A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajti,
legalább te előkerültél! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Anyósommal sosem volt köztünk vita, csak mióta a gyerek meg van. Nem nagy viták, de ez az "én így csináltam, neked miért nem jó" hozzáállást nem szeretem.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsóm,
úgy látszik ez így van a multiknál :? , ha az ember már nem hadrafogható akkor le van carva... :? Mind1, van egy édi baba a pocinkban, a többi meg most nem fontos! TGYÁS alatt remekül lehet állást keresni :wink:

Breki,
te is tekintsd intő példának a mieinket, és csak annyit adj bele, ami még a babának is jó!!!

Ildi,
milyen édi vigyori kislányotok van :)

Kispatak,
épp azért kívántam ezt neked a laptetővel, mert tudom hogy semmi másra nem vágysz jobban...és talán ha többen kérjük, sikerülhet!

Ancsi,
nálunk inkább hó esett, bár itt a hegytetőn az is gáz tud lenni...viszont csudaszép!

Sajti,
csakhogy te is előkerültél!!! Mit mondott a dokker, indulhat a Matisz klinika??

Kép
judit0713

Mieza,
rákukkantottam a tacsi-oldalra...nagyon édi kuttyok :)

Kép
judit0713

Béku, HATALMAS GRATULA!!!
Várunk a beszámolóval!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Betojok!!! Laptetű!!! :lol:
Picit megtartok jövő hétre a citológiai eredményemhez és a pipitesztéhez is, a többit használjátok egészséggel! :)

Judit:
Szerintem teljesen jogos, hogy a mh-edről eljöjjenek a cuccokért, nehogymá te vesződj velük! Oldják meg!
Tábliba szuper ötlet, hogy a születési évünket adjuk meg.
Rádöbbentem, hogy nemsokára megkapom a táblit :lol: , várom ám, hátha nekem is szerencsét hoz. :)
Remélem jól tűröd a sok fekvést, ez a legjobb módja, hogy hematóma pápázzon egy nagyot. :wink:

Andrea:
Ó, az első mozdulatok! Csudajó érzés lehetett, lesz itt még nagy focizás-karatézás (box?).
Üdv a pápaszemes-klubban! :)
Varrónő és a férje igazi team! Micsoda úri kiszolgálás, utánatokvitték a kávézóba a nacikat! Én is akarok már ilyen gatyót!
Uradtól el vagyok ájulva, annyira tüneményes, hogy így odafigyel!

Estrella:
Hát ez az aksicsere nem semmi! :? Bécshez sok sikert és jó utat!
Ez a hastaperolás engem is idegesített volna, amúgy sem bírom - alapból sem, ha hozzámérnek idegenek... Szerintem tapintatlanság spontán így közeledni egy kismamihoz - szó nélkül. Ha olyan próbálkozik akit kedvelek, szeretek, az más!
Köszi a laptetű csipetet, remélem szerencsét hoz! :)
Gratula a 10. héthez! Ez a hak újítás nem semmi, jó hogy megírtátok.

Rita:
Annyira értem a dühödet. Add ki magadból, csepp se maradjon, utána jobb lesz, aztán majd jönnek a gyerkőcök nálatok is nemsokára! :)

Kubu:
Az NDK-s drnőt Vogel Renátának hívják.
Örülök, hogy Barnus már nem sárga.
Vonattorta giga-cuki, te milyen ügyes vagy!!! Remélem Liza már kikakkantotta a macskakórust, amit lenyelt (és nem kellett szitában keresgélni, mint Marcus gombelemét)! :)

Mieza:
Experidance jó lehetett, pláne, ha Berci a feléig mozgott rá! :)
Teapa is dícsérni való, hogy magától elment egy dúlához.
Albert egyenesen gyönyörűűűű!!!! :)

Csucsu:
Mára nagyon drukkoltam! :)

Ann:
Padlisánkrém: én alufóliát teszek a nagytepsibe és arra rakom a padlizsánokat - egészben. Néha megforgatom sütés közben, akkor jó, ha plötty. Ezután kikaparom a belsejét és majonéz, pici tejföl, fokhagyma (nem túl sok), édeshagyma, bors, só megy bele.
2 mióma még mindig? Azért szupi, hogy kezdhettek és nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy magadat szúrod! :)

Lukácsné:
Hanna picikémet beojtották? Nagyon szépen fejlődik, konditerembe nem is kell menned súlyzózni! :)
Remélem az álommanók már odaértek hozzá... :)

Navi:
Zorka hasikáját simogasd meg helyettem, múljon már el ez a nyavala!

Zsuzska:
Autótokat sajnálom (ezek a fekvőrendőrök!!!).

