked! :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lukácsné:
Na, hála!!! Nincs epeköved, ez aztán a jó hír!
Hannát simogasd meg helyettem is, Filipet is! Olyan drágák mindketten. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné,
jó hogy nem találtak semmit, akkor csak a kajával kell vigyázni.
még nem is írtam, hogy Filipp milyen igazi jó kisfiú. :-)
alkatilag Marcus szöges ellentéte, de ennivaló mindkettő pasi! az a kádas kép haláli,kár hogy élőben nem láttam. :-)

Vicky,
próbálj a lehető legnyugodtabban menni holnap! persze tudom, könnyű mondani! drukkolok! :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
jobban vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Már megint lázas vagyok. Egyenlőre inkább csak hőemelkedés, de nem tudom már megint miért? Baromi jó lesz holnap. 16 mm esőt mondanak és még ez a láz is. Nem mentegetni akarom magam, de ha Barbus is úgy fog aludni, mint tegnap akkor még rohadt fáradt is leszek. Amint lesz valami eredmény írok valakinek.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt láttátok már?

http://www.youtube.com/watch?v=qM5zwVvBocc&feature=fvsr

http://www.youtube.com/watch?v=pkPNa4DB ... re=related

Vicky:
Gyógyulj meg holnapra vhogy, legalább a vizsgára!
Küdök gyógy-és szerencsehozó hullámokat:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jójcakkát!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.10.25 18:52-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Viki,
az esős idő még kapóra is jöhet! Akkor eleve lassabban mehetsz, több idő jut minden manőverre, és nem piszkálhatnak érte, hiszen csak az útviszonyoknak megfelelően vezetsz!
Jobbulást, és nagy kalappal holnapra :wink:

Kép
judit0713

Lukácsné,
jóóó hír hogy nincs gond epével! A kaják közti válogatást meg majd megszokod :)

Kép
judit0713

Sajtikám!
annyira sajnálom,de lesz itt még baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Csajok!
jövő hét kedden dolgozik Sz?akkor lesz a 35.napom és sehol mensi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Azon én is gondolkoztam, hogy lehet hogy az esővel szerencsém lenne. Vezettem is többször szakadó esőben, így még úgymond rutinom is van benne. Most egyébként 38 fok a hőm, már vettem be panadolt és megyek csucsukálni. Köszönöm az eddigi drukkokat, eltettem mindet holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, holnapra egy nagy vödörrel kívánok Neked!!!! :) És természetesen jobbulást, lázlevivőt és vizsgasikert hozót küldöm :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajt, én nem írtam be semmi telefonszámot.. Te valami mást csináltál gyanítom.... :shock: :shock: :shock: :shock: Csak az a baj, hogy én ma már szavaztam és nem hozza ki azt a gombot, hogy pontosan megnézzem hol van, így majd csak holnap tudom már megkukkantani...
A linkek nagyon jók, az ott a csúszdázással... besz@rás :)))))

Vikus: jövő hét kedd? Hát addig még csomó idő van... vagy a mostanira gondoltál?

andrea-1

Sajti,

basszus, ezt nem hiszem el :(((
Sírd ki magad, aztán visszatér a te hatalmas életkedved!
estrella22

Vicky:
Holnapra egy kalappal!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Gyorsolvasást tartottam de még igy is nagyon sokáig tartott, most gyors válasz jön:

Sajti a melóhelyen csak érted ugrottam be, láttam mi a helyzet, fel a fejjel csajszi, lesz folytatás! Te most hallgató leszel a Matisz Klinikán. Kicsit menj el pihenni és hátha valami összejön, nagyon megérdemled. Megható, hogy együtt vigasztaltak. Szóval Vbeni te is mentél tanár urhoz, csak már lenne eredmény.

Most nem érek rá azon agyalni, hogy rossz-e itthon vagy se. A fogdokker miatt biztos jobb igy.

Vicky: remélem azért mindezek ellenére csak sikerál valami, jobbulást.

Lukácsné: hurrá nincs nagy baj, vigyázz magatokra.

Judit: kivánom a 2 babát, de ha egy lesz, örülj bármennyinek, csak egészségesek legyenek.

