A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Jo akkor hnap de. MOM igyexunk 10-re ha az a megbeszelt :wink: :D

3embernyi cd van es ha hoztok ureset akkor az csucsszuper!!!es tok jo lesz vegre latni live a nepeket :lol: bebi sztem tokre fogja elvezni a gyerkoctarsasagot csak annyi van h o meg csak all de nem megy ugyh tobzodast csak mertekkel fogja uzni am valszeg tizorait azt fog fogyasztani - remelem a helyhez es alkalomhoz illo kulturaltsaggal :mrgreen:
egyebkent kidolt most jott ki rajta oraatallitas (talan) mivel elajulva alszik babakocsiban es valszeg ezzel ki is van utve mara majd mindjart teleportalom agyba de meg adok neki kis idot hatha megis vacsizna meg hasonlok; egyebkent egesz jol birta ma az idot is - orailag meg idojarasilag is

probaltam a cuccot ftp tarhelyre felrakni de nekem modemes izem van es egy osregi gep win98-cal (nem rohogni :mrgreen: ; ezen kivul tulajdonomban van meg egy muzealis erteku 20mega ram-os darab win 3.11-gyel :mrgreen: ) egyszoval mire ezzel az apparatussal fent lenne a cucc letoltesre keszen mar nem lenne aktualis - bar lehet h trendi lenne a sracoknak gryllust hallgatni 20evesen :mrgreen: (na jo meg egy kicsit bena is vagyok ehhez :mrgreen: )
egyszoval cd van mp3 tartalommal es punktum! :wink: :lol: :lol:

mindenkinek derus estet mar amennyire lehet ilyen idoben es ilyen hirekkel :cry:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Hát akkor mi kimaradunk a talikból :(
Nekünk hétfőn csak a délután jó, kedden meg a 12 nagyon késő. Igaz, ma próbáltam az új idő szerint altatni, de 11-kor már nagyon nyűgös volt.

Szrekuc! A Kusza a Campona melletti művház.

Recca! Én is bátor voltam és megnéztem az oldalt. Semmi rossz érzés nem támadt bennem, mondjuk jó sem. :roll: Valahogy még nincs nosztalgiázós hangulatom, de lehet csak azért, mert mindjárt leszakad a derekam és kidurran a pocakom. Szerintem Grétivel a 8-ik hónapban volt ekkora.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet

:oops: :oops: :oops: megpróbálkozom másképp; tudom, hogy udvariatlan meg miegymás, csak eszméletlenül igyekszem mindent gyorsan elmondani :mrgreen: de abszolút igazad van; érzéketlen-tuskó-szrek :mrgreen: :wink:

kérdés:
miről ismerlek meg titeket holnap? :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Neet, kedd 11 campona, vettem, megyünk. de én ott nem vagyok ismerős, pontosan hol? (tropicáriumhoz vagy teszkóhoz képest)

a kivehető ágyrács nem gyerek által kivehető :lol: hanem szülő által leszerelhető :wink: ill van egy másik variáció, ha az egész rácssorból kettő kivehető (rugós), de a gyerek egyedül azt se tudja kivenni, csak Te.
de előbb-utóbb úgyis eljön az idő, mikor rács nélkül is szeretnek majd aludni a gyermekeink, és akkor már tök egyszerű lesz a lefektetés :) vagy mégsem? :roll: :D

votiv 8)
votiv

Ancsi!
várunk, amikor tudtok, jöttök! :D

Szrekuc!
nekem nincs cd-m, de remélem a kápé sem sértő :wink: :lol:
zuzmo1

Votiv! Nagyon köszönöm az olajleírást! :-)
Megrendeltem ezt a könyvet az egyik helyi boltban, de csak várok várok..lehet nem kapható?

Fügefa: anyukáméknál van egy nagy bokor, télen avar/szalma/széna kell a tövére földréteg takarással, így nem fagyott eddig ki. De elég szélvédett a helye is.

Szombathely: nem irigylem a kismamákat, akik megismerkedtek egy dokival, megbeszélték a részleteket...most meg majd mehetnek be az ügyeleteshez...

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg, mi lehet az az img az aláírásod helyén? már rég furdalja az oldalam :)
Bába válaszol nagyon klassz könyv, nekem a bibliám volt fél évig :) szerettem nagyon azt a természetes és bíztató hozzáállást, ahogy a csajszi írt. ilyen bábát szeretnék én is :)
de nem értem, miért nem érkezik meg a könyv, bp-n szinte bármelyik nagyobb könyvesboltban lehet kapni...