Zsuzsó:
Inzulinról szó se essen, legyen rendben a cukrod - punktum!!! Ilyen aranyos és jólelkű ( :lol: tudom, hogy ez nem függvénye, de akkor is!)kismaminak kijár, hogy jók legyenek az eredményei!
Isten Éltessen Sokáig!
Kép

Vicky:
Bakker csajszi! Ez a csonkolásosdi nagyon gázul hangzik... Neked meg legyen szuperjó a következő citológiai eredményed!!!
Erős vérzésre nekem az Ergam csepp vált be, ill. az Exacil nevű "tűzoltó" gyógyszer - ez brutál erős tüneti vérzéscsillapító. Sajnos volt olyan, hogy ezek sem használta és mennem kellett kapirgálni... De látom, hogy nálad szépen alakulnak a dolgok, csak így tovább!!! :)
Nem idevág, de úgy emlékszem, hogy te készítettél fotókönyvet a Rossmannál. Mennyi idő múlva lesz kész szerinted, ha ma neten elküldtem?

Woody:
Oh-oh-ohhhh!!! Lili-baba csodaszép és már milyen nagylány! :)

Ancsyka:
Gratula!!!!! :) Már a 12. hétben? Szépségesség amit a fotón láttam!!! :)

Vaya:
Nonika eszméletlenül szép baba, nem is ragozom tovább!!! :)

Brumi:
Megértem, hogy elkeskenyedtél, vacak a morfológia is... A FER14 nem jó erre? A lombiktól ne parázz, én is nagyon be voltam tojva az elsőnél, de nem gáz, túl lehet élni. Drukkolok jövőre, minden rendben lesz!!! :)

GyIldi:
Micsoda vigyorka - tündrlány a babátok!!! :) Jó látni, hogy már mennyit nőtt! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Heni, nagyon sajnálom. És igen, jó hogy leírod a dolgot. Teljesen egyetértek veled.
Mindenki el tudja olvasni és talán így segítünk a másiknak.
Sajnos ez az IR dolog számomra elég fura, én már az első alkalommal kérném ezt a vizsgálatot. Mivel ha valakinek kiderül, akkor a TB sem költ el annyi pénzt. Hanem azt mondja, csajszi tegyed magad rendbe, és utána kezdhetünk bármilyen beavatkozást különben sikertelen lenne. Ok, akkor nagyon szar lenne, tuti sírnék meg ilyenek. De másnap már felfognám, hogy igazuk van.
Ja és még valami a BMC-ben a dokik nem endokrinológusok, tehát szerintem nem értenek annyira hozzá. Nálam is mi volt a válasz amikor megmutattam a leletem (emlékszem még ide is írtam, hogy elrohantam a BMC-be és kértem azonnali konzultációt, nem tudtam kivárni a mensmentises időpontot) nincs itt semmi gond. Tökéletes!!! Ja persze 2 hét múlva a Rencz dokinő már nem ezt mondta (enyhe IR).
Viszont te nagyon erős csajszi vagy és meg tudod csinálni, még fél év és HAJRÁ!!!

Vayacon, nagyon kis cuki Noni baba!

Kubu, nagyon csini a kis csizma.
És én is imádom Snoopy-t!

Mieza, hogyan lehet adományozni? Leírnád nekem priviben…
Van egy-két dolog amit oda szeretnék adni nekik.

Lukácsné, szép nagy baba Hanna. Lili csak 5730…

Vicky, sajnálom a műtétet. De nagyon drukkolok, hogy azért ne kelljen!

Ildi, Lili nagyon kis vigyori! Aranyos a ruci!

Lányok, Rodinával és Kittivel mi van?

woody

Eszter? Vnbeni???

Leadtam a pipit, jövő keddig nuku Matisz, akkor du. kell telózni az eredményért. Zuram már nagyon fickós, én meg még annál is jobban! :lol: Kezdem úgy érezni magam, mint egy apáca, a Zuram meg a pap. Nemtecc a cölibátus... :?

Pá Drágáim!
sajt@

Csak semmi panasz! Mi szept. 30. óta csak nézegetjük egymást :roll: Szerinted???

Kép
judit0713

Sajti!! Végre előkerültél :)) Örülök. Ugye meggyógyultál teljesen?

Woody leírnád nekem az IR eredményed amire azt mondták, hogy enyhre IR?

Zsuzsó!! Szülinapod alkalmából Isten áldjon egészségben, békességben!

Csajok, én sem vagyok egy anyóspárti...Az a meggyőződésem, hogy a legtöbben egyszerűen nem akarják elengedni a kisfiúkat és valahogy igyekeznek keresztbe tenni, a menyük boldogságának... Illetve ez nem is csak meggyőződés, a saját bőrömön tapasztalom. Egyszerűen nem értem őket. Miért nem tudják felfogni, hogy egy idő után más válik fontossá kisfiacskájuk számára???
ann74

Judit:
:lol: Igazad van! Mit nyaffantok itt, mikor ti már lassan felveszitek a harcot a középkori szerzetesekkel!! :lol: Tudod mit? Én már azt se bánnám, csak... Hol a gyerekem??? Bizti most csinálják odafenn neki az útlevelet, hogy jövőre tuti lepottyanhasson hozzánk! :lol:
Érzel vmi pozitív hatást a medáloddal kapcsolatban (azon kívül, hogy szép :D )?

