QRVÁRA ELEGEM VAN A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak velem szúrnak ki mindig, vagy mindenkivel???????????
Gondoltam, kihasználom, hogya nővérem itt aludt a tegnap esti NST miat, és hajnalban elugrok vérvételre, aztán átrohanok a Bártfaiba uh-ra. A vérvétel cakkpakk 10 perc volt, de az UH-ra több mint 1 órát vártam, nem kezdték el a rendelést! Senki nem volt bent, nem vittek be kórházi beteget se, ment a kávézgatás, trécselgetés! A férjem már nagyon ki volt, mert nem akarta, hogy BKV-zak, viszont egyre inkább késésbe került. Ez még hagyján!
Végre bekerülök! Vizsgálat alatt végig az előző csaj adatait diktálta a nő az asszisztensnek, aztán utánam jött egy sürgős beteg, akinek műtét előtt kellett az uh, így nem nyomtatták ki a leletemet, mondván, majd később. Mondom jó, már mindegy, azon a 2 percen nem múlik. Erre az a hülye picsa kitörölte a leleteimet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mit reagált rá????? Nem baj, emlékszik rá, és elkezd hasból diktálni számokat!!! Tudom, hogy nem emlékezett, mert én direkt figyeltem a monitort, hogy mennyi a BPD, és 98,8 volt, és ő 93-at diktált be, a többi értéket nem néztem, mert csak ezt ismerem, és ez érdekelt a szülés miatt. Majd megjegyzi, hogy még jó, hogy ilyen jó a memóriája
Annyira ledöbbentem, hogy csak álltam ott, és azt hittem felrobbanok!!!! nem ám megismételte volna a vizsgálatotot! Ez volt az utolsó uh a szülés előt!!! Ezt veszik majd figyelembe, ha valami lenne szülés közben! hogy lehet valaki ennyire felelőtlen!
Reméle, el tudok menni ugyanezzel a beutalóval jövő héten is
Persze végighallgattam Uram örjöngését, hogy milyen szemetek, és hogy ez a magyar egészségügy, blablabla, úgy rámjött a sírógörcs, azt hittem megszülök! A legutóbb is olyan szemetek voltak velem itt (akkor is ehhez a banyához kerültem, nem tom, mi baja velem, a Szentesné mindig normális volt), de csak nem fizetek minden elkalommal 10 rugót magánba!