Szombathely: ha meg a másik oldalát nézzük, ezek az orvosok a magánrendelőjüknek tekintik a kórházat, és ők is teszik zsebre a pénzt az eü helyett... de ahogy a híradásban hallottam, a kórház vezetősége azért borított asztalt, mert kezdték nagyon szorongatni, hogy fizesse ki az ügyeleti pénzeket.

Kata, te tudsz valami konkrétat?

Zuzi, én megyek 10-re MOM-ba! ki jön még?
Zsanci? te nem mondtál semmit :(

Lindi, én is így voltam, megnéztem a képet, nem ijedtem meg nagyon, de nem is mondtam magamban, hogy hűha de szülhetnék már :lol:

perpill nálunk a kívülről is és belülről is rugdos egy gyerek helyzet áll elő :roll:
de meglepetésre a pocakom nem/szinte alig nagyobb, mint Istókkal. aztán lehet, hogy egyszer csak belehúz...

votiv 8)
votiv

Vot,
nem egy anyukától hallom, h gyerek lazán kiszedi a rácsot... szóval Istire egyáltalán nem panaszkodhatsz! :D

Szrek,
dehogy udvariatlan, csak nekem nagyon nehezen olvasható és zavaró. De sebaj. :) Régen pl azt nem bírtam, h Votiv mindent kisbetűvel kezdett, de már megszoktam, ez az ő védjegye. :wink:
Engem csak kedden ismerhetsz meg legfeljebb bájos mosolyomról és pozitív kisugárzásomról, meg hogy önmagam adom. :mrgreen: Post-it? :D :D
neet
neet

Fibi! Későn olvastam, már vacsiztam :lol:

Akata! Ákos már sétál? Angi még az üléssel próbálkozik – másodpercekre megy neki. Sokat forog. Ha tartjuk és lerakjuk a földre akkor úgy mozog mint Komár Laci. Én úgy mondom mint Komár Lili. :lol:

Neet! ikon :P

időátállás: Én úgy gondoltam negyed órákkal tologatom az esti fürcsit és majd meglátjuk mi lesz. Max nem állunk át. Mellesleg gondoljatok bele hogy sokkal nehezebb amikor egy órával korábbra kell áttenni a szokásos ritmust.
gödibarbi

Votiv,
Campona lehet a vízesésnél, ahol nem halljuk egymást, és ez jó ok arra, h kajáldába vonuljunk. :D Ok az evésre! Ha célirányosan felmegyünk, az elsők éhenhalnak az illatoktól, vagy teli hassal várják be a hátvádeket...? De nekem 8, én a buszról a végén szállok le, végig kell caplatnom az egészet.
A Zuram követeli a gépet, mennem kell. 8)
neet
neet

Fügefa nálunk is szélvédett helyen, egy "sarokban" leledz, kissé homokos talajon. és veszettül nő, és roskadozik, már évek óta nem bírjuk követni a termékenységét, visszavágni meg nagyon radikálisan nem akarjuk. mi egy északi parti szőlőhegyről hoztunk fel pár hajtást, azokból se mind maradt meg, de ami megmaradt az szinte elpusztíthatatlan. tudom én is, hogy érzékeny jószág, nagynénémék vagy 20x próbálkoztak ugyanerről a bokorról hajtatni, és egyszer nem maradt meg náluk...
votiv

[quote="neet"]
írta:
neetÁgyrács: sztem jobb, ha nem kivehető. Bele se merek gondolni, ha E kivenné, mennyit szenvednénk néha a lefektetéssel....

hát erre való a bilincs! :D
ancsipancsi

Neet, tenyleg? :) hat akar ide is csoroghettel volna, itthon voltunk Benkevel kettesben.

oraallitas: sztem is fel van ez kicsit fujva. hozzaallas kerdese, mint minden :wink: ilyenkor tokjo, h egy oraval hosszabb a nap, tavasszal meg hirtelen tovabb van vilagos. v lehet barmi mast kitalalni... es a gyerekek is megszokjak nehany nap alatt. v nem? :?

es akkor Neet elleneben :lol: megegyszer: en kedvelem Rekuc stilusat. ahogy van :D

ja es hat sztem sem sokkoloak a kepek, de multkor felmerult itt ilyesmi. szoval inkabb szolok :wink: az meg h altaj meg naturalisztikus... hat ha egyszer ott jon ki a gyerek :mrgreen:
egyebkent sztem sokat lehet tanulni a szuleses kepekbol, videokbol. es minel tobbet lat, az ember annal kevesbe hat ijesztoen. meg persze vannak igazan szepek :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, akkor az az ágy hibája, nem a gyereké :lol:
Kisbetűs Írás = Lustaság, De Majd Igyexem! :wink:

Kisünék? holnap MOM park?
votiv

Votiv, letezik ilyen ba'ba, elerheto kozelsegben...