Jajjajj!!! KISMAMIK!!! ANYUCIK!!!
Arra gondoltam, hogy az ismerősömet meglepném egy pocikrémmel, hogy szép maradjon a bőre, ne legyen csíkos, meg effélék. Vki használ(t) már ilyen terméket? Érdekelne a tapasztalat, melyik a jófajta...
Köszi! :)

Ann:
Nem akarok nega lenni, de ez a taknyosság még velem van (hetek óta), olyan érzés, mint amikor épp beteg kezdesz lenni, de nem csúcsosodik ki, csak ott tököl az emberben. Már baromira unom! Elkezdtem gyömbérezni, c-vitaminozni, káposzta+hagyma (igazi ördögűzés van a testemben), de még nem hat. Ajánlom, hogy ripsz-ropsz elhúzzon!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám akkor repülnek a gyógyító hullámok!!!!!!!!!!!
Inhalálni próbáltál már? Hátha kihozná belőled. Csak utána már nehogy kimenj a hidegbe véletlen se!
ann74

Ann, ezek voltak tavaly szeptemberben:
cukor 0 perces - 4,13
cukor 120 perces - 4,44
inzulin 0 perces - 2,01
inzulin 120 perces - 21,03
A BMC-ben azt mondták, hogy 30 körüli eredmény még tökéletes. Viszont a Mensmentisben, már azt, hogy nem, mivel 10x-es az inzulin érték. 8 hétig szedtem a Met-et (diétáztam) és cserébe kaptam egy szép pozitív tesztet (ok, persze inszem segítségével)

Sajti, én használtam Müller saját márkás terméket
és ezt
http://www.vichy.com/HU-HU/htmlref/prod ... 00001.html
(nem akciós, de a legjobb én csak a hasamat és combomat kentem és elég volt 9 hónapig 1,5 doboz)
Ja és egy darab csíkom sincs :lol:

woody

sajt: Szerintem a fotókönyv hétfő-keddre kész lesz. Legalábbis nálam így szokott lenni. Most lett kész a két falinaptárunk a nagyiknak karácsonyra. Egyszer elrontották, mert kimaradtak belőle képek, de most nagyon szépre sikerült. És így még az akciós áron kaptam őket. Én is nagyon remélem hogy nem kell műteni a méhszájat. Köszi a vérzéses tippeket. Nekem DM-es olajom volt pocakra, de ez erősen genetikus. Nekem csak a hasam alja és a derekam lett csíkos. Meg a mellem egy kicsit, de azon már volt előtte is.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti,
naná hogy lesz ott baba! Tudod, tiéd lesz a tábli, és az bizony bevonzza :wink:
Medál: itthon nemigen hordom, kimozdulni meg most heti 1x dokihoz :roll: Meg azt mondják, hogy kb. félidőtől hallja majd a manó, úgyhogy még korai lenne...viszont csodaszép, így mindig a nyakamba biggyesztem ha dokihoz megyek, így kismamábbnak érzem magam (főleg hogy pocak még nem igazán van)!

Kép
judit0713

Sajtikám: Tudod, akinél landolt a tábla, az előbb-utóbb mind továbbadta... úgyhogy szeirntem abból a kenőcsből egyből vegyél kettőt.... egyet Magadnak is :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Én kenegetem a hasam...de nem kifejezetten errevalóval még, csak sima zsírosabb testápolóval....de leassan bejátszik majd a spéci krém is :)

Zsuzsó: Sajnálom a munkaügyes tetüsködést... remélem elrendeződik, bármi is az.... Tudod nem szabad most stresszelned, az is viszi fel a cukkerót!!! :shock:

Juditkám-Sajti: cölibátus időszakhoz... háááát... nemtom ki hogy van vele...de ez a fránya libidó bizony retteg Vukktól... asszem ezzel sokmindent elmondtam... :wink: :oops: :lol: :wink: :oops: :lol: :wink: :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Köszi Woody,
hát nekem 13,6-szoros a 120 perces a 0áshoz képest :(((
0-ás 2,6 és 120-as 35,6.
Hát a diabetológustól megkaptam a jóváhagyást, azt mondta, hogy emiatt ne izguljak, ez nem lehet akadálya, hogy ne sikerüljön. Sz pedig azt mondta rá, hogy nem tökéletes még, de szedjem a gyogyót mindenképpen tovább, és h. ilyen eredménnyel már indítanak lombikot. Woody te jártál sportolni? Mert én szombaton voltam utoljára, de lusta dög voltam a héten, ma meg felülírta a programom az időjárás, aztán a szurik miatt már nem biztos hogy hét vége felé jól fog esni. A diétát csinálom, most akkor még jobban odafigyelek, a gyogyót meg szedem.
Te milyen adagot kaptál? Én meforal 3x500.

