na, megjártuk Lencsivel a bankhitel ügyintézést, hadd tanuljon a gyerek. nem könnyű dolog hitelt felvenni manapság
Barbi!
Angi se lesz alacsony lyány!
Zuzi!
én is végig nyálaztam ma, és rájöttem, hogy oda nem lehet ip-t kérni. de nekem is kell egy házassági, úgyhogy felhívom őket záros határidőn belül, és megyek. meg még más jegyzői igazolás is fog kelleni.
Curse!
nem szabad 39 hetesen 0 óránál tovább fennmaradni! higgy nekem, később megbánod! aludj minél korábban, hogy kipihenten menj a kórházba!
Indi!
gondolom már elindultatok, de a Camponában a "kajálda" rész tök jó ám, én még nem éreztem ott kaja szagot. és ott elvannak a gyerekek is ideig óráig. a mamák le tudnak ülni, gyerekek futkározni. a többi rész inkább folyosós. a tescos kocsit nyilván oda nem viheted. btw a bébi hordozóban tartott gyerekkel a legkönnyebb, mert csak le kell tenni a székre és kész. pár hónap, és 100x is meg fogod gondolni, hogy hova induljatok el, hacsak nem akarsz egész nap futni utána. volt olyan tali, hogy egész végig csak cipeltem Lencsét a játszótéren, mert még csak kúszni tudott, és mégis elmentem. nagyon kevés az olyan lehetőség, hogy a mamák tudnak dumálni, míg a dedek elvannak.
mindenesetre, remélem továbbra is haverok

maradunk, meg valójában nincs jogom beleszólni, mert én ma kimaradtam a buliból, mégis úgy érzem meg kell mondjam, elég szépen kiosztottad Neetet, ami azt illeti (célzások terveire), pedig mindegyikőtök szavazata csupán egyet ér, legyen az bármilyen érvekkel alátámasztva. úgyhogy boruljatok egymásra és pusziszkodjatok, mert nem ér az egész ennyit! múltkor a másik tali helyszínén most meg ezen... nehogy már így induljon egy gyümölcsöző barátság, még olvasni is rossz. és könyörgöm! ne faragjunk már bűnbakot folyton ilyen meg olyan ügyben!
Macs!
tessék bulni nektek! neked ez most nem hiányzik, magyarázd meg a szervezetednek!
Neet!
várj pár hónapot, és ha néha eljössz arra, majd elmegyünk táj csirkét enni. én is imádom! mondjuk hozzánk közel meg egy kínai kis büfé lesz, ott még jobbak a zabák. majd rendezünk közvetlen oda talit

-
Lindi!
a Kuszába nem csak azok mehetnek, akiknek ott van úszásuk? idegenek is csak úgy beállíthatnak az utcáról?
minap gondolkodtam a "vigyázol Grétire kicsit?" gondolaton, mikor rájöttem, hogy mitől tojtam be! hatalmas felelősség más gyerekére vigyázni!