Woody: bizony amikor ember lányát kinozzák, jobban fáj az a léleknek mint bármi más. Igazi anyuka lettél, de neked is azt mondom, kis gyerek kis gond,nagy pedig még sokkal nagyobb - ezt bárki megmondja és tudja.

Rólam röviden: megvolt mára a fogászat most másütt a dokkeremnél. Csiszolás mintavét és hamarosvást próba. Még jó, hogy van az epénztár segítség lesz, mert mostantól nagyon huzós dolgok jönnek.

Ann megy egy rövid privi

minden jót

üdv kispatak
Vendég

Akit érdekel:

www.mkbep.hu. Sokat kell olvasni, de megéri

üdv kispatak
Vendég

no,meggyüttem a melóból...
sajnos nem jó hírekre,megszakad a szívem Sajti...

Remélem a Matisz-klinika ismét megsegít,és ott lesz végre az a baba!!!
Vendég

Woody: örülök,hogy tetszettek a képek!!!
Nekem meg a wiw-es fotóid tetszenek nagyon!!! :)

Lili pedig egy igazi kis tündér,nagyon beleszerettem :D :D :D
úgyhogy ha esetleg megunnád... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval apának nagyon kell majd vigyázni kicsi Lilire :)

lányok,minden kép fent van,és épp nincs levédve,úgyhogy megtekinthetőek :D
Vendég

Sziasztok Csajok
Na képzeljétek, legutóbb a zöldségesnél cékla helyett feketeretket vettem. Ma elkezdtem pucolni, hogy készítek vmi cékla salit, erre tök fehér a belseje. :) No mind1, véolt azért egy céklám és készítettem, almás céklasalátát tejföllel, dióval, kis citromléval. Fűszereket most kihagytam belőle. Régen meg nem ettem a céklát, de így nyersen egészen fincsi. Ajánlom mindannyiatoknak, ezt a csúnya őszt és telet át kell vészelnünk egészségesen. Találtam fekete retekre is recepteket, esetleg ha vkinek van kedve... amúgy epeproblémára kíváló, eygszer anyukámat epekő miatt már majdnem megműtötték, csinált egy feketereteklé kúrát és utána már nem volt szükség műtétre :)

Vicky! Holnapra egy nagy nagy kalappal!! Drukkhegyek!!! És persze mielőbbi gyógyulást!

Kispatak, további kitartás a fogdokkerhez!

Woody: biztosan szörnyű lehetett hogy láttad szegény kismanókát szenvedni. De hősök vagytok!! Remélem a picur mostanra már teljesen elfelejtette, szerető anyukájának köszönhetően.

Csucsu, ma gondoltam rád többször mi lehet veled... jaj de jó is lenne!! Amúgy simán hazataláltam, köszi, nem volt annyira bonyesz, mint én azt gondoltam..

Judit! Gratula a hiperstimu legyőzéséhez, ügyi vagy nagyon!

Kubu, tényleg 5 percre se lakunk egymástól. Ha valamiben tudok esetleg segíteni, csak szólj:)) és én ott is termek egy pillanat alatt:)))

Kisbékus neked mennyi ideig fájdogált az endo helye, és hogyan? Eccerűen nem hiszem el, hogy eltelt 5 hónap és még mindig fájdogál, főleg ha este lefekszem. ma nem is mentem sportolni, nem akarom nagyon megerőltetni, szombaton kardioztam olyan másfél órát..lehet sok volt...
ann74

fekete retek recepteket elfelejtettem:

http://www.meno.ro/konyhatunder/hir=918
ann74

Ann: nekem utána már minden nemű mozgás (torna) fájdalmas volt,először csak húzódtak belül a hegek,a céges orvos szerint a gyógyulás 2x 6 hét!!!

Aztán azóta is nehezemre esik az Arwen tornát csinálni,pedig én aztán hajlékony voltam mindig,de most nagyon rossz...
Gyerekkorom óta sportolok,táncolok,de ez kikészített.

Amúgy meg nekem 8 hónap telt el azóta,és szerintem valamennyire ki is újult,bár Sz nem merte mondani,mit látott az UH-n,de gyanúját tuti,mert az endó biztosra csak feltárás után mondható.