Coolio
recca

Recca, de ő csak otthoni szüléseket vállal, nem? :)
múltkori képeken csakis én sokkolódtam, de ez egyáltalán nem a képek miatt volt, hanem miattam! szóval nehogy magadra vedd!

sztem is érdekes látni, ami végülis már egyszer megtörtént velem is, dehát az ember kívülről ugye nem láthatja magát - ez akkor és ott persze nem biztos, hogy rossz... és hát ugye lassan készülhetek csapó 2-re is...

votiv 8)
votiv

és Rec, megtaláltam neked az eredeti Coolio videót: http://www.youtube.com/watch?v=N6voHeEa3ig
és itt a Weird Al-verzió is, http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY
:lol: :lol: :lol: eszméletlenül lökött ez a pasi :D

votiv 8)
votiv

Ez a kölök most meg fennhangon röhög az ágyában a mai 4!!! darab alvás után... szóval én nem ígérek holnapra semmit... egyébként se érnénk oda 12 előtt.

indianyo

Votiv, mindent nem lehet :D :lol:
ismerem oket :D

tenyleg, senkinek nincs meg a Veszelyes kolykok film??? :(

Coolio
recca

Recca,

leborulós és megkönnyebbülős (no nem naturalisztikus értelemben :D ) szmajli :lol: :lol:

ja és viszont - mármint a csipázás. főleg, hogy úgy tűnik, hasonloan ekezetlenkedsz :mrgreen: :wink: :lol:

de a változás muszáj, mert nehogymá' ne lehessen olvasni a gyöngyszemeket (szerénykedő szmajli :mrgreen: ) de gondolom nem mindig fog sikerülni az önfegyelem eme szintjén tartani magamat :mrgreen:

Votiv,
te hogy állsz otthon szüléssel? (a kérdés végén a szmájli gondolkodtatott el :wink: :D )

Kép

Kép

szrekuc

ha már klassz dolgoknál tartunk, ezt a dalt/videót nagyon szeretem :D
van benne egy szép nagy babapocak is!
http://www.youtube.com/watch?v=o5rhhQbyYV0

votiv 8)
votiv

Indi,
megneztem oldalad; mennyi melód van ezzel, te jó ég??? ez vmi előre adott "keret"? (pl regisztráció, naptár stb)
a bogyós képtől nekem nem nagyon sikerült jól olvasni a dolgokat :( úgyh regisztrálás elől megfutamodtam

Kép

Kép

szrekuc

én is váltottam avatart :)

Szrekuc, nem ellenzem, de sztem nem nekem való. nem vagyok elég bátor hozzá, főleg az 1. szülésem óta... meg riasztanak azok a megpróbáltatások, amikkel az anyakönyvezők, netán orvosok meg akarják nehezíteni az ember életét. most így érzem, aztán ki tudja...

votiv 8)
votiv

Votiv,
Csak a kódot tudom, hogy biztosan azt jelenti.

A füge + ismét felkeltette az érdeklődésemet. :) (és egyébként is minden ami kert, az idén nem jutott rá idő, de csak tavasz lesz mindjárt és az egyévessel már biztos lehet majd kertezni nemde?) - köszi az infokat mindenkinek!

Barbi,
Persze, hogy jár ha a lábát a földhöz érinted, a tied is fog, irtó édes. Ez még az Apgar szerintem... amúgy csak viccőtem :D :D

Akkor ki jön Camponába?
Neet, Votív, Curse, Indi és még????????

Kép
akata

vicces Akata! :P bocs komolyra vettem. tudod manapság...
ja és úgy enyim is jár :lol:

Votív! avatar :P
gödibarbi

Drusz, :D :D na majd holnap eloben is jol megnezhetjuk egymast :lol:

Barbi, jopofa lett az avatarodban a kep, h ilyen pixeles :D

Votiv, ezen a kepen meg sem ismerem a fiad :roll:
ja es nem vettem magamra! (tudom, h nem mindenki olyan lokott, h oromet leli ilyen kepek nezegeteseben :lol: :lol:)

Coolio
recca

Szrekuc :) Neked nem kell bejelentkezned! Az nekem kell, hogy hozzányúlhassak az oldalhoz... nem értem, miért zavar a háttér az olvasásban, a szövegek egy sima banánzöld felületen olvashatók. De egyébként még csak a mosható pelenka rész készült el, mivel az a legégetőbb. És a g-portálon megadott sémákból lehet - és csak - építkezni, ez jó is és nem is egyszerre. Munka tényleg volt vele, de nem szaktudásilag - az nekem nincs-, hanem időfelhasználást tekintve.