Andi, tudom vhol már leírtad az eredményeid, megírnád te is a 0-ás és 120 perces inzulinod? Mert Te ugye babás lettél. Ha hasonló az eredményed, akkor az kicsit megnyugtatna. Köszi szépen.

Sajti, a mióma sajna nem olyan mint a ciszta, tehát nem tud eltűnni, felszívódni. Sajnos csak nőni, de jó esetben, ami remélem az enyém, marad ugyanakkora.
ann74

Megjöttem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok,szóhoz sem jutok,mennyien vártatok,gratuláltatok... :)

ma többször pityereghetnékem volt már (Andi az egyik főbűnös :D ), nagyjából tartom magam :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen jó volt,hogy Mieza, Csucsu, és Zsuzsó élesben drukkoltak,ne haragudjatok,ha dilis voltam,csak picit tartottam attól,hogy megint puffanok,DE nem így lett!!! :D

Hilda milyen édes volt,mikor kérdezte,voltam-e már bent eredményhirdetésen,nem? :D :D :D :D
Ez és a biológusom jelenléte már egyértelművé tette,hogy JÓÓÓÓ hírek jönnek :)

Ja,és a válasz: NEM teszteltem ma,bármilyen hihetetlen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám: imádlak!! :D
Olyan jólesett már az is,hogy be akartál jönni,meg hogy üzentél,aztán az sms-eiden már nagyon elérzékenyültem... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Ildi: tündéri Lili!!!!! :D
Vendég

Helló lányok!

A "régiek" talán még emlékeznek rám, úgy május-június körül tűntem el innen, mert külföldön voltunk, de szeptember óta már itthon vagyunk. Olvastalak ám benneteket amennyire tudtam, érdekelt nagyon, hogy kivel mi van! .-)

Az újdonsült anyukáknak gratulálok! Gyönyörűek a gyerekek!

Andi: hát ez nem semmi! :-) Szívből gratulálok a kis "spontán"-hoz!

Béku: itt is gratuláció hegyek!

Ahogy Mieza írta, mi szerettünk volna kezdeni a 2. inszemmel, de sajna baci befigyelt... így megint tolódunk. Persze februárig megint utazunk mindenfelé, szóval min. 2 hónap kimarad ismét.
(Igazából eddig is azért nem jöttem, mert velünk nem történt semmi BMC ügyileg az elmúlt hónapokban).

Érdekes ez a baktérium dolog: szegény férjem augusztusban szedett be 2 levél antibiotikumot fülgyulladás miatt, ugyanazt, amit régebben spermabaci irtásra kapott.
most meg, 3 hónappal később már megint ott a baci... ez állandóan visszajön???

Na sebaj, majd eljön a mi időnk! :-)

Puszi,

Lujzi

Kép
lujzici

Szóóóóval,S nagyon aranyos volt!!! :D

Mondta,hogy azért van bent a biológusUNK,mert gratulálni szeretne!!!
Ez már egyértelmű volt!
Aztán ő is gratulált,és elmondta,hogy pihenés,progeszteron... :)

Megkérdeztem a munkát,azt mondta mehetek,14-15-én lehet menni UH-ra Sz-hez,és akkor is bejön majd a biológus,hogy együtt örüljünk!!!!!! :)

Aztán a "végén" rákérdeztem a HCG-re,ami 39,7...mint már olvashattátok,én rákérdeztem,hogy az stabil-e,mondta,hogy az alkatom miatt tökéletes,kisebb test,kevesebb hormon... :D

Vártam a 3 számjegyűt,de 2 számjegyűre sikeredett,de egy szóval nem mondta,hogy gond lenne vele,ez teljesen JÓÓÓÓÓ!!!!!

Aztán biológusunk is kapott köszönöm-puszit,meg S is,hisz Ő volt a hírhozó!! :)
Elcsodálkoztak,de rajtam így jött ki az öröm!
Remélem nem haragudtak érte... :roll: :roll: :roll: :roll:

Szóval S is cuki volt,kedvesen mosolygott :)

Már előtte a vv-en mondták,hogy szereti a jó híreket elmondani :)
én meg mondtam nekik,hogy nekem fog is :lol: :lol: :lol: :lol:

Jujj,és Miezának gyönyörűűű pocija van,én láttam!!!!!! :D
Hihetetlen,hogy egy hónap alatt mekkorát nőtt az a pocak :)
Vendég

Lujzi: klassz,hogy Téged is megismerhettünk!! :)
Köszi a gratulát! :)

hipp-hopp végeztek a baci-hegyekkel,és kezdés INDUL!!! :)
Vendég

Volt másnak is ekörüli a HCG-je? :D

remélem ez valóban stabil már!!!
Vendég

Kisbeeka!Gratula-gratula,jupppiii,hip-hip hurrá!Nagyon örülök!Készüljünk Vukkra! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: bizony ám!!!! :D
Vendég

