Zsuzsó
Nekem is kérte a védőnő a Wassermannt!
És pont ezért vagyok ideges, mert a doki semmit nem írt rá a laborleletre, mert ugye csúszott a rendelés és még kint vártak vagy hatan, csak egy sima nagylabort kaptam...
Holott kért a védőnő ellenanyagot, meg mindent! Így is 2 hete kell várni egy laboridőpontra, meg nem is könnyű nekem munka mellett otthon megoldani, nincs kedvem kétszer menni!
Hepatitist ugye nem kell mégegyzser, azt nézték a BMC-ben?
Köszi, akkor nem voltam kemény...
Kisbeeka
Na akkor majd tudósítok, ha megszületett a biológus babája
Megnéztem, amit küldtél, akkor toxoplazmózisra szűrnek automatikusan???
Ezen aggódom, mert ette azért kolbászt meg ezt-azt...
Kértem a gyógyszerész barátnőmet, hogy hozzon olyan tesztet, ami kimutatja a vizeletben a fehérjét, kérdezte, hogy beteg-e a kaméloen
Még nem tudja, mert nem telefonban szerettem volna elmondani neki...
Béku, Te azért 5 évet vártál a picire...
Én 6+2 naposan voltam dokinál, akkor már volt szívhang...
Judit
A védőnő nekem is ráírta a lapora, hogy RPR-t kér, a doki meg nem!
Tudom, hogy máshogy viselkedik, akinek elsőre összejön...
Néha rágódom ilyeneken, hogy miért van az, hogy valakinek minden az ölébe hull (szerető család, esküvő után apucitól kapott újépításű lakás, baba elsőre), nekünk meg miért kell mindenért megküzdeni...
És nem irígység (a fenét nem vagyok irígy, hogy ő nem fizet 20 évig lakáshitelt és nem görcsöl azon, hogy hogy fognak hitel mellett 1 fizuből megélni

)...
Tudom, annak kell örülni, ami van, csak néha már fárasztó ez az állandó küzdés és csalódás...
Nekem is van már pocakom, gőzöm sincs, hogy titkolom el még bent 1 hétig, pont ma mondta az a srác, aki tudja, hogy azért most már kezd mindenhol látszani rajtam... Pedig bő cuccokat hordok...
Hogy mit veszek fel szombaton a céges vacsira!