Én bírom a stílusodat nagyon! Neetét is :)
Az én márkaváédjegyem pedig az össze-vissza gépelés hihihi

indianyo

Recca, rossz a kép, vagy ennyire megváltozott a fiam? :wink: De majd holnap élőben le is csekkolhatod :)

votiv 8)
votiv

Mennyi új kép, tök jó!!! :lol: :lol: :lol:

Akata,
Én megyek, ha nem jön Adél baba közbe és persze, ha még ott lesztek :lol: Nem ígérem, hogy 11kor ott leszek.
Gondolom majd az emeleten a kajás résznél keresselek benneteket, bár amit Neet is mondott a szőkőkútnál, az sem rossz. Ott is van kajálda és nem rég láttam, hogy palacsintát is árulnak :lol:

Mondjuk most már nagyon szabadulnék a súlytól. Ma is alig bírtam enni, egyszerűen nem fér belém semmi, ahogy el kezdek enni, Adél baba rögtön el kezdi rugdalni a gyomromat :( Szóval úgy érzem most már, hogy minden erőm elfogyott, fáradt vagyok, dagi vagyok és leszakad a hátam :( Bocsi, csak most már nagyon szenvedek, ma volt azt hiszem a csúcspont. Lehet, hogy ez fránya időjárás, meg az óramizéria is. Nyügi vagyok! Próbálok pozítiv dolgokra gondolni, pl. hogy hamarosan látom néhányotokat :lol: Kiváncsi vagyok nagyon :lol:

Kép Kép
curse

Curse, ez a nyűgösség már jelzés értékű ám :) az orrod nem nőtt meg? :wink: és leszállt már a pocakod? nemsokára ehetsz eleget :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

stilusra vonatkozo kommenteket koszonom :oops: :) :D itt tök jó a pörgés meg a sokszínűség meg hogy ennyifélék vagyunk :D

új avatarok tök jók; Votiv, az új kép tök aranyos, de az előzőhöz képest nagyon más nekem is :)

Indike,
hát akkor ezt elneztem :mrgreen: de én továbbra is vmi bogyós fát látok háttérként és a fránya bogyóktól nehez olvasni :( de most már csakazértis regisztrálok :wink: :lol: :mrgreen:

Curse,
KITARTÁS!!!!!!! :D tök jó lesz és már csak pár nap és Adél bébi kívülről figja a pocakod rugdosni :D :lol:

nekünk (egyelőre úgy tűnik) a kedd nem jó Camponázni, de a péntek még jó lehet, ha lesz akkor is vmi míting :D

mindenkinek jóéjt és akkor holnap! :wink: :D

Kép

Kép

szrekuc

Rec,
én is nagyon szerettem azt a filmet, de sajna nincs meg...hűűűű, de régen is volt...vagy 11 éve...
és Weird Altől a kedvencem az American Pie cimű dal weirdes változata...Nem tom a cimet, de a refrén, h Soon I'm gonna be a Jedi...szóval, én azt csipázom.

Holnapi tali olyan biztos, mint a kutya vacsorája...megpróbálom, mert szeretnék menni...de... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
A külső szemlélők szerint a hasam csúcspontja már lejjebb ment, de én még mindig úgy érzem, hogy a nyakamba van :( Nagyon bízok abban, hogy jövő héten már meglesz Adél baba, mert még plusz napokat rátenni...de ezt te jobban tudod :) Meg persze, már annyit álmodok a csajszival, hogy a kezembe tartom és nézem, már vágyom rá, hogy találkozzunk és a kezembe vehessem. Apáról már nem is beszélek.