No,jó későn jöttem,már mindenki csicsikál... :(
(Ancsi kivétel :) )

De sebaj,holnap pihizek a hosszú 7végi meló előtt...
Ja,és párommal megegyeztünk,hogy a 14-ei UH-ig dolgozhatok,aztán pihi...
Vendég

Béku!!!!!!!!!! :)
Örülök, hogy ilyen szép napod volt! :) Szerencsére a lányok ott voltak Veled, jó kis móka lehettetek úgy együtt :) Itt is mégegyszer GRATULÁLOK.... amúgy, ha úgy nézzük 3 számjegyű az a hcg.. csak van benne egy kis vesszőcske... (talán mert fiú lesz???? :lol: :lol: :lol: )

Lujzici: Csak előkerültél...!!! :) Köszönöm a gratulációt..:) Hát igen... szeptember 14-én volt ám nagy meglepetés, aszittem padlót fogok, kb. annyira számítottunk rá... :lol:
Küldök baciűzőket hozzátok, hogy mihamarabb kezdhessetek.. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
És mostmár ne tűnj el megint... :wink: :wink: :wink:

Ann, nekem úgy volt, hogy január 6-án volt először a terheléses vv.
cukor: 0 perces 5,7......60 perces 9,5.... 120 perces 6,2
inzulin: 0 perces 2,9.... 120 perces 34,9
Erre kaptam 3x500 Meforált, amit februártól szedtem, fokozatosan kellett emelni ennyire az adagot.

Május 20-án volt a kontroll
cukor: 0 perces 5,6.......60 perces 10,3.... 120 perces 7,4
inzulin: 0 perces 5,2.... 120 perces 27,4
Mint látod, az inzulin az lement, de a terhelt cukorértékek felmentek, ami gyakran előfordulhat, viszont emiatt emelték az adagot 3x850-re, amit kb. május végétől szedtem ebben az adagban.
Augusztus végén matiszkodtuk össze a bébit :) Vélhetően akkorra lettek full rendben az értékeim, mert az előtte levő két ciklust lombikkal töltöttük (1 stimus, 1 fagyis ciklus) :wink:

andrea-1

Sziasztok!
Béku!
Gratulálok!
Annyira izgultam értetek!Ezt a kis súly kisebb hcg már hallottam.Ne izgulj!Hajrá baba! :wink: :wink: :wink: Ne dolizz kérlek!!Még nagyon érzékeny!Ahogy Judit írta ők sem fognak veled törődni.Most csak ti számítotok!Tudom az a fránya fizu!De nem próbálod meg?NA?!
ritabmc

Rita: a fizu annyira nem érdekel,nem amiatt :)
Annyi nem esik ki,hogy mindenáron bent akarjak lenni!!! :D

Ma többen is köhögtek bent (vevők),és amilyen taplók,nem tudják használni a kezüket,max széttárt ujjakkal...
No akkor már sok értelme van,hogy a szájuk elé tették...

eredmény: FÁJ a torkom!!!!!

Ráadásul a Strepsils kismamáknak ellenjavalt....
Azaz kérdezzem meg róla az orvosomat...Mégis kit ilyenkor??

Szóval betojtam... Én be akartam oltatni magamat,de mindig beteg voltam,most is be szerettem volna,csak nem tudtam,hanyadik heteken veszélytelen a dolog.....
Úgyhogy védtelennek érzem magam...

Használjak maszkot a kasszában?

Hmmm..... nem betegedhetek le... eddig se tettem,nem lehet,hogy épp most,babácskával a pocakban legyek beteg!!!

És olyan szépen,rétegesen felöltöztem ma...

Andi: tuti lány ;)
házidokim asszisztensnője (felesége) is elszólta magát páromnak,hogy vigyázzak magamra,meg a kislányomra... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Képzeljétek eltűnt Sára cicánk,most jött meg a kis dög,már mindenki temette.Soma zokogott én meg könnyel a szememben vigasztaltam,Apa meg csak mondogatta:mi jöhet még !?
meglett.Melegen ,idegen illattal,bekajázva.Nem dög?Mindezt azért mert reggel kizártam .Utálja a hóesést,gondolta továbbáll.De a szíve hazahozta .Holnap szobafogság,hogy ne jusson ilyen eszébe.
Jó kis idegesség volt
:( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
ritabmc

Béku!
Az én torkom is fáj,de nekem most nincs kiért aggódni.Soma meg már jól van.
Annyira fáj,hogy nem tudok aludni.
ritabmc

Rita: örülök,hogy meglett a kis csatangoló!!!
nagyon szomorú lennék,ha az én cicusom elkóricálna :?
Vendég

Próbálj meg pihizni Béku!
Tudom nagy volt az izgalom.most már összpontosíts.TITOK! :wink:
Jó éjszakát!
ritabmc

Jó reggelt itt hajnalban, jövök, mert estére nem győzném:

Breki: még egyszer nagy-nagy gratula, vigyázz magadra.