Nekem is minden vizsgálatot megcsináltak,mikor műtöttek,és mégsem lehetett tudni,hogy az,csak miután laparoszkóppal belenéztek a hasamba,akkor látták,hogy az egészet átszőtte, rámászott a szerveimre...

Szóval alattomos dolog ez az endószörny... :?

Lassan kezdj visszamenni a sporthoz,nehogy a hegek bánják,vagy ilyesmi.
Vendég

Gigi!nem tudtam,hogy ezek még nincsenek meg.Dr Fülöp Vilmos:Vizsgálatok Itt keresd.Elsőre a magánjába kell menni,ő ad beutalókat.Kezdhetsz A haemophilia kp-ban is,bármelyik orvos jó.Ahogy Sajti írta Szélessy Drnő is fog segíteni.Hozzá előbb lesz időpont.Közben meg jelentkezz be Fülöphöz.Tel szám A fent leírtnál.azért jó így,mert ÁEK _en belül összefutnak az eredmények,és Nemeséknél egy idő után megakadnak.EZ TAPASZTALAT.
Én ha újra kezdeném,letölteném a vizsgálatok listáját,és elé tenném a haemoph.kp vmelyik orvosa elé,hogy csinálják meg amit lehet.Nagyon együttműködőek ha Fülöp nevét említed.
ritabmc

Drága Macsek!
A gyors hír is jó hír.Éljen a hazamenetel!Ügyes a kis Balu!
Drukkok mennek Kittikének! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Holnap csak jó hírthírt kaphatsz!Szörnyű lehet ez a várakozás,De meglátod minden rendben lesz vele!
ritabmc

Béku

Én is kiváncsi vagyok a képekre.

Sajti

Fel a fejjel. Amikor kijöttél arra gondoltam, hogy csak miattunk tartod magad és lehet, hogy jobb lett volna egyedül lenned, de aztán a másik gondolatom pedig az volt, hogy így könnyebben tartottad magad és otthon, vagy a külvilágtól elvonulva tudsz egy kicsi bánkódni.
De csak kicsit!!!

Judit
Remélem a kicsi növésben van és csütörtökre utoléri a nagyot.

Navi
Végül mit kaptál viszketésedre? A vv-n minden rendben lesz.

Csucsu
Ilyen gyorsan megfertőződtél? Ezt hogy csináltad?

Az islert ki csinálta? A receptet elkérném.

Viki
Holnapra nagy kalappal.

Vikus
Csak nem Te is?

Lukácsné
Az nagyon jó hogy az epéd rendben van.
vnbeni

Rita: holnap lesz meg Kittike eredménye?
akkor nagyon-nagyon drukkolok párommal együtt!!!
Vendég

Mieza!Már látszik a pocid?!
Pihend ki magad jól a buli után!Vigyázz a babóra!

Andikám!
Köszi jól vagyok,csak a gyomrom ég nagyon.Holnap ha elenged Sz. lesz ám kérdés rettegj tőlem!

:wink:

Ja, és Lilike nagyon jól mutat a kezedben! :lol:
ritabmc

Béku!Azt írta Macs a hét elején
ritabmc

Valami rémlik,hogy hétfő-kedd eredmény,azt hittem valami konkrétat is tudsz..

Miezának szép kis pocija van!! :D
Vendég

megjöttem,
nem is részletezem magam, a napot a mindent, van itten kérem szépen pörgés, mármint Kubulakban :shock:

deeee ami a legfontosabb, egész nap kerestem a szavakat, nem találtam, utáltam a világot, haragudtam mindenre, mert szombaton én annyira éreztem a mi Sajtinkon hogy most valami más, még most is könnyezek, Sajti ha bármiben tudok segíteni, de tényleg !

Csucsu,
aszta pisijjjjjé má !

Woody,
alapszabály (goni anya Kubutól) bébi könnycsatornaátmosásnál anyucinak nem szabad bemenni ! M-nek 3 hetesen (anyósdoktor hisztije után külön protkóval főorvos vidéki nagy kórházban, majd 1 hétre rá ismétlés) csinálták, én a folyosón hallgattam, nem volt könnyű, de legalább nem láttam

megyek alszom picit, aztán talán hajnalban a 8 oldal elmaradásomat pótlom......

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kitti Tiéd a laptetűm !!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?