Kép Kép
curse

Curse :) Ha megszületik Adál baba, akkor emg azért nem tudsz enni, mert minden energiáddal rá fogsz koncentrálni :) (én azóta is többnyire állva berámolom az aktuális élelmet és már rohanok is...)Kitartás!!!! Összes panaszodat átérzem :)

Én nem szeretnék kajáldában talizni a Camponában... mi azt tervezzük Katával, hgoy tecsós kocsiba becsapjuk a kölköket a hordozóban és tologatjuk, azt egy kajáldában egyrészt nem lehet, másrészt pedig én nem is szívesen ülnék kajaszagban és enni sem fogok. Kávézó már szimpibb, de nem ismerem a Campona adta talilehetőségeket. NEHARIIIIIII

indianyo

Recca,

:D orrmegnövéshez annyit, hogy mindenki ijesztgetett már októberben, hogy te jó ég, mindjárt szülök, mert az orrom alapján simén elmehetnék aboriginalnak :D aztan decemberben kipiszkálták a bébit, mert még akkor se alart jönni :mrgreen: terhességi csík mellett, úgy látszik, terhességi általános orrmegnövésem is volt UM jól ki is röhögött, ahogy én kinéztem :lol: szerencsére ez rögtön visszament szülés után :D

de nekem környező kismamákok alapján úgy tűnik, csak a kisfiúk csinálják ezt - kislányos anyukát még nem láttam nagy orral :D

Kép

Kép

szrekuc

Ugy tünik, nem fogunk tudni holnap menni :cry: :cry: :cry:
B délután 4x kakilt, és az utso kettö már folyos volt, és estére teljesen bepirosodott a feneke :( gondolom, ez a mostani fosos virus kaphatta el :( a fürdés utáni öltözés már sirásba-rugdosásba csapott át, teljesen kivagyok :( és nagyon sajnálom, mert annyira mentem volna! föleg, hogy Rekuccal még sosem találkoztam...
Zuzi, Te se haragudj! majd Ancsi kárpotol, ha elmegy Hozzátok.
fibi

Indi,
Nekem mindegy hova megyek a talira :lol: nyitott vagyok. Majd útközben bekapok valamit, úgyis nagyjából kb. édességet tudok enni, azt még Adél baba elviseli.

Fibi,
Jobbulást B-nek!

Azt hiszem elteszem magam holnapra. Jó éjt!

Kép Kép
curse

Fibi! +++++++++ mind2-nek

jószakállt
gödibarbi

Fibi!
De sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Gyógyuljon meg B. mihamarabb!!! Neogranormon nálunk nagyon bevált a kipirosodásra! És ha jobban lesztek, ugye majd jöttök??? Bármikor!

Új avatarok nagyon tetszenek! És én felismertem Istit! Nagyon jóképű :wink: és mintha kikerekedett volna :lol:

Indi!
Nagyon jó ötlet, hogy megrendeléseket veszel fel! Én is belestem a honlapra, és tetszett, csak nem volt sok időm :cry:

Neet!
Én speciel nem azért nyávogok az óraátállítás miatt, mert így hamarabb sötétedik (bár az sem túl jó), hanem mert az én gyerököm úgy van beállítva, hogy 7-kor felkel (új idő szerint 6-kor), akkor is, ha fél 11-kor alszik el, és akkor is, ha negyed 9-kor. Sose hittem ebben a "fél órával előrébb hozom" dologban, legalábbis nekünk nem vált be. És az tényleg tök jó lenne, ha örülhetnék annak, hogy egy órával többet alszunk, de ilyen illúzióim már nincsenek :D

Curse!
Én nagyon tudom, hogy mit érzel! Már éjszaka is felébredek arra, hoyg annyira nyomja Panna a gyomromat, hogy rögtön kitaccsolok, és ez egész nap így van. Egyébként azt mondják, hogy ha leszáll a pocak, akkor ezt már nem érzi így az ember. De van, akinek szülésig nem is száll le :lol:

Orrnövekedés :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Indi és a többi Camponázós!
Én írtam, hogy a KUSZÁban (közvetlen a Campona melletti épület) van az a gyereksarok, és ott van büfé is. Ott még a hason csúszós babák is tök jól ellennének, nagy elkerített szőnyeg van, sok játékkal, és az asztaloktól rálátni, vagy be is lehet velük menni a szőnyegre. Ráadásul még ha kicsit korábbra tennétek a talit, mi is ott lennénk,mert hogy ott végzünk a kézműves foglalkozáson 10-kor. (óraátállítás miatt 1 órával hamarabbi foglalkozásra megyünk)

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, szegeny Ti :( Balintodnak mielobbi gyogyulast, neked meg kitartast!!! es lesz meg tali! majd igyekszunk nem elijeszteni Rekucot! :wink:

Coolio
recca

Az img: http://zihernet.hu/baba egyszer fel akartam varázsolni, kevés sikerrel.
Annyira nagyon visszaszámolunk, és annyira megálmodtam, hogy január 6 helyett 18-án fog a baba születni, hogy ép leszoktatom magam a számolásról...kevés sikerrel.