Andi: remélem kicsit változik anyóspajti. Kivánom.

Sajti: de jó, hogy itt, hajrá spontán baba?!

Ann: hát anyósok már csak ilyenek. Nálunk az se mindegy ki a "menyecske". Szóval én nem igazán érdemlem ezt meg, hogy igy bánjanak velem, hogy lasz---om tabletta aztán kész.

Rita: jó hogy cicó visszajött.

Judit: tudom mindenki jót szeretne, én is mindenkinek.

Rodona: szerintem csak nem ir, de este majd meglesem.

Tegnap kész lett egy gyökérkezelés. Este valami rosszullét fogott el, remélem csak a fáradtságtól. Folyt köv van még mivel, most irány a meló

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok, Jó reggelt!

Megyek délelőtt házidokihoz, mert holnaptól újra elkezdődik a tp-m... de előtte gondoltam benézek...

Béku: vigyázz a kehesekkel.... ha úgy látod sok van belőle, vagy a legkisebb torok-kaparást érzed, azonnal game over a melóban... ez nem egy iroda, ahol jóesetben elücsörögsz, teszed a dolgod..... :shock:
Ugye tudod, hogy alíg várom már hogy 14-e legyen és utána otthonmaradj!!! :wink:

Rita: Ó szegénykém.. mi augusztus 20-án éltük meg Milike kódorgását... borzasztó volt, majd belebetegedtem... Azóta nyakörv van a nyakán, rajta név biléta, telószámmal (Mister Minitben lehet kapni, meg is gravírozzák), így nyugodtabbak vagyunk, de jó darabig még így is csak felügyelettel erkélyezhetett a partizánakció után!
Szegény Soma.... és Ti.. szörnyű lehetett.... Örökök, hogy meglett a kis csavargó, nyugodj meg mostmár!
És van kiért aggódni... SAJÁTMAGADÉRT!!!!! A kezdésig is jó, ha minél egészségesebb vagy, megerősödött lélekkel és immunrendszerrel!!! :wink:

Kispatak: Én is bízom még a csodában... mert az lenne... de hátha. Talán könnyebb lenne a fiainak is vele, ha egyrészt belátná, hogy így pont elmarja őket magától... másrészt meg ha lenne legalább 1 barátnője,vagy valami értelmes dolog, amivel elfoglalná magát...de ez ugye nem rajtunk múlik... Sajna Rajó is kész van már időnként tőle...Amúgy az ellenérzéseim ellenére én mindig bíztatom R-t, hogy hívja fel, menjen hozzá, hívja oda a melóhelyéhez ebédidőben s ebédeljenek együtt...stb.. Pedig sokszor tényleg meg sem érdemelné... na mindegy, ez van... Csak abban reménykedem, hogy ezzel az unokájával majd nem próbálja meg ugyanezeket a sémákat, mert abba viszont már keményen bele fogok szólni asszem...
Gyökérkezeltedhez gyógyulást... hallod ez a tortúra amin fog-ügyileg átmész... ez k.... sok.... csoda hogy még így bírod!!! :wink:

andrea-1

Breki,
panadolt szedhetik kismamák. azt hiszem a tantum verde cukorkát is, az aztán le is zsibbasztja a torkodat.
az elején nekem is (és már nem emléxem kinek) fájt a torkom és semmi baj nem lett. arra nagyon vigyázz hogy láz ne legyen.
oltást 12.hét után adnak inkább, első trimeszterben csak ha nagy gáz van, súlyos járvány, ilyesmi.
vigyázz magadra!

Csucsu,
mi volt este? remélem minden okés!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!!!

Levagyok nagyon maradva,próbáltam azért képbe lenni,olvasgattalak benneteket,több-kevesebb sikerrel. :oops:
Megpróbálok vissza kapcsolódni,de Nálunk a december nagyon húzós,de igyekszem.

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket!!!

Gratulálok az Új Kismamiknak!!!!! :lol: :lol:

Önző módon Rólunk: :oops:
Ahogy Mieza már írta,zöld utat kaptunk,és tegnap már szúrtam.Merionált.Nagyon jó kis csapat gyűlt össze,szét nevettük magunkat.Pocakos Csajok csak úgy ragyognak!!!! :D :D Ja,és Skribához kerűltem,mert ugye nem volt Sz ügynökünk,de halál normális volt,pedig olyan gyomor ideggel mentem reggel,már fel is készültem ha beszól,tuti Én is beszólok Neki. :lol: Reggel a recin nagyon bunkó volt a Csajszi,Vele sikerűlt kicsit össze rúgnom a port. :roll: Szóval így indítottam a reggelt,de annál szebbre sikerűlt.

Békus!!
Itt is Gratula!!!Ügyesek voltatok.

