Betojok!!! Laptetű!!!
Picit megtartok jövő hétre a citológiai eredményemhez és a pipitesztéhez is, a többit használjátok egészséggel!
Judit:
Szerintem teljesen jogos, hogy a mh-edről eljöjjenek a cuccokért, nehogymá te vesződj velük! Oldják meg!
Tábliba szuper ötlet, hogy a születési évünket adjuk meg.
Rádöbbentem, hogy nemsokára megkapom a táblit

, várom ám, hátha nekem is szerencsét hoz.
Remélem jól tűröd a sok fekvést, ez a legjobb módja, hogy hematóma pápázzon egy nagyot.
Andrea:
Ó, az első mozdulatok! Csudajó érzés lehetett, lesz itt még nagy focizás-karatézás (box?).
Üdv a pápaszemes-klubban!
Varrónő és a férje igazi team! Micsoda úri kiszolgálás, utánatokvitték a kávézóba a nacikat! Én is akarok már ilyen gatyót!
Uradtól el vagyok ájulva, annyira tüneményes, hogy így odafigyel!
Estrella:
Hát ez az aksicsere nem semmi!

Bécshez sok sikert és jó utat!
Ez a hastaperolás engem is idegesített volna, amúgy sem bírom - alapból sem, ha hozzámérnek idegenek... Szerintem tapintatlanság spontán így közeledni egy kismamihoz - szó nélkül. Ha olyan próbálkozik akit kedvelek, szeretek, az más!
Köszi a laptetű csipetet, remélem szerencsét hoz!
Gratula a 10. héthez! Ez a hak újítás nem semmi, jó hogy megírtátok.
Rita:
Annyira értem a dühödet. Add ki magadból, csepp se maradjon, utána jobb lesz, aztán majd jönnek a gyerkőcök nálatok is nemsokára!
Kubu:
Az NDK-s drnőt Vogel Renátának hívják.
Örülök, hogy Barnus már nem sárga.
Vonattorta giga-cuki, te milyen ügyes vagy!!! Remélem Liza már kikakkantotta a macskakórust, amit lenyelt (és nem kellett szitában keresgélni, mint Marcus gombelemét)!
Mieza:
Experidance jó lehetett, pláne, ha Berci a feléig mozgott rá!
Teapa is dícsérni való, hogy magától elment egy dúlához.
Albert egyenesen gyönyörűűűű!!!!
Csucsu:
Mára nagyon drukkoltam!
Ann:
Padlisánkrém: én alufóliát teszek a nagytepsibe és arra rakom a padlizsánokat - egészben. Néha megforgatom sütés közben, akkor jó, ha plötty. Ezután kikaparom a belsejét és majonéz, pici tejföl, fokhagyma (nem túl sok), édeshagyma, bors, só megy bele.
2 mióma még mindig? Azért szupi, hogy kezdhettek és nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy magadat szúrod!
Lukácsné:
Hanna picikémet beojtották? Nagyon szépen fejlődik, konditerembe nem is kell menned súlyzózni!
Remélem az álommanók már odaértek hozzá...
Navi:
Zorka hasikáját simogasd meg helyettem, múljon már el ez a nyavala!
Zsuzska:
Autótokat sajnálom (ezek a fekvőrendőrök!!!).
Zsuzsó:
Inzulinról szó se essen, legyen rendben a cukrod - punktum!!! Ilyen aranyos és jólelkű (

tudom, hogy ez nem függvénye, de akkor is!)kismaminak kijár, hogy jók legyenek az eredményei!
Isten Éltessen Sokáig!
Vicky:
Bakker csajszi! Ez a csonkolásosdi nagyon gázul hangzik... Neked meg legyen szuperjó a következő citológiai eredményed!!!
Erős vérzésre nekem az Ergam csepp vált be, ill. az Exacil nevű "tűzoltó" gyógyszer - ez brutál erős tüneti vérzéscsillapító. Sajnos volt olyan, hogy ezek sem használta és mennem kellett kapirgálni... De látom, hogy nálad szépen alakulnak a dolgok, csak így tovább!!!
Nem idevág, de úgy emlékszem, hogy te készítettél fotókönyvet a Rossmannál. Mennyi idő múlva lesz kész szerinted, ha ma neten elküldtem?
Woody:
Oh-oh-ohhhh!!! Lili-baba csodaszép és már milyen nagylány!
Ancsyka:
Gratula!!!!!

Már a 12. hétben? Szépségesség amit a fotón láttam!!!
Vaya:
Nonika eszméletlenül szép baba, nem is ragozom tovább!!!
Brumi:
Megértem, hogy elkeskenyedtél, vacak a morfológia is... A FER14 nem jó erre? A lombiktól ne parázz, én is nagyon be voltam tojva az elsőnél, de nem gáz, túl lehet élni. Drukkolok jövőre, minden rendben lesz!!!
GyIldi:
Micsoda vigyorka - tündrlány a babátok!!!

Jó látni, hogy már mennyit nőtt!