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Lindi :) Jaj de jó, hogy írtál! Nekem tetszik az ötlet :) Szerintem 10-fél 11 remek lenne talira(meglátjuk, Kata Ákosa egyetért-e :lol:), mindenképpen szeretném látni a szépséges szőke leánykádat is veled együtt :)

Curse :) Miylen édességre vágysz?

Én nem az óraátállítást érzem önmagában problémának, hanem ezt a rettenetes hirtelen megviselő időváltozást. Itt viharos szél tombol, enyém gyerek ezt nem bírja, szerintem másé se...

indianyo

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni orvosválasztással kapcsolatban, miután több helyen is olvastam, hogy szívesen válaszoltok Szt. Imrés kérdésekre.
Eddig Balogh Tibor volt az orvosom, nála született a kislányom is, és a szüléslevezetésével nagyon meg voltam elégedve, de emberileg nem annyira - a vizsgálatokon volt 1-2 olyan megjegyzése, amiből arra lehetett következtetni, hogy annyira nem fontos neki a beteg, és eléggé pénzorientáltnak tűnik + a 2 órás várakozások a magánrendelésén kicsit idegesítőek.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek Balogh T-ról és tudnátok-e egy valóban humánus orvost javasolni a Szt. Imrében? Gondolkodom azon, hogy női orvost választok, leírná esetleg vki Kocsis Éváról és Urbán Mártáról a véleményét, aki náluk szült?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!

gyöngyvirág
gyöngyvirág04

Én is én is új avatar :)
neet
neet

Curse, Barbi, Zuzi, Recca,
köszönjük a jobbulásos hsz-eket!

Zuz,
persze, ha meggyogyulunk most már tényleg, elmegyünk Hozzátok :) még novemberben jo lenne, igaz? :wink:

Rec,
küldtem Neked vmit freemail-ben, nem tudom, hogy átment e.

Avatarok nagyon szuperek, mindenkié!!!! :)

KépKép
fibi

Oraátállitás: mi meg sem éreztük, mert irto mázlink volt, mivel B tegnap 1 orával tovább aludt reggel, igy este már az uj idö szerint ugyanakkor feküdt le, mint szokott. Aztán nehogy elkiabáljam :lol:
Különben nekem egyetlen bajom van ilyenkor: utálom, hogy 5-re teljesen sötét lesz, és bent kell kucorognunk a lakásban. B-nek ilyenkor mindig ki kell találni vmi ujdonságot, uj játékot... és hát semmi (ill. kevés dolog) kárpotolja öt a kertben rohangászás szabadságával. Én ilyenkor szivesen begubozok olvasni, nade ö azt max 10 percig hagyja :lol:
fibi

javitás: ...szabadságával szemben... (vagy ellenében?) :roll: uuu, magyarbol egyes :D
fibi

Recca!
elvileg 1 óra állítást 1 nap alatt lehet megszokni.

Mennyi új avatar!!!!!!!!! :D

Indi!
tök kár, hogy nem tudjuk felcibálni a babakocsitokat a magas platós buszra, ami felénk jön, mert van ám lift, és nálunk tök jól lehetne dumcsizni, meg gyerkők játszhatnának.

honlap kafa, de a főoldalon lévő bogyós fás hátteret le kéne kicsit világosítanod, hogy látszódjon rajta az írás. most csak inverzben tudtam elolvasni. :( most látom, hogy Szrekucnak írtad a banán zöldet. nálunk semmi zöld, hanem fás kép, amin alig látszik a szöveg.

Neet!
tök jó, hogy bölcsi! de az ovi is ott van??? nehogy lecsússzak rólad! majd ledumáljuk, hogy mikor érsz rá, és nem kell a Camponába menni talizni, hanem betárazok néhány doboz sört, jöhetsz hozzánk :D

Zuzi!
no para! 1 nap alatt át fog állni Paji az új órára!

Fibi!
++++++ gyógyuljatok!
ancsipancsi

Akkor mi is ott leszünk a Momnál, ma!

Szrekuc viszem M-et. :wink:

Nekem miért nem sikerült beraknom új avatart? (Neet, ez is a te hibád :mrgreen: :mrgreen: )
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?