Zsuzsó!!!
Sikerűlt beadni,bár elég "nehezen" ment,rájöttem,nem lenne belőlem jó drogos,hezitálnék,most szúrjak,vagy sem. :D :) :D

Ja,igen,hogy a fenébe törje le Apa az üveg tetejét,hogy ne vágja el az ujját??? :lol: :oops: Mieza megmutatta,Én is úgy mutattam Neki,hogy van egy piros pont az üvegen,na ott próbálta letörni,de ahogy letörte,sztem a darabot össze nyomta az ujjával,és úgy elvágta,hogy kb 1/2 óráig vérzett az újja. :? És csak kicsit volt levegős,ügyesek voltunk,úgy toporogtunk felette,mintha az életünk múlna rajta. :) Aztán szúrtam...brrrrrrr :lol: Tényleg ,jó mélyre mennjen a tű????Mindig egy oldalra szúrjak????Vagy mehet felváltva,gondoltam ne csak az egyik oldalam legyen kidekorálva. :lol:

Szerdán kell majd mennem uh-ra,és azt mondta S,hogy repesztőt nem is fel,majd Sz eldönti.10 db Merionált kaptam,szerintetek kell az egész???

Majd jövök,csak munka van.

Pusza
csucsu99
Budapest

Andi: tudom én... Eleve nem szeretem az ilyet,kerülöm a köhögősöket,nehogy átadjanak valamit.
Aztán este hazafelé még a buszomon is annyian köhögtek...!!!
Túl hirtelen jött volna nekik a hideg??

Zsuzsó: köszönöm a tippet,fel is jegyzem magamnak,mert szeretném tudni,mit lehet és mit nem...! :)
Amúgy nem vagyok egy gyógyszerpárti, csak akkor veszek be,ha nagy gáz van,vagy nagyon fáj,amúgy el szokott múlni majdnem minden magától is :)

Láz nem jellemző,talán ennyiben marad a dolog,szerencsére sokszor csak kb. eddig jut nálam,amit "elkapok",talán erős annyira a szervezetem,hogy nem üt ki :)
De ettől függetlenül engem megnyugtatna majd az az oltás! :D
Tudom,hogy nem mindenki ért egyet,de én inkább nem kockáztatok,nem élhetek 9 hónapig a lakásba zárva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy az első munkanap nem is volt annyira vészes,főleg hogy hajnali 6 óta tartott! :lol: :lol: :lol:
Nem aludtam el,ittam 3 litert,és csipegettem napközben!!!!
Zsuzsó,Nálad láttam a korpás kekszet,amit régen is szerettem,most vettem a kasszába magam mellé egy csomaggal,azt eszegettem :D
Beszereztem nápolyit is,azt már csak itthon este ettük zurammal :)
Vendég

Csucsu: annyira örülök,hogy Ti is kezdtetek!!! :D
A Merionalt nem tudom megmondani,nálam se lehetett előre tudni,és 10 nap alatt 4X kaptam még plusz receptet rá,úgyhogy ez nem mindig kiszámítható!

De nekem így végül darabra annyit írt fel,mint kellett,szerencsére ha egyesével kapod,akkor se fizetsz rá! :)
Vendég

Csucsu: zuram úgy csinálta a Merionalos üvegcsével,hogy megfogta a tenyerébe,majd a pöttyözött résznél betámasztotta hátulról a mutatóujjával,előlről meg a hüvelykujjával picit hátra nyomta.

Amikor nem volt itthon,és elkezdtem a kutyulást,rákérdeztem,hogyan csináljam,és ezzel a módszerrel mind3-at kinyitottam gond nélkül!

Neki az első nem sikerült,aztán rájött a módjára :D

Szúrj felváltva egyik-másik oldalra,hogy mire megint ugyanoda szúrsz,ne legyen annyira érzékeny! :)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!
Béku!
HAtalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
vikus82

Vikus: köszönöm szépen!!! :D :D
sajna AZ a mondat nem hangzott el,amit úgy vártam,de a 'gratulálok' igen :D

Úgyhogy jó napom volt :) :) :)
Mindenkinek ugyanezt kívánom,kevesebb izgalommal! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu hajrá kezdés!! A levegőtlenítéssel én is bajban szoktam lenni..

Andi, hát kissé elkeseredtem. Mert nekem most 2,6 a nullás és 35 a 120-as inzulinom. A cukrok perse teljesen rendben vannak. Muszáj bizakodnom ennek ellenére, hogy sikerülnie kell. Lehet most kár is volt belemennem ebbe a témába így kezdés után :( :(
ann74

Csucsu,
a második már könnyebb lesz. egy határozott mozdulattal próbáljátok a törést. bele fogsz jönni. felváltva szúrj a két oldalra.
szerintem 10 biztos kell, mert 14. nap előtt nem szokott lenni az inszem. drukkolok.

