Judit:
Félve, de szívesen átveszem a táblit, ha eljön az ideje - hátha beválik nálam is a varázsereje...
Rita:
Dehogy küldelek el a p...ba. Drukkolok neked holnapra! Szép lehet a pocid, de én simán bevállalnám! Az ÁEK-ba voltam a hemofílián (remélem jól írtam) trombózis-hajlam vizsgálaton, egy rahedli dolgot megnéztek és minden értékem szuper lett Dr.Szélessy Zsuzsanna szerint. Fülöp ehhez képest még mást is megcsináltat?
Andi:
Iszom szavaid! Vmit ki fogunk találni lazulásnak a Zurammal, de még nem körvonalazódott, túl friss az élmény. Szerintem a testem nem csalt meg, Sz ügynök is azt mondta, hogy vmi beindulhatott, talán attól voltak tüneteim.
Én sem találtam a narancssárgába beírt online szavazógombot. Meg azt is kiírta, hogy nem adtam meg tel. számot, te megadtad? Nagyon édik apu és a gyerkőc!
Teknőstaxitól kifeküdtem!!!

Ez nagyon jól jött, köszi!
Na, most meg azon pityergek, hogy milyen tüneményesen rendes vagy...
Zsuzsó:
Ne már! Nem TI nem hoztatok szerencsét, ez most így alakult és kész...
Mindent köszönök, elmodani nem tudom mennyire jól estetek a lelkemnek!
Gigi:
Megy az a HCG zuhanva lefelé, meglásd! Van egy holtpont, ami után nagyon megindul lefelé.
Woody:
Ujjujjuj!!! Lényeg, hogy már jól van a csemete!
KissAngyal:
Képzeld, azon gondolkodtam, hogy sms-ezek neked is, de közben rájöttem, hogy külföldön vagy. Nagyon rendes tőled, hogy miattam neteztél, köszönöm!!!
Navi:
Tényleg vicc, de tőletek igazi és értő "sajnálatot", inkább mondjuk úgy, hogy bíztatást kapok. Tudjátok min mentem keresztül, ezt kívülálló nem érzékeli ennyire.
Drukk holnapra nagyon-nagyon!!! Rendben leszel!
Nagya:
Üdv itt, gyere gyorsan rendbe amennyire csak lehet, aztán irány a felkészülés a következő etapra!!!
Írtam privit.