Breki,
sima korpovit keksz volt, én nem szeretem, de a nyavajás cukor miatt muszáj volt 10-kor enni. bocs hogy nem is kínáltam, de ki volt porciózva az adagom. :? :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó, gyors leszek:

Breki: patikás hölgy is mondta, hogy inj. üveget valami ronggyal kell megfogni, az véd a sérüléstől. Én is félek tőle. Vigyázz magadra, nehogy baj legyen!

Csucsu: hajrá kezdés.

Andi:: igen valami barátosné jó lenne, nincs valami társaság, ahová mehetne. Hány éves? Látod én keresek társaságot. Már a 3. hölgyet találom, akivel megyek utazni. Eddig mindegyikük bevált, pedig a 2-vel nem is találkoztam előtte, csak levél meg telefon. ugy vagyok, hogy össze is rakhatnának bennünket valahol egy társasúton vagy kh-ban is lehetne szobatárs. ugyhogy igen, megvan a soproni útra az útitársam, hirdettem és jelentkezett rá egy hölgy. Sajnos férj nem szereti csak Ausztriát, na oda jövő nyár és megyünk.

Fogdokker: valóban nem semmi már időben és pénzben is, de látszik rajta, hogy érti a dolgát, nem vág át, és tuti jót akar. Rengeteg a beteg és a világvége, de gondolom nem véletlenül mennek még igy is hozzá, én sem.

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsó: Tudom én,hogy miért olyat eszel,nem is bírtam volna enni,ha megkínáltál volna sem :)
Azt se tudtam megenni,amit párom hozott!

Anyum régen diétázott,mikor kicsi voltam,akkor evett ilyet,én megszerettem :D
de nem tömegszámra eszem,csak csipegettem tegnap,hogy valamit egyek napközben is :)

Végül csak 24 percet késtem bentről,nem volt gond :)
kedvesen fogadtak-egy ember kevésbé,akire nem számítottam,de ő elég fura,ha épp bántja valami....

Anyum is mondta,hogy próbáljak sokszor enni keveset.
De mit egyek olyankor?
Normális kaja lehetőség a közelben nincs sajnos,így leginkább itthonról kéne vinnem,mert nálunk csak bolt van,készétel nincs.

Ez eddig is zavart,de most,hogy oda kéne figyelnem az étkezésemre,most még jobban :D

Már csak az UH miatt izgulok picit,de remélem minden okés lesz!!!! :D
Klassz,hogy párom is láthatja!

Már változott a hozzáállása,mikor rákérdeztem,miért nem lepődik meg jobban,ujjongjon,vagy ilyesmi :lol: :lol: :lol: :lol:

S-nél nehéz lett volna jobban megjátszani magunkat,hisz a tesztek és tünetek már elárulták,mire számíthatok,volt 2 napom szokni a gondolatot :D
Vendég

Kispatak: nem olyan durva az üvegcse,nekünk sem lett bajunk tőle :)
Én meg már nem szúrok,úgyhogy nem lesz semmi probléma :D
Vendég

Kisbeeka: ORIASI GRATULA:)
Kerdezted, hogy volt-e valakinek hasonlo a HCG erteke, hat nekem 45,6 volt es itt lapul a pocakomban a Picurkank immar tobb mint 15 hete:) ne aggodj, minden rendben lesz, csak arra gondolj, hogy erosen kapaszkodik odabent a kis Pinggyurkatok! Csak ilyen pozitivan tovabbra is!
Oroszlan

Kép
oroszlán

Oroszlán: nagyon szépen köszönöm!!! :D
A gratulát is,és a megerősítést főleg!!!! :) :) :)

Jó tudni,hogy ez így rendben van ;) Persze ezután is optimista leszek!!! :D
Vendég

Ann, tényleg nem tökéletes az eredményed. Enyhe IR, de látod nekem is 8 hét kellett, hogy rendeződjön a szervezetem és terhes lettem.
Tehát neked sem lesz itt gond, hiszen már szeded a gyógyszert és tartod a diétát! Ez a legfontosabb!!! És persze a sport is.
Viszont én nem tornáztam semmit, akkor akartunk venni szobabiciklit, de végül nem kellett.
2x1 500mg Meforalt szedtem…

Breki, sok-sok mézes tea!
És egyedül a láz nem jó az első 12. héten…
Én is dolgoztam, ok egy irodában, és május végén hagytam abba a melót. Tehát értem, hogy nem szeretnél végig otthon lenni. :wink:

Oroszlán, már a 16- hétben vagy! Hogy rohan az idő!!! :lol:

woody

Woody: mára már annyira nem vészes a torkom,a hőemelkedésem viszont még mindig 37.1 °C.
Tudom,hogy ez is a terhesség egyik tünete lehet,de meddig marad fent a testhőm?

Van itthon finom mézecske,majd eszem 1-2 kanállal,meg gargalizálok sós vízzel,az majd segít! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?